znas i sam da nas prati prokletstvo sa stoperima, ili je jedan povrijeden,ili je u losoj formi,ili ce igrati veznog ili ce mjenjati rafaela itd i zato govorim nemanja mora ostati plus neki CD koji ce za godinu dvije biti top player, a sto ce tice keana pa sta ako ima 21 godinu i nemanja je igrac postao u 25 godiniOnlyUnited je napisao/la:Decko ima 21 godinu, i msm da ce sezonu da zavrsi u Derbiju kao posudba, a onda neka ga na klupi iduce (sto se godina tice sazrio za sastava, ostaje da se dokaze), i pruzati mu prilku u kup utakmicama, ili ako bude potrebno, u prvom. Ta situacija sa 5 stopera je logicna, medjutim situacija je takva da od 4 standardna (Jones, Small, Evans, Vidic/pojacanje) svi zele da igraju, te otp imaju i pravo. Evans vec u "ozbiljnim" godinama, Jones (moguca zvjezda), Small dobro napreduje te cetvrta opcija gdje imamo igraca svjetske klase. Po meni bi logicno bilo na peto mjesto ubaciti malog Keanea..
Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Ma dovest će Luiza iz Chelsea i sve ok
100% sportski i krajnje opušten potpis
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Neka mu je sretno,ponudio je Manchesteru najbolje igracke godine,bio je po meni jedan od glavnih igraca u zadnjih 5-6 sezona,ali otici iz Manchestra u Inter to mi stvarno ne ide do mozga nikako,sve u svemu sretno ne zalim ni sekunde,bio je dobar al ruku na srce poslije one povrede koljena u Baselu nije ni sjena od onoga igraca kakav je bio!rio_Ferdy88 je napisao/la:Evo i Vidić potvrdio da ide na kraju sezone:
http://www.manutd.com/en/News-And-Featu ... -exit.aspx
Hvala mu za sve,ljudina.."I never could have imagined winning 15 trophies and I will certainly never forget that fantastic night in Moscow, memories that will live with me and the fans forever. However, I have decided that I will move on at the end of this season. I want to challenge myself again and try to make the best of myself in the coming years.
"I’m not considering staying in England as the only club I ever wanted to play for here is Manchester United and I was lucky enough to be part of this club for so many years. I’ve got a few options to move on and I will choose the right one for me and for my family.
Ode, ybg. Beton je to bio, i sad je naravno. Sretno mu gdje god otišao.
moyes out ovoj je pocetak kraja sta nam uradi debil
E moj Vidicu, pa je li sad trenutak da objavljujes takvu stvar? Prvo me je strasno razocarao onim potezom protiv Chelsea, i sada ovo. Ako je ovakav lider u losim vremenima, onda neka i ide. Pao mi je u ocima ove sezone, moram rec.
Eh sad je li ovo povezano sa onim pricama da neki igraci ne vole Moyesa...
Eh sad je li ovo povezano sa onim pricama da neki igraci ne vole Moyesa...
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
ovo znaci da na dolazi garay HAHAHAH jesmo propali
E tebi je tako lahko past u ocima. Vidic za pola godine tebi padne u ocima, ko yebe ostalih sedam sezona, koje je igrao srcem, glavom na loptu, gdje mnogi ne bi smjeli nogom. Ne cudi me od tebe tako nešto, znamo svi šta si pricao i za Rooneya..
Vidi ovoga. Od Vidica, kapitena, sam ocekivao da bude lider kad ide lose. On to nije bio. Ostaje legenda kluba svakako i veliki igrac.Belmin6 je napisao/la:E tebi je tako lahko past u ocima. Vidic za pola godine tebi padne u ocima, ko yebe ostalih sedam sezona, koje je igrao srcem, glavom na loptu, gdje mnogi ne bi smjeli nogom. Ne cudi me od tebe tako nešto, znamo svi šta si pricao i za Rooneya..
Za Rooneya je 100 puta objasnjeno sta je se pricalo i zasto, neki neandertalci jos nisu skuzili.
Auu, tek vidim da ipak nije otisao u Zenit. Tek smo nayebali ako on dodje.FCUM je napisao/la:ovo znaci da na dolazi garay HAHAHAH jesmo propali
Nemoj tako pisat,sad ce doci pojedinci i zasut te pricom kako je obavio najveci transfer u historiji kluba i time sve rijesio sad mogu otici i Rooney i Persie!FCUM je napisao/la:moyes out ovoj je pocetak kraja sta nam uradi debil

Došlo je vrijeme da mladji preuzmu njegovu poziciju. Lider je bio, sad možda mu klub nije htio ponuditi novi ugovor, ne možeš odmah na njega prebaciti svu krivicu.
Pravit cu se da nisam ovo vidio "neandertalci".
Pravit cu se da nisam ovo vidio "neandertalci".

znaci garay ili dante e jesmo otisli sta je ovo sad cemo kupovati ko aston villa,bio jednom jedan manchester united i trenirao ga sir alex
sada sigurno dolazi mracnije doba za klub i nas i zivim za trenutak kada ce nas opeti preuzeti neko i odvesti nas do kraja.

Sad se postavlja situacija gdje cemo na ljeto morat dovest 4-5 igraca i mozda ih jos vise prodat. Znaci najmanje jedan stoper, ljevi bek i dva centralna vezna. Ako ode neko od Nania, Younga ili Hernandeza, onda i krilo ili napadaca. Bice to haos i bice vrlo skupo. Vodstvo kluba mora imat apsolutno povjerenje u Moyesa ako ce mu dat tolike pare za rekonstrukciju ekipe. Ulazimo u vrlo opasno vrijeme. Pogotovo ako propustimo LP sada, koga onda dovest? Neke polovnjake?
znaci odlazi vidic,rio,evra to je za odbranu eh da li ocekivati da ce onaj mamlaz dovesti 3 igraca ? sad vezni,gigs,nani,young,kagawa od 4 sigurno 2 idu ovo ljeto ce da haos bude nadam se da ce i prije neke igrace dovesti pa da od 1 jula budu tu i pripreme odradi a ne da kupuje 31.9 ali mamlaz je ono svasta je moguce pa da i prvo kolo igramo sa butnerom i carickom u odbrani
Nek povedu komotno Cleverliya,Welbecka i Valenciu sa sobom!FCUM je napisao/la:znaci odlazi vidic,rio,evra to je za odbranu eh da li ocekivati da ce onaj mamlaz dovesti 3 igraca ? sad vezni,gigs,nani,young,kagawa od 4 sigurno 2 idu ovo ljeto ce da haos bude nadam se da ce i prije neke igrace dovesti pa da od 1 jula budu tu i pripreme odradi a ne da kupuje 31.9 ali mamlaz je ono svasta je moguce pa da i prvo kolo igramo sa butnerom i carickom u odbrani
Odose nam sve legende. Zadnjih sezona smo izgubili Scholesa, Nevillea i naravno Fergusona. Sada Vidica i vjerovatno Ferdinanda, Evru i Giggsa. Tuzno brate.
vidjet cemo,mozemo i mi free dovesti nekoga imamo onog iz porta i matuidi iz psg sto ne bi bilo lose , ima li ko email moyesa da ga pitam kakav on plan ima za utd jer ovo ne bi uradio ni braco sa vrbanjuse
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.