Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

Unknown Genius
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la Unknown Genius » 06 feb 2014, 17:41

Dobro, i ja sam protiv riječi raspad, jer se klub poput Uniteda ne može unišiti za jednu polusezonu, treba tu puno više vremena, ali naravno da do toga neće doći.
Džaba svi transferi ukoliko klub nema rezultata. Prodaja Fabia, a ostavljanje Butnera nije čistka, nego glupost. Anderson još nije ni prodat, daj Bože da Talijani se prevare i otkupe njegov ugovor.

Meni sponzorski ugovori ništa ne znače, ni sam Mata me ne zanima ukoliko neće donijeti rezultate, jer su oni jedino mjerilo. Kola jesu krenula nizbrdo, nemamo igru, nemamo rezultate, nemamo (za sada) dobrog menadžera. Ne kažem da Moyes to nije, ali to nije uspio pokazati u Unitedu.

Ipak najvažniji dio sezone tek slijedi i sada kada ima haman sve igrače na raspolaganju mora izboriti Ligu prvaka. Ako to ne uspije, jasno je da nije dorastao ovom timu. Do kraja sezone sam uz Moyesa i nisam još ni jednom rekao "Moyes out", ali ako završimo ispod 4. mjesta, onda trebamo u potragu za nekim drugim rješenjima. Kažem ako.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.

OnlyUnited
Kontakt:

Post Postao/la OnlyUnited » 06 feb 2014, 17:50

O tome mozemo pricati tek kada se to i ako dogodi... Jasno je da su rezultati van svakih ocekivanja. Medjutim sansa postoji, i to je bitno. Razloga za losu igru ima vise, a napomenuo bi povrede. Recemo jedan RVP odigrao samo 12 utakmica u epl, pa i Rooneya nije bilo na 7 utakmica, Vidic odigrao 15, onda Evra i Carrick van forme, novi uslovi i eto temelja za razne analize. Ali ne treba se samo na to izvlaciti. Moyes se nalazi u teskoj situaciji, i na njemu je da pokaze karakter te sto prije uhvati prikljucak.
- Ed Woodward for Prime Minister !

Unknown Genius
Kontakt:

Post Postao/la Unknown Genius » 06 feb 2014, 17:59

Sve ja to znam i ništa ne osporavam. Očekivali smo tešku sezonu i imamo je, imali smo problema sa povredama, sa dosta nesretnim situacijama na mnogim utakmicama itd. Ali sada bi to trebalo biti iza nas, (gotovo) svi igrači su spremni za igru, imamo sigurno bolju ekipu od Liverpoola, Tottenhama i Evertona i moramo ih prestići. Sve drugo je neuspjeh i neoprostivo za Moyesa.

Hammertz
Kontakt:

Post Postao/la Hammertz » 06 feb 2014, 18:53

Počivali u miru svi oni koji su izgubili živote u Minhenskoj katastrofi. Neke stvari su bitnije od fudbalskog rivalstva.
slika
Posjeti : www.hammersbalkan.com ili nam se pridružit putem Facebooka : https://www.facebook.com/pages/Hammers-Balkan/130683560422305

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 06 feb 2014, 19:08

Ma Nemanja moze jos dosta dati klubu ali pametno za njega sto ce otic,odigrat ce dobre 2,3sezone ,ovako bi bilo pitanje koliko bi igrao,moraju mladji pocet igrat konstantno,stoperski par se mjenja svako kolo to samo kod nas ima,nigdje vise,ja bi pokusao sa Mangalom,gledao sam ga dosta puta,fantastican stoper,ali najpotrebnije je uzet zadnjeg veznog,Strotman i slican,snazan,dobar u oba pravca ,Carrick je polumrtav,Cleverley nikad nije bio igrac za United,da nije lokalni decko nikad nebi uspio u Unitedu .
Zeljeznicar! 1921 !

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 06 feb 2014, 19:30

FCUM je napisao/la:kakvi kreteni ako puste nemanju oj ovo je raspad sistema
Raspad sistema ako puste igrača sa 33 godine,zanimljivo. :?
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 06 feb 2014, 19:54

You'll never walk alone Busby babes :!: :!: :!:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 06 feb 2014, 20:04

Saurman je napisao/la:
Slazem se.

Ma koliko to cudno zvucalo ali odlazak Vidica nije neki veliki hendikep. Nikako nisam za to da se on recimo tjera iz kluba, dosta mu je dao i zasluzuje striktno postovanje. Ipak, treba sagledati i drugu stranu medalje, Vidiceve povrede, koje su sve cesce, te njegove godine su jedan od uzroka nestabilne odbrane Uniteda, jednostavno standardan stoperski dvojac se nikako ne moze uigrati ako je problem povreda prisutan (kod nas po maleru pa su i ostali stoperi konstantno u bolnicama...). Ja mislim kako Nemanja ne moze vise biti onaj stari, sto naravno nije razlog da ga se hitno rijesimo ali da se dovede jos jedan stoper na ljeto treba biti pod moranjem. Onih 200 miliona funti zvuci odlicno jer nama na ljeto treba rekonstrukcija ekipe. Stoper, dva veznjaka i bek su osnovni problemi, oni koji se moraju rijesiti na ljeto.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 06 feb 2014, 20:30

Rooney88 je napisao/la:
Saurman je napisao/la:
Slazem se.

Ma koliko to cudno zvucalo ali odlazak Vidica nije neki veliki hendikep. Nikako nisam za to da se on recimo tjera iz kluba, dosta mu je dao i zasluzuje striktno postovanje. Ipak, treba sagledati i drugu stranu medalje, Vidiceve povrede, koje su sve cesce, te njegove godine su jedan od uzroka nestabilne odbrane Uniteda, jednostavno standardan stoperski dvojac se nikako ne moze uigrati ako je problem povreda prisutan (kod nas po maleru pa su i ostali stoperi konstantno u bolnicama...). Ja mislim kako Nemanja ne moze vise biti onaj stari, sto naravno nije razlog da ga se hitno rijesimo ali da se dovede jos jedan stoper na ljeto treba biti pod moranjem. Onih 200 miliona funti zvuci odlicno jer nama na ljeto treba rekonstrukcija ekipe. Stoper, dva veznjaka i bek su osnovni problemi, oni koji se moraju rijesiti na ljeto.
Rek'o mu je Moyes "Nemanja vidiću" :mrgreen:
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 06 feb 2014, 20:39

pa ljudi vidic je stub odbrane nas najbolji igrac u odbrani pa sta vam je i plus rio odlazi sad i vi mislite da ce nas hadalj dovesti 2 stopera hahahahahah pa na manageru to ne mozete uraditi a ne sa ovim kretenom
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

OnlyUnited
Kontakt:

Post Postao/la OnlyUnited » 06 feb 2014, 20:42

Kakva dva stopera covjece.. Pa Jones je igrac koji od iduce sezone moze nadomjestiti prazninu u slucaju odlaska Vide. Evans je vise nego solidan, a Small odlicna zamjena. Mozda dovesti jos jednog iskusnijeg (do 28 god.) i to je to..

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 06 feb 2014, 20:51

:cry:
slika
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 06 feb 2014, 21:04

imamo sad 5 stopera pa je carick igrao stopera ne do Bog da sezonu krenemo sa 4

OnlyUnited
Kontakt:

Post Postao/la OnlyUnited » 06 feb 2014, 21:13

FCUM je napisao/la:imamo sad 5 stopera pa je carick igrao stopera ne do Bog da sezonu krenemo sa 4
Ono se rijetko desava, ali naravno treba biti spreman... Pored 4 standardna, tu je i M. Keane koji je po mom misljenju najblizi da bude 5. odb od domacih potencijala..
Zadnja izmjena: OnlyUnited, dana/u 06 feb 2014, 21:15, ukupno mijenjano 1 put.

Unknown Genius
Kontakt:

Post Postao/la Unknown Genius » 06 feb 2014, 21:14

Vidića pustiti jedino u slučaju dolaska nekog WC stopera, koji može biti lider nazad.

Odbrana sastavljena od npr. Rafaela, Jonesa, Smallinga i Shawa bi bila previše mlada, te niko od njih nije zreo da komanduje tom odbranom. Zato ili pustiti Vidića da odigra još sezonu-dvije i uz njega Jonesa izgraditi kao lidera zadnjeg reda, ili u slučaju njegove prodaje dovesti novog komandanta.

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 06 feb 2014, 21:48

OnlyUnited je napisao/la:
FCUM je napisao/la:imamo sad 5 stopera pa je carick igrao stopera ne do Bog da sezonu krenemo sa 4
Ono se rijetko desava, ali naravno treba biti spreman... Pored 4 standardna, tu je i M. Keane koji je po mom misljenju najblizi da bude 5. odb od domacih potencijala..
jedne godine je fergie igrao sa 4 stopera i u jednom mecu imao je samo jednog i sjecam se izjave kada govori da ce united imati 5 stopera kad krene sezona a keane sigurno je veliki potencijal medutim treba mu sigurno jos 2 godine da bude zreo za klupe

Ethel
Kontakt:

Post Postao/la Ethel » 06 feb 2014, 21:53

FCUM je napisao/la:
OnlyUnited je napisao/la:
jedne godine je fergie igrao sa 4 stopera i u jednom mecu imao je samo jednog i sjecam se izjave kada govori da ce united imati 5 stopera kad krene sezona a keane sigurno je veliki potencijal medutim treba mu sigurno jos 2 godine da bude zreo za klupe
Momku je 21 godina, sta treba imati 23 godine da bi bio zreo za klupe :roll:

Sa tih 5 stopera mozes komotno uci u sezonu, a Keane vec sad ima finog iskustva sto u seniorskom fudbalu, sto u svim selekcijama mladih reprezentacija.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça

OnlyUnited
Kontakt:

Post Postao/la OnlyUnited » 06 feb 2014, 21:54

Decko ima 21 godinu, i msm da ce sezonu da zavrsi u Derbiju kao posudba, a onda neka ga na klupi iduce (sto se godina tice sazrio za sastava, ostaje da se dokaze), i pruzati mu prilku u kup utakmicama, ili ako bude potrebno, u prvom. Ta situacija sa 5 stopera je logicna, medjutim situacija je takva da od 4 standardna (Jones, Small, Evans, Vidic/pojacanje) svi zele da igraju, te otp imaju i pravo. Evans vec u "ozbiljnim" godinama, Jones (moguca zvjezda), Small dobro napreduje te cetvrta opcija gdje imamo igraca svjetske klase. Po meni bi logicno bilo na peto mjesto ubaciti malog Keanea..

ja.neron
Kontakt:

Post Postao/la ja.neron » 06 feb 2014, 22:04

Razgovor Fergusona i sudije Dermota Gallaghera na utakmici protiv Middlesbrough 1997.godine kada se MAN UTD vratio u utakmicu nakon što je gubio sa 3:1. Čitav tekst ima na dailymailu.
The truth is he ran over and asked me if I was going out to dinner that night. I said “no” and he asked “why are we leaving so early then?”
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
http://www.stretfordend.co.uk/menu.html
http://www.statto.com/football/stats/england/premier-league/all-time-table/pl-years

Skyline
Kontakt:

Post Postao/la Skyline » 06 feb 2014, 22:08

Evra, Rio i Vidic su jos u klubu, sacekajte jos malo pa onda prognozirajte. Niko nije sa sigurnoscu rekao da ce sva trojica otici ;)

Manchester United's Shinji Kagawa 'very irritated' by form this season

http://www1.skysports.com/football/news ... his-season" onclick="window.open(this.href);return false;
GGMU!
Beckham... into Sheringham... and Solskjær has won it! 1999!

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.