Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
- Bošnjanin_89
- Kontakt:
Re: FC Manchester United
Nadovezat cu se malo na Evansa.. Iako je meni licno jedan od najantipaticnijih igraca Uniteda, treba biti posten i reci da je evidentan napredak u igri ovog momka .Ova statistika koju je @OnlyUnited postavio, ako je tacna, je svakako za respekta, no i pored toga ekipa poput Uniteda sebi nikada ne bi smjela dozvoliti da joj igrac poput Dzonija bude glavni ili jedan od glavnih oslonaca u odbrani.
On je tipican primjer britanskog lobija koji godinama dominira u Unitedu, Fergi ga je na silu forsirao, trpio ono sto samo on moze trpiti kada se nameraci na nekog „domaceg talenta“ i na kraju dobio prosjecnog igraca koji kada se uklopi u vec ustaljeni sistem, sa od njega kvalitetnijim saigracima, moze izgledati izuzetno dobro. Klasicni primjeri takvih igraca su Oshea i Brown. Ono sto je problem kod Evansa jeste to sto United vise nema toliki fond izrazito kvalitetnih igraca kao nekada, pogotovo u odbrani, tako da on kao, objektivno ogranicen igrac, ne moze i ne smije biti neko ko ce predvoditi tu odbranu. Ista stvar je i sa Smlingom, koji je mozda i talentovaniji od Evansa, no daleko od toga da bude neki bitan faktor u odbrani Uniteda.
Ono cega se bojim kada je Unitedova buducnost u pitanju jeste taj vec pominjani britanski lobi koji ima dobar udio u nasim trenutnim katastrofama, imena poput Kleverlija, Janga, Smalinga, pa i Evansa sigurno ne bi mogla naci svoje mjesto u trenutno vodecim timovima lige, a i ako bi nasla imali bi u najboljem slucaju marginalnu ulogu, dok su kod nas medju najstandardnijim igracima.
Da ne bi dalje duzio, sa ili bez Vidica mi cemo morati dovesti najmanje jednog izuzetno kvalitetnog stopera na ljeto, Evans i Smaling koliko god budu forsirani i koliko god budu napredovali ne mogu dostici nivo Ferdinanda, Vidica i drugih stopera svjetskog kalibra, a to je ono sto Unitedu treba i u cemu lezi poenta onoga sto zelim reci...
On je tipican primjer britanskog lobija koji godinama dominira u Unitedu, Fergi ga je na silu forsirao, trpio ono sto samo on moze trpiti kada se nameraci na nekog „domaceg talenta“ i na kraju dobio prosjecnog igraca koji kada se uklopi u vec ustaljeni sistem, sa od njega kvalitetnijim saigracima, moze izgledati izuzetno dobro. Klasicni primjeri takvih igraca su Oshea i Brown. Ono sto je problem kod Evansa jeste to sto United vise nema toliki fond izrazito kvalitetnih igraca kao nekada, pogotovo u odbrani, tako da on kao, objektivno ogranicen igrac, ne moze i ne smije biti neko ko ce predvoditi tu odbranu. Ista stvar je i sa Smlingom, koji je mozda i talentovaniji od Evansa, no daleko od toga da bude neki bitan faktor u odbrani Uniteda.
Ono cega se bojim kada je Unitedova buducnost u pitanju jeste taj vec pominjani britanski lobi koji ima dobar udio u nasim trenutnim katastrofama, imena poput Kleverlija, Janga, Smalinga, pa i Evansa sigurno ne bi mogla naci svoje mjesto u trenutno vodecim timovima lige, a i ako bi nasla imali bi u najboljem slucaju marginalnu ulogu, dok su kod nas medju najstandardnijim igracima.
Da ne bi dalje duzio, sa ili bez Vidica mi cemo morati dovesti najmanje jednog izuzetno kvalitetnog stopera na ljeto, Evans i Smaling koliko god budu forsirani i koliko god budu napredovali ne mogu dostici nivo Ferdinanda, Vidica i drugih stopera svjetskog kalibra, a to je ono sto Unitedu treba i u cemu lezi poenta onoga sto zelim reci...
ZAPAD JE NAJBOLJA OBMANA
Problem vaseg tima nije u odbrani ne go je u Moyesu
- OnlyUnited
- Kontakt:
U to budi siguran, ne koristim fb kao glavni izvor, cak sam namirisao i pojacanje.Ova statistika koju je @OnlyUnited postavio, ako je tacna, je svakako za respekta

- Ed Woodward for Prime Minister !
Vidic moze biti klasa i u prvih 11 u svakom klubu u Italiji, kod nas vise nije kao prije, al opet nebi valjalo da ode ove godine.Cartman je napisao/la:Haha, Sky Italia nesto objavila a vi kao da je zvanicno. Pa oni provaljuju vise od The Suna. Sta ce u Interu svega vam?
GGMU!
Beckham... into Sheringham... and Solskjær has won it! 1999!
Beckham... into Sheringham... and Solskjær has won it! 1999!
Evans je odličan ne znam kakve debate vodite i zbog čega?
@Devi1 Meni su dresovi odlični.
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
Ma odlični naravno, da bar hoće ovi bit', al vjerovatno će oni sa kragnom.Nitro je napisao/la:Evans je odličan ne znam kakve debate vodite i zbog čega?
Dobri su i meni ovi dresovi, samo da se riješe ovog crnog okvira oko grba jer me to podsjeća na neke dresove što sam kupovao na pijaci
I sreća pa nema kragne, naravno ako su ovo uopće pravi dresovi jer su već treća verzija.

I sreća pa nema kragne, naravno ako su ovo uopće pravi dresovi jer su već treća verzija.
- EmirSioux89
- Kontakt:
DA SE NE ZABORAVI - Na današnji dan 5. februara 1958. godine u Beogradu protiv Crvene Zvezde, mnogi članovi legendarne generacije Manchester Uniteda odigrali su svoj posljednji meč.
A broken heart, A broken dream, A broken plane, A broken team, No words were said, A silent vow, We loved you then, We love you now, The red flag will always fly, For Man United will never die.
Ja se najezi
A broken heart, A broken dream, A broken plane, A broken team, No words were said, A silent vow, We loved you then, We love you now, The red flag will always fly, For Man United will never die.
Ja se najezi

Manchester United!
Zar moze covjek da se ne najezi?EmirSioux89 je napisao/la:DA SE NE ZABORAVI - Na današnji dan 5. februara 1958. godine u Beogradu protiv Crvene Zvezde, mnogi članovi legendarne generacije Manchester Uniteda odigrali su svoj posljednji meč.
Ja se najezi

BERBATOV: "Moj prijatelj Patirs Evra me je savetovao da pređem u Monako. Biće veliki izazov zameniti Falkaa. Nemam baš istu kosu kao on, ali daću sve od sebe.
Evra na ljeto ide u Monaco 100%. Na ljeto će biti bar 3-4 pojačanja
OndaR sa Ševroleom po titulu. 
Evra na ljeto ide u Monaco 100%. Na ljeto će biti bar 3-4 pojačanja

Going on up to a spirit in the sky...
Evans je dobar, ali nikad nece bit dominantan kao Vidic, Ferdinand ili Terry iz najboljih dana, ili Kompany i Silva danas. A nama takav kalibar treba, barem jedan stoper. Jones moze to bit. Strasan potencijal, ali ako se ne opameti mogle bi ga povrede unistit. Ulazi u svaki duel kao manijak, isto Richards.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
tačno tako, smiješno je da se vodi rasprava oko Evansa. Zbog povreda Vidića, možda i ponajbolji naš stoper trenutno... Što se tiče ostalih mladih stopera, po meni su svi super i imaju još prostora da napreduju posebno Jones i Small, koji je definitivno jedan od naših najboljih igrača ove sezone. Ne mislim da nam treba neki iskusni stoper, da bi bilo bolje da se dovede neki mladi ili njihovih godina, naravno u slučaju da Vidić ode 

Ja samo ne znam koga mi zavaravamo da nam je odbrana dobra,to koliko je dobra govori vrlo jednostavno podatak koliko smo golova primili, i sa Vidicem i bez njega,Smalling je jednu dobar pa 5 ne valja,kad se samo sjetim kako su ga s lakocom nadskocili Adebayor i Bony muka mi dodje,o Evri ne treba vise ni pricat,Jones dobar al brate ko od stakla svako mjesec na oporavak,Evans mozda od ovih navedenih i najbolji uz Jonesa,Rafael 2 sprinta i hvata se za lozu desne noge!Treba nama i stoper i neko umjesto Evre da se ne lazemo!

Nije loše.
Ove crne trakice na ramenima su za činove? Runi može biti kaplar.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Adit 2, ajmo dalje..Virtu4l je napisao/la:Ove crne trakice na ramenima su za činove? Runi može biti kaplar.
Najcrnji dan u istoriji kluba. RIP.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Kakva je ono reklama za Laibach na ocijelnoj FB stranici " onclick="window.open(this.href);return false; počeli se prodavati za male pare
Edit: obrisali su
Edit: obrisali su
100% sportski i krajnje opušten potpis
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.