QUARTERBACK je napisao/la:morel se kad izvadit ljudino

jos mi ne cijenimo njegovu velicinu...jadna nam majka kad se povuce
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
QUARTERBACK je napisao/la:morel se kad izvadit ljudino
Neće ne brini, našli su oni druge žrtve za večeras. Eto ih kad Edin promaši šansu protiv Austrije ili kad ga Pelle ostavi na klupi.SamoZeljo je napisao/la:Sad ce doci neki zadrti krkani (koji se ovdje kulturnije nazivaju hejterima) i pricati kako Edin nije najbolji i kako eto cak ne treba biti ni kapiten.....
Rodila ga ma i da Bog do moze jos 15 godina igrati! Neki ce vidjeti sta je Edin Dzeko u ovoj repci tek kad momak okaci kopacke o klin! Onda ce tek biti kuku pomagaj.SamoZeljo je napisao/la:Sad ce doci neki zadrti krkani (koji se ovdje kulturnije nazivaju hejterima) i pricati kako Edin nije najbolji i kako eto cak ne treba biti ni kapiten.....
Ali sta ces, najbolje je ignorisati.
Alipasino je napisao/la:Nenadmasiv nedostizan perfektan a veceras su te lopte koje on nema u Sitiju.Uvali ce on i 50 za repku ko ce ga stic mislim da nazalost mi necemo docekat.treba uzivat dok traje.U Sarajvu treba ulicu dobit.
Nećemo dočekati, vjerovatno.Alipasino je napisao/la:Nenadmasiv nedostizan perfektan a veceras su te lopte koje on nema u Sitiju.Uvali ce on i 50 za repku ko ce ga stic mislim da nazalost mi necemo docekat.treba uzivat dok traje.U Sarajvu treba ulicu dobit.
Pa eto, prvi jubilarni broj poslije 41. pa zato pominjemo 50SamoZeljo je napisao/la:A sto samo 50?
Ima Edin ove kvalifikacije ali i one za 4 godine. plus jedne za svjetsko a mozda i druge za svjetsko.
Pored toga ako uspijemo da se izborimo ima i prvrenstva da igra a prijateljske ce se uvijek igrati.
Taman sa 34 na evropsko 2020 godine
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 28 gostiju.