GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
3
8%
- Ademi
9
25%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
42%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 36

Bertone7
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la Bertone7 » 13 jul 2013, 21:53

Damian je napisao/la:@Neutral

A kvalitetno je sto pise @sportfanatik ili @bertone. Prvi nije napisao post od dvije recenice, a da ne prenosi nek u vijest, a @bertone se toliko duboko zavukao zans vec gdje..
Problem kod ovog momka kojeg je Neutral prozvao je taj da je on opsjednut s likom i djelom Zdravka Mamića. Ja priznajem da mi je Zdravko drag, ali nemam potrebu pisati o njemu svaki dan i to uglavnom neutemeljene gluposti. I kada bih imao takvu potrebu otvorio bih word i pisao sam sebi. U svakom slučaju ne bih dosađivao ljudima.
A ovo o zavlačenju je tako degutantno i nekulturno da neću niti komentirati. Ništa drugo niti ne očekujem od takvih.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 13 jul 2013, 21:58

Ne volim kada mene neko proziva. Pišem uvijek sa činjenicama i validnim dokazima. Ne želim da mi neki pubertetlija iz Zagreba kvari ugled koji sam stekao ovdje nakon 5 godina. Ako je njemu toliki problem Mamić neka ga stavi u potpis a ne ama baš svaki post Mamić je kriv za ovo, Mamić je kriv za ono.

Je li Mamić kriv što je sudija pokazao na bijelu tačku kada je Huntelaar zabio iz penala još dok je igrao u Herenvenu (Heerenveen) ?
Je li Mamić kriv što je Rukavina promašio 100% šansu protiv Real Madrida kada su izgubili samo 0:1 od velikog Reala sa svim zvijezdama ?
Je li Mamić kriv pa su prošle sezone sve i svašta promašivali protiv Dynamo Kiewa ?

Sigurno mu je drago bilo prodati Luku Modrića nakon strašne partije protiv Ajaxa u gostima gdje su ih pobijedili i tu je igrao jedan Huntelaar, Suarez.

Vi nikako ne želite i nećete razumijeti da je Hrvatska mala država, malo tržište. Neće HNL imati tv prava nikada kao Englezi. Ako želiš biti konkurentan u Evropi moraš kupovati igrače i davati im plaće. Sve je krenulo sa prodajom trojca Dudu, Čarli i Modrić. Doveden je Anderson za milion eura, a nije se isplatio ni blizu. Ulagalo se uvijek u Dinamo s tim da je Dinamo klub koji stvara igrače.

Bio je Modrić prodao se, pa šta. Pojavio se Kovačić. Prodao se Mateo, pa šta, pojavio se Halilović itd

Dinamo se bazira na omladinskoj školi i skautingu. Sve je to povezao sa kupnjom kvalitetnih stranca gdje dominira punih osam godina u HNL-u, gdje se plasirao nakon toliko nesretnih rezultata u Evropi napokon u LP.

Previše pljujete, a navijači su ti koji su nevini. Jašta. Ljubomornih i zavidnih ljudi će uvijek biti.

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 13 jul 2013, 22:00

Neutral je napisao/la:Ne volim kada mene neko proziva. Pišem uvijek sa činjenicama i validnim dokazima. Ne želim da mi neki pubertetlija iz Zagreba kvari ugled koji sam stekao ovdje nakon 5 godina. Ako je njemu toliki problem Mamić neka ga stavi u potpis a ne ama baš svaki post Mamić je kriv za ovo, Mamić je kriv za ono.

Je li Mamić kriv što je sudija pokazao na bijelu tačku kada je Huntelaar zabio iz penala još dok je igrao u Herenvenu (Heerenveen) ?
Je li Mamić kriv što je Rukavina promašio 100% šansu protiv Real Madrida kada su izgubili samo 0:1 od velikog Reala sa svim zvijezdama ?
Je li Mamić kriv pa su prošle sezone sve i svašta promašivali protiv Dynamo Kiewa ?

Sigurno mu je drago bilo prodati Luku Modrića nakon strašne partije protiv Ajaxa u gostima gdje su ih pobijedili i tu je igrao jedan Huntelaar, Suarez.

Vi nikako ne želite i nećete razumijeti da je Hrvatska mala država, malo tržište. Neće HNL imati tv prava nikada kao Englezi. Ako želiš biti konkurentan u Evropi moraš kupovati igrače i davati im plaće. Sve je krenulo sa prodajom trojca Dudu, Čarli i Modrić. Doveden je Anderson za milion eura, a nije se isplatio ni blizu. Ulagalo se uvijek u Dinamo s tim da je Dinamo klub koji stvara igrače.

Bio je Modrić prodao se, pa šta. Pojavio se Kovačić. Prodao se Mateo, pa šta, pojavio se Halilović itd

Dinamo se bazira na omladinskoj školi i skautingu. Sve je to povezao sa kupnjom kvalitetnih stranca gdje dominira punim osam godina u HNL-u, gdje se plasirao nakon toliko nesretnih rezultata u Evropi napokon u LP.

Previše pljujete, a navijači su ti koji su nevini. Jašta.
+1
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

Bertone7
Kontakt:

Post Postao/la Bertone7 » 13 jul 2013, 22:08

Ti ljudi žive u nekom paralelnom svijetu bez dodira s realnošću. Danas će ti reći kakvu je Dinamo momčad mogao imati da nije prodao Luku, Dudua, Čarlija, Ogija, Kovačića, Jedvaja, Lovrena, Vidu itd. :roll: Pa postoji svega par klubova (Real, Barca, Bayern i ove igračke multimilijardera) koji ne moraju prodavati igrače. Svi ostali moraju.
Modrić je otišao za 23 milijuna eura! Znate li vi kakva je to cifra? Za toliko se prodaju igrači iz najboljih klubova svijeta, a on je za tu cifru otišao iz Dinama i hrvatske lige.
Onda kažu kako je mogao Jedvaja prodati sa samo 17 godina. Pa nije li Ronaldo (debeli, pravi) otišao u tim godinama iz Brazila u PSV za slične novce? Tko to ima muda odbiti takvu ponudu za momka od 17 godina? Pa u tim godinama je bila masa igrača kojima su svi predviđali velike karijere (recimo Kramarić već godinama luta po posudbama i klupama, a "već" su mu 22 godine itd. da ne nabrajam).
Recimo da je za Tea Karduma svojevremeno dobio ponudu od 5 milijuna i da ju je odbio, sada bi mu se vjerovatno smijali.

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 13 jul 2013, 22:14

@Neutral

Ti ne razumijes jer ti nisi navijac Dinama. Ne mozes ti razumijeti navijaca Dinama koji dođe na utakmicu, a onda mu zastitari govore da mora napustit stadion. Ne mozes razumijeti BBB kojih ima vise na gostovanjima, nego na Maksimiru, a zna se zbog cega. Ne mozes razumijeti da ja kao clan kluba ne ddobivam nista s tim. Ne mozes razumijeti da je Dinamo nogometni klub, a ne firma.

Ne mozes razumijeti jer se tu ne radi o tvom voljenom klubu. Mozes ti napisat koliko god argumenata hoces, ali nista to ne mijenja. Jednostavno tako je.

EDIT: I gdje je tih 23 milijuna eura? U sta je ulozeno? Di su nestali ti novci? Di nestaju novci od LP? Zasto bi Dinamo morao trazit kredit da se nije plasirao u LP? Zelim odgovore.
RIP CITY!

Dok dišem ja ću živjeti za Modree!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 13 jul 2013, 22:23

Kako je ušlo 6000 ljudi jučer na utakmicu ?

Pa zabranu imaju samo oni koji su izazivali nered i koji su blatili Dinamovo ime u Evropi. Dinamo Zagreb i njegovi vatreni navijači su bili top tema po svim sportskim portalima zbog svojih postupaka. Cijenim BBB kao grupu i poštujem ih naravno no tu bitku bi trebali voditi na jedan drugačiji način a ne samo protiv jedne određene osobe.

Da želim na neku utakmicu Dinama, jednostavno bi otiša u Zagreb na utakmicu. Ti isti koju su stvarali probleme trebali su misliti i na posljedice. Sve ima svoj uzrok, tok a i posljedicu.

Kako nije uložene u ništa ? Dinamo tek tako igra 2 sezone zaredom u ligi prvaka. Dinamo je tek tako lagano prvak u Hrvatskoj 8 sezone. Maksimir se tek tako popravio. Igrači imaju platu od samo 10 kuna mjesečno. Pa kolika primanja ima jedan Sammir u Dinamu ? A koliko ostali stranci.

Ne trebam voljeti da bi razumio, čak imam prednost jer nisam subjetkivan.

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 13 jul 2013, 23:10

Neutral je napisao/la:Kako je ušlo 6000 ljudi jučer na utakmicu ?

Pa zabranu imaju samo oni koji su izazivali nered i koji su blatili Dinamovo ime u Evropi. Dinamo Zagreb i njegovi vatreni navijači su bili top tema po svim sportskim portalima zbog svojih postupaka. Cijenim BBB kao grupu i poštujem ih naravno no tu bitku bi trebali voditi na jedan drugačiji način a ne samo protiv jedne određene osobe.

Da želim na neku utakmicu Dinama, jednostavno bi otiša u Zagreb na utakmicu. Ti isti koju su stvarali probleme trebali su misliti i na posljedice. Sve ima svoj uzrok, tok a i posljedicu.

Kako nije uložene u ništa ? Dinamo tek tako igra 2 sezone zaredom u ligi prvaka. Dinamo je tek tako lagano prvak u Hrvatskoj 8 sezone. Maksimir se tek tako popravio. Igrači imaju platu od samo 10 kuna mjesečno. Pa kolika primanja ima jedan Sammir u Dinamu ? A koliko ostali stranci.

Ne trebam voljeti da bi razumio, čak imam prednost jer nisam subjetkivan.
Eto vidis da ne rezumijes.

Ti ne znas ko sve ima zabranu tako da molim te...
RIP CITY!

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 13 jul 2013, 23:14

U svakom postu imaš masu netočnih stvari napisanih jer ne shvaćaš,ne želiš shvatit,ne možeš shvatit.Jednostavno ne možeš shvatit.Malo ljudi izvan Zg-a može shvatit kaj Dinamo znači za ovaj grad i što predstavlja (svaka čast iznimkama).I svakim svojim postom ti i slični tebi iznova pokazujete da ne shvaćate.Primate se za neke desete stvari,spinate,bitno izostavljate,prebacujete priču na nešto deseto,serete u prazno itd.Niti jedan da ga sad pitam pojma nema za što se ZZD zalaže,pojma nema da ZZD i BBB nisu jedno te isto itd.,a i dalje se nalazi spremno pisat o "slučaju Dinamo".

Napisao sam kilometarski post i po jedno 5.,6. put apsolutno svaku stvar argumentirao fino,ali nema je*ebenog smisla.Je*enog smisla nema jer vidim sad kakvim se "ljudima" obraćam.
Kad jednog dana psihopat napokon od*ebe iz kluba i kad se sazna cijela istina oko poslovanja kluba,financiranja i svega ostalog onda ćete tek shvatiti kakvo smeće od čovjeka ste godinama podržavali.I crvenit će te se.Jako će te se crvenit.Je*eno će vas sram bit.Ali poznavajući vas kakve ste se nule od osoba pokazali,što se tiče ovog slučaja,naći ćete si i tada,nakon svega,razlog,nešto kojim ćete opravdat ove svoje današnje "postupke".Je*eno vas sram može bit što ovo sve pokušavate opravdat,gadite mi se svi takvi.Takvi bolji klub pa ni život nisu ni zaslužili.
Ja ću sebe tog dana moći pogledat u ogledalo,a vas bi trebalo bit neizmjerno sram ako učinite isto.

Nema uopće potrebe da mi odgovarate na ovo,jednostavno me ignorirajte,ali sjetite se svega kad psihopat napusti Dinamo.

[youtube][/youtube]

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 14 jul 2013, 01:28

U utorak pocinje nova europska avantura. Ove sezone se krece iz Luxemburga gdje Dinamo ocekuje prvak te drzave Fola. Luxemburzani su se znacajno popravili u eurokupovima u zadnjih nekoliko godina, npr. lani je njihov prvak u ovoj fazi izbacio Red Bulla, ove godine su ja mislim 3 prosla 1.pretkolo EL-a. Najvaznije je ne podcjeniti protivnika, ocekujem dvije pobjede, sad svejedno kojim rezultatom al obe se moraju dobit da se podeblja koeficijent
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 14 jul 2013, 02:42

Do prije par mjeseci sam mislio da sam jedini tz "Mamicevac" uz Antona kako su me pojedinci etiketirali ali eto ima nas jos :mrgreen: . U svakom slucaju mislim da bi glavni kriterij trebao biti rezultat za neciji ostanak ili odlazak, a ne statut, koliko novaca daje u humanitarne svrhe, koliko novinara potjerao u onu stvar, da li je zabranio nekom kretenu ulazak na stadion, da li klub posluje po principima tradicionalne zagrebacke poslovne izvrsnosti i takve gluposti koje mozda nekome nisu gluposti ali u globalu su gluposti :)

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 14 jul 2013, 03:05

Luxemburžani će aBd da nastradaju. Nikad jači i spremniji Dinamo. Ubolo se očigledno sa pojačanjima i jedva čekam da vidim kako će to izgledati u Evropi 8-)

Bertone7
Kontakt:

Post Postao/la Bertone7 » 14 jul 2013, 08:30

Sve ispod pet komada je sramota. Ukoliko se to ne ispuni očekujem da Zdravko još jednom uleti u svlačionicu.

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 14 jul 2013, 12:28

U Maksimiru uživaju u dobrom ulovu u ovogodišnjem prijelaznom roku. Prinove su brzo zaslužile status pojačanja, a posebno se ističe sjajni Alžirac Soudani kojeg je Dinamu preporučio bivši trener Vahid Halilhodžić...

Prije dovođenja sjajnog Alžirca El Arbija Hillela Soudanija u Maksimiru su se obratili i bivšem treneru Dinama, a danas izborniku Alžira Vahidu Halilhodžiću. Popularni Vaha bez imalo oklijevanja poručio je Modrima - kupujte.

"Kada su me zvali za savjet, odmah sam im poručio da ga kupuju. Soudani je najbolji igrač kojeg u Europi u ovom trenutku za taj novac mogu naći", rekao je za 24 sata Halilhodžić.

Soudani je dokazao svoju klasu u Vitoriji u Portugalu, ali i u alžirskoj reprezentaciji gdje je stalni član prvih 11 upravo kod Halilhodžića.

"Soudani može igrati na svim pozicijama u napadu. Može jednako dobro igrati i kao središnji napadač, ima sjajan dribling i zna asistirati. Osim toga sjajan je čovjek, pravi pozitivac i još više će vas oduševiti", dodao je Halilhodžić.

Već od prvog dvoboja protiv Hajduka u Superkupu, Soudani je kupio navijače, pokazao da je pravo pojačanje, a visoke kvalitete pokazali su i Junior Fernandes, Pablo Migliore i Ivo Pinto što pokazuje da su u Maksimiru jako dobro kupovali ovo ljeta. Još se očekuje Bakary Sare u svom debiju, ako je i on na toj razini, Dinamov prijelazni rok zaslužit će čistu peticu.
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 14 jul 2013, 12:31

kakav vam je said husejnovic
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 14 jul 2013, 12:32

Vi koji ste protiv Mamica, navijate li za Dinamo? Radujete li se golovima?
(nije provokacija, interesuje me, zanimljivo mi)
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 14 jul 2013, 12:49

Consigliere je napisao/la:Vi koji ste protiv Mamica, navijate li za Dinamo? Radujete li se golovima?
Ja se radujem eto. Naravno i uvijek cu.

Ali nije to kao prije, recimo nisam skocio na Dinamov golima 4,5 godina.

Ne veselim se novom naslovu prvaka HNL-a. Zasto bi? Previse jetu spletki, korpucije, Mamic urpavlja svime tako da je nemoguce da netko drugi bude prvak. Uz to Dinamo ima najkvalitetniju ekipu godinama.

Naravno da ima ljudi koji se ne mogu prislit da se vesele Dinamovim uspjesima, ima ih dosta. Zasto? Zato sto je jednostavno tako. Sada svi pricaju o Soudaniju, bit ce tribine punije i slicno, a tamo u veljaci, ozujku, bit ce tisucu ljudi na Maksimiru. Tako je to. I onda ce se na ljeto prodat neki mladi talent, jos igraca, a dovodit ce se drugi za manje novce i tako dalje.

Jos puno stvari. Koristit igrace za predstavu od milijun kuna za navijaca je degutantno. Ulaznice za kunu su degutantne.

Znate li sta znaci kad se to događa. Kad se navijace moli da dođu na stadion. To znaci da je od svetinje malo ostalo. Pa za svaku Dinamovu utakmicu dijele se ulaznice, znaci dijele. Za superkup s Hajdukom se dijelilo, za Osijek se dijelilo.

Hebes to. To nije NAS Dinamo.

@Siamo je dobro rekao. Kada sve jednog dana izađe na vidjelo, svim mamicevcima bih zelio pljunut u facu. Pitam se sta ce se onda dogoditi. Svetinja ne treba takve navijace, Dinamo ne treba takve clanove. Mamicu mora doci kraj, a tako i njima. Jedva cekam taj dan.
RIP CITY!

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 14 jul 2013, 12:58

crvenobijeli je napisao/la:kakav vam je said husejnovic
Odlican. Uklopio se pravo i moze se reci da ce s vremenom biti medju 2-3 najbolja igraca ako ovako nastavi.

Vama sto pisete samo o Mamicu nebi bilo lose da koristite spoiler. Ne znam kako vam vise nije dosadno, opsjednuti ste, i ovi sto su za i ovi sto su protiv.

Bertone7
Kontakt:

Post Postao/la Bertone7 » 14 jul 2013, 13:58

Najdraži su mi ovi što su "protiv", a ni sami ne znaju zašto.
Pustite te priče za malu djecu. Borili su se i za povratak imena Dinamo na isti način. Svi su govorili da će nakon povratka imena tribine biti krcate. Prva utakmica poslije svega - par tisuća ljudi na stadionu. ;)

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 14 jul 2013, 15:25

Consigliere je napisao/la:Vi koji ste protiv Mamica, navijate li za Dinamo? Radujete li se golovima?
Ne i ne.Osvojili nešto...neosvojili,ušli u LP...ispali u pretkolu...potpuno mi je svejedno.
"Ne osjećam ništa,samo se sjećam..."
[youtube][/youtube]
Za rezultate me ni najmanje nije briga u ovom trenutku.

Bertone7
Kontakt:

Post Postao/la Bertone7 » 14 jul 2013, 15:34

Ako te nije briga onda si zalutao na topic. Ovaj forum ima milijun podforuma i topica, tako da ćeš sigurno naći adekvatan na kojem ćeš moći pisati o svom klubu.

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.