Consigliere je napisao/la:Vi koji ste protiv Mamica, navijate li za Dinamo? Radujete li se golovima?
(nije provokacija, interesuje me, zanimljivo mi)
Ja se radujem eto. Naravno i uvijek cu.
Ali nije to kao prije, recimo nisam skocio na Dinamov golima 4,5 godina.
Ne veselim se novom naslovu prvaka HNL-a. Zasto bi? Previse jetu spletki, korpucije, Mamic urpavlja svime tako da je nemoguce da netko drugi bude prvak. Uz to Dinamo ima najkvalitetniju ekipu godinama.
Naravno da ima ljudi koji se ne mogu prislit da se vesele Dinamovim uspjesima, ima ih dosta. Zasto? Zato sto je jednostavno tako. Sada svi pricaju o Soudaniju, bit ce tribine punije i slicno, a tamo u veljaci, ozujku, bit ce tisucu ljudi na Maksimiru. Tako je to. I onda ce se na ljeto prodat neki mladi talent, jos igraca, a dovodit ce se drugi za manje novce i tako dalje.
Jos puno stvari. Koristit igrace za predstavu od milijun kuna za navijaca je degutantno. Ulaznice za kunu su degutantne.
Znate li sta znaci kad se to događa. Kad se navijace moli da dođu na stadion. To znaci da je od svetinje malo ostalo. Pa za svaku Dinamovu utakmicu dijele se ulaznice, znaci dijele. Za superkup s Hajdukom se dijelilo, za Osijek se dijelilo.
Hebes to. To nije NAS Dinamo.
@Siamo je dobro rekao. Kada sve jednog dana izađe na vidjelo, svim mamicevcima bih zelio pljunut u facu. Pitam se sta ce se onda dogoditi. Svetinja ne treba takve navijace, Dinamo ne treba takve clanove. Mamicu mora doci kraj, a tako i njima. Jedva cekam taj dan.