Vedad Ibisevic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

amho
Kontakt:

Re: Vedad Ibisevic

Post Postao/la amho » 13 jul 2011, 23:01

ne_znam_ko_sam je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:
ne_znam_ko_sam je napisao/la:Jel neko zna mozda gdje jos igraju ove pripremne utakmice ? Jel bi mogao to neko mozda od kolega forumasa koji su aktivniji na transfermarkt.de ?

Posto su blizu mene na pripremama, pa bi mozda mogao odletiti da ih pogledam uzivo...
U petak u 18:00 h igraju protiv Legie iz Varsave, ali jos nije poznato gdje, samo se zna da je u Austriji, mada ja mislim da ce biti u okrugu Feldkirchena, gdje i treniraju.

P.S Gdje budes u Austriji ?
Ja sam u Völkermarktu. Evo maloprije na netu procitah da je Hajduk juce igrao kod mene ovdje u komsiluku, pa reko da vidim da nece Hoffenheim negdje u blizini igrati, pa da odem vidjeti nasa dva zmaja uzivo..
evo vam plan priprema s njihove sluzbene stranice ;):

http://www.achtzehn99.de/termine/" onclick="window.open(this.href);return false;

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 15 jul 2011, 18:11

Ima li neko link za tekmu?
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 16 jul 2011, 13:17

Vedo za Avazov Sport u Cirinom stilu. Inace smo navikli opreznije izjave od njega. Covjek je izgleda motiviran. :D

- Razbit ćemo Grčku. U to uopšte ne sumnjam. Znam da smo do sad od njih u četiri navrata gubili, kao i da smo im do sad dali samo jedan gol. Sada ćemo im najmanje zabiti tri komada. - optimistično najavljuje meč protiv Grčke Vedad Ibišević za Avazov Sport.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 16 jul 2011, 13:20

Principatus je napisao/la:Vedo za Avazov Sport u Cirinom stilu. Inace smo navikli opreznije izjave od njega. Covjek je izgleda motiviran. :D

- Razbit ćemo Grčku. U to uopšte ne sumnjam. Znam da smo do sad od njih u četiri navrata gubili, kao i da smo im do sad dali samo jedan gol. Sada ćemo im najmanje zabiti tri komada. - optimistično najavljuje meč protiv Grčke Vedad Ibišević za Avazov Sport.
susic: "ibisevic me na terenu nikad nije iznevjerio"
i zaista,ko gleda uzivo na stadionu,moze vidjeti koliko se trudi...stoga ne mogu smisliti one koji mu psuju ili ga kritikuju..

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 17 jul 2011, 21:43

[youtube][/youtube]

Piqeu odmah dimije kupiti :mrgreen:

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 17 jul 2011, 22:09

Principatus je napisao/la:Vedo za Avazov Sport u Cirinom stilu. Inace smo navikli opreznije izjave od njega. Covjek je izgleda motiviran. :D

vedo je vec dementiro tu izjavu u vezi "razbicemo ih" toliko o nasim novinama...
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 18 jul 2011, 01:12

jojj kad se ovog sjetim :( :(

[youtube][/youtube]

kako je tad igrao i zabijao, za ne povjerovat....on meni danas, ja neznam jeli i vama tako, al meni jest, on meni danas kad igra, on sepa....on kad hoda, on meni sepa, hramlje, kako hocete....ni blizu od onog vede iz "one" sezone....mozda ga nekako strah da se skroz oslanja na tu nogu, il ne znam ni ja sta, al definitvno se ne krece kao prije....zato mu i igre jesu slabije, al et....
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 18 jul 2011, 10:49

De ti jarane pogledaj kako su tada igraci Hoffenheima igrali. Trcali ko ludi a sada se vucu u babe u 80 tim
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 18 jul 2011, 12:05

majestic24 je napisao/la:De ti jarane pogledaj kako su tada igraci Hoffenheima igrali. Trcali ko ludi a sada se vucu u babe u 80 tim
jarane, ovdje nije rijec ni o posranom eichneru, weissu, il ibertsbergeru....ja kazem da je vedad drugaciji...i to je moje misljenje....ako je tebi isti, blago tebi....

SaLL/ihovic
Kontakt:

Post Postao/la SaLL/ihovic » 18 jul 2011, 16:45

hahaha sta ima , ima Vedo ode u Lokomotiv i to jos da bude s Ibricicem ojjjjj provale :lol: nasmijase me pravo .. ne mice Vedo ovog ljeta jos uvijek nigdje a posebno ne u Lokomotiv :mrgreen:
SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼

MARCELO
Kontakt:

Post Postao/la MARCELO » 18 jul 2011, 23:52

Papastathopoulos je napisao/la:jojj kad se ovog sjetim :( :(

[youtube][/youtube]

kako je tad igrao i zabijao, za ne povjerovat....on meni danas, ja neznam jeli i vama tako, al meni jest, on meni danas kad igra, on sepa....on kad hoda, on meni sepa, hramlje, kako hocete....ni blizu od onog vede iz "one" sezone....mozda ga nekako strah da se skroz oslanja na tu nogu, il ne znam ni ja sta, al definitvno se ne krece kao prije....zato mu i igre jesu slabije, al et....
Jarane,apsolutno se slazem s tobom...Nema vise ni onog brzog driblinga,ni onog njegovog starta i ubrzanja,pa cak i sut mu je u zadnje vrijeme,nekako,slab,nema one rutine koja postojala prilikom postizanja ovih 18 pogodaka.....
al on trci,on se trudi i zato ga vecina navijaca voli...nazalost ,trud je uzalud ako tebe lopta nece,ko sto njega nece poslije povrede
Sretno zmajevi!!

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 18 jul 2011, 23:56

Ja se sjecam utakmice,mislim da je bilo ili protiv Mainza ili Kelna u gostima u toj polusezoni kada je uzeo loptu na polovini Hoffenhaima,vukao je do gola protivnika i postigao gol,mislim da nesto tako nikada vise necemo vidjeti od njega :cry:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 19 jul 2011, 00:21

MARCELO je napisao/la:
Papastathopoulos je napisao/la:jojj kad se ovog sjetim :( :(

[youtube][/youtube]

Jarane,apsolutno se slazem s tobom...Nema vise ni onog brzog driblinga,ni onog njegovog starta i ubrzanja,pa cak i sut mu je u zadnje vrijeme,nekako,slab,nema one rutine koja postojala prilikom postizanja ovih 18 pogodaka.....
al on trci,on se trudi i zato ga vecina navijaca voli...nazalost ,trud je uzalud ako tebe lopta nece,ko sto njega nece poslije povrede
on se stvarno trudi, trci, bori se, al nije to to....al on i dalje ima kvalitet, samo sto je puno manji neg tad, kad ga je trazio morinho u inter i ko sve nije....al mi je ipak i jedan od najdrazih igraca....

@dylan dog ima taj gol na ovom klipu...uzeo je loptu negdje oko 60 m od protivnickog gola, brzo pretrcao, na kraju mali dribling i fantasticna zavrsnica.....ono bas rutinski...snazno, po podu i precizno....danas mu je sut 80 % slabiji neg tad i preciznost....

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 19 jul 2011, 00:22

Meni je najvise zao sto je izgubio onu jacinu u duelu, od njega su se bukvalno odbijali.
Toga vise nema, jel' strah u pitanju ili nesto drugo ko ce ti ga znati. :?

Ali opet je on meni igracina. :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 19 jul 2011, 00:37

Yebiga, tu polusozonu je citava ekipa odigrala odlicno. Igrali su kao Dortmund ove sezone. A danasnji Hoffenheim vrlo tesko postize golove, i nema tog ritma u napadu. Otisli su Ba, Carlos Eduardo, Luiz Gustavo itd. Nije to ista ekipa. Sto se tice Ibisevica, on ni prije ni poslje te povrede nije bio ni blizu nivoa iz te polusezone. Krenulo ga bilo, pa stalo. Dok je Dzeko ostao na visokom nivou, ovaj je pao. Ali niko ne moze rec da je 10-15 golova po sezoni lose. Za repku svakako bolje danas igra, nego kad je bio u zivotnoj formi. To je jedino i vazno.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 19 jul 2011, 10:50

Cartman je napisao/la:Yebiga, tu polusozonu je citava ekipa odigrala odlicno. Igrali su kao Dortmund ove sezone. A danasnji Hoffenheim vrlo tesko postize golove, i nema tog ritma u napadu. Otisli su Ba, Carlos Eduardo, Luiz Gustavo itd. Nije to ista ekipa. Sto se tice Ibisevica, on ni prije ni poslje te povrede nije bio ni blizu nivoa iz te polusezone. Krenulo ga bilo, pa stalo. Dok je Dzeko ostao na visokom nivou, ovaj je pao. Ali niko ne moze rec da je 10-15 golova po sezoni lose. Za repku svakako bolje danas igra, nego kad je bio u zivotnoj formi. To je jedino i vazno.
Vezni red Hoffenhaima je malo rec katastrofa, a dok je nama najaci dio reprezentacije upravo taj vezni red. Radi toga je Vedo mnogo bolji sa reprezentacijom. :)
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 22 jul 2011, 23:43

Hoffenheim ce ove sezone igrati u sistemu 4-2-3-1, sto bi izgledalo odprilike ovako :

-----------------Haas-------------------

Beck--Compper--Vorsah--Braafheid

---------Rudy--------Salihovic--------

Mlapa--------Firminho--------Babbel

---------------Ibisevic------------------

Znaci, Vedo ima da rastura u napadu 8-)

yup
Kontakt:

Post Postao/la yup » 22 jul 2011, 23:50

Goalgetter je napisao/la:Hoffenheim ce ove sezone igrati u sistemu 4-2-3-1, sto bi izgledalo odprilike ovako :

-----------------Haas-------------------

Beck--Compper--Vorsah--Braafheid

---------Rudy--------Salihovic--------

Mlapa--------Firminho--------Babbel

---------------Ibisevic------------------

Znaci, Vedo ima da rastura u napadu 8-)
Ako te mogu pitat, gdje si to procito? :D

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 23 jul 2011, 00:26

Stanislawski trenutno taj sistem uigrava u Hoffenheimu, gdje bi Vedo trebao biti najistureniji napadac .

Evo ovdje sve o Hoffenheimu u sljedecoj sezoni :
http://sport.freenet.de/fussball/bundes ... 89262.html

Utakmica Hoffenheima protiv Waldhof Mannheima, gdje je Stanislawski vec uigravao taj sistem :
http://achtzehn99.de/hoffenheim-siegt-s ... -mannheim/

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 28 jul 2011, 12:01

Ibisevic ima problema sa koljenom, te je propustio trening Hoffenheima. :roll: .
Nadam se da nije nesto ozbiljno .

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Confiance, edvaE2, Google Adsense [Bot], greenwood i 51 gost.