Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
A jesam li ja rekao da cemo preko noci to postici? Ako imas srece sa draftom, to znaci najmanje 2 3 godine da gradis ekipu, pa tek onda mozes ubirati plodove rada te ekipe. Nesto slicno uradila je Oklahoma kroz draft, s tim da je Oklahoma bila duplo losija (prije Russela i Duranta) od nas.Titova-Juga je napisao/la:adriano_leite je napisao/la:Cavsi su u dobroj poziciji jer imamo 2 lottery picka ili barem 1 lottery i jedan medju prvih 10 pickova prve runde koji smo uzeli iz tradea sa LAC. Sto se tice buducnosti mislim da ce biti fino sve to, dok jos igraci saniraju povrede, dodju novi sa drafta, bice to PO ekipa. Ako budemo imali srece sa draftom, onda mozemo u pohod i na titulu. Valjda cemo imati srece sa draftom.dema je napisao/la: ma pusti te oni su kako pojave tako i odu,a greska im je dopustit da nes zauzmu iako bude svakojakih gluposti.
Cavsi cini mi se u dobroj poziciji,koliko ono pickova imaju,pa jos ovih par mladih igraca,a Davis kad odradi fino ljetni kamp onda ce bit jos bolji.Ako sve odrade kako treba mogli bi brzo u borbu za play off.
A za Bullse sam subjektivan ,iznanadili su me ,sve ko da mi se cini da su ovako dobri,tesko mi povjerovat pa sve ocekujem neki kiks a nadam se da nece bit tako.
E moj druze. Ne ide se iz solidne playoff ekipe u titulu preko noci.
Bullsi to vec godinama znaju, odnosno Nocioni, Gordon, Deng, Hinrcih, Curry, Chandler, Crawford itd, itd...
Kako covjek igra odbranu svaka mu cast. Nisam do sada vidio da je neko ovako zatvorio, Amarea. Impresivno.BIHfan je napisao/la:[youtube][/youtube]
Kad se sjetim ovoga.![]()
![]()
sumnjam brate. jer svi linkovi i za Bulls, utakmicu su stopali ko ludi. a, sad isti ti linkovi prenose i miami, utakmicu...bear grylls je napisao/la:imatel kakav dobar link za miami da nestopa ovaj sto sam ja nasao kurcu nevalja.
Hvala brate sacu da pokusam. Nasao sam nakav al slab mi i on necu ni gledat gledacu samo rezultat na nba.com i sutra highlights nemogu da se peglam neznam sto nisu league pass produzili makar prvu utakmicu ove prverunde glup potez.kad_kako je napisao/la:sumnjam brate. jer svi linkovi i za Bulls, utakmicu su stopali ko ludi. a, sad isti ti linkovi prenose i miami, utakmicu...bear grylls je napisao/la:imatel kakav dobar link za miami da nestopa ovaj sto sam ja nasao kurcu nevalja.
Probaj sebi naci na ovim stranicama radi li ti i jedan kako valja:
http://www.fromsportcom.com/c-6.html
http://atdhe.ws/#webmaster_frame_id
http://www.myp2p.eu/broadcast.php?match ... art=sports
BIHfan je napisao/la:Jao blokade Howarda nad Thomasom. Perverzija!
Neznam sto svi tog Zelju (jel Sarajevski) spominju. jeo sam ih neki dan i nisu Bog zna. Ljepsi su nasi Pikolo.Titova-Juga je napisao/la:BIHfan je napisao/la:Jao blokade Howarda nad Thomasom. Perverzija!
Jasta, posl'o ga po cevape u Zelje
kad_kako je napisao/la:Neznam sto svi tog Zelju (jel Sarajevski) spominju. jeo sam ih neki dan i nisu Bog zna. Ljepsi su nasi Pikolo.Titova-Juga je napisao/la:BIHfan je napisao/la:Jao blokade Howarda nad Thomasom. Perverzija!
Od sad molim vas da govorite: "posl'o ga po cevape kod Pikola".![]()
Pikolo su Zenicki. bas jucer sam ih smazao, a Zeljine sam jeo prosle sedmice, i usporedbe radi, vise su mi se svidjeli ovi Pikolo.Titova-Juga je napisao/la:kad_kako je napisao/la:Neznam sto svi tog Zelju (jel Sarajevski) spominju. jeo sam ih neki dan i nisu Bog zna. Ljepsi su nasi Pikolo.Titova-Juga je napisao/la:
Od sad molim vas da govorite: "posl'o ga po cevape kod Pikola".![]()
Haha, nisam probao u Piccolu, a doduse u pravu si za Zeljine, nisu naj, naj sto sam ikada jeo definitivno.
OVERRATEDHAHA.
Ali dobro, ostala je kora u zraku jos uvijek kako ga je ljepno
P.S Pravo malo koseva za sad na ovoj tekmi
Admir_Sa je napisao/la:nisam gledao tekmu, sve vrijeme na teletekstu pratio. vodimo citavu ebenu utakmicu i onda zijanimo. tok ove utakmice me ne zanima sekunde
izvukli su se nafakasi ovu tekmu, sljedeca je nasha
znas kad ce vishe korver pucat trice 4/4 u play offu?SaltCityAttack je napisao/la:Admir_Sa je napisao/la:nisam gledao tekmu, sve vrijeme na teletekstu pratio. vodimo citavu ebenu utakmicu i onda zijanimo. tok ove utakmice me ne zanima sekunde
izvukli su se nafakasi ovu tekmu, sljedeca je nasha
hahaha nafakasi...ma nije to nafakas, prije bi se reklo da ste vi nafakasi, jer vam je ulazilo i ono nemoguce u ovoj utkamici, a jedino ti mogu reci da ste nesretni, jer s te naletili na Derricka Rosa, kojeg ste udarali nogama i rukama i opet vas je slomio onda kada je najvise trebalo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.