Ove sto je m4kaveli stavio su 179, a te sto si ti vidio su 169M4kaveli je napisao/la:AgresivnoDjubre je napisao/la:169 KM ?M4kaveli je napisao/la:[img]![]()
![]()
Dobre,odlicne !
Tacnije 179.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ove sto je m4kaveli stavio su 179, a te sto si ti vidio su 169M4kaveli je napisao/la:AgresivnoDjubre je napisao/la:169 KM ?M4kaveli je napisao/la:[img]![]()
![]()
Dobre,odlicne !
Tacnije 179.
9KMTweeds_10 je napisao/la:
Jel se isplati davati 9 km za ovo ???
I ti se penzionisao ? Razocarao si me bgm.Neutral je napisao/la:Stariji sam od tebe 2-3 godine
u petak aBdbavarian_bk je napisao/la:Hvala svima koji su pohvalili izborNa neki način su mnogi od njih i doprinijeli izboru, jer dok smo ovdje naglabali šta je najbolje , skontao sam da najbolje prolazi ovo , tako da ...
@bebi , kad je tebi matura ?
@harry_90 , plavuša je mislim sex simbol generacijeNema je na fb , ne da joj momak , pa onda znate koliko je sati
Preskupi suAgresivnoDjubre je napisao/la:I ti se penzionisao ? Razocarao si me bgm.Neutral je napisao/la:Stariji sam od tebe 2-3 godine![]()
Nego imal gdje kod nas uzet onakvih sorceva sto si postavio.
vidi kod onog frizera Elvira, on ti je zastupnik ako se ne varamBosniacum Lilium je napisao/la:imaju li se gdje uzeti Tigi kreme?
tyler durden je napisao/la:Boli me briga , zato sto ti je post debilski. Do sada sam se nadao da to nisi,uprkos tvojim naporima da to dokazes, al etNeutral je napisao/la:Šta tebe boli briga šta je meni smiješno.
Morel' ono fenom kad pravimo proći ?uschtipak je napisao/la: Samo da vam kazem da vam je puno bolje bez gela i kojekakvih karafeka po glavi koje nazivate frizurama.
Amoxicillin je napisao/la:Ma neutral druže nije potrebnodjaba se zamaraš i ti i ostali s drugima.
Ja samo ne razumijem zašto neki imaju potrebu da se kače za druge i njihove postove. Ako ti se ne sviđa zaobiđi, šta imaš fazon da probaš nešto isfurat'Samo pokazuješ nivo inteligencije kao kod djeteta koje hoće da se inati. Zamarat' se sa stvarima koje te se ne tiču, ne razumijem... (Neutral ne govorim tebi, nego općenito ovim hejterima...)
@Uschtipakprirodna kosa je najbolja kosa, samo da miriše i da nije masna
Pa kad napraviš frizuru al samo je isfeniraš kontaš i ono normala naštimaš gdje će ti kosa ići, nema gela, mosa prirodno.uschtipak je napisao/la:@Fourt
KojO?
Nesto govorite curama za puder, a vi kad se nacapate gelom, gori ste od njih duplo.
Trenutno korisnika/ca: kraljttbvb i 31 gost.