Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Bosco
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Bosco » 24 okt 2010, 12:49

Hocel ovi moderatori početi brisati ovakve glupe postove kao u ovog Rizaha. Da barem nešto ima veze sa fudbalom, ali jok ni o fudbalu ni o Arsenalu što i jest tema, ali ovaj post neće obrisat jer moderatori znaju brisat samo postove navijača Arsenala na ovoj temi, u to sam se uvjerio kad su mi jednom izbrisali 3-4 posta. Ako ne želite raditi svoj poao, onda ga dajte nekome ko želi !

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 24 okt 2010, 12:54

Upravu si ! Barca i njeni igraci qrcu nevaljaju , Guardiola ja neznam , on samo eto ko kakav sminker dolazi na treninge i tekme ja mislim , i napravi najbolji tim na svijetu , masinu protiv koje se svi "moraju" braniti 90 min ....To bi ti kao Arsenalov fan morao znati , jer vi navodno gajite napadacki fudbal ,hhhmm mislim napadacki protiv WBA , Boltona itd ostalih qurcevih ekipa...Poredit Barcu i Arsenal opet je nemoguce , tako da neznam sto se ulazi u raspravu...Poredit Songa i Busquetsa se opet nemoze jer igraju istu poziciju a igraju je u 2 razlicita kluba , na 2 nacina .....Oboica su odlicni igraci.Reci da Pique i Puyol nevaljaju moze samo retard, njih dvojicu ne bih komentarisao dovoljno je reci da su stub Najjaceg tima i najjace reprezentacije , toliko o tome da veze nemaju...

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 24 okt 2010, 13:05

Andres je napisao/la:Upravu si ! Barca i njeni igraci qrcu nevaljaju , Guardiola ja neznam , on samo eto ko kakav sminker dolazi na treninge i tekme ja mislim , i napravi najbolji tim na svijetu , masinu protiv koje se svi "moraju" braniti 90 min ....To bi ti kao Arsenalov fan morao znati , jer vi navodno gajite napadacki fudbal ,hhhmm mislim napadacki protiv WBA , Boltona itd ostalih qurcevih ekipa...Poredit Barcu i Arsenal opet je nemoguce , tako da neznam sto se ulazi u raspravu...Poredit Songa i Busquetsa se opet nemoze jer igraju istu poziciju a igraju je u 2 razlicita kluba , na 2 nacina .....Oboica su odlicni igraci.Reci da Pique i Puyol nevaljaju moze samo retard, njih dvojicu ne bih komentarisao dovoljno je reci da su stub Najjaceg tima i najjace reprezentacije , toliko o tome da veze nemaju...
Naravno porediti Barcelonu sa Arsenalom je nemoguce jer je Barcelona jedan obicni mali plagijatorski tim kojeg sudije neprestano guraju, tim prljave historije i karaktera spreman na sve kako bi pobjedio, pa tako im nije problem i po nekoliko puta na utakmici igrati rukama, simulirati, vrsiti pritisak na sudije, lagati po medijima kako bi doveli igraca kojeg zele sta reci prljava ekipica koja uspjeh duguje sudijama i uefi bili i ostali. Dok sa druge strane dominacija je najbolji sportskli kolektiv na svijetu koji dominantno dominira nad svim svojim protivnicima igrajuci naljepsi fudbal koji je svijet ikad vidio! Nego zelio bi da vas pitam sta se desilo sa Fabregasom sto to nije presao, nije valjda zafalilo love ili nedaj boze neko odbio ponudu politicke stranke? Ja da sam na vasem mjestu zalio bi se partijskom komitetu :mrgreen:

Smradalonski gmazovi, bjezite sa teme!
Dio Arsenala

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 24 okt 2010, 13:23

Moja prognoza:

Man City - Arsenal 5:0
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 24 okt 2010, 13:23

EdinTM87 je napisao/la:Moja prognoza:

Man City - Arsenal 5:0
pa nije crtani :mrgreen: :mrgreen:
Rođen s tobom da budem

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 24 okt 2010, 13:27

Bosco je napisao/la:Hocel ovi moderatori početi brisati ovakve glupe postove kao u ovog Rizaha. Da barem nešto ima veze sa fudbalom, ali jok ni o fudbalu ni o Arsenalu što i jest tema, ali ovaj post neće obrisat jer moderatori znaju brisat samo postove navijača Arsenala na ovoj temi, u to sam se uvjerio kad su mi jednom izbrisali 3-4 posta. Ako ne želite raditi svoj poao, onda ga dajte nekome ko želi !
Čekam odgovor.

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 24 okt 2010, 15:27

Ima veze sa vašim navijačem Arnelinjom i njegovim postom, kao i Pajinim i još jednim tvojim kolegom koji pišu postove po Liverpoolovoj stranici. Izvini Bosco, ali tebi svaka čast. Da su Bog do svi navijači Arsenala kao ti.
There got to be something for Liverpool big number nine ...

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 24 okt 2010, 15:32

Rizah je napisao/la:Ima veze sa vašim navijačem Arnelinjom i njegovim postom, kao i Pajinim i još jednim tvojim kolegom koji pišu postove po Liverpoolovoj stranici. Izvini Bosco, ali tebi svaka čast. Da su Bog do svi navijači Arsenala kao ti.
Ma razumijem ja to, ali samo napiši nešto još uz to da ne bude čisti spam jer ja se uvijek ponadam neko napiso neki post, sad ćemo fino raspravljati i dođem vidim provokacije i postove koji veze nemaju s Arsenalom.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 24 okt 2010, 15:36

Svašta... Šteta, neču gledat City - Arsenal, odoh na Koševo gledat željo - Sarajevo ;)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 24 okt 2010, 15:39

GunnerS je napisao/la:Svašta... Šteta, neču gledat City - Arsenal, odoh na Koševo gledat željo - Sarajevo ;)
Oprošteno ti je. ;)
Da je dobit City bilo kakvom pobjedom, da se vratimo u utrku za titulu, bilo bi super.

Blue_He4rt
Kontakt:

Post Postao/la Blue_He4rt » 24 okt 2010, 15:40

GunnerS je napisao/la:Svašta... Šteta, neču gledat City - Arsenal, odoh na Koševo gledat željo - Sarajevo ;)

Zar se ne igra na Grbavici??
Chelsea F.C.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 24 okt 2010, 15:41

Bosco je napisao/la:
Oprošteno ti je. ;)
Da je dobit City bilo kakvom pobjedom, da se vratimo u utrku za titulu, bilo bi super.
Mah, vjerujem da to mogu. A vjeruj i ti i bit če ti lakše :P
Blue_He4rt je napisao/la:

Zar se ne igra na Grbavici??

Igra, al zbog onoga što su uradili iz želje navijači Sarajeva bojkotuju derbi i gledat će ga na Koševu.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

ady
Kontakt:

Post Postao/la ady » 24 okt 2010, 17:37

ej ima li tko link za tekmu.......

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 24 okt 2010, 17:40

ady je napisao/la:ej ima li tko link za tekmu.......
O-1....http://livefooty.doctor-serv.com/sun24. ... senal2.php
NASRI MAJSTORE...Boyata u 5.dobio crveni inace dosta zutih kartona... :roll:
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 24 okt 2010, 17:43

penal za nas.... :mrgreen:
seljak fabregas promasio odbranio tj.uhvatio mu loptu hart... :twisted: Odkad ja govorim da nasri izvodi penale... 8-)
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 24 okt 2010, 17:58

Nemogu da vjerujem :mrgreen: :mrgreen:
Rođen s tobom da budem

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 24 okt 2010, 18:29

0-2...SONG... :lol:
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 24 okt 2010, 18:34

Crveni karton spasi Arsenal,inace truba...City se sa 10 igraca extra drzi
RIP SALE VILENJAK

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 24 okt 2010, 18:35

RKO je napisao/la:Crveni karton spasi Arsenal,inace truba...City se sa 10 igraca extra drzi
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: KAKO SE drzi bolan jel ti gledas utakmicu od pocetka...penal prmasen pa nekoliko solidnih prilika...i slobodnih udaraca ... :roll: ;)
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 24 okt 2010, 18:37

Drzi se dosta dobro imao je i on prilika i to igra sa 10 od pocetka i jos se povrijedi Tevez....normalno da ce Arsenal bit bolji imaju igraca vise
RIP SALE VILENJAK

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.