Hajd' popij jedno i svrsavaj sto su izgubili golom razlike od austrijskog kluba i igrat ce grupnu fazu uz manja ulaganja od nekih nasih klubova dok vas mlati ispodprosjecni gruzijski klub

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Tebi los rezultat 2-1? Jedan savjet, Nemoj nikad sudit u toku utakmice, kad sudija odsvira poslje 90 minuta, onda sudi jeli neko dobar ili ne, rezultati u zadnje 2 godine sto su oni imali su ti dokaz da srecu moras zasluzit sebi.ElCartel11 je napisao/la: ↑24 avg 2023, 22:01Gledaš Zrinjski i vidis, zasto nas ni jedan klub jos uvijek nepripada niti jednom grupnom takmicenju u Evropi.
s njima se ove godine u Europi nije poigrao samo onaj ko je zurio na autobus
Ovaj Balkani bas jako napreduju, pa ljudi ako izbacu Bate oni su onda 2 godine u nizu u grupe uspijeli doci, svaka im cast, jos kad uzmes u obzir da ekipe iz Kosovo neigraju vec tako dugo ove kvalifikacije, i onaj klaksvik kod kuce jak ko grom u ove zadnje 3 godine, ferencvaros, dinamo tiflis, bodo glimt, balkani, hacken, molde i sad ovaj sheriff, svi oni nisu mogli pobjedit tamo, ovaj klaksvik treba da bude primjer svim bh klubovima
Kako se zove ovaj lik? Po meni najbolji komentator sto radi tekme nasih klubova. Plocu treba na neki kurs kod njega, mada tesko da bi mu pomoglo, ali hajde.
Fali Zuti da ovo zacini, Zrinjski je poveo citavu ekipu arena bih u Linz. Lik je bas pozitivan, jako dobro se snalazi u ovoj multi ulozi. Ploco je smijurija od decka, ozbiljno mislim da mu je neko od roditelja jako politički involviran.
Saudin GabelaAmidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑24 avg 2023, 23:10Kako se zove ovaj lik? Po meni najbolji komentator sto radi tekme nasih klubova. Plocu treba na neki kurs kod njega, mada tesko da bi mu pomoglo, ali hajde.
Ma ljudi nisu realni, oni gledaju prvi 15 minuta od utakmice i odmah sudu kao to je to, zrinjski je bruka i sramota, nemogu meda, zrinjski je imao najvise srecu ikada i tako dalje, pa covjece nemozes odmah tako sudit, i sad odjednom oni su dobri i ponos drzave, nerealno i neozbiljno je takvo razmisljanje, zrinjski nasu BiH dobro predstavi, pogotovo kad uzmes u obzir ove zadnje 2 godine kakva dominacija u nasoj ligi, uspijeh moras sebi zasluzit uz dobar rad a to vi imate, rezultati su ti dokaz za sve!DTzmu30 je napisao/la: ↑24 avg 2023, 23:16Obzirom da su nedostajala 3 standardna stopera, debi mladog Ramića i Batarela u play offu Europa lige, solidna utakmica.
Najvažnije je da imamo aktivan rezultat pred uzvrat.
Velika većina forumaša nije realna kad poredi Zrinjski sa LASKom. Oni su prije par dana prodali igrača za 12 milijuna eura. 12 milijuna eura!!
I mi bi se kao trebali s njima nositi i nabit ih tri razlike?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.