Arsenal
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Saka, Kapiten, Eze, Merino. Zaista ne znam kako ovako dobar menadzer ne vidi da imas cijeli napad koji je nefunkcionalan i totalno nebalansiran.
Villa koja fura jedan te isti fazon fudbala koji je lako procirat i on stavlja 4 dizelasa u napad. Pa yebemu majku i postave na osnovu favoriziranja igraca
Villa koja fura jedan te isti fazon fudbala koji je lako procirat i on stavlja 4 dizelasa u napad. Pa yebemu majku i postave na osnovu favoriziranja igraca
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
JojBrokula je napisao/la: ↑06 dec 2025, 13:50Saka, Kapiten, Eze, Merino. Zaista ne znam kako ovako dobar menadzer ne vidi da imas cijeli napad koji je nefunkcionalan i totalno nebalansiran.
Njihova zadnja linija ce umrijet u drugom poluvremenu, sto je i cilj, ne mogu oni ovoliko puta igrati 1 na 1 i branit, lagana pobjeda danas.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
kapiten i Saka da puše **** a Rice je reinkarnacija Isusa Krista
Kako se ove ekipe pretvore u mesare ovako protiv nas
Al ovo su sve dueli gdje ce modrice ostajat, bas jako udaraju
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Zasluženo, nek se izdrkava sad Saka po krilu, nek Odegaard traži 50 puta loptu samo da bi je dodao prvom do sebe i nek Merino petom pokušava svaki drugi napad.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- QUARTERBACK
- Kontakt:
samo da yebem saki majku jos jednom
Bas ih umaraju bez ikakvog pritiska i na jednu njihovu liniju. Promasena taktika, formacija, selekcija, apsolutno sve.COYGBiH je napisao/la: ↑06 dec 2025, 13:51JojBrokula je napisao/la: ↑06 dec 2025, 13:50Saka, Kapiten, Eze, Merino. Zaista ne znam kako ovako dobar menadzer ne vidi da imas cijeli napad koji je nefunkcionalan i totalno nebalansiran.
Villa koja fura jedan te isti fazon fudbala koji je lako procirat i on stavlja 4 dizelasa u napad. Pa yebemu majku i postave na osnovu favoriziranja igraca![]()
Njihova zadnja linija ce umrijet u drugom poluvremenu, sto je i cilj, ne mogu oni ovoliko puta igrati 1 na 1 i branit, lagana pobjeda danas.
I to protiv vjerovatno najpredvidivijeg tima u ligi
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ne možeš imat i Ezea i Odegaarda na terenu i to je ovaj gol pokazao.
Da je martineli bio pored casha kurca bi zabio
Da je martineli bio pored casha kurca bi zabio
Odegardovom zaslugom nikad nista necemo osvojit ... lik zuji al meda neda
Arsenal All The Way !
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ako ne izvede bar trojicu od ove četvorke gore već na poluvremenu ovdje ide 3ica do kraja prvi put poslije 2 godine.
Trossard-Gyo-Saka/Madueke
Eze iza njih.
Merino, Odegaard napolje.
Trossard-Gyo-Saka/Madueke
Eze iza njih.
Merino, Odegaard napolje.
Godinu a i više prije svih sam probavao ukazati na njegovu neučinkovitost i koliko nas košta u fazi odbrane.
Tada su me ovdje napadali da ne znam o čemu govorim
Eze nazad ništane pokriva i morat će izać na poluvremenu
Zadnja izmjena: Rosicky, dana/u 06 dec 2025, 14:17, ukupno mijenjano 1 put.
Odegardu treba Victor, veci je problem Eze danas. Okrecemo ovo.
Odegaard je uistinu smijesan igrac. On nije za ove lige i za ovog nivoa. Dokle ce klub ispastat zbog njega i favoriziranja, vidjet cemo
Ali minut nadoknade
Da mi koji slucajem vodimo sad bi bilo 5 min
Da mi koji slucajem vodimo sad bi bilo 5 min
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Ne može bit gori od Ezea nikako al et bitno je da se pljune.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Možda zato što Eze nije krilo? Sve funkcionisalo fantastično dok je Eze igrao 10ku, da li iza Gyokereša ili iza Merina i ničim izazvanim vraća prevaranta od kapitena te tako gubi Ezea, a Eze nam dosta više pruža na poziciji 10 od Odegaarda koji je usporio našu igru za 3 brzine i nikakav pozitivan impact ne ostvaruje na ovu ekipu.
Saka je izgubio 5 lopti, od toga 3 su bile poprečni pasovi iz kojih je Villa stvorila jako opasne kontre uključujući zicer Watkinsa koji je nekako odbranio Raya.
Zadnja izmjena: baboedindzeko09, dana/u 06 dec 2025, 14:22, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Invincibles14, Rosicky i 16 gostiju.