Sto reci

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Heller je napisao/la:Stream![]()
![]()
crnjak mi je da je ovaj stream kvalitetniji od nasih javnih tv
![]()
![]()
pa odoše ljudi šta će..nema para..nema ambicija..ne znam ko je vjerovao u Sutonove izjave za VL i igranje regionalne lige, 2 predstavnika itd a raspad sustava..ja sam čuo priču da već odavno FEAL hoće preuzet ali da ovi svi sad se maknu ali navodno oni nećefelix123 je napisao/la:Ode Vela u Krku ,odoše svi
Izgleda da će nas sustići sudbina Bosne, uprava totalno neizanteresirana prema svemu ,ajde što ste u vrijeme recesije smanjili davanja klubu ,nema veze, ali šta je sad kad se izvoz povećao i financijska situacija popravila šta će te nam sada plasirati?? Sto puta sam naglasio svača čast i zahvala upravi ,ali ako viš ne mogu mislim da trebamo tražiti nekog drugog tko ima motiva
Mi navijači trebamo tražiti očitovanje gospodina Sutona , pa makar ono bilo to da će se stavljat ključ u bravu, ali samo neka to javno kaže ,da mi navijači prestanemo uzalud maštat o Partizanu, Zvezdi,Cedeviti i Ciboni na Pecari
![]()
bilo kakva firma koja ima pare, a FEAL ih baš ima..ako ćemo i sljedeće sezone ovako preživljavat nema od toga ništaAndroid je napisao/la:Cuj nece da se maknu, nema nikakvih ambicija a nece, mislim hvala njima na svemu sto su dosada uradili, ali ako je to istina... FEAL je jedini spas, u suprotnom smo nova Bosna
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.