Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Moguce su velike padavine sutra, zato se prica da bi se moglo desiti da se mec ne zavrsi sutra.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
Nadal nije imao tezak mech od pocetka turnira iskljucivo jer je previse dominantan.Ferrer je u formi zivota kao i Almagro.Nanjeli bi veliku stetu svakom drugom igracu sem Nadala.
Predpostavljam da i danas/sutra nece biti tezak meč , vec odradjivanje Novaka.
Predpostavljam da i danas/sutra nece biti tezak meč , vec odradjivanje Novaka.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
-
- Kontakt:
Kakvo je vrijeme trenutno?
Jel hladno ili nije ?
Mislim da kisa nije padala ali je hladnije? Kome to vise odgovara, kome uopste odgovara hladnije vrijeme?
Bitno je da je sljaka suha i da loptice nisu teske.
Saad ne mogu skontat kako temperatura utice na igru, mozda loptica ide brze kroz zrak ili sta vec...
VAMOS RAFA!
Jel hladno ili nije ?
Mislim da kisa nije padala ali je hladnije? Kome to vise odgovara, kome uopste odgovara hladnije vrijeme?
Bitno je da je sljaka suha i da loptice nisu teske.
Saad ne mogu skontat kako temperatura utice na igru, mozda loptica ide brze kroz zrak ili sta vec...
VAMOS RAFA!
i ako bi volio da nole pobjedi, ovo ce biti ciscenje novaka danas i osveta za predhodna tri izgubljena finala na grand slam-u
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
- Citizen-X
- Kontakt:
usro se i rafa ko i fedro nakon 2:0 i 4:2 neki dan....
bezveze nimalo sampionski...
bezveze nimalo sampionski...
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
Svega mi, za sada k'o preslikana situacija iz 2. seta duela Federer - Djokovic. 

- NukeR_G1970
- Kontakt:
Sta rece? Polako samo...19TM87 je napisao/la:i ako bi volio da nole pobjedi, ovo ce biti ciscenje novaka danas i osveta za predhodna tri izgubljena finala na grand slam-u
Ovo će dobiti Nadal, siguran sam u to !
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
R%aja jel mozete samo potvriditi da li je Nadal vodio 3-0 sad u prvom setu i nole se vratio na 3-3 opklada je u pitanju.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Vodio 2:0. Zatim 2:1, pa 3:1, ja mislim. Da bi bilo 3:3.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
3:0; 3:3; 5:3; 5:4; 6;4
- NukeR_G1970
- Kontakt:
3:0 je bilo, 2 brejka prednosti je imao Nadal i Djokovic je vratio ta 2 brejka i izjednacio na 3:3 ali odmah posle toga opet izgubio svoj servis...
Novak ima dosta problema sa servisom, od kojeg ne dobija nista, ako to ne popravi smijesi se potop.
Inace spora podloga omogucuje Nadalu da stigne bukvalno sve sto pozeli.
Inace spora podloga omogucuje Nadalu da stigne bukvalno sve sto pozeli.
VAMOS RAFA 

-
- Kontakt:
mandraX je napisao/la:VAMOS RAFA
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
samo koja razlika u slici na BHT i ES 

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
3:0 i 40:15 imao, a Novak se vratio na 3:3.barbarez je napisao/la:R%aja jel mozete samo potvriditi da li je Nadal vodio 3-0 sad u prvom setu i nole se vratio na 3-3 opklada je u pitanju.
Meč zasad ok. Novak imao nekoliko briljantnih winnera, Rafa je u pojedinim trenucima forsirao Novakov forehand, što je i palilo. Uglavnom, jedan drugog konstantno vraćaju u igru.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- legenda reala
- Kontakt:
Rafa ima strah od Đokovića isto ko Federer od Rafe i sve u krug, da ga nije strah i da malo više riskira, do sad bi završio meč, ovako još ostavlja šansi Đokoviću
Meč do sada solidan, previše grešaka sa obje strane, servisi loši itd.

Meč do sada solidan, previše grešaka sa obje strane, servisi loši itd.

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Dosta slab mec...odavno nisu njih dvojica odigrali slabiji.Djokovic na momente odlican ali ne moze ni 2 takva gema spojiti.Nadal ispod svog prosjeka,forehand ni blizu dobar kao na prethodnim duelima.Novakov servis smijesan...
Vidjet cemo kako ce biti poslije pauze i da li ce uopste danas na teren...
Vidjet cemo kako ce biti poslije pauze i da li ce uopste danas na teren...
Zadnja izmjena: adnan24, dana/u 10 jun 2012, 17:24, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.