FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Grande
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la Grande » 18 jun 2011, 13:38

Samo 3 imena su ostala u konkurenciji : ANDRE VILLAS BOAS, Capello i Hiddink :D :D

A gdje odose nasi prijatelji iz juveta i milana koji su se radovali kao malad djeca zato sto dolazi mihajlovic??? :lol: :lol: ...Ko god dodje od ove trojice ima da se prosetamo kroz domace prvenstvo,a TATA CAPELLO ako nas preuzme to ce biti erotika u njegovom stilu :mrgreen:

Ja bih licno volio Boasa zato sto je mlad i sto je na pocetku svoje vrhunske karijere i siguran sam da ce postati jedan od najboljih a nebih se bunio ako dodje CAPELLO :mrgreen:

FORZA INTER ! ! !
INTER SIAMO NOI ! ! !

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 18 jun 2011, 14:09

Grande je napisao/la:Samo 3 imena su ostala u konkurenciji : ANDRE VILLAS BOAS, Capello i Hiddink :D :D

A gdje odose nasi prijatelji iz juveta i milana koji su se radovali kao malad djeca zato sto dolazi mihajlovic??? :lol: :lol: ...Ko god dodje od ove trojice ima da se prosetamo kroz domace prvenstvo,a TATA CAPELLO ako nas preuzme to ce biti erotika u njegovom stilu :mrgreen:

Ja bih licno volio Boasa zato sto je mlad i sto je na pocetku svoje vrhunske karijere i siguran sam da ce postati jedan od najboljih a nebih se bunio ako dodje CAPELLO :mrgreen:

FORZA INTER ! ! !

Mislis da cete se prosetati kroz Serie A, ako vam dodje neko od ove trojice :?:

Ja nisam siguran da bi se i Mourinho prosetao, jer je sa daleko jacim timom jedva uzeo titulu. A sad ce glavni konkurenti Milan, Juve, Roma, Napoli biti mnogo jaci nego 2010e.

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 18 jun 2011, 15:18

dobro je i MM je potvrdio da Miha nije u kombinacijama za klupu, vec su to Boas i Capello, a vjerovatno bi u ponedjeljak imali novog trenera da Bielsi nije ispao neki problem zbog cega nije preuzeo klupu...

nego MM je dana jasno rekao da trazi trenera na jednu godinu uz mogucnost produljenja na jos jednu, e sad to vjerovatno ne vazi ukoliko dovede Boasa, ali ako dodje bilo tko drugi osim Boasa ja znam tko ce biti onda sljedeci trener-Pep Guardiola

@Magica, a sta to kao Inter se nece pojacavat, pa nama je dovoljno da dovedemo jednog napadaca/krilo i trenera i opet smo ispred svih zajedno sa komsijama iz grada, a ostali ce po obicaju cekati greske nas i sada komsija, pa ako bi uspjeli sta napraviti, bas kao sto je to roma bila, dok je kod nas Mou bio...koliko god se roma,juve u napoli pojacali opet su dvije klase ispod milanskih klubova...jer da bi bili ispred trebaju svi makar izmedju 100-200mil na pojacanja izvalit, jer drugacije ne mogu :D

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 18 jun 2011, 15:20

Mihajlovic novi trener Intera ! Vidjecemo kakav ce biti .
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 18 jun 2011, 15:32

Huska je napisao/la: @Magica, a sta to kao Inter se nece pojacavat, pa nama je dovoljno da dovedemo jednog napadaca/krilo i trenera i opet smo ispred svih zajedno sa komsijama iz grada, a ostali ce po obicaju cekati greske nas i sada komsija, pa ako bi uspjeli sta napraviti, bas kao sto je to roma bila, dok je kod nas Mou bio...koliko god se roma,juve u napoli pojacali opet su dvije klase ispod milanskih klubova...jer da bi bili ispred trebaju svi makar izmedju 100-200mil na pojacanja izvalit, jer drugacije ne mogu :D

Videcemo kako ce se Inter pojacati i da li ce biti opet najjaci klub u Serie A.
Prosetati se nece niko. ;)
Sampionat ce biti najjaci nakon 2006e.

bold - Jel' to zabranjeno, mozda :?:

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 18 jun 2011, 15:48

Moratti za klupski sajt:

"We have not received any no's. Only from Bielsa for personal reasons, who was very sorry and could not continue talks. As for Carlo Ancelotti, no one has even thought about him, and it is certainly not for a lack of esteem. But it is very annoying to continue reading about a no we received from Ancelotti. It is not true. At any rate, we have received a ton of yes's and now I must choose. We must be the ones to choose."

ukratko, postoji nekoliko imena koja su zainteresovani za klupu Intera, i sad samo treba odluciti ko je pravi izbor

takodjer, u ostatku ovog intervjua, dotakao se price o Mihajlovicu, i rekao da nema kontakta sa njim i da on sigurno nece biti trener Intera
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Silvio B
Kontakt:

Post Postao/la Silvio B » 18 jun 2011, 15:57

http://www.calciomercato.com/mercato/o- ... ter-445434

evo avb definitivno odbio inter a cappelo kako navodi sky ne pada na pamet da se vrati u sa ,tako da ce na kraju gudolin ili delio rossi ili miha biti treneri.

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 18 jun 2011, 21:00

evo na šta sam naletio na netu, interesantno.

slika
slika
slika

Pošto su slike velike i izlaze iz layouta foruma da ih vidite fullscreen copy image location i open in new tab/window.
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 18 jun 2011, 21:06

@ Sramota B

Daj covece, da te vodimo na operaciju. Valja te skinuti sa qrca, jer sam da sidjes - ne umes.

Svaki tvoj post je ovde ili provokacija i trol efekat ili uvreda zdravog razuma. Oladi malo. ;)

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 18 jun 2011, 21:09

Kad se setim ove trojice sto im je Baresi okacio sliku ,kako su oni kvalitetno izresetali Partizan negde godinu-dve pred rat uh :mrgreen: A inace su i nasoj reprezentaciji presudili 4:1 na prvoj utakmici na Svetskom prvenstvu u Italiji 1990.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 18 jun 2011, 21:12

Tribalian je napisao/la:Kad se setim ove trojice sto im je Baresi okacio sliku ,kako su oni kvalitetno izresetali Partizan negde godinu-dve pred rat uh :mrgreen: A inace su i nasoj reprezentaciji presudili 4:1 na prvoj utakmici na Svetskom prvenstvu u Italiji 1990.
Sjećam se i jednog i drugog, samo što se ti kesiš na ovo prvo. :mrgreen: :lol:
A ja bogami na oboje. :D
Vom Jäger zum Gejagten

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 18 jun 2011, 21:20

geronimo je napisao/la:
Tribalian je napisao/la:Kad se setim ove trojice sto im je Baresi okacio sliku ,kako su oni kvalitetno izresetali Partizan negde godinu-dve pred rat uh :mrgreen: A inace su i nasoj reprezentaciji presudili 4:1 na prvoj utakmici na Svetskom prvenstvu u Italiji 1990.
Sjećam se i jednog i drugog, samo što se ti kesiš na ovo prvo. :mrgreen: :lol:
A ja bogami na oboje. :D
Ma voleo sam ja onu reprezentaciju,i ubedjen sam da onaj majmun od sudije nije dao bzv. crveni karton Sabanadzovicu protiv Argentine da bi mi osvojili. :mrgreen: Ali velika je Interova muka bila koliko su dugo cekali titulu posle ove generacije.Nije im pomogla ni "zlatna kopacka evrope" Darko Pancev "najbolje pojacanje Intera svih vremena" :mrgreen:

Saras Spa.
Kontakt:

Post Postao/la Saras Spa. » 18 jun 2011, 22:20

nije dobro :? :? :?

Siniša Mihajlović će biti predstavljen kao novi trener Intera u ponedjeljak, tvrdi italijanski list “Corriere dello Sport”.
Mihajlović je navodno pristao na ponudu Intera, a nakon dana punog telefonskih razgovora, pregovora i saopćenja sa svih strana i Fiorentina je potvrdila “nerazzurrima” da je spremna odreći se srpskog stručnjaka.
Prvi čovjek Intera Massimo Moratti je u petak ujutru rekao da “ne pregovara sa Mihajlovićem, jer je on pod ugovorom”. Ipak, prema saznanjima lista, direktor Marco Branca je tijekom dana obavio sve potrebne razgovore sa popularnim Mihom, koji se vraća u klub u kom je završio igračku karijeru, a započeo trenersku kao asistent.
Mihajlović je inače bio druga Morattijeva želja nakon odlaska Leonarda u PSG, a “prvi pik” je bio Marcelo Bielsa, koji je brzo odbio ponudu.

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 18 jun 2011, 23:15

Iako je MM jučer u razgovoru za inter.it odbacio mogućnost dolaska Mihajlovića na panchinu, pojedincima ni to nije bilo dovoljno pa su cijeli dan skidali sa raznih portala kako Siniša u ponedjeljak preuzima Inter, te evo još jedna svježa vijest za prevesti Sinisa resta in viola.

I da, Branca i Ausilio su u Portugalu, možda odmaraju a možda i nešto drugo rade.....

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 18 jun 2011, 23:27

Ovo se pojavilo oko 22 casa :

:arrow: Coach Sinisa Mihajlovic has posted the following note on the club's official website : "I wish to end all the recent speculation linked to my near future at Fiorentina. First, I want to make it clear that I am happy to be here since my arrival last year. I want to remain for many years and I have full confidence in the club board".

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 18 jun 2011, 23:32

AVB i Bielsa su odbili Inter, a Mihajlovic nije ni bio opcija :mrgreen:

novi trener ce biti ili Delio Rossi ili Gasperini, ukolliko se u poslednji cas senzacionalno ne pojavi neko ime
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 18 jun 2011, 23:41

Puma je napisao/la:AVB i Bielsa su odbili Inter, a Mihajlovic nije ni bio opcija :mrgreen:

novi trener ce biti ili Delio Rossi ili Gasperini, ukolliko se u poslednji cas senzacionalno ne pojavi neko ime

slika

slikaslikaslika

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 18 jun 2011, 23:44

Così l'amministratore delegato dell'Inter, Ernesto Paolillo, sul futuro tecnico del club campione del mondo. "Il mercato, in attesa del nuovo tecnico, procede comunque e stiamo lavorando per portare in nerazzurro un giovane di talento".

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.