Samo pitanje jesi li gledao ikad Mijuškovića i zašto njega tjerati?Pa mali na Kelijevom turniru najbolji šta je on kriv što mu ne daju da igra ne kontam ,ja sam ga gledao i mogu ti reči da je dobar pravo a sad možda je to jedna utakmica ali što sam vidio ne kontam zašto mu nije data šansa.Evolution87 je napisao/la:@head to je to. od a do ž![]()
Otjerati odma nakon radnika:
mijuskovic
zlatkovic
cizmic
sunjevaric
matosevic
melunovic
i comor, ako ga je ikako moguce otjerati
Dovesti:
oba beka, kreatora igre, krilo i napadaca. ali da budu igraci koji ce odma upasti u prvi tim i koji ce opravdati naziv pojacanja. Sad ne znam bas o imenima, ali bi se moglo nesta iz zagreba koji ispada u drugu ligu uzeti. Takodjer i Berberovicu istice ugovor u duisburgu, kao i arsenijevicu. Volio bih kad bi kako mogli (ali tesko) dovesti Kojasevica.
POD HITNO TREBA POTPISATI NOVI UGOVOR SA HADZICEM JER MU OVAJ ISTICE NA LJETO! Vrlo lahko bi mogli ostati bez njega.
osmanagicu, huseinbasicu,dzakmicu, todorovicu pruziti jos jednu sansu. pogotovo ovaj dvojici sto sam prvo naveo jer nisu imali dovoljno prilike da se dokazu.
I KAPITENSKU TRAKU VRATITI TORLAKU!
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sarajevo ljubavi moja!
- Evolution87
- Kontakt:
gledao ga nisam, pa sam ga zbog napisao da ga treba otpustiti. A svakako imam tandem Torlak-Dupovac na stoperima i Tatomirovica da uleti kad je neki suspendovan. Cak i Tadejevic moze na stopera i pokazao je da se i na toj pozici dobro snalazi 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Vidi kad pogledamo cv momka mlad je reprezantativac šansu nije dobio e sad koliko je do njega ne znam ali se moglo probati sa njim malo nazad a taćno je da ovi uskaću ali Tadejević samo golmana još nije igrao a to nije on kriv. Pa zar nije logićno riješiti se ovih koji nisu ni blizu momku ne znam možda me ponijelo ali šteta je momak je vrijedan radi pošteno nema ko da ga gura a plakali bi da nam ode u neki domaći klub kunem ti se.Evolution87 je napisao/la:gledao ga nisam, pa sam ga zbog napisao da ga treba otpustiti. A svakako imam tandem Torlak-Dupovac na stoperima i Tatomirovica da uleti kad je neki suspendovan. Cak i Tadejevic moze na stopera i pokazao je da se i na toj pozici dobro snalazi
Sarajevo ljubavi moja!
- moustapha
- Kontakt:
Valjda Mijuskovic ima problema sa sredjivanjem papira, ispisnicom iz bivseg kluba ili sta vec. Uglavnom, jako dugo se ovo razvuklo, a ono sto se moglo vidjeti je da ima potencijala.
#divovi
To sam i ja čuo sjedio mu sa ocem na turniru tom i on mi je rekao ali valjda se to sredilo a tek kad bi ga prodavali zna li iko kako su na cijeni reprezentativci a kako je na cijeni neki bezveznjak. Ma ne znam ako je problem u papirima to je nešto drugo ali sam čuo da je sad sa papirima u redu.moustapha je napisao/la:Valjda Mijuskovic ima problema sa sredjivanjem papira, ispisnicom iz bivseg kluba ili sta vec. Uglavnom, jako dugo se ovo razvuklo, a ono sto se moglo vidjeti je da ima potencijala.
Sarajevo ljubavi moja!
Za koju to reprezentaciju igra Mijušković, pošto ti @sekac kažeš da su reprezentativci na cijeni, a bezveznjaci nisu ?
DRUG NEBI TI PUNCA
Ja koji gledam neutralno i realno mislim da u ovom Sarajevu ne mogu igrati pet igraca u vrh glave. Znaci moje misljenje igraci koji valjaju a to su Bandovic, Torlak, Dupovac, Suljic, Hadzic ovo ostalo su sve amateri teski. Nikad gore Sarajevo nisam gledao i siguran sam da je Zeljo htio igrati normalno ono Sarajevo bi primilo tri komada bez pola muke.
Mozda je i bolje da ste dobili po guzici da vidite koliko imate los tim. Ovako mozda se nadate da mozete nesto s ovim timom.
Mozda je i bolje da ste dobili po guzici da vidite koliko imate los tim. Ovako mozda se nadate da mozete nesto s ovim timom.
Nisam rekao da igra sad ali mu stoji u cv da je igrao za mladu repku C.Gore pa kako god ali je tako.bagrcavi je napisao/la:Za koju to reprezentaciju igra Mijušković, pošto ti @sekac kažeš da su reprezentativci na cijeni, a bezveznjaci nisu ?
Sarajevo ljubavi moja!
Nebi valjalo da ode Torlak , ali bas nikako . Odakle vama info da bi to moglo biti tako , ako neko moze da mi kaze , moze i pp .
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI
Pozdrav svima,
da li neko ima link za download ili za gledanje utakmice sarajevo - zeljeznicar 1:1 koja je odigrana 3. maja 1998. godine, strijelci su bili smjecanin za sarajevo, a vazda za zeljeznicar?
utakmica je takodjer obiljezena velikom bakljadom navijaca sarajeva i ulijetanjem navijaca zeljeznicara u teren
unaprijed zahvaljujem
da li neko ima link za download ili za gledanje utakmice sarajevo - zeljeznicar 1:1 koja je odigrana 3. maja 1998. godine, strijelci su bili smjecanin za sarajevo, a vazda za zeljeznicar?
utakmica je takodjer obiljezena velikom bakljadom navijaca sarajeva i ulijetanjem navijaca zeljeznicara u teren
unaprijed zahvaljujem
Life is a bitch and then you die.
You'll never walk alone.
Samo Saraj'vo.
You'll never walk alone.
Samo Saraj'vo.
i ti trazis nemoguce al evo ti komad pite.anelpik je napisao/la:Pozdrav svima,
unaprijed zahvaljujem
" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Kontakt:
Nama nije jasno zašto se jedan momak poput Osmanagića koji na jednoj utakmici ima dvije asistencije,odigra odlično,onako tretira od strane sadašnjeg trenera na derbiju.Mislim da je bila veelika greška,jer su vam falili njegovi pasovi.
Umalo zaboravih da vam čestitam visoko, drugo mjesto mada vi morate biti na vrhu jer vi ste SARAJEVO
Umalo zaboravih da vam čestitam visoko, drugo mjesto mada vi morate biti na vrhu jer vi ste SARAJEVO
Svi smo to primijetili i meni je prvom krivo što momak nema neku posebnu minutažu na terenu, ustvari, nema je skoro nikako. Sigurno je da će dosta njih otići na kraju ove sezone sa Koševa, volio bih da on ne ode jer nije dokazao ono što zna. Ali prvo da nama Husref bude dobro, šteta bi bilo da bude onemogućen na ovaj ili onaj način voditi naš klub.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Kako je Husref??High je napisao/la:Svi smo to primijetili i meni je prvom krivo što momak nema neku posebnu minutažu na terenu, ustvari, nema je skoro nikako. Sigurno je da će dosta njih otići na kraju ove sezone sa Koševa, volio bih da on ne ode jer nije dokazao ono što zna. Ali prvo da nama Husref bude dobro, šteta bi bilo da bude onemogućen na ovaj ili onaj način voditi naš klub.
Amicci Di Nessuno
Vječna Ljubav Čeličnog Grada
Niko ništa ne zna sigurno. Husref će biti još nekoliko dana u bolnici, tad bi se trebale znati konkretnije i pouzdanije informacije.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
QWERTZ je napisao/la:eto napokon ste docekali dusebriznici, pripremite pirotehniku, petarde, baklje i sve ostalo, docekali ste, VELIKI GOSPODINI IVICA OSIM, inace kako ga jedan dio ovoga grada zove BABO, SLAGIRANI I STA SVE NE je "napokon" u bolnici,slavite SITNE DUSE a mojne sad laznog morala kao izdrzi, znam vas sitne duse bolje od sebe FUJ!!!!!!!!!!
Svkojakih insana mila majko.

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
za mene su Asif Ferhatovic i Ivica Osim jednaki. Ima takvih na obje strane. Najezim se kad psuju "slagiranog". Tobejarabi to mogu samo oni dziberi bez pola vilice i koji sa 30 kusur godina zive s materom. Ima takvih i na jugu koji psuju Haseta. Isti kalup ljudi, ljudi bez icega u zivotu pa jadnici ne znaju sta ce od zivota. Takve je sevap namlatit i protjerat s tribinaQWERTZ je napisao/la:eto napokon ste docekali dusebriznici, pripremite pirotehniku, petarde, baklje i sve ostalo, docekali ste, VELIKI GOSPODINI IVICA OSIM, inace kako ga jedan dio ovoga grada zove BABO, SLAGIRANI I STA SVE NE je "napokon" u bolnici,slavite SITNE DUSE a mojne sad laznog morala kao izdrzi, znam vas sitne duse bolje od sebe FUJ!!!!!!!!!!

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Još jedan dokaz koji sve bolidi navijaju za ŽeljuQWERTZ je napisao/la:eto napokon ste docekali dusebriznici, pripremite pirotehniku, petarde, baklje i sve ostalo, docekali ste, VELIKI GOSPODINI IVICA OSIM, inace kako ga jedan dio ovoga grada zove BABO, SLAGIRANI I STA SVE NE je "napokon" u bolnici,slavite SITNE DUSE a mojne sad laznog morala kao izdrzi, znam vas sitne duse bolje od sebe FUJ!!!!!!!!!!

::::SAMO ČELIK::::
Hvala , aBd obojica budu dobro.High je napisao/la:Niko ništa ne zna sigurno. Husref će biti još nekoliko dana u bolnici, tad bi se trebale znati konkretnije i pouzdanije informacije.
Amicci Di Nessuno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.