FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

mentalitet87
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la mentalitet87 » 11 maj 2013, 15:09

Hordas Doboj je napisao/la:[youtube][/youtube] 8-)
jake vam zakletve :lol:
jednom pitar-uvijek supak

peyton
Kontakt:

Post Postao/la peyton » 11 maj 2013, 17:54

Kako igramo danas??

BeSha1992
Kontakt:

Post Postao/la BeSha1992 » 11 maj 2013, 17:57

moustapha je napisao/la:Mogo si vala i prevest ovo sta znaci trikardijalna operacija.
3 krvna suda su mu bila haman potpuno zacepljena, sto je moglo uzrokovat infarkt miokarda... ugradjena 3 bajpasa da bi krv mogla normalno da obavlja svoju funkciju u tijelu...
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 11 maj 2013, 20:18

Sarajlijc@ je napisao/la:
exbabilon je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:Sad kad je nestalo para nema trofeja :mrgreen: I kad je otisao tata Osim.
Titula je bilo i prije tate Osima, a bit ce i poslije. Cujemo se na kraju sezone. ;)
Vazi.
Eto, tek toliko da se ne zaboravi. Pozdrav za @Sarajlicu i ostale Pitare, brz oporavak Husrefu!
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

Anamarija
Kontakt:

Post Postao/la Anamarija » 11 maj 2013, 20:42

mentalitet87 je napisao/la:
Hordas Doboj je napisao/la:[youtube][/youtube] 8-)
jake vam zakletve :lol:
Glupo

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 11 maj 2013, 20:43

exbabilon je napisao/la:
exbabilon je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:Sad kad je nestalo para nema trofeja :mrgreen: I kad je otisao tata Osim.
Titula je bilo i prije tate Osima, a bit ce i poslije. Cujemo se na kraju sezone. ;)

Eto, tek toliko da se ne zaboravi. Pozdrav za @Sarajlicu i ostale Pitare, brz oporavak Husrefu!
sarajlijca mlad i zelen ko ovaj smajli pa ne zna šta priča, više me čude ovi stariji :mrgreen:
DRUG NEBI TI PUNCA

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 12 maj 2013, 10:44

Koji muk je zavladao na ovoj temi :lol: :lol: Sta je komsije?? Pa nije niko umro majka mu stara :lol: :lol: Gdje su oni optimisticni sa pocetka sezone?? Hajmo neki rezime.. Neke parelele izmedju prvih 10-12 kola i kraja prvenstva ;) :mrgreen:
Zadnja izmjena: champions1921, dana/u 12 maj 2013, 10:54, ukupno mijenjano 1 put.
BUDI ŽELJO !!!

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 12 maj 2013, 10:53

Čestitke viceprvacima Države i zasluženo obezbjeđenoj Evropi.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

ronniesullivan
Kontakt:

Post Postao/la ronniesullivan » 12 maj 2013, 10:56

Ovo mirno privesti kraju i onda neka dobro razmisle svi u klubu za iducu sezonu sta i kako, jer navijaci ovo ne zasluzuju... ;)
''Other clubs never came into my thoughts once I knew Arsenal wanted to sign me.'' Denis Bergkamp.''

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 12 maj 2013, 11:44

Jos jedna sezona za zaborav.

Izbacivanje Levskog euforija,ludnica sampioni svemira i buduci ucesnici grupne faze lige evrope.Ima li ko jaci od nas?
Jovic obecava lagani prolaz protiv Zete a mi navijaci jos po jednom padamo u euforiju.Utakmica sa Zetom,pobjeda i trazenje karte vise za Podgoricu.1500 "budala" svjedoci jos jednoj sramoti.Neko selo,Golubovci sramote Olimpijski grad.Tuzan povratak u realnost i kraj evropskih snova...

Naravno,nasa lijepa uprava nam sada obecava duplu titulu.Navijaci se opet primaju.Istina,uzimamo dobar zalet.Prvih 5-6 kola smo prvi zahvaljujuci jedinoj svijetloj tacki ove sezone.Maestro Said Husejinovic igra sam.Moj Pape.

Dolazi Travnik,rodjendan Hordi Zla.Igraci i Jovic najavljuju 3 boda i igru za navijace.Navijaci,ko navijaci brzo se nalozimo i ode nas 1500 u Travnik.Jos jedna gorka pilula tada je progutana.Sramna igra i gubitak vaznih bodova.
Igraci iz Sandzacko srpske regije ni obraza ni srama.Igraju preko qrca.Sta oni znaju sta je Sarajevo,da se tu mora igrati srcem.Njihov najveci uspjeh je 2 liga Srbije.Ali moraju valjati,doveo je njih fudbalski mag,menadjer velikog DzekA veliki(ali samo na papiru) Redzepagic,zvani ubleha.

S Travnikom pocinju oscilacije.Ovaj put smo izdrzali vise,za razliku od 7,drzali smo se 8 kola u odlicnom ritmu.Dolazi derbi i jos jedan bljesak.Opet euforija koja je prekinuta vec sljedeceg vikenda.Fudbalski mag,talenat za kojeg se bore austrijski cetveroligasi promasuje prazan gol sa 2 metra.Zapamtite ovo ime.Big Sam ili ti ga Nuhanovic,nebruseni dijamant.
Pad u formi je neminovan,ali uprava to ne priznaje,mi smo najjaci,svi su protiv nas.Komitet,sudije,qrci palci a problem nam je pred ocima,Mi sami.
Zadnja utakmica sezone,Radnik,do jucer igrao u drugoj ligi sada u Semberiji drzi lekciju sampionu,pardon sampionu u pokusaju.Kraj polusezone i opet povratak u realnost.

Uprava zamazuje oci nekim Reufima pred skupstinu.Odlazi ono sto je iole vrijedilo.Sesar,Beli.Odlazi moj Pape,tuga,nevjerica ali ne prestajemo vjerovati.
Dolazak nekih anonimusa i najavljivanje titule.Zaboravih reci da smo vec ispali iz kupa.

Sljedece stanica Zenica,euforija po ko zna koji put i opet gubimo,sa igracem vise i odlicnom postavkom travnickog lorda,pardon sira mater mu ebem u pi*ku.
Nezadovoljstvo dolazi do usijanja.Ali nije to sve.
Idemo u goste super gigantu,prvaku,ali prvaku prve lige federacije i uspejvamo otkinuti bod.Koje li ironije.

Ubleha daje optimalnu ostavku i dolazi na klupu veliki gospodin,jedan jedini Husref Musemic koji je obolio radi ovih placenika.Covjek je uvidio da se ne moze praviti pita od go*ana.

Uprava suti pametno,s vremena na vrijeme kaze da je sve u redu i pod kontrolom.Suti,trpi,suti trpi i tako u krug.Sest godina agonije za Nas navijace.Postavlja se pitanje dokle vise?

Umjesto titula dobijamo poskupljenja karata,umjesto igraca dobijamo amatere.Umjesto obestecenja dobijamo klikere.Umjesto pravih stvari dobijamo qrcinu i razocarenje.

Samo Saraj'vo
1946

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 12 maj 2013, 18:05

@Head odličan post, zaista.

Međutim, mora se dodati još jedna stvar, jedina svijetla tačka ovog proljetnog dijela, a to je povratak velikog Husrefa na klupu.Ako mu Bog podari zdravlje, i Uprava da odriješene ruke u prelaznom roku, mogli bi mi da se dignemo ponovo, da konkurišemo za titulu.Ali ako mu se budu petljali u rad, onda nek' odmah ide.Ne zaslužuje jedna veličina poput Musemića da mu se nekakvi kvazi-funkcioneri Uprave petljaju u rad.
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 12 maj 2013, 18:25

Head je napisao/la:Jos jedna sezona za zaborav.

Izbacivanje Levskog euforija,ludnica sampioni svemira i buduci ucesnici grupne faze lige evrope.Ima li ko jaci od nas?
Jovic obecava lagani prolaz protiv Zete a mi navijaci jos po jednom padamo u euforiju.Utakmica sa Zetom,pobjeda i trazenje karte vise za Podgoricu.1500 "budala" svjedoci jos jednoj sramoti.Neko selo,Golubovci sramote Olimpijski grad.Tuzan povratak u realnost i kraj evropskih snova...

Naravno,nasa lijepa uprava nam sada obecava duplu titulu.Navijaci se opet primaju.Istina,uzimamo dobar zalet.Prvih 5-6 kola smo prvi zahvaljujuci jedinoj svijetloj tacki ove sezone.Maestro Said Husejinovic igra sam.Moj Pape.

Dolazi Travnik,rodjendan Hordi Zla.Igraci i Jovic najavljuju 3 boda i igru za navijace.Navijaci,ko navijaci brzo se nalozimo i ode nas 1500 u Travnik.Jos jedna gorka pilula tada je progutana.Sramna igra i gubitak vaznih bodova.
Igraci iz Sandzacko srpske regije ni obraza ni srama.Igraju preko qrca.Sta oni znaju sta je Sarajevo,da se tu mora igrati srcem.Njihov najveci uspjeh je 2 liga Srbije.Ali moraju valjati,doveo je njih fudbalski mag,menadjer velikog DzekA veliki(ali samo na papiru) Redzepagic,zvani ubleha.

S Travnikom pocinju oscilacije.Ovaj put smo izdrzali vise,za razliku od 7,drzali smo se 8 kola u odlicnom ritmu.Dolazi derbi i jos jedan bljesak.Opet euforija koja je prekinuta vec sljedeceg vikenda.Fudbalski mag,talenat za kojeg se bore austrijski cetveroligasi promasuje prazan gol sa 2 metra.Zapamtite ovo ime.Big Sam ili ti ga Nuhanovic,nebruseni dijamant.
Pad u formi je neminovan,ali uprava to ne priznaje,mi smo najjaci,svi su protiv nas.Komitet,sudije,qrci palci a problem nam je pred ocima,Mi sami.
Zadnja utakmica sezone,Radnik,do jucer igrao u drugoj ligi sada u Semberiji drzi lekciju sampionu,pardon sampionu u pokusaju.Kraj polusezone i opet povratak u realnost.

Uprava zamazuje oci nekim Reufima pred skupstinu.Odlazi ono sto je iole vrijedilo.Sesar,Beli.Odlazi moj Pape,tuga,nevjerica ali ne prestajemo vjerovati.
Dolazak nekih anonimusa i najavljivanje titule.Zaboravih reci da smo vec ispali iz kupa.

Sljedece stanica Zenica,euforija po ko zna koji put i opet gubimo,sa igracem vise i odlicnom postavkom travnickog lorda,pardon sira mater mu ebem u pi*ku.
Nezadovoljstvo dolazi do usijanja.Ali nije to sve.
Idemo u goste super gigantu,prvaku,ali prvaku prve lige federacije i uspejvamo otkinuti bod.Koje li ironije.

Ubleha daje optimalnu ostavku i dolazi na klupu veliki gospodin,jedan jedini Husref Musemic koji je obolio radi ovih placenika.Covjek je uvidio da se ne moze praviti pita od go*ana.

Uprava suti pametno,s vremena na vrijeme kaze da je sve u redu i pod kontrolom.Suti,trpi,suti trpi i tako u krug.Sest godina agonije za Nas navijace.Postavlja se pitanje dokle vise?

Umjesto titula dobijamo poskupljenja karata,umjesto igraca dobijamo amatere.Umjesto obestecenja dobijamo klikere.Umjesto pravih stvari dobijamo qrcinu i razocarenje.

Samo Saraj'vo
Svaka cast za ovaj teskt. 8-)

Komsije sretno u Europi.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 12 maj 2013, 19:06

@head to je to. od a do ž 8-)

Otjerati odma nakon radnika:
mijuskovic
zlatkovic
cizmic
sunjevaric
matosevic
melunovic
i comor
, ako ga je ikako moguce otjerati

Dovesti:
oba beka, kreatora igre, krilo i napadaca. ali da budu igraci koji ce odma upasti u prvi tim i koji ce opravdati naziv pojacanja. Sad ne znam bas o imenima, ali bi se moglo nesta iz zagreba koji ispada u drugu ligu uzeti. Takodjer i Berberovicu istice ugovor u duisburgu, kao i arsenijevicu. Volio bih kad bi kako mogli (ali tesko) dovesti Kojasevica.

POD HITNO TREBA POTPISATI NOVI UGOVOR SA HADZICEM JER MU OVAJ ISTICE NA LJETO! Vrlo lahko bi mogli ostati bez njega.

osmanagicu, huseinbasicu,dzakmicu, todorovicu pruziti jos jednu sansu. pogotovo ovaj dvojici sto sam prvo naveo jer nisu imali dovoljno prilike da se dokazu.
I KAPITENSKU TRAKU VRATITI TORLAKU!
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

zeljo4life
Kontakt:

Post Postao/la zeljo4life » 12 maj 2013, 19:32

Klasicna greska,da ne kazem pickast potez Jovica ili vec koga uzimanje trake Torlaku...cak cu ici toliko daleko i reci da je to jedan od vecih razloga losih partija sarajeva,pravi vodza i kapiten puno znaci,a to je Torlak...a sto bi Melunovica tjerali? Zar vam on nije bio dobar?
Amare hvala ti...

High

Post Postao/la High » 12 maj 2013, 19:36

Jovića ne treba petljati u tu priču sa kapitenskom trakom koju je Torlak, navodno, iz poštovanja dao Džakmiću. Ne, Jović nema veze s tim. Džakmić je uslovljavao dolazak na Koševo tom kapitenskom trakom, na kraju je i bilo tako. Torlak je najavio odlazak iz Sarajeva, valjda ne treba objašnjavati zbog čega.

P.S. Melunović je, po meni, jedino utakmicu u Zenici odigrao kvalitetno. Mislio sam tada da će biti pravo pojačanje, ali tako se nije ispostavilo. Na kraju krajeva, Uprava je pravila kardinalne greške koje su nas i koštale titule. Said se nije tako lahko trebao pustiti, isto važi i za Sesara. Bilo je još propusta, pa i taj kad je riječ o kapitenskoj traci, cijeni karata na ovim slabijim utakmicama i terminima tih domaćih utakmica...
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

zeljo4life
Kontakt:

Post Postao/la zeljo4life » 12 maj 2013, 19:49

jednom prilikom sam napisao da je Dzakmic trazio kapitensku traku kao uslov,ovdje su me pojedini napali i rekli da pricam gluposti...ok on je trazio traku,al jel moguce da niko ne reaguje i kaze ko je pravi kapiten? Pa i taj Jovic? Zato kazem da je picka,pa cak su i drugi igraci ispali koke i nisu reagovali,a mogli su jer su oni ti koji bi trebali birati kapitena...a ove glupe price da je Torlak dao traku Dzakmicu kao "velikom igracu i vodzi" su price za malu djecu...i nije ni cudo da hoce da ide...klub mu nije uzvratio ono sto je on dao klubu.
Amare hvala ti...

High

Post Postao/la High » 12 maj 2013, 20:04

Pisao sam ja dva-tri puta to da je dolazak uslovljavao kapitenskom trakom, možda nisi vidio. Ne znam ko te napadao, očigledno da taj nije upoznat sa ovom situacijom ili ne želi priznati. Neki su pali na tu priču da je Torlak tek tako dao Džakmiću traku i tako zaboravili Bocine partije, zaboravili golove kojima nas je vadio iako mu to nije primarni zadatak na terenu, zaboravio da je on ginuo za ovaj dres. Popišam se na svakoga ko podržava Džakmića i ko odobrava njega kao kapitena ove ekipe. To je za mene bio Boca i uvijek će ostati!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 12 maj 2013, 20:11

zeljo4life je napisao/la:jednom prilikom sam napisao da je Dzakmic trazio kapitensku traku kao uslov,ovdje su me pojedini napali i rekli da pricam gluposti...ok on je trazio traku,al jel moguce da niko ne reaguje i kaze ko je pravi kapiten? Pa i taj Jovic? Zato kazem da je picka,pa cak su i drugi igraci ispali koke i nisu reagovali,a mogli su jer su oni ti koji bi trebali birati kapitena...a ove glupe price da je Torlak dao traku Dzakmicu kao "velikom igracu i vodzi" su price za malu djecu...i nije ni cudo da hoce da ide...klub mu nije uzvratio ono sto je on dao klubu.
To sve ostaje na nivou sppekulacija, da ne kazem mahalske price. Torlak ima priliku da izadje u javnost i kaze sta je bilo, bez straha da bi to ugrozilo rezultate ekipe, jer je ta druga pozicija osigurana, a sigurno bi imao i podrsku navijaca u toj situaciji.
#divovi

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 12 maj 2013, 20:17

Boca nije picka da se jada po novinama, ali svi znaju da mu je oduzeta traka. Sto se mene tice i treba da ide, nije on zasluzio sve ovo!

PS Nadam se da ce nam se uprava zahvaliti za podrsku i da ce cijene karata protiv Radnika biti jedno 7,10,10 red je stvarno.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

zeljo4life
Kontakt:

Post Postao/la zeljo4life » 12 maj 2013, 20:20

moustapha je napisao/la:
zeljo4life je napisao/la:jednom prilikom sam napisao da je Dzakmic trazio kapitensku traku kao uslov,ovdje su me pojedini napali i rekli da pricam gluposti...ok on je trazio traku,al jel moguce da niko ne reaguje i kaze ko je pravi kapiten? Pa i taj Jovic? Zato kazem da je picka,pa cak su i drugi igraci ispali koke i nisu reagovali,a mogli su jer su oni ti koji bi trebali birati kapitena...a ove glupe price da je Torlak dao traku Dzakmicu kao "velikom igracu i vodzi" su price za malu djecu...i nije ni cudo da hoce da ide...klub mu nije uzvratio ono sto je on dao klubu.
To sve ostaje na nivou sppekulacija, da ne kazem mahalske price. Torlak ima priliku da izadje u javnost i kaze sta je bilo, bez straha da bi to ugrozilo rezultate ekipe, jer je ta druga pozicija osigurana, a sigurno bi imao i podrsku navijaca u toj situaciji.
Mislim da Torlak to ne bi uradio bas zbog svoje predanosti klubu i profesionalnosti...
Amare hvala ti...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.