jake vam zakletveHordas Doboj je napisao/la:[youtube][/youtube]

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
jake vam zakletveHordas Doboj je napisao/la:[youtube][/youtube]
3 krvna suda su mu bila haman potpuno zacepljena, sto je moglo uzrokovat infarkt miokarda... ugradjena 3 bajpasa da bi krv mogla normalno da obavlja svoju funkciju u tijelu...moustapha je napisao/la:Mogo si vala i prevest ovo sta znaci trikardijalna operacija.
Eto, tek toliko da se ne zaboravi. Pozdrav za @Sarajlicu i ostale Pitare, brz oporavak Husrefu!Sarajlijc@ je napisao/la:Vazi.exbabilon je napisao/la:Titula je bilo i prije tate Osima, a bit ce i poslije. Cujemo se na kraju sezone.Sarajlijc@ je napisao/la:Sad kad je nestalo para nema trofejaI kad je otisao tata Osim.
Glupomentalitet87 je napisao/la:jake vam zakletveHordas Doboj je napisao/la:[youtube][/youtube]
sarajlijca mlad i zelen ko ovaj smajli pa ne zna šta priča, više me čude ovi starijiexbabilon je napisao/la:exbabilon je napisao/la:Titula je bilo i prije tate Osima, a bit ce i poslije. Cujemo se na kraju sezone.Sarajlijc@ je napisao/la:Sad kad je nestalo para nema trofejaI kad je otisao tata Osim.
Eto, tek toliko da se ne zaboravi. Pozdrav za @Sarajlicu i ostale Pitare, brz oporavak Husrefu!
Svaka cast za ovaj teskt.Head je napisao/la:Jos jedna sezona za zaborav.
Izbacivanje Levskog euforija,ludnica sampioni svemira i buduci ucesnici grupne faze lige evrope.Ima li ko jaci od nas?
Jovic obecava lagani prolaz protiv Zete a mi navijaci jos po jednom padamo u euforiju.Utakmica sa Zetom,pobjeda i trazenje karte vise za Podgoricu.1500 "budala" svjedoci jos jednoj sramoti.Neko selo,Golubovci sramote Olimpijski grad.Tuzan povratak u realnost i kraj evropskih snova...
Naravno,nasa lijepa uprava nam sada obecava duplu titulu.Navijaci se opet primaju.Istina,uzimamo dobar zalet.Prvih 5-6 kola smo prvi zahvaljujuci jedinoj svijetloj tacki ove sezone.Maestro Said Husejinovic igra sam.Moj Pape.
Dolazi Travnik,rodjendan Hordi Zla.Igraci i Jovic najavljuju 3 boda i igru za navijace.Navijaci,ko navijaci brzo se nalozimo i ode nas 1500 u Travnik.Jos jedna gorka pilula tada je progutana.Sramna igra i gubitak vaznih bodova.
Igraci iz Sandzacko srpske regije ni obraza ni srama.Igraju preko qrca.Sta oni znaju sta je Sarajevo,da se tu mora igrati srcem.Njihov najveci uspjeh je 2 liga Srbije.Ali moraju valjati,doveo je njih fudbalski mag,menadjer velikog DzekA veliki(ali samo na papiru) Redzepagic,zvani ubleha.
S Travnikom pocinju oscilacije.Ovaj put smo izdrzali vise,za razliku od 7,drzali smo se 8 kola u odlicnom ritmu.Dolazi derbi i jos jedan bljesak.Opet euforija koja je prekinuta vec sljedeceg vikenda.Fudbalski mag,talenat za kojeg se bore austrijski cetveroligasi promasuje prazan gol sa 2 metra.Zapamtite ovo ime.Big Sam ili ti ga Nuhanovic,nebruseni dijamant.
Pad u formi je neminovan,ali uprava to ne priznaje,mi smo najjaci,svi su protiv nas.Komitet,sudije,qrci palci a problem nam je pred ocima,Mi sami.
Zadnja utakmica sezone,Radnik,do jucer igrao u drugoj ligi sada u Semberiji drzi lekciju sampionu,pardon sampionu u pokusaju.Kraj polusezone i opet povratak u realnost.
Uprava zamazuje oci nekim Reufima pred skupstinu.Odlazi ono sto je iole vrijedilo.Sesar,Beli.Odlazi moj Pape,tuga,nevjerica ali ne prestajemo vjerovati.
Dolazak nekih anonimusa i najavljivanje titule.Zaboravih reci da smo vec ispali iz kupa.
Sljedece stanica Zenica,euforija po ko zna koji put i opet gubimo,sa igracem vise i odlicnom postavkom travnickog lorda,pardon sira mater mu ebem u pi*ku.
Nezadovoljstvo dolazi do usijanja.Ali nije to sve.
Idemo u goste super gigantu,prvaku,ali prvaku prve lige federacije i uspejvamo otkinuti bod.Koje li ironije.
Ubleha daje optimalnu ostavku i dolazi na klupu veliki gospodin,jedan jedini Husref Musemic koji je obolio radi ovih placenika.Covjek je uvidio da se ne moze praviti pita od go*ana.
Uprava suti pametno,s vremena na vrijeme kaze da je sve u redu i pod kontrolom.Suti,trpi,suti trpi i tako u krug.Sest godina agonije za Nas navijace.Postavlja se pitanje dokle vise?
Umjesto titula dobijamo poskupljenja karata,umjesto igraca dobijamo amatere.Umjesto obestecenja dobijamo klikere.Umjesto pravih stvari dobijamo qrcinu i razocarenje.
Samo Saraj'vo
To sve ostaje na nivou sppekulacija, da ne kazem mahalske price. Torlak ima priliku da izadje u javnost i kaze sta je bilo, bez straha da bi to ugrozilo rezultate ekipe, jer je ta druga pozicija osigurana, a sigurno bi imao i podrsku navijaca u toj situaciji.zeljo4life je napisao/la:jednom prilikom sam napisao da je Dzakmic trazio kapitensku traku kao uslov,ovdje su me pojedini napali i rekli da pricam gluposti...ok on je trazio traku,al jel moguce da niko ne reaguje i kaze ko je pravi kapiten? Pa i taj Jovic? Zato kazem da je picka,pa cak su i drugi igraci ispali koke i nisu reagovali,a mogli su jer su oni ti koji bi trebali birati kapitena...a ove glupe price da je Torlak dao traku Dzakmicu kao "velikom igracu i vodzi" su price za malu djecu...i nije ni cudo da hoce da ide...klub mu nije uzvratio ono sto je on dao klubu.
Mislim da Torlak to ne bi uradio bas zbog svoje predanosti klubu i profesionalnosti...moustapha je napisao/la:To sve ostaje na nivou sppekulacija, da ne kazem mahalske price. Torlak ima priliku da izadje u javnost i kaze sta je bilo, bez straha da bi to ugrozilo rezultate ekipe, jer je ta druga pozicija osigurana, a sigurno bi imao i podrsku navijaca u toj situaciji.zeljo4life je napisao/la:jednom prilikom sam napisao da je Dzakmic trazio kapitensku traku kao uslov,ovdje su me pojedini napali i rekli da pricam gluposti...ok on je trazio traku,al jel moguce da niko ne reaguje i kaze ko je pravi kapiten? Pa i taj Jovic? Zato kazem da je picka,pa cak su i drugi igraci ispali koke i nisu reagovali,a mogli su jer su oni ti koji bi trebali birati kapitena...a ove glupe price da je Torlak dao traku Dzakmicu kao "velikom igracu i vodzi" su price za malu djecu...i nije ni cudo da hoce da ide...klub mu nije uzvratio ono sto je on dao klubu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.