Inače, nikad ne reci nikada, SIR ALEX: "Realu ne bih prodao ni virus".

@ Gianfranco
Nadam se da admini imaju mogućnost pronalaska čij si klon, pa da ti trajno zabrane pristup forumu.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
@Andrej - pravi guru.Andrej je napisao/la:
Sta je rekao,ne razumijem ni jednu rijec,jel moze ko prevestiAndrej je napisao/la:
Kaže da ne zna da li ostaje, na pitanje za UTD kaže NE, onaj lik sa njim na pitanje da li ostaje kaže ostaje ostaje, u ponedjeljak će pričati sa Alegrijem i na ponovno pitanje ostaje li, kaže ne znam, sretan sam ovdje.Tako nekako ukratkoR3dDevil je napisao/la:Sta je rekao,ne razumijem ni jednu rijec,jel moze ko prevestiAndrej je napisao/la:
LvG je napisao/la:Da li ostaješ, da li ostaješ? Vidal: "Ne znam, ne znam, ja sam sretan ovdje, nisam pričao sa MA niti sa saigračima".
Ako ćeš nastaviti širiti dezinformacije bilo bi bolje da napustiš čitav podforum.OfficialAgent je napisao/la:LvG je napisao/la:Da li ostaješ, da li ostaješ? Vidal: "Ne znam, ne znam, ja sam sretan ovdje, nisam pričao sa MA niti sa saigračima".
uopste nije spomenuo Manchester
Vai a Manchester? No, no.OfficialAgent je napisao/la:LvG je napisao/la:Da li ostaješ, da li ostaješ? Vidal: "Ne znam, ne znam, ja sam sretan ovdje, nisam pričao sa MA niti sa saigračima".
uopste nije spomenuo Manchester
HvalaSissoko je napisao/la:Kaže da ne zna da li ostaje, na pitanje za UTD kaže NE, onaj lik sa njim na pitanje da li ostaje kaže ostaje ostaje, u ponedjeljak će pričati sa Alegrijem i na ponovno pitanje ostaje li, kaže ne znam, sretan sam ovdje.Tako nekako ukratkoR3dDevil je napisao/la:Sta je rekao,ne razumijem ni jednu rijec,jel moze ko prevestiAndrej je napisao/la:
Kad si cuo da neki igrac odgovori sa Da u ovakvoj situaciji?IlCapitano je napisao/la:Lijepo se čuje kad ga pita za Manchester, a on samo kaže "Ne, ne..."
Bogami niste ni vi nista boljiPogba je napisao/la:Pa vidis koliko su Unitedovci brizni, kada ih covjek vidi ovako - dao bi im Vidala dzaba.
Vidal kao Vidal, uz Yayu bez premca najbolji veznjak svijeta. Ako bude htio novi izazov neka ide, iako svi znamo koliko voli klub.
U svemu mi samo smeta sramotna cifra koja se vrti, oko 40 miliona. To je sramota, toliko je Herera kostao.
Da ne govorim neki drugi poznati transferi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.