Ne znam za vas ali u ovoj fazi obnove kluba Stevanovic je za mene i vise nego kapitalac.
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Stevanovic je kapitalac kako god da okreneš, ako se vrati na ono kako je igro u Vojvodini mi imamo igračinumerak je napisao/la:Palite me ko mornara na odsustvu sa tim pricama o Stevanovicu i kapitalcima
Ne znam za vas ali u ovoj fazi obnove kluba Stevanovic je za mene i vise nego kapitalac.
upravotuzlak1987 je napisao/la:Stevanovic ne da je kapitalac nego za svrsit u gace s obzirom gdje je klub bio prije 2,5 godina
sloboda72 je napisao/la:Zeba-Ordagić-Stevanović-Govedarica-Ahmetović
ispod dvije godine ništaultrasstyle_tz je napisao/la:upravotuzlak1987 je napisao/la:Stevanovic ne da je kapitalac nego za svrsit u gace s obzirom gdje je klub bio prije 2,5 godina
pa taman i da na 6 mjeseci potpise, sta bi to znacilo za klub
ma samo nek potpise, vazno je da smo u fokusu i da neko tog kalibra probije led za buduce transfere, kao sto smo uradili sa ZebomChinaglia je napisao/la:ispod dvije godine ništaultrasstyle_tz je napisao/la:upravotuzlak1987 je napisao/la:Stevanovic ne da je kapitalac nego za svrsit u gace s obzirom gdje je klub bio prije 2,5 godina
pa taman i da na 6 mjeseci potpise, sta bi to znacilo za klub
objavio Sky sportsHeller je napisao/la:hahahahahha sad bez zajebancije otkud vam ideja da Stevanovic dolazi, osim Mirela aka IstocnogKartela
Nisimi za Krstajica nista odgovorioChinaglia je napisao/la:objavio Sky sportsHeller je napisao/la:hahahahahha sad bez zajebancije otkud vam ideja da Stevanovic dolazi, osim Mirela aka IstocnogKartela
I ja gledam hahahah, istocni buraz jedan savjet, ne zajebaji se s tim informacijama, mene kad nisu objesiliHeller je napisao/la:hahahahahha sad bez zajebancije otkud vam ideja da Stevanovic dolazi, osim Mirela aka IstocnogKartela
promaklo mi je, šta si pisaoHeller je napisao/la:Nisi mi (Chinaglia je napisao/la:objavio Sky sportsHeller je napisao/la:hahahahahha sad bez zajebancije otkud vam ideja da Stevanovic dolazi, osim Mirela aka IstocnogKartela) za Krstajica nista odgovorio
Ma **** te malo kad si mi objasnio da Stanic ne igra vise pa te pito igral Krstajic, naleti on u Tz povremeno reko da ga dovedemoChinaglia je napisao/la:promaklo mi je, šta si pisaoHeller je napisao/la:Nisi mi (Chinaglia je napisao/la: objavio Sky sports) za Krstajica nista odgovorio
Kolko si rovioklasik je napisao/la:LIVE !![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.