FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
25.10. 2020.godine nama je dosudjen posljednji put penal. To je ujedno i jedini penal koji smo dobili. I to smo dobili 3 0 Krupu. A ko biva pitare paze. Eto pokazatelja koliko nas paze
Velež sutra bez 4 standardna igrača. Ćosić, Zvonić, Cvijanović i Radović.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Po meni je crveni za Zrinjski baš odvratna stvar a ostalo je tu i tamo ok, mnogo sudije griješe.. pa u prošlom kolu ili je to bilo u kupu više se ne sjećam, 2-3 ofsajda protiv nas a nisu bila.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Nas je Vinko Max Allegri.bordobijeli je napisao/la: ↑11 apr 2021, 14:15Najbitnije da mi budemo pravi i nece izostati pozitivan rezultat. Još da je povesti i Vinko to lagano privede kraju.
Povedemo 1-0, city da dodje bunker se probiti ne moze.
Svidja mi se sto smo konacno dobili tu komponentu, koja nam je uvijek bila ogroman minus, a to je igra na rezultat.
PSPHM
Kup

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Odlično. Ćosić nam je zabio na Koševu, jako dobar i opasan igrač. Bez Cvijanovića su bezopasniji dosta, mora se ovo iskoristiti.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Pocetak fubalske karijere u Kozari, Borcu, Zvezdi, Belgiji, trenerskom poslu u Laktasima, Borcu, mladoj repci, Zrinjskom i na na kraju kod nas i tako.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Alashkert kiksao, 0:0 sa posljedeje plasiranim Shirakom
Jos kupe momka iz Veleza zvanog Brandao i njemu srede drzavljanstvi i poguraju ga u repku i eto 2 transfera za bordo bijele,obojicu prodat po 4 miliona eura,ukupno 8 i Sarajevo je mirno narednih 5 godina sto se tice titule...johntravolta123 je napisao/la: ↑11 apr 2021, 10:29Upravo sam vidio taj naslov u novinama.
"Fanimo uzima BH drzavljanstvo"
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- ElCartel11
- Kontakt:
Mi ako ovog Veleza ne nabijemo onda ne znam. Ali nejse i zeljkan je u kur.cu cijelu sezonu pa nemamo pobjede protiv njih u 2 tekme. Mi kao da ove ekipe sto ulaze oslabljene protiv nas u utakmicu pripazimo malo onako drugarski.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Ja sam igrao sa Sarajevom na football manageru,malo sam varao sa parama imao sam cheat ali vjeruj da sam kupio 5 Brazilaca i htio i Dzeku ali mi je stigao odgovor da ne zeli preci u gradskog rivala,to me jako razocaralo,jer sam mu ponudio za nase uslove zaista ozbiljne pare... Pokupovao sam i jos dobrih igraca iz nase lige ali kicma ekipe su mi bili brazilici,jaki su fizicki,znaju driblat i gurnut pas izmedju linija... Nakon jedne sezone koju sam uspjesno apsolvirao bio prvak zemlje,ostavivsi Zrinjski i Tuzlu City iz sebe 20 tj 23 boda zaostatka,stigao sam vec sljedece sezone do 1/8 finala Europa lige,gdje sam pokraden u duelu sa Manchester Unitedom od strane sudija,ali opet sam u sustini zadovoljan... To bi ti trebao biti dovoljan pokazatelj da je samo potrebno pametno ulagat i imati strategiju i uspjeh je tu,vec nakon godinu dana... A za deceniju ocekujem barem jednu ligu prvaka osvojenu... Naravno dosta sam ulozio i u Akademiju,imam također vhunske skaute po Juznoj Americi... Mislim da rezlutat ne bi trebao izostati,ali vrijeme je pred nama...Cokituki je napisao/la: ↑11 apr 2021, 09:58Karamba i karambita 5 brazilaca eto ih pjeske jedva cekaju da dodu...rishovski je napisao/la: ↑11 apr 2021, 03:22Sarajevo mora dovesti 5 brazilaca i da oni cine prevagu i budu glavni igraci,dakle Leyrielton,Celsinho,Thiago Neves,Ribeiro,Andre Cruz,pokupit sve domace sto valja,e tek tad se moze ocekivati iskorak u Europi,a ne kupovat od Mladosti iz Kaknja i hoces grupnu fazu![]()
A hoces i najbolje iz lige a da to ne bude n'aka Mladost iz Kaknja iako si doveo Fanima kao najboljeg iz lige i spominje se Hiros kao jedan od najboljih iz lige iako je i on iz nake Mladosti.
Kontradiktorno, nema uspjeha u 2 3 godine uspijeh se gradi deceniju dvije, najbolji proizvod mladost u sopstvenom klubu, najbolji igraci lige da ali mnogi klubovi ti nece dati te i takve igrace logicno.
Black Mambi je proslo svakojakih i evo nakon bruku vremena si ubo strasno nasprem predhodnika sa Fanimom i Adukorom za razliku od Ikandea, Cruza, Emersona, Cesara... Pa sve do Marciana koji je bio da valja igrac u sezoni 2006/2007 nakon cega i on put pod noge.
Sanjati se moze takav sistem u nekim drugim vremenima al za ova trenutno i naredna su ti igraci Mladosti jedni od najvecih talenata sto proizvodi jedan seniorski klub u drzavi i zbog toga volio bih da taj klub ne ispadne cemu idiot iz plavog tabora sa pistaljkom je juce pridonio da se to ne desi. Sljedeca baza uspjeha je sopstvena mladost odnosno akademija koja je u zadnje vrijeme na niskim granama i to je ono u sta treba ulagati drzati na veci nivo i kupovati od svih klubova tu djecurliju. Uz takve mlade izvorno proizvedene igrace, najbolje iz lige dovedene (npr Fanimo, Hiros...) i uz 3 do 4 kapitalca ti si na vrhu futbala ove zemlje, ides prvi put ka outu da postanes cetvorostruki prvak drzave, nadas se izlasku u europu za neki inekcijski udar u novcanicama ko macija guza a za nesto vise cujemo se drugom polovinom ili pocetak naredne decenije sa tim da ti ovo sve u bobu fercera pogotovo AKADEMIJA.
Ne znam jesi bio ironican ili ne al eto da se upute malo drugi koji nisu ironicni u vezi ovoga ako ti vec jesi.
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Jel ikom fali ovo deranje i mahanje rukama Kesoljuba - kako smo mi ovo sebi dopustili?
Bas seljacki
Bas seljacki
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Nisu ti smetale titule sa njim, ni prva dupla u historiji? Ili ti je krivo sto ti je klub uzimao titule zbog mahanja?
Bas seljački

Zadnja izmjena: emir79, dana/u 11 apr 2021, 15:47, ukupno mijenjano 1 put.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
-
- Kontakt:
Ima li ovaj Ivan Kostić naše papire ? Možda ne bi bilo loše dovesti ga za klupe 

- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Nadam se da si sa ovim stvarima počeo trollati.Historicar je napisao/la: ↑11 apr 2021, 15:47Ima li ovaj Ivan Kostić naše papire ? Možda ne bi bilo loše dovesti ga za klupe![]()
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Ima Kostic nas pasos. ali prvo ne treba nama taki igrac i drugo pise u cometu da on ima vec novi klub i da ide iz BiH.
-
- Kontakt:
Bravo za moderatora sto briše debilske postove.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.