FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nasi igraci su picke.Nijedne akcije,nista.Sramota.
I ebo mi Urdinov mater,frajer ih udara,prijeti citavu utakmicu ne smije mu niko nista.Obicne pickice i manekeni.
I ebo mi Urdinov mater,frajer ih udara,prijeti citavu utakmicu ne smije mu niko nista.Obicne pickice i manekeni.
1946
Nisi u pravu osporavani Čomor je jedini reagovao ali to je fakat bio i jedini oštar start sa obadvije strane na utakmici smiješno je ovo ako Amar kaže da mu je ovo najbolja utakmica je bi ga onda no coment!Head je napisao/la:Nasi igraci su picke.Nijedne akcije,nista.Sramota.
Sarajevo ljubavi moja!
Sta je reagovao?sekac je napisao/la:Nisi u pravu osporavani Čomor je jedini reagovao ali to je fakat bio i jedini oštar start sa obadvije strane na utakmici smiješno je ovo ako Amar kaže da mu je ovo najbolja utakmica je bi ga onda no coment!Head je napisao/la:Nasi igraci su picke.Nijedne akcije,nista.Sramota.
Opalio nekoga,nisam vidio koga i prilazi mu Urdinov on bjezi od njega.Ma daaaj
1946
Igrac utakmice Bandovic i kazes imali ste vise sansi,hahahahaha.HZ_ilidzaa je napisao/la:Jebote derbi i utakmica...Jad i cemer ! Mi imali nesto više loptu u nogama(barem se tako cinilo) par koju prilike vise.Utakmica mi je malo smrdila na namjestenu jer kako su Adilovic i Hadzic reagirali kod prilika je komicno.
btw. Sudija ocajan , siguran sam da je neki malo "engleski" sudija dijelio pravdu da bi mozda i vidjeli jednu-dvije lopte u mrezi tim i više prilika.
Posjed lopte na nasoj strani uveliko.
Imali vise sansi od vas,da ti nisi gledao na TTX-u?
na Grbavici u ovoj polusezoni i jeste,pogotovo kad se imaju na umu zadnje tekme na Grbavici, pa nikom nismo napravili ovoliki broj sansi, a opet nismo postigli taj jedan gol, a da jesmo, svi bi pricali zasluzeno uzeli, bolji bili,ovako ide prica da je realno x, nidje veze, ali eto...sekac je napisao/la:Nisi u pravu osporavani Čomor je jedini reagovao ali to je fakat bio i jedini oštar start sa obadvije strane na utakmici smiješno je ovo ako Amar kaže da mu je ovo najbolja utakmica je bi ga onda no coment!Head je napisao/la:Nasi igraci su picke.Nijedne akcije,nista.Sramota.

Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Htio sam napisati komšije imali više sansi ,a mi posjed... promaklo mi se...
Nisam odavno bio medju vatrenim , ispao sam iz forme skroz
jedva hodam

Zadnja izmjena: HZ_ilidzaa, dana/u 08 maj 2013, 23:44, ukupno mijenjano 3 puta.
Ma vratio se ali pošto je sam start bio za haga a ne za žuti onda je pametnoHead je napisao/la:Sta je reagovao?sekac je napisao/la:Nisi u pravu osporavani Čomor je jedini reagovao ali to je fakat bio i jedini oštar start sa obadvije strane na utakmici smiješno je ovo ako Amar kaže da mu je ovo najbolja utakmica je bi ga onda no coment!Head je napisao/la:Nasi igraci su picke.Nijedne akcije,nista.Sramota.
Opalio nekoga,nisam vidio koga i prilazi mu Urdinov on bjezi od njega.Ma daaaj
uradio što mje stao
Sarajevo ljubavi moja!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Buu je napisao/la:Za ono gadjanje Benju bakljom, istok ce vam goriti. Levati jedni, mogli ste ubiti momka

Celik!3,2,2.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
bravo hz, glasnije ne moze...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Niste ni imali posjed bilo je na kraju tekme na TV zeljo posjed lopte 55%HZ_ilidzaa je napisao/la:Htio sam napisati komšije imali više sansi ,a mi posjed... promaklo mi se...Nisam odavno bio medju vatrenim , ispao sam iz forme skroz
jedva hodam
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Nikad ne znas, hvala Bogu pa ce ostati na tome.AllGunsBlazing je napisao/la:Buu je napisao/la:Za ono gadjanje Benju bakljom, istok ce vam goriti. Levati jedni, mogli ste ubiti momkaEto te ko Ferguson, naravno da ga nisu mogli ubiti, ali su ga mogli ozbiljno povrijediti, to jest.
NO PYRO NO PARTY
a ebo ga tribina.Tacno me nervira ta izvlakusa.
Tribina nece donjeti titulu samo ce uzeti iz klupske kase par milja maraka.
1946
.
Zadnja izmjena: High, dana/u 09 maj 2013, 00:12, ukupno mijenjano 1 put.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Head je napisao/la:a ebo ga tribina.Tacno me nervira ta izvlakusa.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Utakmica tvrda, čekala se greška, željo nešto agilniji, ali sa Oručem dobro smo prošli. Ukupan dojam, loše brate. Navijanje i jedni i drugi tu i tamo. Prije 10 godina to je bilo mnogo bolje, ukupni dojam ništa bolji od utakmice. Isfurane bakljade, koreografije nigdje, prvo poluvrijeme kao u pozorištu , poneko mumljanje. Drugo su se upalili i jedni i drugi i popravili dojam da je derby.
Tresla se gora rodio se miš. Idemo dalje...
Tresla se gora rodio se miš. Idemo dalje...
U novi boj ...
- moustapha
- Kontakt:
Snimak utakmice:
Prvo poluvrijeme - http://www.adrive.com/public/jbebBt/%C5 ... arajevo%20('12-'13" onclick="window.open(this.href);return false;
Drugo poluvrijeme - http://www.adrive.com/public/auz7Zj/%C5 ... arajevo%20('12-'13" onclick="window.open(this.href);return false;
Prvo poluvrijeme - http://www.adrive.com/public/jbebBt/%C5 ... arajevo%20('12-'13" onclick="window.open(this.href);return false;
Drugo poluvrijeme - http://www.adrive.com/public/auz7Zj/%C5 ... arajevo%20('12-'13" onclick="window.open(this.href);return false;
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
- Kontakt:
Igrac utakmice definitivno https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/ ... 8255_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Ma vi stvarno niste normalni !!!
pa gdje nađe ovu sa pivom i cigarom hahahahahaPlaviSaJUGA je napisao/la:Igrac utakmice definitivno https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/ ... 8255_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

Sarajevo ljubavi moja!