Samo se čekalo da se United spomene, koja gamad.Niholfc je napisao/la:da su mu ponistili gol Liverpool bi zaigrao ozbiljnije,i sigurno ga Mansfield ne bi dao,a to sto uniteda guraju ove godine strasno to nea nikakve vezeneo je napisao/la:Neregularni gol Suareza jos vise dobiva na tezini sada
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
- mighty_reds
- Kontakt:
Opet zaslužena pobjeda ali teško izborena. Mansfield odlično odigrao zaslužili su go.
Drago mi je zbog Sturridgea mogao je još koji dati ali eto
Drago mi je zbog Sturridgea mogao je još koji dati ali eto

The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly
R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone
- Bill Shankly
R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone
nije suarez ni prvi ni zadnji koji je postigao go uz pomoc ruke, henry je rukom zabio go i SLAVIO prolaz na svjetsko ako se ne varam, koliko sam ja vidio i suarez je mislio da ce svirat, pogledajte samo kako je zabio tu loptu(ono ko reda radi)
i za kraj ako je neko slavlje poljubiti ruku onda u redu
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
Ma de keno sta se pravdas,i da se radovao neka i da nije.Sudiska greska,gotovo.Sule je car ha ya.Vidis da su se odma napalili,poceli pljuvacku skupljat,dok oni nece nikad priznati greske sudija,nego ce samo navesti neki novi primjer i reci a ovo nije bio penal/faul etc.keno94 je napisao/la:nije suarez ni prvi ni zadnji koji je postigao go uz pomoc ruke, henry je rukom zabio go i SLAVIO prolaz na svjetsko ako se ne varam, koliko sam ja vidio i suarez je mislio da ce svirat, pogledajte samo kako je zabio tu loptu(ono ko reda radi)
"You'll Never Walk Alone"
Kolko su nas god pokrali do sada, vala nam je vratio danas ovaj sudija. Iduce kolo protiv scuma aBd isto sudjene da bude, ne bi se ja nista protivio.

Nad nama nebo ima da gori!
- peppo_owen
- Kontakt:
Na ovoj oranici se vidi ko zna lopte igrat.Lako je imat 98% tacnih pasova po tepihu.Sto ce tekme tice,nisam nista dosadnije odavno gledao.Shelvey imo dvije ljepe lopte prema Daniju,od kojih je jedna iskoristena.I to je bilo sve sto je uradio za 90min.Suso mora ici stravu saljevat,jer ocito je da se mali plasi lopte.Downing,Lucas,Allen,su bili jako losi.Jedina ljepa stvar je taj prvijenac Danija(ruku na srce mogo je jos jedan zabit,al et..),i mali Robinson,koji po meni vec sad moze pokrivat tu ljevu stranu bar dok se Bizon ne oporavi.
Sto se tice gola Suleta,naravno da smo pogurani,sudija je napravio previd,i Sule je to iskoristio.Vecina igraca bi proslavila gol(pustite baljezganja ovih lesinara sa teme Scuma).Zadnji svjeziji slucaj koji znam da je igrac priznao igranje rukom je bilo ono od Klosea,i njemu svaka cast na to(to mogu samo veliki ljudi,a to nisu ni Suarez,Shrek a bgm ni RVP).
Uglavnom bilo je fino prodangubit 90min ove dosadne nedjelje uz LFC.ABd sl vikend ovaj pobjednicki niz nastaviti,i pokazat svima da jos nismo odustali od mjesta koje vode u LP..
Sto se tice gola Suleta,naravno da smo pogurani,sudija je napravio previd,i Sule je to iskoristio.Vecina igraca bi proslavila gol(pustite baljezganja ovih lesinara sa teme Scuma).Zadnji svjeziji slucaj koji znam da je igrac priznao igranje rukom je bilo ono od Klosea,i njemu svaka cast na to(to mogu samo veliki ljudi,a to nisu ni Suarez,Shrek a bgm ni RVP).
Uglavnom bilo je fino prodangubit 90min ove dosadne nedjelje uz LFC.ABd sl vikend ovaj pobjednicki niz nastaviti,i pokazat svima da jos nismo odustali od mjesta koje vode u LP..
ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"
Radije posteno u Championship nego neposteno do prvaka 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ne znam kako se niko nije sjetio, prije svega Carlo, da čestita rođendan Carrollu.

Sretan rođendan Andy!

Sretan rođendan Andy!

you'll never walk alone!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
-
- Kontakt:
Fantasticnim individualnim kvalitetama Suarez je po ko zna koji put donio pobjedu Liverpoolu.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Vjerovatno, ipak je to 5ta liga..nedim1993 je napisao/la:jel istina da su prvi put pred kamerama igrali ?
Sve najbolje i daleko mu kuca od Anfieldahanniz je napisao/la:Ne znam kako se niko nije sjetio, prije svega Carlo, da čestita rođendan Carrollu.![]()
Sretan rođendan Andy!

Danas teze nego ocekivano, al' neka bolje i ovo nego 5:0, pogotovo jer Scum ide sljedeci i treba nam maximalna koncentracija, a ne da igraci "lete" i misle da su 'dinho nakon 3 dobre tekme, a ustvari obicni su hendersoni i downinzi

http://www.sportske.net/vest/dzet-set/m ... 09722.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- youngredcomps
- Kontakt:
Menadžer Mansfield, Paul Cox: "Osjećam li se prevarenim? Ne. Suarez je strijalac i ono bih nazvao instinktom, ne prevarom."
Rodgers: "Nema sumnje da je bila ruka. Pretpostavljam da su suci zaključili da nije bilo namjere."
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'
Što ne pokušaju kupiti onog Remya iz Marseilla? Kažu vjerovatno ide u Newcastle, a Newcastle obično pravi odlične transfere.
I neće ga platiti ni 10m, valjda. Mogao je Monolog napisat' šta za Remya?
Ja kad sam ga gledao, uvjek je bio dobar. Jest' da igra dosta lošije ove sezone, nego prošle, al opet bi se isplatio, ako bi bio doveden za manje od 10m.

you'll never walk alone!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
- donCorleone1892
- Kontakt:
Prvih 2min konto sam da ce citav mec biti igra Carragera, Coatesa i Brad ispred gola
Sturridge je dobar samo sto ga je mogao utrapti jos 3puta i lik ima dobre driblinge eto ti sad Suarez, Sterling i Sturridge driblaju a dodat nikad
Kasnije nisam mogao vise gledat mec i otisao u dzamiju na jaciju et vratio se kad vodimo 2:1....
Ne mozemo kriviti teren radi lose igra, et vi kazete da su nas momci izdominirali...
A u vezi one gore "zgafulje" sto su je prikazivalči stalno ona sretna, plese glumi a onaj pored nje valjda joj muz sta je vec nikakakv, cupav ka Ajnstajn

Sturridge je dobar samo sto ga je mogao utrapti jos 3puta i lik ima dobre driblinge eto ti sad Suarez, Sterling i Sturridge driblaju a dodat nikad

Kasnije nisam mogao vise gledat mec i otisao u dzamiju na jaciju et vratio se kad vodimo 2:1....
Ne mozemo kriviti teren radi lose igra, et vi kazete da su nas momci izdominirali...
A u vezi one gore "zgafulje" sto su je prikazivalči stalno ona sretna, plese glumi a onaj pored nje valjda joj muz sta je vec nikakakv, cupav ka Ajnstajn

Zaboravio i jahanniz je napisao/la:Ne znam kako se niko nije sjetio, prije svega Carlo, da čestita rođendan Carrollu.![]()
Sretan rođendan Andy!

Sretan rođendan Andyju, ako Bog da da se vrati na Anfield sljedeće sezone

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Jordan Henderson jedan je od nas. 

Blago se njima dvojici.
Sretan rođendan Andynatoru.

Blago se njima dvojici.
Sretan rođendan Andynatoru.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
samo sto je ovaj put koristio kosarkaske kvalitete. ako nista sturridge je postigao gol na debiju a ostalo vrijedno zaboravaBigBigBang je napisao/la:Fantasticnim individualnim kvalitetama Suarez je po ko zna koji put donio pobjedu Liverpoolu.
You are someone else I am still right here
Bgm Jones imao lijepog posla večeras
,sretan rodj. Andyu