Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
ne mogu da vjerujem, kako jučer nisamo pobjdedili, liga prvaka opet nije daleko 7 bodova...we can do it !!!
7 bodova i tri ekipe izmedju nas i cetvrtog mjesta. Ne znam, kako igramo, meni to i nije bas malo. Jedina nada je neka nevjerovatna forma Robina, Rooneya i Mate.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ma sanse su nam gotovo nikakve realno..primjerice slijedeca cetiri kola igramo protiv dvije ekipe gdje bi nam bod bio ravan pobjedi (Arsenal i City), zatim sa Fulhamom pojacanim Mitrogluom na OT i bit' ce izuzetno nezgodan protivnik (doduse mozda nam Rene pokloni bodove u znak zahvalnosti za sve ove godine u klubuCartman je napisao/la:7 bodova i tri ekipe izmedju nas i cetvrtog mjesta. Ne znam, kako igramo, meni to i nije bas malo. Jedina nada je neka nevjerovatna forma Robina, Rooneya i Mate.

Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
hajde mi stigli 15 tottenhama i to od polovine februara mislim.
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
15 bodova iza lidera, sutra mozda i 16...to nam se nije desilo od kada...zna li ko????
Sent from my Grand X Pro using Tapatalk 2
Sent from my Grand X Pro using Tapatalk 2
- OnlyUnited
- Kontakt:
Nema od toga nista u ovom periodu, racunati, gledati statistiku, ect... Treba poraditi na greskama, a msm da je jedna od glavnih, pasivna defanziva.
U ofanzivi se nekako hoce previse, pa se cesto izjalovi. Ne treba siliti svaki napad, nego nekad naprosto kruziti, traziti rupe, a RVP samo ceka da mu neko (Mata) servira na tacnu.. Takav napadac kada uhvati formu, moze za 15 kola zabiti 20 golova..
U ofanzivi se nekako hoce previse, pa se cesto izjalovi. Ne treba siliti svaki napad, nego nekad naprosto kruziti, traziti rupe, a RVP samo ceka da mu neko (Mata) servira na tacnu.. Takav napadac kada uhvati formu, moze za 15 kola zabiti 20 golova..
- Ed Woodward for Prime Minister !
@rio gledas li Herreru ?
“I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball.”
pasivna odbrana i ono duboko zonsko branjenje je najveći problem, ali ruku na srce bilo je toga i kod Fergia...zar nismo Arsenala dobili zbog visokog izlaska i presinga, nismo li protiv Chelsea dobro igrali prvih 20-ak minuta dok je odbrana pritiskala i tjerala naprijed a veza i napad presingom osvajali lopte ko od šale
Sto dalje ovakvim kao sto je Herrera od kolijevke nogometa. Dzaba talent, kad je ciganluk u krvi!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Nisam gled'o, kakv je bioKorinov je napisao/la:@rio gledas li Herreru ?

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Blago receno interesantno:

http://sportsport.ba/ino_fudbal/alcanta ... ord/123909
dajte podatak nasih virtuoza cleverlija i fletchera
dajte podatak nasih virtuoza cleverlija i fletchera
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Standardno dobar u velikim utakmicama. Daj boze da ga uzmete ..rio_Ferdy88 je napisao/la:Nisam gled'o, kakv je bioKorinov je napisao/la:@rio gledas li Herreru ?
“I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball.”

herera sinoc predobar...
- OnlyUnited
- Kontakt:
Ekipa Fulhama u veoma losoj formi. Ali treba ozibljno shvatit mec (za sedam dana), i ako igramo protiv rastimanog protivnika, pitanju je da li ce i kada uhvatiti neku formu. Ako se Fellaini vratio, treba zrtvovati krilo, ispod napada ide Mata, a dalje tri vezna, Carr-Fella-Fletch(Januzaj)...
- Ed Woodward for Prime Minister !
- majestic24
- Kontakt:
a zasto nebi jednostavno vo uradili
-----Fellaini-----Clev-----
Januzaj----Mata----Rooney
-----------Van Persie--------
Jer nikakve mi logike nema dovodjenje Mate ako ce rooney igrati njegovu poziciju a on da igra na krilu. Radije iskoristiti rooneya na krilu,matu na njegovoj prirodnoj poziciji i to je to.
Jer nikakve mi logike nema dovodjenje Mate ako ce rooney igrati njegovu poziciju a on da igra na krilu. Radije iskoristiti rooneya na krilu,matu na njegovoj prirodnoj poziciji i to je to.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Valjda će krenuti po njega ili Kokea na ljeto, ko je po tebi bolja opcijaKorinov je napisao/la: Standardno dobar u velikim utakmicama. Daj boze da ga uzmete ..

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Mata je najefektniji odma iza napadaca. to se vidjelo i protiv stoke-a.
ne znam koliko je pametno kupiti igraca za 45 mil eura i igrat ga na neprirodnoj poziciji. ali opet sve je do vaseg maga na klupi.
ne znam koliko je pametno kupiti igraca za 45 mil eura i igrat ga na neprirodnoj poziciji. ali opet sve je do vaseg maga na klupi.
pi.
Problem je u tome sto je Runi slabiji od Mate na krilu.majestic24 je napisao/la:a zasto nebi jednostavno vo uradili

Runi 100% moze pruziti na poziciji napadaca, 80% na poziciji poluspica i 50% na poziciji centralnog veznog ili krila.
Da li se isplati zrtvovati najboljeg igraca? Niposto! Ni on se ne bi slozio da igra poziciju na kojoj ne moze igrati najbolji fudbal, ni priblizno. Jedva je prihvatio da bude poluspic/ofanzivni vezni.

Runi se seljaka i popunjava sve rupe u ekipi. Toliko je kvalitetan igrac da moze igrati sve pozicije. I onda, kada na krilu ne bude ni priblizno dobar, pojedinci ce pisati kako je propao.

Mata je puno izgubio na brzini. U Valensiji je bio klasicno krilo. Na srecu nedostatak brzine je nadomjestio tehnikom.
On u Junajtedu trenutno moze igrati ulogu kakvu je imao protiv Stouka. Dakle, desno krilo koje ulazi u sredinu. To je to. Ni Kagava pored Runija nije mogao dobiti pravu priliku na AMF. Za krila nije, to smo vidjeli.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.