FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Dino_TM
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Dino_TM » 23 maj 2011, 23:03

blueman-TM87 je napisao/la:
Dino_TM je napisao/la:
CoDe je napisao/la:Fol je u tome da vas Jug nije bio najaci , mozda nekad davno ;) !
Nek vas sjever jest...
Nemoj zayebavat ba, mozda u Donjem Vakufu jeste :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kad zagrme do Tokija se cuju :mrgreen:

Utic
Kontakt:

Post Postao/la Utic » 23 maj 2011, 23:03

CoDe je napisao/la:Fol je u tome da vas Jug nije bio najaci , mozda nekad davno ;) !

Fina brojka vas ide u Zenicu svaka cast ali ja mislim ipak da necete osvojiti ovu titulu moje misljenje ne navijam ni za vas nit za Celik samo to je moje misljenje !
Oni dugo cekaju ovu titulu bez obzira sto vi slavite 90 godina postojanja oni ovo moraju uzeti .
Pitarska logika... Sta reci??? :D
Mislim da za ovo ni sam autor posta nema neko logicno objasnjenje... ili CoDe? Ili si i ti jedan od onih "realnih pitara" sto ne navijaju za Sarajevo vec protiv Zelje?

DiNno
Kontakt:

Post Postao/la DiNno » 23 maj 2011, 23:04

Omar500 je napisao/la:

Fina brojka vas ide u Zenicu svaka cast ali ja mislim ipak da necete osvojiti ovu titulu moje misljenje ne navijam ni za vas nit za Celik samo to je moje misljenje !
Oni dugo cekaju ovu titulu bez obzira sto vi slavite 90 godina postojanja oni ovo moraju uzeti .
Zašto moraju uzeti ? Čuj gluposti, moraju :D . Samo se mora umrijeti
A inače Jug je uvijek bila najjača tribina u našoj državi. Horde nam mogu primirisati, ali još trebaju pure jesti

CURVA SUD
i plaćat struja :P

zubizareta
Kontakt:

Post Postao/la zubizareta » 23 maj 2011, 23:04

hehe zbog svoje prepotentnosti i gluposti ste tu gdje jeste da vam se navijaci mislim na one prave stide tih sto vam drze tribinu i juga kakav je sad pa se vi i dalje tjesite ovdje! Izdrzi Lakaca jug je uz tebe :lol:
Zadnja izmjena: zubizareta, dana/u 23 maj 2011, 23:05, ukupno mijenjano 1 put.
Fina Gradska sarajevska raja

neno
Kontakt:

Post Postao/la neno » 23 maj 2011, 23:05

imate zeljoteku na radio stanicama tamo ce vam sve zelje ispuniti,ali tu o kojoj sanjate nikada necete dosanjati. :mrgreen:
VOLIM TE ZELJO

Dino_TM
Kontakt:

Post Postao/la Dino_TM » 23 maj 2011, 23:05

DiNno je napisao/la:
Omar500 je napisao/la:

Zašto moraju uzeti ? Čuj gluposti, moraju :D . Samo se mora umrijeti
A inače Jug je uvijek bila najjača tribina u našoj državi. Horde nam mogu primirisati, ali još trebaju pure jesti

CURVA SUD
i plaćat struja :P
I volit Željo. 8-)

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 23 maj 2011, 23:05

Iako nemam ni ja mnogo godina,zalosno je otici na JUG i vidjeti kakva je situacija.Preko 80 % tribine cine djeca od 12-13 godina a i oni polako pocinju napustati.Onaj "vođa" dolazi na poluvremenu mamuran nezna frajer gdje udara.Na Jug koji je meni svetinja mog povratka nema dok slicni likovi ne napuste tribinu.
Ovi kompleksasi nek razumiju jednu stvar daleko su Manijaci od gasenja jer je to najveca grupa u BIH koja bodri najveci klub.
svoj ti pos'o !

Di Stéfano
Kontakt:

Post Postao/la Di Stéfano » 23 maj 2011, 23:06

Jedan je ĐILDA :(
Real Madrid --- Željo --- Feyenoord --- Portsmouth

zubizareta
Kontakt:

Post Postao/la zubizareta » 23 maj 2011, 23:07

Grbavica moj zivot je napisao/la:Iako nemam ni ja mnogo godina,zalosno je otici na JUG i vidjeti kakva je situacija.Preko 80 % tribine cine djeca od 12-13 godina a i oni polako pocinju napustati.Onaj "vođa" dolazi na poluvremenu mamuran nezna frajer gdje udara.Na Jug koji je meni svetinja mog povratka nema dok slicni likovi ne napuste tribinu.
Ovi kompleksasi nek razumiju jednu stvar daleko su Manijaci od gasenja jer je to najveca grupa u BIH koja bodri najveci klub.
fora je ovi ovdje sto velicaju Manijake u ovakvoj situaciji isti taj jug vide jednom u 10 godina eto to ti je najvece zlo tj internet navijaci

neno
Kontakt:

Post Postao/la neno » 23 maj 2011, 23:07

o tribini cemo poslije kupa,sve ce to doci na svoje :P
VOLIM TE ZELJO

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 23 maj 2011, 23:11

zubizareta je napisao/la:
Grbavica moj zivot je napisao/la:Iako nemam ni ja mnogo godina,zalosno je otici na JUG i vidjeti kakva je situacija.Preko 80 % tribine cine djeca od 12-13 godina a i oni polako pocinju napustati.Onaj "vođa" dolazi na poluvremenu mamuran nezna frajer gdje udara.Na Jug koji je meni svetinja mog povratka nema dok slicni likovi ne napuste tribinu.
fora je ovi ovdje sto velicaju Manijake u ovakvoj situaciji isti taj jug vide jednom u 10 godina eto to ti je najvece zlo tj internet navijaci
Moras i to svatiti nisu momci upoznati s tribinom i stanjem i misle da je to kao prije rata ili par godina.
svoj ti pos'o !

zubizareta
Kontakt:

Post Postao/la zubizareta » 23 maj 2011, 23:12

Grbavica moj zivot je napisao/la:
zubizareta je napisao/la:
Moras i to svatiti nisu momci upoznati s tribinom i stanjem i misle da je to kao prije rata ili par godina.
zato ti kazem internet je zlo,svakakvi likovi pisu a Grbavicu i jug vide jednom u 10 godina al vazno je da oni sve znaju a pojma nemaju,to se ne odnosi na tebe

Di Stéfano
Kontakt:

Post Postao/la Di Stéfano » 23 maj 2011, 23:13

Đilda je dolazio na JUG u odijelu i vodio navijanje, bio prvi u svemu, neka mu je vječni rahmet. :(
Real Madrid --- Željo --- Feyenoord --- Portsmouth

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 23 maj 2011, 23:16

Di Stéfano je napisao/la:Đilda je dolazio na JUG u odijelu i vodio navijanje, bio prvi u svemu, neka mu je vječni rahmet. :(
Otiš'o si Đilda, ostala je tuga, vječno ćete voljeti Manijaci s juga !

Gigant
Kontakt:

Post Postao/la Gigant » 23 maj 2011, 23:30

Utic je napisao/la:
BLU SKY je napisao/la:„Utakmica neće početi dok svi naši navijači ne uđu na stadion“, kazao je Osim.
Stare mi SVAKA MU CAST... Ali nema frke, stici cemo mi na vrijeme... 8-)
I da savez funkcionise kako treba, lagano upisati celiku rezultat 3:0 i zdra`o......ne diktira brko kad pocinje utakmica, sto vas nije stitio citacu sezonu, nego se sada ulizuje......svi ste vi isti
P.S. Zao mi je sto vas je borac uzeo na sred grbavice, stvarno jeste, volio bih da ste ih uzeli, a titulu nek slave negdje drugo.....
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 23 maj 2011, 23:34

Na racun caleta koji je iole covjek dize se brko.. Maze vam oci,sto vam nisu bili tu kad je trebalo platit kartu,digli su na grbi cijenu da bi zaradili mada su znali da ce Manijaci bit udareni po djepu.. smijesno

Begonja
Kontakt:

Post Postao/la Begonja » 23 maj 2011, 23:36

GORI SVE

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 23 maj 2011, 23:36

L_blancos je napisao/la:Na racun caleta koji je iole covjek dize se brko.. Maze vam oci,sto vam nisu bili tu kad je trebalo platit kartu,digli su na grbi cijenu da bi zaradili mada su znali da ce Manijaci bit udareni po djepu.. smijesno
Na račun ćaleta i tri titule prvaka države, nama dosta..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 23 maj 2011, 23:38

od kad do kad se sutra mogu karte na grbavici kupit, ako se uposte kupuju na grbavici, molim brz odgovor :mrgreen: hvala

grof
Kontakt:

Post Postao/la grof » 23 maj 2011, 23:41

Amar je rekao svoje :!: i tako ce da bude.
Kraj price.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.