Kad zagrme do Tokija se cujublueman-TM87 je napisao/la:Nemoj zayebavat ba, mozda u Donjem Vakufu jesteDino_TM je napisao/la:Nek vas sjever jest...CoDe je napisao/la:Fol je u tome da vas Jug nije bio najaci , mozda nekad davno!
![]()
![]()
![]()
![]()

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Kad zagrme do Tokija se cujublueman-TM87 je napisao/la:Nemoj zayebavat ba, mozda u Donjem Vakufu jesteDino_TM je napisao/la:Nek vas sjever jest...CoDe je napisao/la:Fol je u tome da vas Jug nije bio najaci , mozda nekad davno!
![]()
![]()
![]()
![]()
Pitarska logika... Sta reci???CoDe je napisao/la:Fol je u tome da vas Jug nije bio najaci , mozda nekad davno!
Fina brojka vas ide u Zenicu svaka cast ali ja mislim ipak da necete osvojiti ovu titulu moje misljenje ne navijam ni za vas nit za Celik samo to je moje misljenje !
Oni dugo cekaju ovu titulu bez obzira sto vi slavite 90 godina postojanja oni ovo moraju uzeti .
i plaćat strujaOmar500 je napisao/la:Zašto moraju uzeti ? Čuj gluposti, morajuCoDe je napisao/la:Fol je u tome da vas Jug nije bio najaci , mozda nekad davno!
Fina brojka vas ide u Zenicu svaka cast ali ja mislim ipak da necete osvojiti ovu titulu moje misljenje ne navijam ni za vas nit za Celik samo to je moje misljenje !
Oni dugo cekaju ovu titulu bez obzira sto vi slavite 90 godina postojanja oni ovo moraju uzeti .. Samo se mora umrijeti
A inače Jug je uvijek bila najjača tribina u našoj državi. Horde nam mogu primirisati, ali još trebaju pure jesti
CURVA SUD
I volit Željo.DiNno je napisao/la:i plaćat strujaOmar500 je napisao/la:Zašto moraju uzeti ? Čuj gluposti, morajuCoDe je napisao/la:Fol je u tome da vas Jug nije bio najaci , mozda nekad davno!
Oni dugo cekaju ovu titulu bez obzira sto vi slavite 90 godina postojanja oni ovo moraju uzeti .. Samo se mora umrijeti
A inače Jug je uvijek bila najjača tribina u našoj državi. Horde nam mogu primirisati, ali još trebaju pure jesti
CURVA SUD
fora je ovi ovdje sto velicaju Manijake u ovakvoj situaciji isti taj jug vide jednom u 10 godina eto to ti je najvece zlo tj internet navijaciGrbavica moj zivot je napisao/la:Iako nemam ni ja mnogo godina,zalosno je otici na JUG i vidjeti kakva je situacija.Preko 80 % tribine cine djeca od 12-13 godina a i oni polako pocinju napustati.Onaj "vođa" dolazi na poluvremenu mamuran nezna frajer gdje udara.Na Jug koji je meni svetinja mog povratka nema dok slicni likovi ne napuste tribinu.
Ovi kompleksasi nek razumiju jednu stvar daleko su Manijaci od gasenja jer je to najveca grupa u BIH koja bodri najveci klub.
Moras i to svatiti nisu momci upoznati s tribinom i stanjem i misle da je to kao prije rata ili par godina.zubizareta je napisao/la:fora je ovi ovdje sto velicaju Manijake u ovakvoj situaciji isti taj jug vide jednom u 10 godina eto to ti je najvece zlo tj internet navijaciGrbavica moj zivot je napisao/la:Iako nemam ni ja mnogo godina,zalosno je otici na JUG i vidjeti kakva je situacija.Preko 80 % tribine cine djeca od 12-13 godina a i oni polako pocinju napustati.Onaj "vođa" dolazi na poluvremenu mamuran nezna frajer gdje udara.Na Jug koji je meni svetinja mog povratka nema dok slicni likovi ne napuste tribinu.
Ovi kompleksasi nek razumiju jednu stvar daleko su Manijaci od gasenja jer je to najveca grupa u BIH koja bodri najveci klub.
zato ti kazem internet je zlo,svakakvi likovi pisu a Grbavicu i jug vide jednom u 10 godina al vazno je da oni sve znaju a pojma nemaju,to se ne odnosi na tebeGrbavica moj zivot je napisao/la:Moras i to svatiti nisu momci upoznati s tribinom i stanjem i misle da je to kao prije rata ili par godina.zubizareta je napisao/la:fora je ovi ovdje sto velicaju Manijake u ovakvoj situaciji isti taj jug vide jednom u 10 godina eto to ti je najvece zlo tj internet navijaciGrbavica moj zivot je napisao/la:Iako nemam ni ja mnogo godina,zalosno je otici na JUG i vidjeti kakva je situacija.Preko 80 % tribine cine djeca od 12-13 godina a i oni polako pocinju napustati.Onaj "vođa" dolazi na poluvremenu mamuran nezna frajer gdje udara.Na Jug koji je meni svetinja mog povratka nema dok slicni likovi ne napuste tribinu.
Otiš'o si Đilda, ostala je tuga, vječno ćete voljeti Manijaci s juga !Di Stéfano je napisao/la:Đilda je dolazio na JUG u odijelu i vodio navijanje, bio prvi u svemu, neka mu je vječni rahmet.
I da savez funkcionise kako treba, lagano upisati celiku rezultat 3:0 i zdra`o......ne diktira brko kad pocinje utakmica, sto vas nije stitio citacu sezonu, nego se sada ulizuje......svi ste vi istiUtic je napisao/la:Stare mi SVAKA MU CAST... Ali nema frke, stici cemo mi na vrijeme...BLU SKY je napisao/la:„Utakmica neće početi dok svi naši navijači ne uđu na stadion“, kazao je Osim.
Na račun ćaleta i tri titule prvaka države, nama dosta..L_blancos je napisao/la:Na racun caleta koji je iole covjek dize se brko.. Maze vam oci,sto vam nisu bili tu kad je trebalo platit kartu,digli su na grbi cijenu da bi zaradili mada su znali da ce Manijaci bit udareni po djepu.. smijesno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.