Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Uvaliće im žutalji gol
.

suso niđe veze
Treba ući Suarez umjesto Susa ili Downinga da se malo zagrije sa Sturridgeom pred United.
Čuj me ti! Nađi snage, mijenjaj svijet! Budi ista kao more, što valovima mijenja svih obala lik.
Još im je i penal mogao bit komotno sviran .
- BeyKopites
- Kontakt:
Trebao bi Rodgers izvesti nekog od 2 yebena Caspera na krilima, Sturridge ne zna lopte primiti, sramota je biti izdominiran od Mansfielda, bez obzira na bilo kakve okolnosti...
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Henderson bolji ovih 10sec neg' Suso čitav meč.
you'll never walk alone!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Ja mislim da im je do sada komotno dva penala mogao svirati. Onaj kada je Robinson nakon ocajne reakcije igrao rukom,onda kada je Carra izblokirao onaj udarac i sumnjiva situacija nakon kornera kada je Robinson spasio cist golZodiac je napisao/la:Još im je i penal mogao bit komotno sviran .

Evo Suleta

ZZ
Kakve mi srece imamo. Trebao je sad biti i penal kada Robinson dirao rukom. Sramota od igre i prelos sudija, ostecen je Mansfield strasno.Zodiac je napisao/la:Još im je i penal mogao bit komotno sviran .
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
sukiiiiiiiii
Nema selameta bez suleta 

A žao mi ovog tima.Evo sad Liverpoolu priznat gol nakon očiglednog igranja rukom.
Ništa protiv vas,ali opet,mal tim,a ovoliko oštećen.Još jedan dokaz da se pomažem većim timovima.
Ništa protiv vas,ali opet,mal tim,a ovoliko oštećen.Još jedan dokaz da se pomažem većim timovima.
Zadnja izmjena: Narin, dana/u 06 jan 2013, 18:21, ukupno mijenjano 1 put.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Jadan je ovaj Suarez sa ovakvim saigračima 

Čuj me ti! Nađi snage, mijenjaj svijet! Budi ista kao more, što valovima mijenja svih obala lik.
hahhaha ej Suleta hahahha,kako cemo kukat kad nam se vrati ovo na unitedu sledece sedmice.
Ocajan sudija,i ova ekipica je ostecena mnogo mnogo.Inace kukam na sudjenje od pocetka sezone,cega sam se sve nagledao Boze moj,ovo je jedan od vecih propusta.
Ocajan sudija,i ova ekipica je ostecena mnogo mnogo.Inace kukam na sudjenje od pocetka sezone,cega sam se sve nagledao Boze moj,ovo je jedan od vecih propusta.
Zadnja izmjena: RtoX, dana/u 06 jan 2013, 18:24, ukupno mijenjano 1 put.
"You'll Never Walk Alone"
Kako samo sudije navlače Liverpoolu,dva penala su trebala biti svirana za Mansfield još i ovo igranje rukom,yebeš i ovakvu pobjedu 

pa sta ako navlace ,nije prvi put da nekom navlaceZodiac je napisao/la:Kako samo sudije navlače Liverpoolu,dva penala su trebala biti svirana za Mansfield još i ovo igranje rukom,yebeš i ovakvu pobjedu
Sudija fuj, najgore sudjenje ikad. Ne mogu da vjerujem kako smi nezasluzeno dali gol. Fuj, tekma mi se bas ne gleda.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.