TO VJERUJEM PODRZAVAMO SVI !old school je napisao/la:eh ovako imam mnogo toga reci nadam se da necete zamjeriti...Popovic,savic,jamak,vasilic,markovic,nikolic,baljic,mesic i ima tu jos par igraca oni trebaju sami napustiti tim,dovesti provjerene igrace jednom jer u evopru ako izademo sa ovim igracima nema nam nista pusa smo i od slabije ekipe nego hapoel primili bi sad cini mi se 5 komada.Sto se tice zenice odradimo jos ovu utakmicu budimo koliko je to moguce zajedno svi i u sto vecem broju,slavimo usred bilinog polja i zenicepa onda podhitno rijesiti mnoge stvari na tribini prije pocetka sljedece sezone,i napraviti jako udruzenje koje ce biti okosnica svega ali jako udruzenje koje ce imati svaki dan svoje artikle,druzenja za one koji zele da se druze tu skupljati pare ulagati u tribinu,pisati nove pjesme na papire kopirati davati ljudima na tekmi nek se pjeva,jer realno dotakli smo dno dna koje nikad ovoliko duboko nije bilo.. i da onaj aplauz cijelog stadiona igracima borca mislim da pokazuje da u nama prije svega zivi fudbal,pa tek poslije sve ostalo
TREBA SE NAPRAVITI NEKA AKCIJA JER OVAKVOM SUTNJOM NECEMO NISTA POSTICI !
"VRATIMO SJAJ NASEM JUGU "