Ima i to vrlo zanimljivproFCB je napisao/la:Imal jos tih neprovjerenih informacija??? Ja bi najvise volio jozu, ali svakako da bi i Carla pozdravio.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Ima i to vrlo zanimljivproFCB je napisao/la:Imal jos tih neprovjerenih informacija??? Ja bi najvise volio jozu, ali svakako da bi i Carla pozdravio.
Kad bi imao dobre šanse kod nas prošiš'o bi bazukom savez samo da ga otpuste.proFCB je napisao/la:Ima ugovor sa elfom i to je to...
Bilo ko samo ne on.muamerc je napisao/la:Ima i to vrlo zanimljivproFCB je napisao/la:Imal jos tih neprovjerenih informacija??? Ja bi najvise volio jozu, ali svakako da bi i Carla pozdravio.:
Eee ovo mi se sada svidjaNYKnicks Fan je napisao/la:Eto Mourinha
Muamere ne navlacu Murinja vjere ti.Bogami moga volio bi vise da Pep ostane nego da Siladzija psihopata murinjo dodje.eto iskreno.muamerc je napisao/la:Jel ovo Jozun popusio otkaz. Mogao bi kod nas.
Što više dobrih trenera u bubnju to bolje za nas. Odmah Dutt ili Veh otpadaju.isakovich je napisao/la:Muamere ne navlacu Murinja vjere ti.Bogami moga volio bi vise da Pep ostane nego da Siladzija psihopata murinjo dodje.eto iskreno.muamerc je napisao/la:Jel ovo Jozun popusio otkaz. Mogao bi kod nas.
Tako nekako, jer ne vidim neki drugi razlog razlaza. Ovde ima sve osim statusa menadzera.proFCB je napisao/la:Ali zato u Jedinstvo i City-u nece imati ljude koji ce mu se mijesati u posao.
Vjerujem da je to jedini razlog zbig kojeg napusta Bayern. Sve ostalo je Bayern u orednosti, i novac i igraci i infrastruktura, stanje lige, kluba...
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.