Di Stéfano je napisao/la:
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
- pintol_TM87
- Kontakt:
tad je pintol jel bio na golu??? nisam znao...to mi je rodjakneno je napisao/la:sudar suljica i suljagica,beslija sutra kroz noge pintolu i ZELJO vodi jedan nula na kosevu.Zbog onoga gola mu uvijek aplaudiram kako god da odigra.

Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Al ste zapeli za napadaca, nama treba bar 15 igraca.
Iz godine u godinu sve losiji tim imamo zalosno....
Seha, Visca, Zeba i MIrso da i dobiju prolaznu ocjenu uz Crnca ostalo sut karta realno nisu ni za Pofalickog
Sto se tice Zenice daj boze s ovim tokmacima
Da se drugi ne boje Zelje i Osima mi bi se borili za opstanak
Iz godine u godinu sve losiji tim imamo zalosno....
Seha, Visca, Zeba i MIrso da i dobiju prolaznu ocjenu uz Crnca ostalo sut karta realno nisu ni za Pofalickog
Sto se tice Zenice daj boze s ovim tokmacima
Da se drugi ne boje Zelje i Osima mi bi se borili za opstanak
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
-
- Kontakt:
samo me zanima kad bi bila neka normalna situacija kod nas na tribini,koliko bi nas tek onda islo u zenicu
mozda 5.000 ili mozda vise 

I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
jeste jarane,dobar golman u krivom klubu.kako smo samo igrali na toj utakmici 

VOLIM TE ZELJO
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
zar nije tad muhidin zukic bio ?pintol_TM87 je napisao/la:tad je pintol jel bio na golu??? nisam znao...to mi je rodjakneno je napisao/la:sudar suljica i suljagica,beslija sutra kroz noge pintolu i ZELJO vodi jedan nula na kosevu.Zbog onoga gola mu uvijek aplaudiram kako god da odigra.
Za zivot cijeli!
sto se tice tribine,neke ce se stvari morati mijenjati kad prodze kup da se sada ne talasa. 

VOLIM TE ZELJO
Daj ba, koji vam je... ne možemo još biti Barcelona... samo Ona sve pobjeđuje.
Onda kad se spustimo na zemlju, tad ćemo biti najbolji...

Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
Heh drug, pa Zukic nije golman bioThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:zar nije tad muhidin zukic bio ?pintol_TM87 je napisao/la:tad je pintol jel bio na golu??? nisam znao...to mi je rodjakneno je napisao/la:sudar suljica i suljagica,beslija sutra kroz noge pintolu i ZELJO vodi jedan nula na kosevu.Zbog onoga gola mu uvijek aplaudiram kako god da odigra.

Jači od ratova,režima i partija...FK ŽELJEZNIČAR
za zukica nisam siguran da li je bio,ma samo znam da nisu znali sta ih je snaslo 

VOLIM TE ZELJO
- pintol_TM87
- Kontakt:
haha sto me nasmija joj kralj siThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:zar nije tad muhidin zukic bio ?pintol_TM87 je napisao/la:tad je pintol jel bio na golu??? nisam znao...to mi je rodjakneno je napisao/la:sudar suljica i suljagica,beslija sutra kroz noge pintolu i ZELJO vodi jedan nula na kosevu.Zbog onoga gola mu uvijek aplaudiram kako god da odigra.

Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
uefin isprdakAYAN je napisao/la:Daj ba, koji vam je... ne možemo još biti Barcelona... samo Ona sve pobjeđuje.
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
ima još jedan klub iz glavnog grada Republike Srpske...AYAN je napisao/la:Daj ba, koji vam je... ne možemo još biti Barcelona... samo Ona sve pobjeđuje.
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...
- Di Stéfano
- Kontakt:
eto šale niotkudVAM je napisao/la:ima još jedan klub iz glavnog grada Republike Srpske...AYAN je napisao/la:Daj ba, koji vam je... ne možemo još biti Barcelona... samo Ona sve pobjeđuje.

Real Madrid --- Željo --- Feyenoord --- Portsmouth
Glavni grad BiH je Sarajevo... Banja Luka je prelijep grad u BiH... i bio bi jos ljepsi da u njemu nema cobana kakav si ti. Pitah te na tvojoj temi (posto vidim da puno komentarises Zelju) dali ti je postar bio neki veliki manijak?VAM je napisao/la:ima još jedan klub iz glavnog grada Republike Srpske...AYAN je napisao/la:Daj ba, koji vam je... ne možemo još biti Barcelona... samo Ona sve pobjeđuje.
Nisi skonto, dobro zajebancija ali ritam je boli galva nema ga na daleko, samo se tekst ubaci kontas ?nedaTM je napisao/la:kakva ba "a da me vidi babo" sta je vama pa to je obicna zayebancija na onu provalu cure da se opija za Bajram, to nije nikakva pjesma niti ce se i kad pjevat na tribini, niti se ikada pjevala, a jug kad pogledam proslu sezonu i ovu dusa me zaboli, nezz sta je , ali ako je razlog onaj raskol navijacki, pa daj majku mu, nek se sredi vise i to, za nadati se da ce i to do sljedece sezone biti rijesenolopta je napisao/la:evo i od mene koje pomoci za pjesmu, npr. znate zasto pjesma "a da me vidi babo" se ne pjeva na tribini jer mnogo ljudi nema oca, a steta da propadne jedna takva pjesma sa takvim ritmom i nije tesko promjenit samo tekst, pa grobari imaju na samo jednu melodiju 3 pjesme, pa sam ja nesto konto !
slusajte pjesmu i pjevajte ovo i vidjecete da je stvarno dobro,
"za želju živimoo za želju živimo, za njega navija za njega navija hiljade duša ( pa se ponovi lagano )
za želju živimoo za želju živimo, za njega navija za njega navija hiljade duša (I ONDA JAKOO)
"za želju živimoo za želju živimo, za njega navija za njega navija hiljade duša (pa se ponovi jako )
za želju živimoo za želju živimo, za njega navija za njega navija hiljade duša ...
nadam se da je dobro ! samo da se uhvati ritam i tekst !
uklopili smo se u sivilo koje se nadvilo danas nad Sarajevom, te hoce kisa, te nece, pati se i ono nebo nezna ocel padat il nece, tako i mi igramo, patimo se, ne mozemo meda....
Borac sasvim zasluzeno prvi, i titula zasluzeno ide u BL. Nadati se da necemo prokockati i ono sto je donekle i bilo pokrice za lose igre, a to je 2. pozicija i finale kupa..
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
"]
zukic je stoper drug
[/quote]
pa za njega i govorim, muhidin zukic, vidim suljagica nekog spominjete, mislim da su krupinac i zukic bili stoperi, kad su se sudarili sa beslijom, znam ja dobro sta je on igrao
haha sto me nasmija joj kralj siThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:zar nije tad muhidin zukic bio ?pintol_TM87 je napisao/la:tad je pintol jel bio na golu??? nisam znao...to mi je rodjakneno je napisao/la:sudar suljica i suljagica,beslija sutra kroz noge pintolu i ZELJO vodi jedan nula na kosevu.Zbog onoga gola mu uvijek aplaudiram kako god da odigra.

pa za njega i govorim, muhidin zukic, vidim suljagica nekog spominjete, mislim da su krupinac i zukic bili stoperi, kad su se sudarili sa beslijom, znam ja dobro sta je on igrao

Za zivot cijeli!
je li manijaci bijahu oni što onanišu pred ogledalom?Utic je napisao/la:Glavni grad BiH je Sarajevo... Banja Luka je prelijep grad u BiH... i bio bi jos ljepsi da u njemu nema cobana kakav si ti. Pitah te na tvojoj temi (posto vidim da puno komentarises Zelju) dali ti je postar bio neki veliki manijak?VAM je napisao/la:ima još jedan klub iz glavnog grada Republike Srpske...AYAN je napisao/la:Daj ba, koji vam je... ne možemo još biti Barcelona... samo Ona sve pobjeđuje.

Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...
Trenutno korisnika/ca: Anpa, Levin, Lokomotifa i 42 gosta.