FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Evolution87
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
sef je sve bolje i bolje i sutra ce vjerovatno izaci iz bolnice. Ali nazalost nece nas voditi na derbiju.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
ma pusti ba vatale prica samo onako..ko da bi ja to napisao et,onako bezveze...boze me sacuvaj...pa nisam bolid lik..kamo srece da nije tako...i sto kazes nije to napisao neko od simpatizera nekoga drugog kluba...ljudi u klubu znaju istinu..storm_raider je napisao/la:Pa sto je najgore covjek iz vasih redova napisa to... Hajde drago mi je da je bolje. Izdrzi majstore!
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
želim brz oporavak gosp. MUSEMIĆU...
a sutra abd očekujem da obje ekipe odigraju super utakmicu, s obzirom da se radi o vječitom derbiju...

a sutra abd očekujem da obje ekipe odigraju super utakmicu, s obzirom da se radi o vječitom derbiju...
Nema rasprave oko toga svako dobiva i postavlja info niko nema tačan zasad. Ima na sinfu dva jarana koja ga obilaze i info je da je dobro (zadnji) a čeka se ovaj jedan je li tako pošto visi kod njega u bolnici prema tome ne nagađajte i sa pozitivom i negativom. Ali mislim da ne treba da se prepucavate jer svi imamo isto dobre i poštene namjere( bar ja mislim) jer sa takvim se stvarima ne zeza.
Sarajevo ljubavi moja!
normalno da je tako sekac jarane...ali stvarno bi se morao zapitati svako ko tako nesto iznese a nema osnov za to...ja nisam ba taj...kazem opet,kamo srece da nije tako..tebi se jarane obracam jer te smatram za jednog od normalnih likova ovdje...a mozda moja pogreska sto sam uopste bilo sta rekao....sekac je napisao/la:Nema rasprave oko toga svako dobiva i postavlja info niko nema tačan zasad. Ima na sinfu dva jarana koja ga obilaze i info je da je dobro (zadnji) a čeka se ovaj jedan je li tako pošto visi kod njega u bolnici prema tome ne nagađajte i sa pozitivom i negativom. Ali mislim da ne treba da se prepucavate jer svi imamo isto dobre i poštene namjere( bar ja mislim) jer sa takvim se stvarima ne zeza.
a ja i ti mozemo na pp ako zelis..ne treba to si upravu siriti nikakvu debatu po tom pitanju...to su osjetljive stvari...
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
HVALA brate ,jarane normala je da smo svi zabrinuti ide PP.socrates je napisao/la:normalno da je tako sekac jarane...ali stvarno bi se morao zapitati svako ko tako nesto iznese a nema osnov za to...ja nisam ba taj...kazem opet,kamo srece da nije tako..tebi se jarane obracam jer te smatram za jednog od normalnih likova ovdje...a mozda moja pogreska sto sam uopste bilo sta rekao....sekac je napisao/la:Nema rasprave oko toga svako dobiva i postavlja info niko nema tačan zasad. Ima na sinfu dva jarana koja ga obilaze i info je da je dobro (zadnji) a čeka se ovaj jedan je li tako pošto visi kod njega u bolnici prema tome ne nagađajte i sa pozitivom i negativom. Ali mislim da ne treba da se prepucavate jer svi imamo isto dobre i poštene namjere( bar ja mislim) jer sa takvim se stvarima ne zeza.
a ja i ti mozemo na pp ako zelis..ne treba to si upravu siriti nikakvu debatu po tom pitanju...to su osjetljive stvari...
Sarajevo ljubavi moja!
HUSREFE ŽELIM TI BRZ OPORAVAK ! ! ! !
- zeljo4life
- Kontakt:
- Crni gavran
- Kontakt:
Najbolje bi bilo za Husrefa da prelezi sutrasnji mec. Bice derbija mnogo, ali zivot je samo jedan.
Nedaj se Husrefe, majstore
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Nedaj se Husrefe, majstore

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
- SarajlijaTM
prvi klip,ko da su ga nadralisti radili 

Operacija sutra ujutro u pola 8.Ako Bog da biće dobro.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
- zeljo4life
- Kontakt:
Ja sranja **** te...ne mogu da vjerujemMancini je napisao/la:Operacija sutra ujutro u pola 8.Ako Bog da biće dobro.

Amare hvala ti...
-
- Kontakt:
Šta je sad istina, kako je čovjek? Jedni pričaju da je loše, drugi kažu da je dobro, treći kažu da sutra ide na operaciju, kome da vjerujem?Mancini je napisao/la:Operacija sutra ujutro u pola 8.Ako Bog da biće dobro.

Neki su srcani problemi u pitanju, samo da porđe sve kako treba.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Biće dobro aBd ... brz oporavak šefe...
VOLIM VOLIM VOLIM...
VOLIM SARAJEVO...
VOLIM VOLIM VOLIM...
VOLIM SARAJEVO...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Zvanićno ima zakrečenje neko mora biti operisan navodno da je sutra operacija (toliko znam vrijeme operacije ne znam). Kažu da ipak nije toliko kritično i da je na vrijeme stigao jer moglo je biti mnogo gore e sad svaka operacija bilo gdje a ne oko srca je opasna bar ja tako mislim ali za nadati se da če sve proći dobro naravno uz Božiju pomoć i da če se Hus vratiti brzo na svoje mijestoplavetniloo je napisao/la:Šta je sad istina, kako je čovjek? Jedni pričaju da je loše, drugi kažu da je dobro, treći kažu da sutra ide na operaciju, kome da vjerujem?Mancini je napisao/la:Operacija sutra ujutro u pola 8.Ako Bog da biće dobro.

Sarajevo ljubavi moja!
[youtube][/youtube]
ZGAZITE IH!
ZGAZITE IH!
"U cast velikog simbola. U cast raje i grada, kakvog nisam upoznao..."
-
- Kontakt:
AkoBogda da da ta operacija završi sa najboljim mogućim ishodomi da Husref ozdravi.sekac je napisao/la:Zvanićno ima zakrečenje neko mora biti operisan navodno da je sutra operacija (toliko znam vrijeme operacije ne znam). Kažu da ipak nije toliko kritično i da je na vrijeme stigao jer moglo je biti mnogo gore e sad svaka operacija bilo gdje a ne oko srca je opasna bar ja tako mislim ali za nadati se da če sve proći dobro naravno uz Božiju pomoć i da če se Hus vratiti brzo na svoje mijestoplavetniloo je napisao/la:Šta je sad istina, kako je čovjek? Jedni pričaju da je loše, drugi kažu da je dobro, treći kažu da sutra ide na operaciju, kome da vjerujem?Mancini je napisao/la:Operacija sutra ujutro u pola 8.Ako Bog da biće dobro.