Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

Nane17
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la Nane17 » 01 feb 2014, 19:07

ja ne znam samo koga mi zavaravamo kako igramo dobro,kako imamo ekipu jer nemamo ekipu da se borimo nizasta,i ono malo sto nam valja sjedi na klupi pri tome mislim na Januzaja i donekle Kagawu,Zahu saljemo na posudbu jer nije dorastao PL,drago mi je da su Cleverly,Young i Welbeck prekucali ligu!Mnogo je stvari protiv nas,a i sam Moyes se gubi na momente!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 01 feb 2014, 19:11

Zastrasujuci intervju sa Moyesom nakon utakmice. Covjek prezadovoljan utakmicom. Strasno. :(
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 01 feb 2014, 19:12

ni Arsenal nema nista bolju ekipu na papiru.
Nevjerovatno. :lol:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 01 feb 2014, 19:14

Nane17 je napisao/la:ja ne znam samo koga mi zavaravamo kako igramo dobro,kako imamo ekipu jer nemamo ekipu da se borimo nizasta,i ono malo sto nam valja sjedi na klupi pri tome mislim na Januzaja i donekle Kagawu,Zahu saljemo na posudbu jer nije dorastao PL,drago mi je da su Cleverly,Young i Welbeck prekucali ligu!Mnogo je stvari protiv nas,a i sam Moyes se gubi na momente!
to sto se mojes gubi na momente nije tako strasno..doveo je pored sebe strasnog strucnjaka u vidu fila nevila da ga koriguje i ispravlja... :roll: :roll: :roll: ...ko mu je sve na klupi,ovo 7. mjesto je top topova
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

BoBo89
Kontakt:

Post Postao/la BoBo89 » 01 feb 2014, 19:15

QUARTERBACK je napisao/la:
Koga sta boli...
Doduse, vjerovatno bi sad ovaj svedjanin prevagnuo u vasu korist ;)

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 01 feb 2014, 19:16

Poklopi se.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 01 feb 2014, 19:21

Cartman je napisao/la:
Poklopi se.
Evo šefe samo da sakrijem papir. :lol:

kingwazza
Kontakt:

Post Postao/la kingwazza » 01 feb 2014, 19:34

Al nek samo jos jednom neko bude srao protiv Maruana,a vamo suti kad igra Kleverli kunem se da cu bas pobijesnit
George Best and Cantona,They came to us from heaven..
1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 01 feb 2014, 19:34

Ako sutra Liverpul dobije otici ce na devet bodova. To bi bila fina prednost. Tu je Totenhem, pa mozda cak i Everton.

Bice gusto i zanimljivo. Uhvatit ce Junajted formu, sigurno hoce, ali je pitanje hoce li biti kasno.

Ako ostanu bez LP, bice to katastrofa. Zbog toga me cudi da Junajted nije posegnuo za pojacanjem u veznom redu. Mozda i taj Herera, platiti otkupni klauzulu i nadati se da ce biti dobar. Za LP se isplati rizikovati. Al jbg, gotovo je. Mozda i Mata bude dovoljan, ko zna.

Jadan Mojs. Ne znam kako uopste moze spavati.

A i Fergi je utekao na vrijeme. Ostavio co'eku potrosenu ekipu sa dosta limitiranih igraca, iz koje je samo on mogao izvuci najbolje. Da je ostao, sigurno ne bi bio ispod Liverpula, ali ne bi ni uzeo titulu.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

asunsao
Kontakt:

Post Postao/la asunsao » 01 feb 2014, 19:40

Ovo nije limitirana ekipa, ovo je ekipa u kojoj igrac igra jednu utakmicu i onda ne igra 7 pa sve tako ( Kagawa, Nani, Januzaj). Svakom dobrom igracu treba vremena, Kagawa, Nani, to su strasni igraci, pojam za vecinu timova, ali oni jednom ne odigraju dobro i nema ih kod Moyesa u narednih 10 utakmica, ali zato Giggs, Young, Welbeck, Cleverley su tu bez obzira na sve. Zahu ne bi da spominjem, Moyes ga je iz LICNIH razloga poslao na posudbu bez obzira sto je mozda i najbolje krilo koje imamo, danas odma asist u Cardiffu. Zna li se koji sistem mi igramo, 1000 je stvari pokusao, ali jos nismo vidjeli agresivni Utd koji grize na terenu, koji ima 15 suteva vise od svog protivnika. Kada pobjedimo to bude na g u z o v e uvijek ,nikad se ne izdominira.

Moyes je 80% kriv za ovo, ali ako vama ne smeta, ne smeta ni meni, ja cu uvijek navijati za Utd kako god bilo, ali ako nesto nije u redu onda nije u redu.
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!

Nane17
Kontakt:

Post Postao/la Nane17 » 01 feb 2014, 19:41

Valencia je napisao/la:Ako sutra Liverpul dobije otici ce na devet bodova. To bi bila fina prednost. Tu je Totenhem, pa mozda cak i Everton.

Bice gusto i zanimljivo. Uhvatit ce Junajted formu, sigurno hoce, ali je pitanje hoce li biti kasno.

Ako ostanu bez LP, bice to katastrofa. Zbog toga me cudi da Junajted nije posegnuo za pojacanjem u veznom redu. Mozda i taj Herera, platiti otkupni klauzulu i nadati se da ce biti dobar. Za LP se isplati rizikovati. Al jbg, gotovo je. Mozda i Mata bude dovoljan, ko zna.

Jadan Mojs. Ne znam kako uopste moze spavati.

A i Fergi je utekao na vrijeme. Ostavio co'eku potrosenu ekipu sa dosta limitiranih igraca, iz koje je samo on mogao izvuci najbolje. Da je ostao, sigurno ne bi bio ispod Liverpula, ali ne bi ni uzeo titulu.
Kad procitam izjavu tipa da je Fergi pobjegao na vrijeme i ostavio istrosenu ekipu sam bi sebi laptop od glavu razbio,kad je odlazio jel naredio upravi da ne smije dovest nijednog igraca,to su ba price za malu djecu mozemo mi pricati o Moyesu do Bajrama al covjek nema muda napasti nikoga al bas nikoga,i da cestitke Zahi na 2 asistencije,dabogda svako kolo imo takav ucinak!
Zadnja izmjena: Nane17, dana/u 01 feb 2014, 19:47, ukupno mijenjano 1 put.

bezze
Kontakt:

Post Postao/la bezze » 01 feb 2014, 19:44

Rafael nije neki Cafu ali je bolji od smallinga sigurno...sto zahu nije stavljao nego on navro na cleverleye i slične lose igrace..

eric_cantona
Kontakt:

Post Postao/la eric_cantona » 01 feb 2014, 21:24

kod Fergija je uvijek bilo, UVIJEK, nakon što izgubi utakmicu: "slijedeći put se vraćamo jači" .. Kod Moyesa je to .. "pa eto mislim da ćemo bit malo bolji slijedeću utakmicu" .. fali ta odlučnost

Ipak, ono što me više smeta kod Moyesa je što je njemu ovo protiv Stokea "puno šansi" .. United treba protiv ovakvih ekipa imati 30-40 udaraca a ne 2 polušanse

Istina je ipak da United ima strašno puno nesreće ove godine .. Najviše sa ozljedama ali i sa mnogo drugih stvari

Nadam se da nije kasno za uhvatiti 4. mjesto

Mata definitivno nije još spreman, a još je manje uigran, ali će on biti pravo pojačanje .. također, Fellaini može dignuti ekipu kada se vrati. Bar da ovog Cleverleya makne na tribinu, veliku stvar bi napravio

Bošnjanin_89
Kontakt:

Post Postao/la Bošnjanin_89 » 01 feb 2014, 21:45

Ovim nasim danasnjim porazom i sutrasnjim eventualnim trijumfom Liverpula bojim se da bi i LP bila uveliko ugrozena. Ruku na srce, Liverpul ove godine izgleda barem za klasu bolje od nas tako da, realno gledajuci, mi nicim nismo zasluzili da budemo blizu njih, a sto je najtragicnije nismo nicim ni nagovjestili da bi se u skorije vrijeme stvari mogle okrenuti na bolje..

Transfer igraca poput Mate je svakako velika stvar za ekipu i naznaka boljih dana, no bojim se da smo i pored dovodjenja Spanca ostali nedoreceni u ovom prelaznom roku, tj uskraceni za pojacanjima na mjestu gdje najvise skripi, sredini. U tom smislu Mojesa cu smatrati najodgovornijim za rezultate od januarskog prelaznog roka, dakle imao je dovoljno vremena da vidi stvarno stanje ekipe, sudeci po Matinom transferu, dovoljno novca da dovede pojacanja i sto je najbitniju punu podrsku i razumjevanje kluba. Ne znam sta jedan menadzer moze vise pozeljeti na pocetku karijere u nekom klubu, a zauzvrat se u ovom trenutku zaista ne trazi mnogo, ostati u top 4 i time sacuvati dignitet kluba.

U svakom slucaju jos uvijek je prerano donositi konacne sudove po pitanju ove sezone, ima jos podosta da se igra, to sto cinjenice nikako ne idu Mojesu u prilog jeste los nagovjestaj ovosezonskog epiloga, no opet treba sacekati da se odigra i ovaj drugi dio sezone nakon cega bi se trebalo mnogo jasnije vidjeti koliko je Skot zaista (ne)sposoban da vodi United..
ZAPAD JE NAJBOLJA OBMANA

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 01 feb 2014, 22:04

Ljudi moji Moyesu nije lako,da smo na Menageru ja bi prvi prodao pola ove ekipe,al jbg ja ne znam da je dosla i jedna ponuda za nekog Unitedovog igraca sad u januaru,tesko je u takvim okolnostima dovoditi nove igrace.

Covjeka su povrede unistile ove sezone,nije uspio spojiti 3 utakmcie s istim timom.,sto je najgore gust raspored sam po sebi to ne dozvoljava,moras rotirati igrace da ne izumru na terenu.

Od 5 stopera ,njemu su 4 povrijedjena,ostao onaj najgluplji ,smalling.

Svaku tekmu se covjeku neko povrijedi,niko normalan tu ne bi znao sta treba da radi.

Dok ovi igraci prestanu trenirati u bolnici,krenuce ovo na bolje,samo treba sabura :D
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

OnlyUnited
Kontakt:

Post Postao/la OnlyUnited » 01 feb 2014, 23:00

Tezak period.. Naprosto ekipa nije u stanju nadoknaditi defanzivni deficit.. Naravno treba reci da je i prva utakmica koju zajedno igra trio RVP-Rooney-Mata. Igra mora biti vise definisana, ovo nekako izgleda nepovezano, e sada da li je do neuigranosti ili djelom loseg kadra, velika je dilema. Ne treba se osvrtati pojedincano na Cleva, Evru, Younga... Naprosto na tim pozicijama trenutno ili se nema bolje, ili igraci koji i jesu bolji od pomenutih nisu u formi ili su povrijedjeni, dok Evra nema nikakvu konkurenciju. Ostaje da se nadamo..
- Ed Woodward for Prime Minister !

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 01 feb 2014, 23:14

[youtube][/youtube]

Da pohvalim naseg covjeka.
Sta izvadi jbt :o 8-)

Edit:

Jbg htio sam ovo stavit na temu EPL,al sam se zezno.
Izvinjavam se.

Unknown Genius
Kontakt:

Post Postao/la Unknown Genius » 01 feb 2014, 23:17

@Dzoni - mučki provokator. :P
Moje ime ovdje od sad znači pravda.

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 01 feb 2014, 23:23

Unknown Genius je napisao/la:@Dzoni - mučki provokator. :P
Nisam oca mi. :D

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 01 feb 2014, 23:28

Solskjaer on Zaha: "Going forward he's one of the best I've ever seen. Defensively, I've got a few hours teaching ahead of me".

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 0 gostiju.