Reprezentativci (fudbal)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Reprezentativci (fudbal)
Tuga je da bi i trafiku sabotirali, koja predstavlja državu BiH 

Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
@RKO Colakovic jeste go*no al kolko vidim on se jedini bori da se statut usvoji, a za muniba majmuna, i ja se pridruzujem cestitkama 

Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
a yebiga sada, ne znam onda sto se prepirete sto nije usvojen statut, pa onda bolje da i nema bih fudbala kad tako razmisljate, govorim zato sto ova generacija moze, Spahic sad ima sigurno 30 god, i nek nam daju suspenziju od 2 godine, nece igrati sa 32. god na nivou kao sto je igrao kad je imao 30 god, tako i za ostale govorim, ima mladjih igraca, al ova ekipa to moze sigurno, mozemo se 100% kvalifikovat na euro, nije Francuska sta ti ja znam...harishp je napisao/la:Najbolji start u cetiri kola od postanka repke.Po tome izvlaci.......Titova-Juga je napisao/la:QUARESMA 18<<< je napisao/la:volim suspenziju samo zato sto ce cigani otici, ali ovaj put smo najbilzi da se plasiramo na Euro![]()
Ne znam iz cega izvlacis to da smo najblizi kada prvi sigurno necemo biti a poznato je da drugi vodi samo u kvalifikacije, ili dva najbolja druga koliko sam upoznat. A do sad smo bili vec u dosta baraza pa opet nismo iskoristili... Ja vise neeam misljenje o ovome, sve je u kurcu odavno, koji su to idioti j.. majku!
baas me interesuje tko ce sad biti u savezu, samo da kazna ne bude ogromna, ja bi najradije da ode ovaj savez (glavne sto su u njemu) i da ne dobijemo nikakvu kaznu
-
- Kontakt:
hoćemo dom narododa u entiteske fudbalskim savezima.analogno političkim rješenjima
Hos rec' nije Francuska...sta ti ja znam... ko Francuska, koja ima vise od 6 milliona registrovanih Fudbalera.QUARESMA 18<<< je napisao/la: a yebiga sada, ne znam onda sto se prepirete sto nije usvojen statut, pa onda bolje da i nema bih fudbala kad tako razmisljate, govorim zato sto ova generacija moze, Spahic sad ima sigurno 30 god, i nek nam daju suspenziju od 2 godine, nece igrati sa 32. god na nivou kao sto je igrao kad je imao 30 god, tako i za ostale govorim, ima mladjih igraca, al ova ekipa to moze sigurno, mozemo se 100% kvalifikovat na euro, nije Francuska sta ti ja znam...
baas me interesuje tko ce sad biti u savezu, samo da kazna ne bude ogromna, ja bi najradije da ode ovaj savez (glavne sto su u njemu) i da ne dobijemo nikakvu kaznu

- 4ever alone?
- Lokacija: In the butterfinger solar system (instead of the milky way)
- Kontakt:
Plus bih dodao da je i ova grupa jedna od najlaksih od postanka repke.harishp je napisao/la:Najbolji start u cetiri kola od postanka repke.Po tome izvlaci.......Titova-Juga je napisao/la:QUARESMA 18<<< je napisao/la:volim suspenziju samo zato sto ce cigani otici, ali ovaj put smo najbilzi da se plasiramo na Euro![]()
Ne znam iz cega izvlacis to da smo najblizi kada prvi sigurno necemo biti a poznato je da drugi vodi samo u kvalifikacije, ili dva najbolja druga koliko sam upoznat. A do sad smo bili vec u dosta baraza pa opet nismo iskoristili... Ja vise neeam misljenje o ovome, sve je u kurcu odavno, koji su to idioti j.. majku!
Bjelorusija, Albanija, Rumunija, Luksemburg.

Ni blizu,grupa sa Austrijom,izraelom itd je bila sijedi,placi a uz to se grohotom smijes .Pa nista napravili nismo.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ravnaj malo,harishp je napisao/la:Ni blizu,grupa sa Austrijom,izraelom itd je bila sijedi,placi a uz to se grohotom smijes .Pa nista napravili nismo.
Bosna prije = peta saksija
Bosna sad = treca saksija
Normalna stvar da imamo laksu grupu, zasluga proslih SP kvalifikacija i Playoffa
Kakva peta saksijabalkanno je napisao/la:Ravnaj malo,harishp je napisao/la:Ni blizu,grupa sa Austrijom,izraelom itd je bila sijedi,placi a uz to se grohotom smijes .Pa nista napravili nismo.
Normalna stvar da imamo laksu grupu, zasluga proslih SP kvalifikacija i Playoffa

Po tvom bi onda Lihtenstajn bio u cetvrtoj ''tavi''

Ta grupa je isla ovim redom.Spanija,izrael,Austrija,BiH,lihtenstajn.
Tada je od ova dva gariba Austrije i Izraela otisla je Austrija u baraz.
A koliko su bili kvalitetni da je ih Turska unakazila u tom barazu.
Pa imali iko da prati repku duze od par godina.
Sta je ovo,sve novokonponovani i to jos ''ravnatelji''.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Obuzdaj se malo, ako je 4 kutija hajde dobro ja pogrijesio.harishp je napisao/la:Kakva peta saksijabalkanno je napisao/la:Ravnaj malo,harishp je napisao/la:Ni blizu,grupa sa Austrijom,izraelom itd je bila sijedi,placi a uz to se grohotom smijes .Pa nista napravili nismo.
Normalna stvar da imamo laksu grupu, zasluga proslih SP kvalifikacija i Playoffa![]()
Po tvom bi onda Lihtenstajn bio u cetvrtoj ''tavi''![]()
Ta grupa je isla ovim redom.Spanija,izrael,Austrija,BiH,lihtenstajn.
Tada je od ova dva gariba Austrije i Izraela otisla je Austrija u baraz.
A koliko su bili kvalitetni da je ih Turska unakazila u tom barazu.
Pa imali iko da prati repku duze od par godina.
Sta je ovo,sve novokonponovani i to jos ''ravnatelji''.
Opet ima razlike jel 3 ili 4, ta grupa je bila specificna ali imali smo 4 fudbalera koji su znali sutnut loptu da ne slome sebi vrat, i Salihamidzica koji je treniro za Utakmice Bayerna.
Sad je drugi nivo, mi jaci, opet zasluga SP kvalifikacija, automatski i grupa laksa.
Nemoj se pravit da si pametan ****.
Ma problem je sto se ti pravis pametan.ispravljas a ni sam ne znas sta ispravljas.Ravnas malo
4 igraca velis koji su znali sutnuti loptu,ta nemoj nam kazati.
Bolic,Beslija,Konjic,Hibic,Barbarez,Baljic,Braco,Music,Mujcin,Topic su tebi cetiri igraca.

4 igraca velis koji su znali sutnuti loptu,ta nemoj nam kazati.
Bolic,Beslija,Konjic,Hibic,Barbarez,Baljic,Braco,Music,Mujcin,Topic su tebi cetiri igraca.

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- 4ever alone?
- Kontakt:
Nemoj bukvalno shvatati lika. Ono sto je bila poenta jeste da se Bosna prije ni po cemu ne moze porediti sa ovom sada. Mislim da se moramo sloziti sa njim. Spahic, Lulic, Mujdza, Rahimic, Misimovic, Ibricic, Medo, Pjanic, Salihovic, Ibisevic, Dzeko i ostali. Gledajuci ove momke jasno je da im samo cetvorica velikih mogu parirati.
-
- Kontakt:
Nadam se da nisi ozbiljan,cuj najlaksa grupa ikad?4ever alone? je napisao/la:
Plus bih dodao da je i ova grupa jedna od najlaksih od postanka repke.
Bjelorusija, Albanija, Rumunija, Luksemburg.
Ocito da su ljudi poceli pratiti reprezenaciju u vrijeme Cire.
Pogledaj grupu za EP 2004 u Portugalu
pogledaj grupu za EP 2008 u Austriji/Svicarskoj
Ti Rumuniju koja je iz drugog sesira i koja nesta znaci u svijetu fudbala,svrsto sa Albanijom i Luksemburgom. A da ne govorim o svijetskom i dvostrukom evropskom prvaku koji je sa nama u grupi.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
-
- Kontakt:
Salis se?4ever alone? je napisao/la: Mislim da se moramo sloziti sa njim. Spahic, Lulic, Mujdza, Rahimic, Misimovic, Ibricic, Medo, Pjanic, Salihovic, Ibisevic, Dzeko i ostali. Gledajuci ove momke jasno je da im samo cetvorica velikih mogu parirati.
Hajmo ovako eto da krenemo od klubova koji su igrali.4ever alone? je napisao/la:Nemoj bukvalno shvatati lika. Ono sto je bila poenta jeste da se Bosna prije ni po cemu ne moze porediti sa ovom sada. Mislim da se moramo sloziti sa njim. Spahic, Lulic, Mujdza, Rahimic, Misimovic, Ibricic, Medo, Pjanic, Salihovic, Ibisevic, Dzeko i ostali. Gledajuci ove momke jasno je da im samo cetvorica velikih mogu parirati.
Dovoljno je recimo pogledati klubove u kojem su tada igrali onih deset sto sam nabrojao i sad ove gdje igraju.
Da ne govorimo da su vecina bili standardni,dok ovi sadasnji malo,malo pa klupa.
Pojedinacno je bilo bas obrnuto.
A @paso nabroja i ostale grupe kvalifikacija tako da nema smisla reci da je ova bas tako najlaksa.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- 4ever alone?
- Kontakt:
Konkretno u vezi cega?Pasodzigera je napisao/la:Salis se?4ever alone? je napisao/la: Mislim da se moramo sloziti sa njim. Spahic, Lulic, Mujdza, Rahimic, Misimovic, Ibricic, Medo, Pjanic, Salihovic, Ibisevic, Dzeko i ostali. Gledajuci ove momke jasno je da im samo cetvorica velikih mogu parirati.
4ever alone? je napisao/la:Nemoj bukvalno shvatati lika. Ono sto je bila poenta jeste da se Bosna prije ni po cemu ne moze porediti sa ovom sada. Mislim da se moramo sloziti sa njim. Spahic, Lulic, Mujdza, Rahimic, Misimovic, Ibricic, Medo, Pjanic, Salihovic, Ibisevic, Dzeko i ostali. Gledajuci ove momke jasno je da im samo cetvorica velikih mogu parirati.

Elvir Bolic (Fener)
Elvir Baljic (Fener/Real M.)
H.Salihamidzic (Bayern M.)
Meho Kodro (Tenerife/Deportivo)
Mirsad Hibic (Sevilla/Atletiko M.)
Muhamed Konjic (Monaco/Coventry)
Sergej Barbarez (BVB,Hamburg)
Sead Kapetanovic (Wolfsburg/BVB)
rahmetli Suvad Katana (Anderlecht)
...........ima ih jos koji su igrali u manjim klubovima a bili su veliki igraci kao Edin Mujcin,Vedin Music,Nermin Sabic i ostali....
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)
- 4ever alone?
- Kontakt:
Timovi u kojima igraju su mi najmanje bitni, mislim da je vaznije kako se ophode prema reprezentaciji.
OK, opet se ne mozemo sloziti s toga je najbolje da ovo preskocimo.
Zadnja izmjena: 4ever alone?, dana/u 30 mar 2011, 23:13, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
U vezi toga ,da samo 4 njih iz prosle generacije moze parirati danasnjim.4ever alone? je napisao/la:
Konkretno u vezi cega?
Eh to je vec druga stvar,ali koja nema veze sa grupama.4ever alone? je napisao/la:Timovi u kojima igraju su mi najmanje bitni, mislim da je vaznije kako se ophode prema reprezentaciji.
Mada bi bilo bezobrazno reci da se tada i ti momci koji su igrali nisu casno ophodili prema repci.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu