NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

BLUTUD
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la BLUTUD » 13 avg 2014, 18:11

" onclick="window.open(this.href);return false; Inače na TK se igra fudbal ali ovo u krajini je prevazišlo i HRKLJUŠ :urnebes: Anonimni malo gledaj i na TV-u fudbal jer to pod BORIĆIMA je zabluda :thumbdown:

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 13 avg 2014, 18:42

BLUTUD je napisao/la: Inače na TK se igra fudbal ali ovo u krajini je prevazišlo i HRKLJUŠ :urnebes: Anonimni malo gledaj i na TV-u fudbal jer to pod BORIĆIMA je zabluda :thumbdown:

Ovima treba i gore. ;) Ovo je skroz malo šta im se treba raditi. A i kad je ovo igrano, tad smo se i borili za opstanak, kakva nam je uprava bila.

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 13 avg 2014, 20:44

mene samo zanima šta koji klinac ovi moderatori sad rade? jelde čekate opet da nekom od nas Bišćana pukne film pa da počne psovati redom ovim provokatorima pa da ga banujete onda... ja kopirao ovdje izjavu načelnika Bihaća vezano za Jedinstvo i odmah je osuta paljba po Jedinstvu,po Bihaću itd ... PA DE VIŠE MRDNITE MALO MODERATORI!!! budite jednom u svom životu korektni prema Bišćanima na ovom forumu . dokle će ovi provokatori iz Tuzle itd moći ovdje da prozivaju i pišu gluposti?

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 13 avg 2014, 22:08

Emir Smječanin i Oliver Tole na probi u Jedinstvu ...
Tole bi mogao ostati u Jedinstvu koliko sam čuo...

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 13 avg 2014, 22:32

anonymous001 je napisao/la:mene samo zanima šta koji klinac ovi moderatori sad rade? jelde čekate opet da nekom od nas Bišćana pukne film pa da počne psovati redom ovim provokatorima pa da ga banujete onda... ja kopirao ovdje izjavu načelnika Bihaća vezano za Jedinstvo i odmah je osuta paljba po Jedinstvu,po Bihaću itd ... PA DE VIŠE MRDNITE MALO MODERATORI!!! budite jednom u svom životu korektni prema Bišćanima na ovom forumu . dokle će ovi provokatori iz Tuzle itd moći ovdje da prozivaju i pišu gluposti?
jerane ako ti smeta ovo sto pisu drugi za jedinstvo prosto se iskljuci i nemoj pisat ako ti je krivo sto pisu ljudi sto je istina...Iskuliraj to i gotovo nemoj odma ofo ono drug :stop:

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 13 avg 2014, 22:41

Nema nikakvih problema, pa smije se valjda komentirati i na temama "tuđih" klubova.

Ne vidim ništa što bi zaslužilo brisanje ili opomenu... i vi ste pisali da je utakmica u subotu kupljena, da su vas suci oštetili, nije bilo moderatorske reakcije.

Briše se sve što nije potrebno i što nema mjesta na određenoj temi, briše se svako vrijeđanje, briše se psovanje.
Hayley <3

Sportfan
Kontakt:

Post Postao/la Sportfan » 13 avg 2014, 23:39

Doći će drugi golman !

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 14 avg 2014, 00:13

Sportfan je napisao/la:Doći će drugi golman !
da ti nisi pogrijesio temu jarane?

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 14 avg 2014, 00:25

Sportfan je napisao/la:Doći će drugi golman !
ozb, ako imas neku info. reci ili pp ... :D

Sportfan
Kontakt:

Post Postao/la Sportfan » 14 avg 2014, 01:16

Zašto? Zar nije napisano da škripi ta pozicija ?

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 14 avg 2014, 01:39

Branio je golove,postovao nas je,Denis Mujkic alee hvala ti za sve (jedan je od nas) :D

Nebi me cudilo kad bi se vratio :pray:
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

Olimpic1
Kontakt:

Post Postao/la Olimpic1 » 14 avg 2014, 11:24

U Bihaću ne odmaraju
Oliver Tole novo pojačanje Jedinstva

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 14 avg 2014, 13:25

harry_90 je napisao/la:ojjj boze dagiiii kako njih kraduuuu :lol:

Nije bilo vecih lopova od Jedinstva u prvoj ligi i sad se zale.. smijesno i tuznoo
Bilo je, ekipa pod imenom Sloboda Tuzla, koja je svojim ''postenjem'' natjerala i Jedinstvo da igra prljavo. Da se sve igralo posteno nikad vi neb usli.

BLUTUD
Kontakt:

Post Postao/la BLUTUD » 14 avg 2014, 13:45

Ko o čemu ku..a o poštenju i to javno :damn: Neznam šta očekujete ove sezone od ekipa koje su bile oštećene u prošloj od vas?Dobrodošlicu,respekt,bodove na lijepe oči :roll:

kakanjac62
Kontakt:

Post Postao/la kakanjac62 » 14 avg 2014, 14:14

Joj majko vise I to jedinstvo I kuknjava.Kad izgubite neko vas je pokrao Ili sudija ili neko dao pare .Igrajte malo fudbal .Stalno kukate o nekim kradjama .Svi smo gledali snimak vase zadnje utakmice sami ste sebi krivi imali ste 2:0 .Lijepa prednost trebali ste da nastavite da igrate a ne da slavite pobjedu.Dobro ste prosli .Trebali ste dobiti I koji crveni karton.Daj ba spustite se malo na zemlju .Niste toliko jaki koliko ste umislili.Dosla su vam pojacanja totalno nespremna koji nisu zadovoljili struku u Rudaru a vi ih nazivate pojacanjima.Hajd dobro nek su se momci negdje uvalili.A kad govorite o nekim ciframa ko je kome platio to je smijesno I nerealno .Spominjete 100.000 maraka I tako te neke nebuloze .Pa svaki predsjednik u prvoj ligi BIH bi dobio infarkt kad bi dao te pare .Pa bolje mu je da uzme nesto sebi U pad- ze kao sto to svi i rade u toj ligi .

Edit by mod: Anonimus, kakva ti je logika da prijavljuješ ovaj post od forumaša iz Kaknja. Lik iznio svoje mišljenje.

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 14 avg 2014, 16:12

Kad mi neko kaze da je sudija navlacio za Jedinstvo u Gracanicu ja to smatram kao bolesne osobe,a pogotovo kad dodju Tuzlaci na tu tekmu nesto pricat.Svi znaju da se namjestalo to znaju i ptice na grani,ali ne samo Jedinstvo vec i Sloboda,Igman i svi ostali da ih ne nabrajam,i vise nema smisla da se vraca na tu temu.Znaci ako Jedinstvo zaprijeti istupanjem iz lige to odmah ne valja,jer mi smo naucili kupovat,naucili smo da nas sudije guraju kad pobjedjujemo.Mi kad Biscani nesto napisemo,pobunimo se odmah ne pase to,nije istina,mi smo kriminalci,ratni zlocinci nemamo prava da zivimo,ali kad neko drugi bude ostecen onda je sve ok,mora se ugasit liga,takmicenje nije regularno.Ovo se trebalo uradit jos davno ali ne samo Jedinstvo vec i ostali klubovi.Prvi klub koji se je trebao oglasit je Radnicki iz Lukavca jer ako je moguce da im skoro svaku utakmicu sude sudije iz Cazina gdje imaju najvece troskove to nije slucajno.Ovaj sudija Osmanovic iz Gradacca sudi dvije utakmice u Bihacu i u obje sjebe Jedinstvo sto isto nije slucajno,a ima x slucajeva takvih kod ostalih klubova,ali niko se ne buni i onda ljude iz saveza boli qrc vide da se niko ne buni i hajmo onda jos vise unistavat takmicenje koje nikad kako postoji nije bilo regularno.
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 14 avg 2014, 16:19

Glupo mi je ispada samo da je Jedinstvo namjestilo utakmicu a svi drugi su ocito cisti nema kluba koji je igrao ovu ligu da nije prodao ili kupio i vi Tuzlaci to znate posteno se ne moze izaci iz ove lige ali ocito vi to ne zelite priznati

incara
Kontakt:

Post Postao/la incara » 14 avg 2014, 16:42

Sretno u Jablanici.. Nadam se da ćete zgaziti Turbinu. :)

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 14 avg 2014, 17:02

incara je napisao/la:Sretno u Jablanici.. Nadam se da ćete zgaziti Turbinu. :)
samo nek bude sve fer i korektno i nek bolji pobjedi !

BLUTUD
Kontakt:

Post Postao/la BLUTUD » 14 avg 2014, 17:25

anonymous001 je napisao/la:
incara je napisao/la:Sretno u Jablanici.. Nadam se da ćete zgaziti Turbinu. :)
samo nek bude sve fer i korektno i nek bolji pobjedi !
Jedinstvo jest bolja ekipa od Turbine što treba pokazat na terenu, ali ako bude fer i korektno onda ćete opet :plac:

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: VivaLaLiberta i 7 gostiju.