dosada ima 9 asistencija ako ne griješimEki je napisao/la:3-1 grafite. assist dzeko
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
-
- Kontakt:
jooj, izgleda da mi statistika i nije jača strana i ja se izvinjavam ali da je igrač vrijedan spomena, nije!!!!Mrgood je napisao/la:džakailibu je napisao/la:Zamislite odbranu kojoj gekkas daje dva gola![]()
Jesi velik znalac svaka čast
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
Ovo je dokaz da se ne podcenjuje protivnik. Wolsfburg u zadnje vrijeme igra veoma dobro pa se digli i kontali da ce lako sa Herthom. Sad je poluvrijeme pa ce ih Kostner malo da vrati na zemlju, mozda se mogu vratiti.
dzeko majstore...misimovic LOS!!!! a svim ostalim **** mamu!!!
oborise ma a tekma nije ni pocela...odbrana ko da je nema 

Ova utakmica mi lici da je prodata,grijese,igrace Hetrhe pustaju da igraju kako hoce,niko ih ne napada,evo 4 gol odbrana samo gleda trojica njih kraj Gekasa stoje i gledaju
majgora tekma za Wolfsburg u zadnje 2 godine,nemogu dva pasa sastavit

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
nije prodana vec igraci pomrli jarane moj. vidis da se jedva vuku. martins koji vazi za jednog od najbrzih igraca u evropi nemoze da se makne. jednostavno nemaju snage odigrati 2 utakmice u 4 dana.
Yebiga igraju 2 utakmice sedmicno vec mjesec dana i vise. Sad ce se konacno malo odmorit i onda na Fulham. U ligi vise nemaju nikakvog motiva svakako.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Principatus
- Kontakt:
Haha sta im Hertha radi a ovi samo stoje i gledaju. 
Jesam li rekao da Hertha nece tek tako ispasti iz 1. lige.
Sta kaze njemacki komentator: Ovo su momenti kada covjek sumnja u svoj razum. Wolfsburg - Hertha 1:5

Jesam li rekao da Hertha nece tek tako ispasti iz 1. lige.
Sta kaze njemacki komentator: Ovo su momenti kada covjek sumnja u svoj razum. Wolfsburg - Hertha 1:5
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Isprepadali ih navijaci. 

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Principatus
- Kontakt:
Onih 120 minuta protiv Kasana i utakmice prije toga (u Kasanu pa odmah ni 48 sati kasnije u Bundesligi) su izgleda bili suvise za Wolfsburg.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
U jednu ruku dobro im ce im doci ovaj poraz.Malo remonta pred Fulham.
Iliti da nije bas tako sjajno kako izgleda.
A i Hertha je odigrala najbolju tekmu u posljednjih 5 godina.Tako da im se sastavilo.
P.S Gekas je stara kuka i vrlo dobar strelac,samo sto nije imao puno srece sa par novih klubova,uvijek na klupi.
Iliti da nije bas tako sjajno kako izgleda.
A i Hertha je odigrala najbolju tekmu u posljednjih 5 godina.Tako da im se sastavilo.
P.S Gekas je stara kuka i vrlo dobar strelac,samo sto nije imao puno srece sa par novih klubova,uvijek na klupi.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 21 mar 2010, 19:31, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Nema sanse, ako je prodana sigurno rezultat ne bi bio 1-5, nego neki prikladniji 2-0, 2-1 i slicno. Danas ko je gledao Kaljari-Lazio, vidio je fino kako se igra kada je utakmica prodana/namjestenaRiNo je napisao/la:Ma ova utakmica je prodana
nema potpisa
- Ponos Torina
- Kontakt:
No Coment! 

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
nakon one katastrofalne greske odbrane kod drugog gola otisao sam malo prilec,hajd reko mozda se vrate.al ja se budim ono 1:5 ja vidim,kontam da ne sanjam mozda al opucam se sebi samar i vidim da je java.al onda kad sam malo i promislio ipak je tu rijec o wolsburgovoj odbrani koja mi nije jasna ni jedan sekund
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Kako lik sudiji posla majku u PM. Dzeko je legenda i prevazisao je hobi VW-a, vrijeme je da ode u neki normalan klub da shvati sta je tradicija, sta su navijaci itd. Isto vazi i za Misketa, njemu je najbolje da ode kod cikice s mog avatar, jer tada nema laganini.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
ma skroz sumnjiva utakmica, igrali su i drugi bundesligasi u toku nedjelje pa se vratise u zivot (werder, hsv, pa i vfb). 6 mjesto u ligi ce vjerovatno znaciti plasman u europa ligu, tako da su to wolfsi mogli dostici, ako neko misli nemaju radi cega igrati.
ipak je berlin prijestolnica, razne malverzacije su moguce cak i kod svaba. funkel i njegov saradnik su imali nekakav kiseo - citaj = sumnjiv izraz lica ili ti osmijeha u vecem dijelu utakmice.
ipak je berlin prijestolnica, razne malverzacije su moguce cak i kod svaba. funkel i njegov saradnik su imali nekakav kiseo - citaj = sumnjiv izraz lica ili ti osmijeha u vecem dijelu utakmice.

Zadnja izmjena: geronimo, dana/u 21 mar 2010, 19:43, ukupno mijenjano 1 put.
Vom Jäger zum Gejagten
Da su ovo cikici napravili sad bi do tri ujutro penjali uz ono njegovo ''brdo muke''amerosm je napisao/la:Kako lik sudiji posla majku u PM. Dzeko je legenda i prevazisao je hobi VW-a, vrijeme je da ode u neki normalan klub da shvati sta je tradicija, sta su navijaci itd. Isto vazi i za Misketa, njemu je najbolje da ode kod cikice s mog avatar, jer tada nema laganini.

Malverzacije pa naravno pa onaj brat od crvenpaprikice jos mirisi na berlinsko pivo.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Sutrasnji Kicker:

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.