H96 u LP!!!

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Takodjer i u "Cvajti" Nils Petersen "uvalio" cetiri komada u pobjedi njegovog Cottbusa nad ekipom Paderborna.Hare_BvB je napisao/la:Je-bo Schiebera, Eigler danas zabio 4 komada za Frankene.M'gladbach se ne predaje i današnja pobjeda protiv SAP-a ih vraća u život. Drugom pobjedom u nizu, Švabe su nakon dugo vremena iznad crte. Frankfurt i nakon 8 odigranih kola u nastavku, nije zabio.
Na dnu je puno zanimljivije neg' na vrhu.
![]()
H96 u LP!!!
Jos ogromnih 27 bodova je u opticaju, tako da se sve moze desiti, pa cak da Hannover padne na pozicije koje ne vode ni u EL.Goalgetter je napisao/la:Ne gotivim bas nesto Bayern, ali sam prizeljkivao da Bayern pobjedi utakmicu, da Hannover ne bi igrao u Ligi Prvaka. Ali, nazalost, Hannover je pobjedio, i najvjerovatnije ce igrati u LP sljedece sezone
U posljednje vrijeme se sve vise desavaju greske sudaca, zato suti i raduj se.amerosm je napisao/la:Bravo mafijo zvana DFB, hebo Vam Rafati sve po spisku, nadam se da ce Mainz uspjeti sto prije doci do izjednacenja. Ne treba mi ovakva pobjeda.![]()
Pa zar ovi timovi nisu olicenje lige i zar njihovi rezultati ne pokazuju jacinu lige?Ponos Torina je napisao/la:Samo cu reci najgora liga,najgore sudije dalje da nepricam svaka cast ekipama poput:Mainza,Hanoverai njima slicnim u ovoj jadnoj Ligi,divim se ovim timovima....
Bolje ti je brini se o Staroj Dami konstantno je prcaju...Ponos Torina je napisao/la:Samo cu reci najgora liga,najgore sudije dalje da nepricam svaka cast ekipama poput:Mainza,Hanoverai njima slicnim u ovoj jadnoj Ligi,divim se ovim timovima....
Omerbavarac je napisao/la:Pa zar ovi timovi nisu olicenje lige i zar njihovi rezultati ne pokazuju jacinu lige?Ponos Torina je napisao/la:Samo cu reci najgora liga,najgore sudije dalje da nepricam svaka cast ekipama poput:Mainza,Hanoverai njima slicnim u ovoj jadnoj Ligi,divim se ovim timovima....
Znam da bol jos nije prestala, ali vrijeme lijeci rane.
Kaže navijač kluba koji igra u korumpiranoj i prljavoj ligi i koji kupuje sudije, bodove i titule!Ponos Torina je napisao/la:Samo cu reci najgora liga,najgore sudije dalje da nepricam svaka cast ekipama poput:Mainza,Hanoverai njima slicnim u ovoj jadnoj Ligi,divim se ovim timovima....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.