Mozda Hoffenheim pod Stanislawskim dodje sebi.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Prenos?Goalgetter je napisao/la:Danas igraju Rapid Bec i Hoffenheim u 17:30 h.
Taman da vidim u kakvoj formi je Hoffenheim, a pogotovo nasa dva zmaja
http://www.laola1.tv .. Austrijska stranica, nevjerujem da moze u njemackoj.Principatus je napisao/la:Prenos?Goalgetter je napisao/la:Danas igraju Rapid Bec i Hoffenheim u 17:30 h.
Taman da vidim u kakvoj formi je Hoffenheim, a pogotovo nasa dva zmaja
gledam 5 minuta utakmicu a bilo je vec 10 simuliranja za fauloveGoalgetter je napisao/la:Sad ce uci Vedo i Sejo u igru, pa ce im yebat majku
Ma utakmica je totalno bezveze, kao sto kazes, dosta simuliranja, malo fudbala.majestic24 je napisao/la:gledam 5 minuta utakmicu a bilo je vec 10 simuliranja za fauloveGoalgetter je napisao/la:Sad ce uci Vedo i Sejo u igru, pa ce im yebat majku
Igrali su oni cijelu utakmicu prije dva dana. Moraju se i oni malo odmoritGoalgetter je napisao/la:Gledam 45' min ovu 'ebenu utakmicu, i Stanislawski ni u 2. Pol. ne uvodi Seju i Vedu. Nek ide u k..
Steta. Bio sam siguran da ce on ono pretvoriti u pogodak...Goalgetter je napisao/la:Koji zicer sada Vedo masi u 83' min
U petak u 18:00 h igraju protiv Legie iz Varsave, ali jos nije poznato gdje, samo se zna da je u Austriji, mada ja mislim da ce biti u okrugu Feldkirchena, gdje i treniraju.ne_znam_ko_sam je napisao/la:Jel neko zna mozda gdje jos igraju ove pripremne utakmice ? Jel bi mogao to neko mozda od kolega forumasa koji su aktivniji na transfermarkt.de ?
Posto su blizu mene na pripremama, pa bi mozda mogao odletiti da ih pogledam uzivo...
Ja sam u Völkermarktu. Evo maloprije na netu procitah da je Hajduk juce igrao kod mene ovdje u komsiluku, pa reko da vidim da nece Hoffenheim negdje u blizini igrati, pa da odem vidjeti nasa dva zmaja uzivo..Goalgetter je napisao/la:U petak u 18:00 h igraju protiv Legie iz Varsave, ali jos nije poznato gdje, samo se zna da je u Austriji, mada ja mislim da ce biti u okrugu Feldkirchena, gdje i treniraju.ne_znam_ko_sam je napisao/la:Jel neko zna mozda gdje jos igraju ove pripremne utakmice ? Jel bi mogao to neko mozda od kolega forumasa koji su aktivniji na transfermarkt.de ?
Posto su blizu mene na pripremama, pa bi mozda mogao odletiti da ih pogledam uzivo...
P.S Gdje budes u Austriji ?
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 29 gostiju.