Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Sanchez_8
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Sanchez_8 » 22 okt 2010, 13:32

Cuj Maskerano smijesan za Songa :mrgreen: :mrgreen:

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 22 okt 2010, 13:34

Monolog je napisao/la:@Gunners,
Valjda Del Bosque zna bolje od tebe, zar ne? To što vi Busquetsa ne volite, ne umanjuje njegove kvalitete. Malo bolje obrati pažnju na njegova kretanja sa i bez lopte, pa onda donosite neke sudove u vezi njega. No, vama je isti antipatičan, pa ga to autmatski svrstava u neznalice.
Isto tako, ti bolje znaš od Wengera i trenera Kameruna ?! :shock: Ti što si "objekitav" pa si u taj red o top 5 svrstao 3 Barcinih i jednog realovog i jednog Chelsea je stvarno, nema šta...

Song, Xabi, Toure ( Yaya ), Essien i Lass
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 22 okt 2010, 13:36

Pa ti očigledno Songa nisi gledao više nego u tri utakmice, a dvije od te tri su bili u LP kada je igrao na svojoj neprirodnoj poziciji. Masch i Biskvit nisu njegova klasa, Masch bi i bio možda da nije preagresivan i prerazvikan od strane medija, Biskvit je kao bolji ( a to sam dosad čuo samo od tebe, a bogami 3 najbolja prijatelja su mi navijači Barcelone, koji apsurd mati mila :mrgreen: ), bolji je kao jer on igra u timu koji je nas pobijedio.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 22 okt 2010, 13:39

Gazidis: Mi živimo da bi učinili svoje fanove ponosnim što postojimo
Fin tekst i ako neko ima slobodnih 10 minuta ( a Bosco ti imaš vremena na pretek pa pročitaj ) pročitajte.

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 22 okt 2010, 13:40

GunnerS je napisao/la:Gazidis: Mi živimo da bi učinili svoje fanove ponosnim što postojimo
Fin tekst i ako neko ima slobodnih 10 minuta ( a Bosco ti imaš vremena na pretek pa pročitaj ) pročitajte.
Obećavam da ću pročitat, od sljedeće sedmice valja počet štrebat i meni. :cry:

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 22 okt 2010, 13:41

A trener Kameruna je? :lol:

Jah, vidim Song je najvažnija karika u ove Afričke reprezentacije, a i u Arsenalu je nezamjenjiv. Lassana Diarra nije sto godina igrao u prvoj postavi Reala(to valjda govori da su i Khedira i Alonso bolji od njega, ili...?). Prvo, ovdje su 2 igrača Barcelone, a valjda se ovo može protumačiti kao neobjektivnost, jer se buniš isključivo zbog njih. Naime, nisi se "napalio" na Cambiassa, ali jesi na Mascherana(iz razloga što je ovaj Barcin igrač). Što ne mogu te dvostruke aršine, pobogu. Jbt, kao da je problem gledati malo nogomet, analizirati, MISLITI svojom glavom, a ne stavljati rangirati igrače po tome što igraju za ovaj ili onaj tim. Nego, kakve ja veze imam sa Barcelonom, pobogu? Ovo ti pišem jer je činjenica da je jedan Busquets puno kvalitetniji od Songa, te da su Toure i Mascherano za njega izmislili fudbal. Alonso, Cambiasso i Essien su svakako puno bolji od njega, tako da...

Kakve veze ima što su oni navijači Barce pa govore kako je Busquets loš? De mi samo to objasni. I vi govorite kako je Bendtner dobar, pa to ne mijenja činjenicu da je iskoristivost njegovih šansi 1%. Ne, Busquets je jednostavno bolji od Songa. No, eto, ti @Bosco znaš koliko sam ja puta gledao Songa, a koliko ostale nabrojane zadnje vezne. U pravu si. ;) Pretpostavka je majka svih za*eba.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 22 okt 2010, 13:45

Pa lave ja stvarno ne razumijem kako možeš reći da je Buskec izmislio fudbal za Songa. Ja neću dalje da se raspravljam jer stvarno nema smisla. Nemam ja te živce više da se raspravljam ko je bolji. Rekao sam ti, od tih nabrojanih trenutno su od Songa bolji Essien i Xabi, a Song ako nije bolji od ovih ostalih definitivno nije ni lošiji.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 22 okt 2010, 13:46

To što Lass ne igra u Realu nemora značit da nije dobar, uostalom, ako si ga kad pratio znaš o kojoj kvaliteti pričam. Durgo, Toure je svakako klasa na toj poziciji, kao i Xabi i Essien, a Song je sigurno ispred tog Busquetsa ( il kako se zove ) A Cambiasso. Heh, šteta što živi u vremenu ovih ;)

A Masc. Pa taj nemože pobrojat koliko je crvenih dobio a da ne govorim o drugim paramtrima ;) Uživaj, jer očigeldno je da kod tebe čitav sastav Barce mora bit najbolji, al ozbiljno, pogledaj i druge utakmice, iznenadio bih se kako ima dobrih igrača :)

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 22 okt 2010, 13:51

Pa nemoj da se zavaravamo pokazi nam svima kad i gdje sam ja napisao da je Bendtner najbolji napadac na svijetu? Ako si tako samouvjeren sigurno takav post postoji, ili mozda nisi siguran?

Song je klasa, pogledajte samo gol protiv Boltona, kad ces ove nabrojane igrace Barcelone i ove ostale vidjeti da izvedu takvu majstoriju a zadnji vezni je.
Dio Arsenala

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 22 okt 2010, 13:56

Koje dobar članak GunnerS. Posebno bih izdvojio.
"We are as proud of our contributions to our community as we are of our results on the pitch
Pleased to be able to report that the club’s financial results, in a difficult economic environment, are very healthy and show that the Group’s self-sustaining model is on track.

"In particular we have reduced the Group’s net debt from nearly £300 million to £135 million as at the balance sheet date.

"The only remaining debt we now have is the long-term mortgage on our stadium and our supporter debentures, both of which are long-term and affordable.

"Our property business is now debt free and any further property sales will benefit the football club directly.

"These developments put us on a secure financial footing.
"Our club has built everything it has and everything it represents without relying on outside investment for its success.We don’t have to rely on anybody but ourselves for our future success.
Pametnom je ovo dosta da shvati par stvarčica.

e2_ze
Kontakt:

Post Postao/la e2_ze » 23 okt 2010, 00:18

@monolog, ova prica o busquetsu ti je dobra, isto kad bi rekao da su puyol i pique dobri igraci u odbrani, isto kao sto je i valdez dobar golman, vidi sad puyol i pique su karine od igraca jer barca tako igra da oni imaju malo posla, tj citavo vrijeme imaju loptu kod sebe tako da je tesko doci do njihovog gola, ali cinjenica je da barca moze od svakog primiti gol govori o kvaliteti njene odbrane, da realu 6 ali primi 2, da arsenalu 6 ali primi 3, i jos mnogo golova su primili od mnogo ekipa... ovo ti sad govorim jer pricas o defanzivnim veznim igracima, koji u sistemu barce skoro da i ne igraju,naravno oni su na terenu, ali kad barca citavo vrijeme napada, sta onda defanzivni igraju???? defanzivna strana barce ti je ista kao i u arsenalu, s tim da arsenal ne igra kao barca, ne igra na toliko dodavanja pa je song zapazeniji u odbrani...
vidi sad ja kao bosco ne mrzim barcu, meni je svejedno vise sta taj klub radi, jer su njeni celnici svojim izjavama toliko srozali ugled da je to vise i smijesno, ja ti samo realno(ili pokusavam, za razliku od tebe) ...

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 23 okt 2010, 01:46

@Bosco, ima još jedna bolja po meni stvar, a to je da u Arsenal ulaze i ulažu navijači. Kupuju dionice, imaš to također negdje u tom tekstu. Također, još jedna stvar, nadovezujem se na tu tvoju, je to da kaže da sada svaki peni koji dođe u Arsenal može ić' u izgradnju tima ;)

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 23 okt 2010, 22:29

@monolog
aj da te naucim nesto...kad vidim nemozes da dodjes tobe,malo sam zakasnio(nisam bio kuci u vrijeme rasprave al et') :D
Wenger,covjek koji je u Arsenalu Bog,covjek koji je gdje god je radio osvajao trofeje,covjek koji je od anonimusa napravio nogometasa,za tvoju informaciju,anelka(a kako kaze sam Wenger)kada je dosao u Arsenal nije znao pravilno ni trcat(iako je igrao u PSG-kao nekakva nada,al otom potom...
Ferguson,covjek koji ima rezultate i kao trener Hiberniana(ako se ne varam u tom klubu je radio) i sa Man.utd,al samo sa njima i ni sa kim vise,pitanje je da li bi uspio sa npr stoke city-em ostati u ligi,a wenger je to radio :D -takodje bozanstvo grada manchestera,napravio nekoliko igraca,kupio stosta,pogrijesio TONU PUT u kupovini-dje li je Hargveis i njemu slicni,klub tone u dugovima...zar je cijena uspjeha propad kluba-sta znaci biti strateg,upropastiti klub da bi u par godina/deceniju haro?
A za kraj Guradiola,pa taj momak zivi od stare slave,pojma on nema o taktici,imas Barcelonu koja mu parama krije ledja,imas nj ime koje je sinonim kluba,te samo zbog toga i NIZBOG CEGA VISE JE DOSAO NA KLUPU ISTOG i osvaja neke trofeje,spanska liga-ti kako ho's-al' ona je svjetlosnim godinama daleko od PL,po svemu,a pogotovo po konkurenciji u gornjem dijelu tabele(Valencia,Sevilla,Villareal-od 3 do 5 mjesta,barca,real za prva 2. vs Arsenal,Man utd,Man city,Liverpoola(ima kvalitet trenutno je u krizi)Chelsea,Totenham za prvo mjesto,aston vila,everton za njima malko kaskaju)...ligu prvaka,smijesni ste ako kazete da ju je on osvojio,osvojila ju je ekipa,ekipa koju je rajkard izgradio...
Capela(iako ga nevolim) je jedini trener koji smije po nogometnom znanju reci Arsenu merhaba :D
Murinjo on nek se karta sa cirom i on ako mu uspije ostati sa getafeom u ligi dobar je trener :mrgreen:
znanje trenera se neocijenjuje po zadnjih 5 godina i broju trofeja,vec po tome kakav je strucnjak sa slabim klubom,sa dobrim,sa prosjecnim igracima,kako se snalazi po pitanju povreda,taktike,koliko vjeruje mladim itd ;)
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 24 okt 2010, 01:45

GunnerS hajmo ti, Edvin i ja nešto uložit u ovaj Arsenal kad već navijači mogu ulagat. Možda kupimo jednu dionicu. :mrgreen: Pitam se koliko Paja ima tu dionica ? :idea:

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 24 okt 2010, 02:27

Jednu, nemožemo mi ni pola jedne :D

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 24 okt 2010, 10:20

poguracu vas ja s nekih 20 pfeninga :mrgreen:

idemo danas abu dabi citiyu pokazat kako se igra :mrgreen:
Rođen s tobom da budem

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 24 okt 2010, 10:44

Bosco je napisao/la:GunnerS hajmo ti, Edvin i ja nešto uložit u ovaj Arsenal kad već navijači mogu ulagat. Možda kupimo jednu dionicu. :mrgreen: Pitam se koliko Paja ima tu dionica ? :idea:
Dovoljno da budem dio Arsenala! Volio bi kad bi svi koji sumnjaju u naseg divnog vodju mogli biti na Emiratesu i cuti ovacije kad se najveci menadzer pojavi na terenu!

In Arsene We Trust!
Dio Arsenala

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 24 okt 2010, 11:03

-Paja je napisao/la:
Bosco je napisao/la:GunnerS hajmo ti, Edvin i ja nešto uložit u ovaj Arsenal kad već navijači mogu ulagat. Možda kupimo jednu dionicu. :mrgreen: Pitam se koliko Paja ima tu dionica ? :idea:
Dovoljno da budem dio Arsenala! Volio bi kad bi svi koji sumnjaju u naseg divnog vodju mogli biti na Emiratesu i cuti ovacije kad se najveci menadzer pojavi na terenu!

In Arsene We Trust!
@paja...ti to bio na Emiratima... :roll: :?:
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥

e2_ze
Kontakt:

Post Postao/la e2_ze » 24 okt 2010, 12:12

ma da uzmemo i neki stoti dio dionice, samo da mogu napisati moji/nasi :) XD danas ocekujem dobru igru i aBd pobjedu jer nam to treba, a i vala mozemo ih pobijediti samo da sve bude kako treba :)

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 24 okt 2010, 12:26

Arnelinho je napisao/la:@monolog
aj da te naucim nesto...kad vidim nemozes da dodjes tobe,malo sam zakasnio(nisam bio kuci u vrijeme rasprave al et') :D
Wenger,covjek koji je u Arsenalu Bog,covjek koji je gdje god je radio osvajao trofeje,covjek koji je od anonimusa napravio nogometasa,za tvoju informaciju,anelka(a kako kaze sam Wenger)kada je dosao u Arsenal nije znao pravilno ni trcat(iako je igrao u PSG-kao nekakva nada,al otom potom...
Ferguson,covjek koji ima rezultate i kao trener Hiberniana(ako se ne varam u tom klubu je radio) i sa Man.utd,al samo sa njima i ni sa kim vise,pitanje je da li bi uspio sa npr stoke city-em ostati u ligi,a wenger je to radio :D -takodje bozanstvo grada manchestera,napravio nekoliko igraca,kupio stosta,pogrijesio TONU PUT u kupovini-dje li je Hargveis i njemu slicni,klub tone u dugovima...zar je cijena uspjeha propad kluba-sta znaci biti strateg,upropastiti klub da bi u par godina/deceniju haro?
A za kraj Guradiola,pa taj momak zivi od stare slave,pojma on nema o taktici,imas Barcelonu koja mu parama krije ledja,imas nj ime koje je sinonim kluba,te samo zbog toga i NIZBOG CEGA VISE JE DOSAO NA KLUPU ISTOG i osvaja neke trofeje,spanska liga-ti kako ho's-al' ona je svjetlosnim godinama daleko od PL,po svemu,a pogotovo po konkurenciji u gornjem dijelu tabele(Valencia,Sevilla,Villareal-od 3 do 5 mjesta,barca,real za prva 2. vs Arsenal,Man utd,Man city,Liverpoola(ima kvalitet trenutno je u krizi)Chelsea,Totenham za prvo mjesto,aston vila,everton za njima malko kaskaju)...ligu prvaka,smijesni ste ako kazete da ju je on osvojio,osvojila ju je ekipa,ekipa koju je rajkard izgradio...
Capela(iako ga nevolim) je jedini trener koji smije po nogometnom znanju reci Arsenu merhaba :D
Murinjo on nek se karta sa cirom i on ako mu uspije ostati sa getafeom u ligi dobar je trener :mrgreen:
znanje trenera se neocijenjuje po zadnjih 5 godina i broju trofeja,vec po tome kakav je strucnjak sa slabim klubom,sa dobrim,sa prosjecnim igracima,kako se snalazi po pitanju povreda,taktike,koliko vjeruje mladim itd ;)
Promjeni dilera, uzimaš prejaku drogu.
There got to be something for Liverpool big number nine ...

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.