Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Isto tako, ti bolje znaš od Wengera i trenera Kameruna ?!Monolog je napisao/la:@Gunners,
Valjda Del Bosque zna bolje od tebe, zar ne? To što vi Busquetsa ne volite, ne umanjuje njegove kvalitete. Malo bolje obrati pažnju na njegova kretanja sa i bez lopte, pa onda donosite neke sudove u vezi njega. No, vama je isti antipatičan, pa ga to autmatski svrstava u neznalice.
Obećavam da ću pročitat, od sljedeće sedmice valja počet štrebat i meni.GunnerS je napisao/la:Gazidis: Mi živimo da bi učinili svoje fanove ponosnim što postojimo
Fin tekst i ako neko ima slobodnih 10 minuta ( a Bosco ti imaš vremena na pretek pa pročitaj ) pročitajte.
Pametnom je ovo dosta da shvati par stvarčica."We are as proud of our contributions to our community as we are of our results on the pitch
Pleased to be able to report that the club’s financial results, in a difficult economic environment, are very healthy and show that the Group’s self-sustaining model is on track.
"In particular we have reduced the Group’s net debt from nearly £300 million to £135 million as at the balance sheet date.
"The only remaining debt we now have is the long-term mortgage on our stadium and our supporter debentures, both of which are long-term and affordable.
"Our property business is now debt free and any further property sales will benefit the football club directly.
"These developments put us on a secure financial footing.
"Our club has built everything it has and everything it represents without relying on outside investment for its success.We don’t have to rely on anybody but ourselves for our future success.
Dovoljno da budem dio Arsenala! Volio bi kad bi svi koji sumnjaju u naseg divnog vodju mogli biti na Emiratesu i cuti ovacije kad se najveci menadzer pojavi na terenu!Bosco je napisao/la:GunnerS hajmo ti, Edvin i ja nešto uložit u ovaj Arsenal kad već navijači mogu ulagat. Možda kupimo jednu dionicu.Pitam se koliko Paja ima tu dionica ?
@paja...ti to bio na Emiratima...-Paja je napisao/la:Dovoljno da budem dio Arsenala! Volio bi kad bi svi koji sumnjaju u naseg divnog vodju mogli biti na Emiratesu i cuti ovacije kad se najveci menadzer pojavi na terenu!Bosco je napisao/la:GunnerS hajmo ti, Edvin i ja nešto uložit u ovaj Arsenal kad već navijači mogu ulagat. Možda kupimo jednu dionicu.Pitam se koliko Paja ima tu dionica ?
In Arsene We Trust!
Promjeni dilera, uzimaš prejaku drogu.Arnelinho je napisao/la:@monolog
aj da te naucim nesto...kad vidim nemozes da dodjes tobe,malo sam zakasnio(nisam bio kuci u vrijeme rasprave al et')![]()
Wenger,covjek koji je u Arsenalu Bog,covjek koji je gdje god je radio osvajao trofeje,covjek koji je od anonimusa napravio nogometasa,za tvoju informaciju,anelka(a kako kaze sam Wenger)kada je dosao u Arsenal nije znao pravilno ni trcat(iako je igrao u PSG-kao nekakva nada,al otom potom...
Ferguson,covjek koji ima rezultate i kao trener Hiberniana(ako se ne varam u tom klubu je radio) i sa Man.utd,al samo sa njima i ni sa kim vise,pitanje je da li bi uspio sa npr stoke city-em ostati u ligi,a wenger je to radio-takodje bozanstvo grada manchestera,napravio nekoliko igraca,kupio stosta,pogrijesio TONU PUT u kupovini-dje li je Hargveis i njemu slicni,klub tone u dugovima...zar je cijena uspjeha propad kluba-sta znaci biti strateg,upropastiti klub da bi u par godina/deceniju haro?
A za kraj Guradiola,pa taj momak zivi od stare slave,pojma on nema o taktici,imas Barcelonu koja mu parama krije ledja,imas nj ime koje je sinonim kluba,te samo zbog toga i NIZBOG CEGA VISE JE DOSAO NA KLUPU ISTOG i osvaja neke trofeje,spanska liga-ti kako ho's-al' ona je svjetlosnim godinama daleko od PL,po svemu,a pogotovo po konkurenciji u gornjem dijelu tabele(Valencia,Sevilla,Villareal-od 3 do 5 mjesta,barca,real za prva 2. vs Arsenal,Man utd,Man city,Liverpoola(ima kvalitet trenutno je u krizi)Chelsea,Totenham za prvo mjesto,aston vila,everton za njima malko kaskaju)...ligu prvaka,smijesni ste ako kazete da ju je on osvojio,osvojila ju je ekipa,ekipa koju je rajkard izgradio...
Capela(iako ga nevolim) je jedini trener koji smije po nogometnom znanju reci Arsenu merhaba![]()
Murinjo on nek se karta sa cirom i on ako mu uspije ostati sa getafeom u ligi dobar je trener![]()
znanje trenera se neocijenjuje po zadnjih 5 godina i broju trofeja,vec po tome kakav je strucnjak sa slabim klubom,sa dobrim,sa prosjecnim igracima,kako se snalazi po pitanju povreda,taktike,koliko vjeruje mladim itd
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.