Svaka ti čast!

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
DobarHeller je napisao/la:Jel´ ko ti onomad il stvarno?Bukowski je napisao/la:Ugin'o mi cuko, raja...![]()
Od vrućine.
serim je napisao/la:pabizo, tebe ko da je mati iz šupka izbacila, stvarno si dosadan. Cvitkušić nije imao pojma ni kada je Vasiljević došao a pogotovo kada je otišao. Zašto ga ne dovedeš u taj svoj kvazi klub. Jedni veliki ljudi i veliki entuzijasti su za Vasiljevića dali svoje pare da bi ga doveli u Zvijezdu. Okreni se ti svom olimpičiću a Australiju ti ne znaš naći ni na karti a kamoli da si u njoj. Po tvojoj korespodenciji prije bi se reklo da si sa vrha Maglića a ne iz Sarajeva. Sramotiš nam prijestolnicu. Pokrij se po ušima mišu jedan.
na temi facebook i ostalofera je napisao/la:nisu to furke to su igricesonik24 je napisao/la:kako se samo mjenjaju furke na ovom fb, kad sam se ja prijavio, bila je furka mafia wars, farmville, kasnije onaj manager, pa poker, sad bas i neznam, ispo sam iz fazona
Nije, nego se umorio od vas, prijatelju. Zašto da se pravdam, kome?? Nema smisla.schweinsteiger je napisao/la:Bukowski pao opet u komu nakon Hellerovog posta![]()
![]()
![]()
Da gledam neutralno i da mi bude smiješno to što neko upoređuje smrt mog(njenog zapravo) psa, s nečim najgorim što mi se desilo u zadnjih...paa, puno vremena. Izvini, al' ne mogu. Meni, eto, nije smiješno.Cautinho je napisao/la:@buki budi realan,i gledaj sa neutralne strane.
Smijesno je.
Consigliere je napisao/la:nek me neko uputi za ovog bukowskog?
hvalla careJohny je napisao/la:Consigliere je napisao/la:nek me neko uputi za ovog bukowskog?
Donnie Darko je napisao/la:Gej sam samo za Asmira Begovica.
Dobarbavarian_bk je napisao/la:Heller je napisao/la:Jel´ ko ti onomad il stvarno?Bukowski je napisao/la:Ugin'o mi cuko, raja...![]()
Od vrućine.
Ko skonta, skonta !![]()
![]()
![]()
#OvoNijeSmiješnoOvoJeLažZnamJaNeutral je napisao/la:Donnie Darko je napisao/la:Gej sam samo za Asmira Begovica.