Da
Fali mi jos klaun za zadnju stranicu pa ako mozes posalji mi svoju sliku u pp.
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Da
Ma nije troll, uvijek se lik ovako zali na sudije kad igra Denver. Sad je doduse posebno inspirisan.bombaysaphire je napisao/la: ↑25 sep 2020, 15:24Ma jeste trol , pogledaj prije njegove postove i sada ...
Ne mogu da vjerujem da @Epi ne može da ga provali![]()
Evo covjek objasnio, za zivo cudo navijac LakersaLunartic je napisao/la:As a diehard lifelong Lakers fan, I agree the refs were ridiculously unfair and have been all series long.
Anthony Davis is getting the bare minimum of contact and he's drawing FTA. He also ends up on the floor after flopping on his shot attempts. Dwight Howard is being allowed to act as a wrecking ball and push/shove/hold players in the paint, he's being called for a fraction of the fouls he commits. Even that "putback dunk" yesterday was from him shoving Grant to create space.
That is a foul and it's called in other circumstances. Refs generally call fouls when someone under the basket shoves hard enough to get advantageous position for a board. Clearly that is the case.
The broadcasting crew seems aware of the preferential treatment which is why we don't get many replays of calls and when we do only Webber was acknowledging the foul. "wow what a nice mo- well thats a foul but damn lebron is a great defender!"
Lebron deserves more FTA, he definitely gets slapped and hit on his drives. He should be taking more than AD in fact. The 14 he took last night was not unreasonable in my opinion.The amount of offensive fouling and charging he gets away with is pretty glaring, even for a diehard Lakers fan like myself.
Think back to the Clipper/Mavs series' - Playoff P was in foul trouble in 3 games that series simply from offensive fouls, leading his offhand and shoulder on the drive. Kawhi also was called several times for offensive fouls for barrelling into defenders.
Lebron is averaging the lowest amount of personal fouls in these playoffs than ever before. He's averaging the 10th fewest fouls on his entire team despite playing the second highest MPG. There are players that lost in the first round that have more total PF called on them than Lebron.
It's easy to dismiss it as "well Lebron is just soooo good of a defender that he doesn't foul" And I would potentially buy that if not for the fact that we all have seen him charge into players and never be called for an offensive foul. Fouls are accumulated on both sides of the ball and Lebron has a reputation for being a "locomotive" or "freight train" when driving.
I think there is clear evidence of Lebron being held to a different standard by the refs. Partly, I think the refs are afraid of him bull rushing over to them bitching them out about the call, It's not the first time he's just yelled at a ref until they reversed a call. The other part is more about propping up the "King" for as long as possible for ratings.
I say this as a Laker fan so please refrain from 3rd grade insults or accusations of me being a "hater" or "Salty"
Neznam dal si pisao, ja samo kazem sta se pravi od ovog “guranja” Lakersa...JHam je napisao/la: ↑25 sep 2020, 15:22Nadji mi post gdje sam ja napisao ista o Kobe tituli ili bilo staEdviin je napisao/la: ↑25 sep 2020, 15:19Zamisli ti ligu u kojoj najveca zvijezda ima vise tolerancije nego nekome tamo iz Denvera? Pa ja neznam sta se gleda zadnjih par godina na ovome forumu? Pa logicno da ce imati vece ime vecu tolerancija, mislim kako to ljudima nije jasno? Ko da je to samo u nba, pa hajd covjek bi rekao, ali u svijetu ti je tako al sad se zapelo ovde zasto sto to pojednicima ne odgovara i to je sad najveca prevara, nba is rigged.
Dobrodosli u real world. Odi sutra na posao pa se poredi sa nekim sto je tamo 15/20 godina pa zajebi ti i nek zajebe on, da vidimo koga ce udariti po glavi. Ja ne kazem da je to pravilno, ali tako funkcionise svijet i ebiga, prilagodi se ili nestani...
Jel nemam pravo da se zalim na sudijske odluke koje su direktno ostetile moju ekipu?
Truga je stvar sto ovi Lakersovci po automatiznu odgovaraju na ono sto oni zele da procitaju a ne na ono sto ustvari pise
I ako se to zna, da se Lebronu vise pusta od ostalih, sta je onda problem ako neko to i napise? Ne smije se protiv njega nista napisati?
Meni je jadnije sto i ovi lakersovci to znaju, sto ti pises i onda pokusavaju da opravdaju sudije na razne nacine, umjesto da napisu ko vas **** vece smo ime veca fransiza imamo 2 Top5 igraca, treba nam sudijska pomoc da vas izbacimo, **** se nebitni ste..
Nigdje nisam ni napisao ja da je rigged, niti da se Lakersi guraju jbo ih Lakersi da ih ****, konstantno spominjem samo da su sudiju zakinule Denver u kljucnim momentima, kako u 3oj tako i u 4oj cak sam pisao i da je bilo odluka na obje strane pogresnih kroz citavu utakmicu ali da su one kljucne otisle na stranu Lakersa, alli pojedinci citaju samo dio koji njima odgovara jel, jer gdje ces pisati protiv svete fransize i samoprozvanog kralja, nemoguce da se njemu ne sude faulovi, ne bi mrava zgazioEdviin je napisao/la: ↑25 sep 2020, 15:57Neznam dal si pisao, ja samo kazem sta se pravi od ovog “guranja” Lakersa...JHam je napisao/la: ↑25 sep 2020, 15:22Nadji mi post gdje sam ja napisao ista o Kobe tituli ili bilo staEdviin je napisao/la: ↑25 sep 2020, 15:19Zamisli ti ligu u kojoj najveca zvijezda ima vise tolerancije nego nekome tamo iz Denvera? Pa ja neznam sta se gleda zadnjih par godina na ovome forumu? Pa logicno da ce imati vece ime vecu tolerancija, mislim kako to ljudima nije jasno? Ko da je to samo u nba, pa hajd covjek bi rekao, ali u svijetu ti je tako al sad se zapelo ovde zasto sto to pojednicima ne odgovara i to je sad najveca prevara, nba is rigged.
Dobrodosli u real world. Odi sutra na posao pa se poredi sa nekim sto je tamo 15/20 godina pa zajebi ti i nek zajebe on, da vidimo koga ce udariti po glavi. Ja ne kazem da je to pravilno, ali tako funkcionise svijet i ebiga, prilagodi se ili nestani...
Jel nemam pravo da se zalim na sudijske odluke koje su direktno ostetile moju ekipu?
Truga je stvar sto ovi Lakersovci po automatiznu odgovaraju na ono sto oni zele da procitaju a ne na ono sto ustvari pise
I ako se to zna, da se Lebronu vise pusta od ostalih, sta je onda problem ako neko to i napise? Ne smije se protiv njega nista napisati?
Meni je jadnije sto i ovi lakersovci to znaju, sto ti pises i onda pokusavaju da opravdaju sudije na razne nacine, umjesto da napisu ko vas **** vece smo ime veca fransiza imamo 2 Top5 igraca, treba nam sudijska pomoc da vas izbacimo, **** se nebitni ste..
Mozes se ti zaliti ali opet nije to sad rigged pa da se to svodi na neko “guranje”, jer to nije guranje to ti je realnost, uzmes tu situaciju stavis Lebrona i Murrya, svak normalan zna da ce biti sudija na Lebronovoj strani i ako on isto zna imati katastrofalan suport kod sudija, a stavis Murrya i neznam ti nekog polovnjaka bit ce obrnuta situacija, tako ti je to, sad to se tebi svidjelo ili ne, takav ti je da kazem food chain...
Brokula je objavio sta je green rekao, a nije objavio kad je razlozio sta je mislio sa onim respect... Jednostavno se ne moze porediti velicinom imena, i kad bi islo za njihove igrace od ovih sto se ovde bune za Lebrona isto bi bilo, ko tvrdi drugacije sam sebe laze jer se je desavalo to sve vec u nba ligi...
Nema se sta priznati, tako ti funkcionise svijet ne samo sport, sta ces, ko sto sam rekao ili se prilagodis ili nestanes.
Sto se tice ovog videa.
LeBron je bio tik do Jokića , digao ruke i to je to , zašto je to faul ?
Zato sto mu je usao u sutetski prostor i dodatno poturio nogu..bombaysaphire je napisao/la: ↑25 sep 2020, 16:18LeBron je bio tik do Jokića , digao ruke i to je to , zašto je to faul ?
Desna noga. Zaza Pachulia.bombaysaphire je napisao/la: ↑25 sep 2020, 16:18LeBron je bio tik do Jokića , digao ruke i to je to , zašto je to faul ?
James podmetne nogu - nije faulJHam je napisao/la: ↑25 sep 2020, 16:20Zato sto mu je usao u sutetski prostor i dodatno poturio nogu..bombaysaphire je napisao/la: ↑25 sep 2020, 16:18LeBron je bio tik do Jokića , digao ruke i to je to , zašto je to faul ?
Dok je na Davisu vec dvije utakmice za redom sviranje ovakvog faula neminovnost, a u oba slucaja to nije bilo, prosli put na trici gdje se Grant odmicao od njega a ovaj se bacio u njega, faul u napadu, dobio 3 slobodna, a sad ovo sto nije trebalo nista da se svira osim mozda onog televizijskog timeouta jer se ovaj drzao za nogu
Upravo to ja i spominjem, nigdje nisam ni rekao da James ne treba dobiti faulove, u vecini slucajeva kad udje pod kos, i ne puste ga da sam polozi trrba dobiti i dobijao je, juce nije jednom eto, ali problem u prvim utakmicama je bio sto on nije toliko se zalijetao da zavrsi, imao je par faulova u napadu, par izgubljenih lopti, par dodavanja u prazno nakon cega i ksd je faul ako ekipa nije u bonusu nece dobiti slobodna jer je dodao loptu a ne uputio istu prema kosu. Al hajd ti to objasni ovima koji ga gledaju ko Boga... A Davis Mr. Hollywood ne zasluzuje ni pola koliko sutiraTheChief je napisao/la: ↑25 sep 2020, 16:23James podmetne nogu - nije faulJHam je napisao/la: ↑25 sep 2020, 16:20Zato sto mu je usao u sutetski prostor i dodatno poturio nogu..bombaysaphire je napisao/la: ↑25 sep 2020, 16:18
LeBron je bio tik do Jokića , digao ruke i to je to , zašto je to faul ?
Dok je na Davisu vec dvije utakmice za redom sviranje ovakvog faula neminovnost, a u oba slucaja to nije bilo, prosli put na trici gdje se Grant odmicao od njega a ovaj se bacio u njega, faul u napadu, dobio 3 slobodna, a sad ovo sto nije trebalo nista da se svira osim mozda onog televizijskog timeouta jer se ovaj drzao za nogu
Davis skoci na odbrambenog - faul na sutu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.