FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Tribalian
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la Tribalian » 17 jun 2011, 21:20

Ernesto Paolillo i zvanicno saopstio da je Leo napustio Inter i da pocinje potraga za novim trenerom.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 17 jun 2011, 21:58

..."Neke su informacije kazivale i da je bivši trener Milana i londonskog Chelseaja Carlo Ancelotti također rekao "ne" Interu.

"Ancelottija poštujemo, no o njemu nismo niti razmišljali. Samim time nije nas niti mogao odbiti. Jedini koji nas je odbio bio je Bielsa i sada nam je preostalo da među velikim brojem onih koji su rekli "da" izaberemo novog trenera" zaključio je Moratti."

A problem u pronalasku najboljeg je prema Tuttosportu taj što trenera traže na samo godinu dana budući da je od sezone 2012/13 ta klupa zajamčena Josepu Guardioli.
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

Saras Spa.
Kontakt:

Post Postao/la Saras Spa. » 17 jun 2011, 23:07

ukoliko moratti ne dovede trapatonia,spaletia,boasa,ili hidinka unistit ce inter totalno :cry:, a mogao i i walter mazari

Ljudi ne ide to tak. Ozbiljan klub a nadam se da je Inter ozbiljan klub se ne može voditi na ovaj način. U situaciji smo da nam trebaju hitna rješenje. Nemamo pojma koga prodajemo, još više namamo pojma koga kupujemo (po ovom niko normalan neće doći u Inter). Tak se to ne radi. Nemamo trenera, ako netko dođe garantiram na polovici sezone dobiva otkaz. Ozbiljnom klubu se ovakve stvari ne mogu događati. Leonardo je budite sirgurni od đubradi iz Milana došao s ciljem da nas uništi, pametnjakovići nakon mog posta su napisali da nas ima svakakvi, stvarno nas ima svakakvih dog god se takvi budu javljali ja se neću više javljat,nek oni pišu svoje, mah da ne govorim kaj

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 17 jun 2011, 23:25

Talijanski velikan Inter ostao je, u skladu s najavama tijekom proteklih dana, bez trenera. Brazilac Leonardo krenuo je prema Parizu...

"Leonardo se zaputio prema PSG-u i Inter traži novog trenera", jasno je poručio izvršni direktor milanskog kluba Ernesto Paolillo i tako potvrdio brojna nagađanja koja su brazilskog trenera selila prema jednom od ureda pariškog prvoligaša.

Odluka je, dodao je Paolillo, bila isključivo Leonardova: "Mi smo ga željeli zadržati, ali je on izabrao napustiti nas".

Leonardo je na San Siru u prosincu 2010. godine zamijenio Rafaela Beniteza, nasljednika Josea Mourinha, pa će tako Inter u samo godinu dana krenuti u već treću potragu za novim rješenjem na klupi.

U talijanskim se medijima kao izgledni kandidat spominje Fiorentinin trener Siniša Mihajlović, no predsjednik Intera Massimo Moratti ističe: "Mihajlović je član Fiorentine, a mi u ovom trenutku ne pregovaramo s trenerima koji su pod ugovorom". Jedan od kandidata bio je i Marcelo Bielsa.

http://www.hrsport.net/vijesti/419463/n ... stio-inter

Izgleda da je stvarno nesto trulo u Interu, kad ga svi zaobilaze. :?

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 17 jun 2011, 23:36

izgleda de je problem u tome sto Inter trazi trenera na godinu dana jer je valjda Moratti vec rezervisao za sledecu sezonu Josepa Guardiolu,,eto zasto svi zaobilaze Inter,,normalno da ako si trener i Moratti ti kaze da i ako osvojis i ako ne osvojis ides napolje sledece godine,ti ces to da odbijes,,a recite mi kolko to vremena Chelsea trazi trenera?zasto bi Inter trebao nac nekog za 3 dana? :?
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 17 jun 2011, 23:41

adointer je napisao/la:izgleda de je problem u tome sto Inter trazi trenera na godinu dana jer je valjda Moratti vec rezervisao za sledecu sezonu Josepa Guardiolu,,eto zasto svi zaobilaze Inter,,normalno da ako si trener i Moratti ti kaze da i ako osvojis i ako ne osvojis ides napolje sledece godine,ti ces to da odbijes,,a recite mi kolko to vremena Chelsea trazi trenera?zasto bi Inter trebao nac nekog za 3 dana? :?
Pretpostavka je keva svih zajeba. ;)

Saras Spa.
Kontakt:

Post Postao/la Saras Spa. » 17 jun 2011, 23:50

Izgleda da je stvarno nesto trulo u Interu, kad ga svi zaobilaze.

pa naravno da je truhlo,massimo morati i kompletno vodsstvo intera su toliko truhli da zaudaraju na neznanje i javasluk,sta uradise od sampiona fuuujjj :twisted:

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 18 jun 2011, 01:03

Mihajlovic turns down Inter

hvala Bogu, idemo dalje, nije jos puno opcija ostalo :|
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 18 jun 2011, 01:04

Saras Spa. je napisao/la:Izgleda da je stvarno nesto trulo u Interu, kad ga svi zaobilaze.

pa naravno da je truhlo,massimo morati i kompletno vodsstvo intera su toliko truhli da zaudaraju na neznanje i javasluk,sta uradise od sampiona fuuujjj :twisted:

de bogati učini nam svima uslugu i više ne piši po forumu....
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 18 jun 2011, 01:25

Radamel Falcao :!: ;)
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 18 jun 2011, 01:43

Villas Boas ce biti novi trener Intera...

nema veze sto sam ja pijan. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 18 jun 2011, 08:06

kako se meni cini Morattiju puca film,,kad sad lik dovede i Villas Boasa i Hulka i Nasrija i Essiena :lol:
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

Saras Spa.
Kontakt:

Post Postao/la Saras Spa. » 18 jun 2011, 09:42

silenT. je napisao/la:
Saras Spa. je napisao/la:Izgleda da je stvarno nesto trulo u Interu, kad ga svi zaobilaze.

de bogati učini nam svima uslugu i više ne piši po forumu....
hajd majke ti ucini ti meni uslugu i cast pa mi se nemoj vise obracati :x

Saras Spa.
Kontakt:

Post Postao/la Saras Spa. » 18 jun 2011, 09:45

Legendarni srpski nogometaš Siniša Mihajlović najozbiljniji je kandidat da postane šef stručnog stožera milanskog Intera!
Aktualni kormilar Fiorentine očekuje da ga u narednih nekoliko dana pozove gazda bivšeg prvaka Europe Massimo Moratti i ponudi mu mjesto trenera tog kluba.
Šanse bombardera iz Borova porasle su nakon što je bivši izbornik Argentine Marcelo Bielsa odbio ponudu Intera, a pored Mihajlovića, kao nasljednici brazilca Leonarda pominju se Zico, Gasperini, Capello i supertalentirani strateg Porta Andre Villaš Boas.
Dostupan samo Morattiju
Ipak, činjenica da je dugo nazočan u talijanskom nogometu, odnosno da je imao zapažene rezultate u Cataniji i Fiorentini predstavlja veliku prednost Siniše Mihajlovića. Nekadašnji reprezentativac Srbije juče nije odgovarao na brojne telefonske pozive, ali se prijateljima u Srbiji povjerio da je vrlo blizu ostvarenja sna i mjesta trenera u Interu.
- Vijest koju su objavili talijanski novinari nije nikakva novinarska špekulacija. Nešto se ozbiljno kuha na relaciji Mihajlović - Inter. Čuli smo se prije nekoliko dana i rekao mi je da ne zovem, odnosno da će biti dostupan samo za jedan poziv. Jasno je da je mislio na gazdu Intera Massima Morattija. On je takav, ne voli mnogo pričati dok se posao ne završi. Rekao mi je da će mi se u tom slučaju brzo javiti - rekao je za Press jedan od najboljih prijatelja Siniše Mihajlovića iz Srbije.
Najbolji izvođač prekida u povijesti talijanskog nogometa igračku karijeru završio je u Interu, a zatim je radio kao pomoćnik Roberta Mancinija i započeo zlatnu eru „nerazzurra”, koja je kulminirala osvajanjem Lige Prvaka. Kasnije je predvodeći Cataniju „ponizio” svoj bivši klub na čelu sa Joseom Muurinhom (3:1). Od tada je konstantno pričao da ima ogromnu želju vratiti se u Inter i dokazati se u samostalnoj trenerskoj karijeri.
- Vratit ću se u Inter jednog dana. Znam da me to čeka - podsjećaju talijanski mediji na nedavne riječi Siniše Mihajlovića.
Idealan za Inter
Inače, Siniša Mihajlović je u samostalnoj trenerskoj karijeri doživio neuspijeh samo u Bologni. Smijenjen je nakon samo šest mjeseci, ali tim činom čelnici kluba sa „Renato Delare” samo su učinili uslugu legendarnom Srbinu. On je zatim napravio pravo čudo sa Catanijom i Sicilijance spasao sigurnog ispadanja. Dobar rezultat napravio je i sa Fiorentinom prošle sezone, a napadač tog kluba Alberto Gilardino poručio je da je Miha idealan čovjek za Inter.
- Mislim da bi Inter bio važna prilika za njega. Mihajlović je spreman i ne bi imao nikakvih problema da preuzme klub. On ima sjajan karakter i želju da uspije, a Fiorentina mu je pomogla da se razvije. Mihajlović je veliki radnik i sjajan čovjek - rekao je Gilardino.
Moratti: Sinišin problem je ugovor
Gazda Intera Massimo Moratti izjavio je da ne želi početi pregovore sa Mihajlovićem dok god je on pod ugovorom sa Fiorentinom.
- On je trener Fiorentine, a ja ne pregovaram sa već zauzetim stručnjacima - kratko je rekao Moratti, ali nije napomenuo „rupu u ugovoru”, po kojoj se Mihajlović sa Fiorentinom može rastati već ovog ljeta, iako je vezan do srpnja 2012 (opcija „jedan plus jedan” po kojoj se dvije strane mogu rastati nakon godinu dana bez ikakvih pravnih posljedica).
Mihajlović u Interu
38 utakmica odigrao je za taj klub
7 golova postigao je iz slobodnih udaraca za Inter
4 trofeja osvojio je kao igrač Intera
3 trofeja osvojio je kao prvi pomoćnik Roberta Manćinija
:? :? :? :? :? :oops: :oops:

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 18 jun 2011, 09:46

MOrrati izjavio da mu se svida AvB ,,a sto se tice Bielse kaze da je Bielsa bio uzbuden na ovaj poziv ,,medutim navodno je neki obiteljski problem u pitanju ,pa je to bio razlog odbijanja (Morrati je dobio pismo od Bilese :twisted: )
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

Saras Spa.
Kontakt:

Post Postao/la Saras Spa. » 18 jun 2011, 10:17

koliki je leonardo lopov i lazov,ja sam negdje napisao prije par mjeseci da ga smatram za berlusconijevog spijuna koji je poslat da dokrajci ionako tada vec posurnuli inter,niko mi nije vjerovao i ismijali su me kleteci se u leonardovu privrzenost i ljubav prema interu,on tada daje nekoliko bombasticnih izjava medzu kojima je i ona u kojoj izricito tvrdi da ga posao menadzera bilo kojeg kluba ne zanima te da je opredjeljen prvenstveno trenerskom poslu,dakako to je bila smisljena i podmukla laz,sacekao je da sezona prodze,izgubili smo skudeto i veliki milanski derbi u kojem je leonardo svjesno postavio pogresnu taktiku i postavu u kojojje inter izgledao kao neka pokrajinsaka ekipa i blamaza je bila neizbjezna,a bili smo svega 2 boda iza milanista,podmuklo nas je unistio,sramocenje i blamazu koju smo dozivili protiv solidnog njemackog prvoligasa salkea nesmjem ni da spominjem,sve se to desilo ui reziji leonarda koji je u kratkom roku uspio srusiti jednu ogromnu tvrdzavu jedan neprobojni bunker koji je rusio sve pred sobom,ja mu ne zamjerim,on je tudzi covjek,on je plod drugog meni mrskog drveta,on poslat da odradi posao kao pravi profesionalac,mrzi on inter iz dna duse siguran sam,uspjeo je u svojoj nakani,cekao je pocetak mercata i u najgore vreme nam zabio noz u ledza po nalogu silvija,znao je da ce ovim potezom pobrkati sve planove sa iducu sezonu,znao je da ce biti kamen spoticanja za inter ida ce uciniti potpuno rasulo u ekipi,reagovao je u pravom trenutku,ja ga cjenim zbog toga,on je za mene agent KGB a,a Massimo Morratti je posebna prica :x

Silvio B
Kontakt:

Post Postao/la Silvio B » 18 jun 2011, 11:19

Saras Spa. je napisao/la:koliki je leonardo lopov i lazov,ja sam negdje napisao prije par mjeseci da ga smatram za berlusconijevog spijuna koji je poslat da dokrajci ionako tada vec posurnuli inter,niko mi nije vjerovao i ismijali su me kleteci se u leonardovu privrzenost i ljubav prema interu,on tada daje nekoliko bombasticnih izjava medzu kojima je i ona u kojoj izricito tvrdi da ga posao menadzera bilo kojeg kluba ne zanima te da je opredjeljen prvenstveno trenerskom poslu,dakako to je bila smisljena i podmukla laz,sacekao je da sezona prodze,izgubili smo skudeto i veliki milanski derbi u kojem je leonardo svjesno postavio pogresnu taktiku i postavu u kojojje inter izgledao kao neka pokrajinsaka ekipa i blamaza je bila neizbjezna,a bili smo svega 2 boda iza milanista,podmuklo nas je unistio,sramocenje i blamazu koju smo dozivili protiv solidnog njemackog prvoligasa salkea nesmjem ni da spominjem,sve se to desilo ui reziji leonarda koji je u kratkom roku uspio srusiti jednu ogromnu tvrdzavu jedan neprobojni bunker koji je rusio sve pred sobom,ja mu ne zamjerim,on je tudzi covjek,on je plod drugog meni mrskog drveta,on poslat da odradi posao kao pravi profesionalac,mrzi on inter iz dna duse siguran sam,uspjeo je u svojoj nakani,cekao je pocetak mercata i u najgore vreme nam zabio noz u ledza po nalogu silvija,znao je da ce ovim potezom pobrkati sve planove sa iducu sezonu,znao je da ce biti kamen spoticanja za inter ida ce uciniti potpuno rasulo u ekipi,reagovao je u pravom trenutku,ja ga cjenim zbog toga,on je za mene agent KGB a,a Massimo Morratti je posebna prica :x

ti si najveci kreten ,majke mi mile hehehe koja teorija **** mater a ne pitas se da je imao najbolji omjer kod kuce cak bolji i od moua a i to da mu morati nije dao pomocnog trenera i igrace koje je htjeo i sad seres tu doduse samo ti ostali su korektni ,pa kakva crna masina heheh ostarila masina ista kao milanova iz 2007 ,nece ba da ulaze moroati samo mijenja trenere .

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 18 jun 2011, 11:27

Saras Spa. je napisao/la:koliki je leonardo lopov i lazov,ja sam negdje napisao prije par mjeseci da ga smatram za berlusconijevog spijuna koji je poslat da dokrajci ionako tada vec posurnuli inter,niko mi nije vjerovao i ismijali su me kleteci se u leonardovu privrzenost i ljubav prema interu,on tada daje nekoliko bombasticnih izjava medzu kojima je i ona u kojoj izricito tvrdi da ga posao menadzera bilo kojeg kluba ne zanima te da je opredjeljen prvenstveno trenerskom poslu,dakako to je bila smisljena i podmukla laz,sacekao je da sezona prodze,izgubili smo skudeto i veliki milanski derbi u kojem je leonardo svjesno postavio pogresnu taktiku i postavu u kojojje inter izgledao kao neka pokrajinsaka ekipa i blamaza je bila neizbjezna,a bili smo svega 2 boda iza milanista,podmuklo nas je unistio,sramocenje i blamazu koju smo dozivili protiv solidnog njemackog prvoligasa salkea nesmjem ni da spominjem,sve se to desilo ui reziji leonarda koji je u kratkom roku uspio srusiti jednu ogromnu tvrdzavu jedan neprobojni bunker koji je rusio sve pred sobom,ja mu ne zamjerim,on je tudzi covjek,on je plod drugog meni mrskog drveta,on poslat da odradi posao kao pravi profesionalac,mrzi on inter iz dna duse siguran sam,uspjeo je u svojoj nakani,cekao je pocetak mercata i u najgore vreme nam zabio noz u ledza po nalogu silvija,znao je da ce ovim potezom pobrkati sve planove sa iducu sezonu,znao je da ce biti kamen spoticanja za inter ida ce uciniti potpuno rasulo u ekipi,reagovao je u pravom trenutku,ja ga cjenim zbog toga,on je za mene agent KGB a,a Massimo Morratti je posebna prica :x
Msilis na ono sto si objavio na proslom nicku :mrgreen: .
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

Grande
Kontakt:

Post Postao/la Grande » 18 jun 2011, 11:28

Kada Gazzetta prenese neke vijesti onda tu ima istine :D ...Kako stvari stoje Moratti ce da bira između André Villas Boasa i Capella,za vikend ce pasti odluka.Ako izabere Boasa mora platiti 15 mil,ali to nije puno za tako mladog trenera,pominje se prodaja jednog igraca za Boasa (Muntari,Pandev,Mariga...).

Sto se tice Boasa,on je vec bio u Interu godinu dana kao pomocni trener Murinju tako da je upoznat sa situacijom u klubu,a Capelo ko Capelo :D ...Ipak ja mislim da ce Moratti iskesirat 15 mil za Boasa,izgleda da su se vec sastali njih dvojica :D ...Od pojacanja se spominju Esien,Nasri,Tevez,Sanchez,Pastore,Falcao...

FORZA INTER ! ! !
INTER SIAMO NOI ! ! !

Saras Spa.
Kontakt:

Post Postao/la Saras Spa. » 18 jun 2011, 11:36

Silvio B je napisao/la:

ti si najveci kreten ,majke mi mile hehehe koja teorija **** mater a ne pitas se da je imao najbolji omjer kod kuce cak bolji i od moua a i to da mu morati nije dao pomocnog trenera i igrace koje je htjeo i sad seres tu doduse samo ti ostali su korektni ,pa kakva crna masina heheh ostarila masina ista kao milanova iz 2007 ,nece ba da ulaze moroati samo mijenja trenere .
jbt omjer kod kuce,jesi normalan,upropastio je scudeto kojeg vi niste zasluzili i osramotio nas u LP :evil:

Msilis na ono sto si objavio na proslom nicku .

Da na to mislim :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

NAKON što su obojica nogometaša javno izrazila želju za promjenama sredine, svjetski mediji raspisali su se o naumu Intera i Manchester Cityja da zamijene svoje napadače.
Tako bi Samuel Eto’o karijeru, ispune li se prognoze, mogao nastaviti u engleskom Premiershipu što i odgovara onome o čemu je u četvrtak govorio:
“Tek treba odlučiti hoću li ostati ovdje ili otići u neki drugi klub. Postoji interes za igranjem u Engleskoj, i to već dulje vrijeme. Ovisit će o ponudi, bilo je primamljivih. Već sam dokazao (naslovima prvaka, op.a.) da sam sposoban za igranje nogometa u Španjolskoj i Italiji, a namjeravam svoju vrijednost dokazati i u Engleskoj.”
Što se Carlosa Teveza tiče, on već dulje vrijeme govori kako svoju budućnost ne vidi među “građanima” i da je spreman s Otoka preseliti na kontinent.
Dva su kluba, tvrde pojedini talijanski mediji, već krenuli u pregovore. Poznato je da Roberto Mancini, menadžer Cityja, iznimno cijeni kamerunskoga nogometaša, a i da je Massimo Moratti, Interov predsjednik, o Tevezu već govorio biranim riječima.

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.