Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
Evra pre jadan..ostali ništa bolji...nema povratka na vrh , ovo je zadnja šansa bila..
Ne volim Moyesa, ali za ovo danas nije on kriv.
Ja da sam Cleverly, sam bi trazio da me prodaju negdje gdje će limitiranost i nesposobnost biti manje izložena širokim narodnim masama
Evra i Carrick su zaslužili velike kritike danas,ali oni su dosta dali klubu u prošlosti i treba ipak paziti šta se govori u njihovom slučaju.
Vjerujem da je i sam Patrice skontao da to vise nije to,pa je odlucio otici na kraju sezone.Nažalost po nas, skupo plaćamo njegove godine i drastičan pad forme.
Ja da sam Cleverly, sam bi trazio da me prodaju negdje gdje će limitiranost i nesposobnost biti manje izložena širokim narodnim masama

Evra i Carrick su zaslužili velike kritike danas,ali oni su dosta dali klubu u prošlosti i treba ipak paziti šta se govori u njihovom slučaju.

Vjerujem da je i sam Patrice skontao da to vise nije to,pa je odlucio otici na kraju sezone.Nažalost po nas, skupo plaćamo njegove godine i drastičan pad forme.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
TUGA I JAD...DOKLE LI KAKO LI....
Sent from my Grand X Pro using Tapatalk 2
Sent from my Grand X Pro using Tapatalk 2
kleverli da ima casti otisao bi sam,jer utd nikada nije imao gorega igraca od njega
George Best and Cantona,They came to us from heaven..
1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
Nista on nije skontao niti odlucio. Sam je demantovao pricu da je njegova zelja da ode na kraju sezone. Znaci on bi rado ostao i uveseljavao nas jos par sezona!AlanSmith14 je napisao/la: Vjerujem da je i sam Patrice skontao da to vise nije to,pa je odlucio otici na kraju sezone.Nažalost po nas, skupo plaćamo njegove godine i drastičan pad forme.
E upravo takve stvari me iritiraju kod pojedinaca, kod tih silnih legendi, koje nece da prihvate da je njihovo proslo, da nisu na zadovoljavajucem nivou, te da je najbolje da odu dok su jos na vrhu. E to bi bila prava legenda. Neko ko stavlja interese kolektiva na prvo mjesto. Raul mi prvi pada na pamet.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
eh sad kad smo se fino izljubili sa LP za narednu sezonu da cestitam ovom skotskom jazavcu sto je uspio od sampionske ekipe koja je satirala sve do prije 8 mjeseci napravit nekakvu smijesnu i bezmudu ekipu na kojoj ostre k.u.r.a.c svi koji nisu mancu pobjedili od kad se krpenjacom igralo...aferim strucnjak...i neko rece da u ovoj ekipi i igri jednostavno nema potpisa ovog skotskog klovna...ima,ovo mu je potpis..da od sampiona napravi OVO
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- red devil88
- Kontakt:
Mozel neko postavit golove Cardiffa da vidim Zahu 

Glory Glory Man United !!! 

i giggs i youngSaurman je napisao/la:Na ljeto napraviti čistku Smalling,Evra,Rafel,Vidić,Ferdinand,Carrick,Cleverley,Nani,Valencia,Welbeck.

Iako je pola ovog trebalo biti rijeseno prosli i ovaj prelazni rok,al et sta je tu je ,kasno se je*enom kajati

Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Koliko ih ima zaboravio sam na Younga i Giggsa.suhi je napisao/la:i giggs i youngSaurman je napisao/la:Na ljeto napraviti čistku Smalling,Evra,Rafel,Vidić,Ferdinand,Carrick,Cleverley,Nani,Valencia,Welbeck.
Iako je pola ovog trebalo biti rijeseno prosli i ovaj prelazni rok,al et sta je tu je ,kasno se je*enom kajati
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Iskreno ovo je komentar na nivou nekog ko pogleda kako je united odigrao na rezultati tacka kom i to samo rezultat da vidi.staragarda je napisao/la:eh sad kad smo se fino izljubili sa LP za narednu sezonu da cestitam ovom skotskom jazavcu sto je uspio od sampionske ekipe koja je satirala sve do prije 8 mjeseci napravit nekakvu smijesnu i bezmudu ekipu na kojoj ostre k.u.r.a.c svi koji nisu mancu pobjedili od kad se krpenjacom igralo...aferim strucnjak...i neko rece da u ovoj ekipi i igri jednostavno nema potpisa ovog skotskog klovna...ima,ovo mu je potpis..da od sampiona napravi OVO
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Ista stvar i sa Giggsom.Trebao je prošle godine sa Scholesom u stilu da se oprosti, a ne ovako da pomalo kvari utisak na kraju karijere.BoBo89 je napisao/la:Nista on nije skontao niti odlucio. Sam je demantovao pricu da je njegova zelja da ode na kraju sezone. Znaci on bi rado ostao i uveseljavao nas jos par sezona!AlanSmith14 je napisao/la: Vjerujem da je i sam Patrice skontao da to vise nije to,pa je odlucio otici na kraju sezone.Nažalost po nas, skupo plaćamo njegove godine i drastičan pad forme.
E upravo takve stvari me iritiraju kod pojedinaca, kod tih silnih legendi, koje nece da prihvate da je njihovo proslo, da nisu na zadovoljavajucem nivou, te da je najbolje da odu dok su jos na vrhu. E to bi bila prava legenda. Neko ko stavlja interese kolektiva na prvo mjesto. Raul mi prvi pada na pamet.

Iako je naravno on jedan od najvećih koji su ikada igrali na Teatru i jedan od simbola kluba, ipak nije trebao dopustiti da svi mi više volimo da nije u početnom sastavu,nego da jeste. Slično se može reći i za Ria,koji nema te godine ali je on nekako brzo ostario i izgubio puno na motorici.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
-
- Interni moderator
- Kontakt:
sta da ti kazem..takvi smo ti mi, lovci na slavu i kladionicari....sva sreca da ima vas premudrih da nas izvedete na pravi putsuhi je napisao/la:Iskreno ovo je komentar na nivou nekog ko pogleda kako je united odigrao na rezultati tacka kom i to samo rezultat da vidi.staragarda je napisao/la:eh sad kad smo se fino izljubili sa LP za narednu sezonu da cestitam ovom skotskom jazavcu sto je uspio od sampionske ekipe koja je satirala sve do prije 8 mjeseci napravit nekakvu smijesnu i bezmudu ekipu na kojoj ostre k.u.r.a.c svi koji nisu mancu pobjedili od kad se krpenjacom igralo...aferim strucnjak...i neko rece da u ovoj ekipi i igri jednostavno nema potpisa ovog skotskog klovna...ima,ovo mu je potpis..da od sampiona napravi OVO
Zadnja izmjena: staragarda, dana/u 01 feb 2014, 18:51, ukupno mijenjano 1 put.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Kolege forumasi, bezveze se izivljavate na temi. Previse se nafurate i onda razocarate. Protiv Kardifa je Junajted slavio samo zato sto su Velsani trenutno najgora ekipa u ligi. To pojedinci ne vide. Nakon jedne pobjede dizu ekipu u nebesa i onda divljaju po temi nakon poraza. Svako realan je znao da ce Junajted tesko do pobjede na Britaniji.
Pristup igri je ovaj put bio dobar. Do zadnje minute su pokazivali veliku zelju.
Persi i Runi su roviti. Kerik je sjeban povredama. Dakle, tri kljucna igraca su daleko od prave forme. Uprkos tome, igrali su dobro, ali ne dovoljno dobro u ovakvim okolnostima.
Za Junajted je veliki hendikep sto se Runi mora vracati i pomagati uzasnom veznom redu. Kerik i Kleverli ne mogu nikoga stisnuti. Kleverli je pravi pokazatelj u kakvom su stanju engleski omladinski pogoni. Da je Klev rodjen u Spaniji, vjerovatno bi radio negdje kao elektricar. Frajer ne zna ili ne smije odigrati ofanzivan pas. Svago njegovo dodavanje je strogo defanzivni. Uzas ****!
Upozorio sam da se od Mate ne ocekuje previse. Dobar je igrac, vidi se da vezni red sa njim izgleda bolje... Samo, nemojte ocikvati da bude prevaga kao Runi, Persi, Skols, Gigs, Bekam... On nije taj tip igraca, niti ta klasa. Ne treba ocekivati da on bude prevaga. To treba ocekivati od Runija i Persija. Jedino su oni top klasa u ovom trenutku.
Neka Velbeka u Junajtedu sto se mene tice. Samo, sa njim se u napadu ne treba ozbiljno racunati. Kada vidim da napadac prima loptu u sesnaestercu dok je oko njega pet odbrambenih igraca, jasno mi je da od takvog napadaca ne treba puno ocekivati. Cicarito je katastrofalan tehnicar, jedan od gorih u ligi, ali za razliku od Velbeka razmislja kao napadac. Odlicno se krece u fazi napada, zna se naci na pravom mjestu i reagovati u pravo vrijeme.
Smatram da je Mojs pogrijesiio zato sto nije ubacio Januzaja umjesto Dzonsa.
Jang je odigrao solidnu utakmicu sa par finih ofanzivnih dodavanja. Problem je sto njegovo najbolje izdanje izgleda solidno.
Smoling, Kleverli, Jang i Velbek. Kuku lele, kakve uzdanice. Neka ih na klupi, slazem se, ali prva opcija jednostavno ne smiju biti. Dzons se ne treba druziti sa njima
.
Pristup igri je ovaj put bio dobar. Do zadnje minute su pokazivali veliku zelju.
Persi i Runi su roviti. Kerik je sjeban povredama. Dakle, tri kljucna igraca su daleko od prave forme. Uprkos tome, igrali su dobro, ali ne dovoljno dobro u ovakvim okolnostima.
Za Junajted je veliki hendikep sto se Runi mora vracati i pomagati uzasnom veznom redu. Kerik i Kleverli ne mogu nikoga stisnuti. Kleverli je pravi pokazatelj u kakvom su stanju engleski omladinski pogoni. Da je Klev rodjen u Spaniji, vjerovatno bi radio negdje kao elektricar. Frajer ne zna ili ne smije odigrati ofanzivan pas. Svago njegovo dodavanje je strogo defanzivni. Uzas ****!
Upozorio sam da se od Mate ne ocekuje previse. Dobar je igrac, vidi se da vezni red sa njim izgleda bolje... Samo, nemojte ocikvati da bude prevaga kao Runi, Persi, Skols, Gigs, Bekam... On nije taj tip igraca, niti ta klasa. Ne treba ocekivati da on bude prevaga. To treba ocekivati od Runija i Persija. Jedino su oni top klasa u ovom trenutku.
Neka Velbeka u Junajtedu sto se mene tice. Samo, sa njim se u napadu ne treba ozbiljno racunati. Kada vidim da napadac prima loptu u sesnaestercu dok je oko njega pet odbrambenih igraca, jasno mi je da od takvog napadaca ne treba puno ocekivati. Cicarito je katastrofalan tehnicar, jedan od gorih u ligi, ali za razliku od Velbeka razmislja kao napadac. Odlicno se krece u fazi napada, zna se naci na pravom mjestu i reagovati u pravo vrijeme.
Smatram da je Mojs pogrijesiio zato sto nije ubacio Januzaja umjesto Dzonsa.
Jang je odigrao solidnu utakmicu sa par finih ofanzivnih dodavanja. Problem je sto njegovo najbolje izdanje izgleda solidno.
Smoling, Kleverli, Jang i Velbek. Kuku lele, kakve uzdanice. Neka ih na klupi, slazem se, ali prva opcija jednostavno ne smiju biti. Dzons se ne treba druziti sa njima

Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
WINValencia je napisao/la: Da je Klev rodjen u Spaniji, vjerovatno bi radio negdje kao elektricar.

Ashley Young played the whole game vs Stoke. He failed to create a single chance.
Govorite sta hocete o ekipi, ali niko normalan ne moze tvrdit da je ova ekipa na papiru sedma najbolja u ligu. Nevjerovatno je da Liverpool i Everton igraju toliko bolje od nas, ni Arsenal nema nista bolju ekipu na papiru, ali zato su svemirski brod za nas na terenu. Mislio sam da Mata moze dignut citavu ekipu i poboljsat igru, ali fundamentalno losa taktika je prevelika prepreka. Vratili su se Rooney i RVP, i opet igramo ko qurac. Isto kao na pocetku sezone kad su obojica igrali.
Igre jednostavno nema, sve su slucajnosti hocemo li pobjedit ili ne. Mogli smo na guzove i danas pobjedit sa malo vise srece, ali ako totalno ovisis od srece onda od toga nema nista.
Igre jednostavno nema, sve su slucajnosti hocemo li pobjedit ili ne. Mogli smo na guzove i danas pobjedit sa malo vise srece, ali ako totalno ovisis od srece onda od toga nema nista.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Cleverley, Smalling i Rafael su poluamateri. Oni ne bi smjeli igrati u timu kakav je Utd! Njihovo mjesto je Charltonu, Port Valeu, Dag & Redu i možda Huddersfieldu.
Sve u svemu Utd loš, bilo je trke i zalaganja, ali ništa konkretno. Valjda razlog leži u tome što se neki igrači nisu oporavili, a bili su u timu. Za to je kriv Moyes. Bolje da igra neki osrednji igrač koji je 100 % spreman, nego klasni igrač koji je 70-80 % spreman. Uvijek je tako bilo

Sve u svemu Utd loš, bilo je trke i zalaganja, ali ništa konkretno. Valjda razlog leži u tome što se neki igrači nisu oporavili, a bili su u timu. Za to je kriv Moyes. Bolje da igra neki osrednji igrač koji je 100 % spreman, nego klasni igrač koji je 70-80 % spreman. Uvijek je tako bilo

Velik si strucnjak. Rafael najbolji bek lige prosle sezone. I danas vrlo dobar bio.Dede17 je napisao/la:Cleverley, Smalling i Rafael su poluamateri. Oni ne bi smjeli igrati u timu kakav je Utd! Njihovo mjesto je Charltonu, Port Valeu, Dag & Redu i možda Huddersfieldu.![]()
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
što Rafael života ti?Dede17 je napisao/la:Cleverley, Smalling i Rafael su poluamateri. Oni ne bi smjeli igrati u timu kakav je Utd! Njihovo mjesto je Charltonu, Port Valeu, Dag & Redu i možda Huddersfieldu.![]()
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.