Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Zrinjski nije bas brutalno pokraden,ali se jasno vidi da se ove godine gura Zelju
Da, vidjelo se to, posebno u prvoj utakmici u Mostaru i svim penalima koji su svirani protiv Želje.4040deuce je napisao/la:Zrinjski nije bas brutalno pokraden,ali se jasno vidi da se ove godine gura Zelju
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Prosle godine se brutalno gurao Zrinjski.
Tako to ide valjda u BiH.
Tako to ide valjda u BiH.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Ja kazem da ove sezone zeljo ima bolje sudjenje na strani nego Sloboda na Tusnju....Onaj start Kerle da je napravio igrac Slobode prvo sto bi sudija navukao da je u sesnest i bio bi penal i crveni4040deuce je napisao/la:Zrinjski nije bas brutalno pokraden,ali se jasno vidi da se ove godine gura Zelju
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Sasvim je prirodno da Željo ima bolje suđenje u odnosu na Slobodu, isto kao što Barcelona ima bolje suđenje od recimo Alavesa ili Levantea. Suđenje malim ekipama se ne analizira toliko koliko velikim.staragarda je napisao/la:Ja kazem da ove sezone zeljo ima bolje sudjenje na strani nego Sloboda na Tusnju....Onaj start Kerle da je napravio igrac Slobode prvo sto bi sudija navukao da je u sesnest i bio bi penal i crveni
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Od svake teme pravis prepucavanja.... Vjerojatno te ubi dosada na durmitoru... Okle tebi uopste signal,jel' to ispod repetitora sjedisVirtu4l je napisao/la:Sasvim je prirodno da Željo ima bolje suđenje u odnosu na Slobodu, isto kao što Barcelona ima bolje suđenje od recimo Alavesa ili Levantea. Suđenje malim ekipama se ne analizira toliko koliko velikim.staragarda je napisao/la:Ja kazem da ove sezone zeljo ima bolje sudjenje na strani nego Sloboda na Tusnju....Onaj start Kerle da je napravio igrac Slobode prvo sto bi sudija navukao da je u sesnest i bio bi penal i crveni
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Ne bih rekao da pravim prepucavanja, uvijek se zalažem za argumentovanu i činjenicama potkrijepljenu diskusiju, što je ponekad nemoguće zbog malih koji žele da budu veliki.
Što se Durmitora tiče, ne znam kako je gore, ali ovdje gdje sam ja je fantastično, more plavo kao safir, nebo bez i jednog oblaka... temperatura 23°C. Raj na zemlji.
Što se Durmitora tiče, ne znam kako je gore, ali ovdje gdje sam ja je fantastično, more plavo kao safir, nebo bez i jednog oblaka... temperatura 23°C. Raj na zemlji.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Glupo mi je da se iz Zrinjskog zale na sudjenje kada nisu prvi, a cim su prvi ili osvoje ligu kao sve korektno, ma daj molim te.....
Inace i borba za cetvrto mjesto (vjerovatno za evropu) se zakomplikovala. Radnik gostuje Zrinji a Sloboda ceka Krupu, moglo bi i tu doci do rokade u sl kolu
Inace i borba za cetvrto mjesto (vjerovatno za evropu) se zakomplikovala. Radnik gostuje Zrinji a Sloboda ceka Krupu, moglo bi i tu doci do rokade u sl kolu
pa željo piše priopćenja kad su oštećeni a piše priopćenja kad pokradu. Otprilike svako drugo kolo. Zrinjski niti jednom nije pisao žalopjevke niti hvalospjeve. Velika je razlika u kmečanju odnosno pritisku na savezFoSte95 je napisao/la:Glupo mi je da se iz Zrinjskog zale na sudjenje kada nisu prvi, a cim su prvi ili osvoje ligu kao sve korektno, ma daj molim te.....
-
- Kontakt:
Naravno da je velika razlika. Mi pisemo saopstenja a vi date Covicu telefon u ruke.miki651 je napisao/la:pa željo piše priopćenja kad su oštećeni a piše priopćenja kad pokradu. Otprilike svako drugo kolo. Zrinjski niti jednom nije pisao žalopjevke niti hvalospjeve. Velika je razlika u kmečanju odnosno pritisku na savezFoSte95 je napisao/la:Glupo mi je da se iz Zrinjskog zale na sudjenje kada nisu prvi, a cim su prvi ili osvoje ligu kao sve korektno, ma daj molim te.....
Životni saputnik! 1921
- Neandertalac
- Kontakt:
Željezničar jedini nema svoje ljude u savezu. Hajde pogledajte koliko je sudaca nakon grešaka u susretima gdje su akteri bili Zrinjski i Sarajevo bilo suspendovano a koliko u utakmicama Želje.
A duplo više puta smo oštećeni nego oba ta kluba zajedno u zadnje dvije sezone.
Realno.
Realno.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
i treba bit supendovan sudac koji griješi s očitom namjerom. Pa sudio u korist Zrinjskog, Želje il Sarajeva. Samo razlika je u kmečanju. A tu je željo na prvom mjestu.Neandertalac je napisao/la:Željezničar jedini nema svoje ljude u savezu. Hajde pogledajte koliko je sudaca nakon grešaka u susretima gdje su akteri bili Zrinjski i Sarajevo bilo suspendovano a koliko u utakmicama Želje.
Realno.
- Neandertalac
- Kontakt:
miki651 je napisao/la:i treba bit supendovan sudac koji griješi s očitom namjerom. Pa sudio u korist Zrinjskog, Želje il Sarajeva. Samo razlika je u kmečanju. A tu je željo na prvom mjestu.Neandertalac je napisao/la:Željezničar jedini nema svoje ljude u savezu. Hajde pogledajte koliko je sudaca nakon grešaka u susretima gdje su akteri bili Zrinjski i Sarajevo bilo suspendovano a koliko u utakmicama Želje.
Realno.
Treba biti suspendovan, slažem se. Npr jer nije igračima Zrinjskog podijelio desetak žutih za psovanje, kontakt, guranje, unošenje u facu.
Realno.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Naravno. To je naučeno od željinih igrača, to rade svako kolo.
- Neandertalac
- Kontakt:
Pazi ovo.zagorski je napisao/la: Gore od toga je sto u savezu imaju jak lobi koji ih snazno gura.
Begić-predsjednik
Baković-sekretar
Čolpa-kantonalni savez
Pilav-sudijska komisija
Ibrišimbegović-sudijsko tijelo
Prolić-sudijska komisija
Sve goli pitar! Mene bi bilo stid spomenuti a ne još žaliti se.
Hoćemo nabrajati ljude Zrinjskog?
P.S. Možda sam koju funkciju pogriješio, ali tu su, bitni ljudi.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Da li je neko popratio 17-godisnjeg Sameda Hodzica iz Radnika? Vidim da je odigrao 90 min za Radnik protiv Krupe.
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Skrivio gol protivnikaVucevich je napisao/la:Da li je neko popratio 17-godisnjeg Sameda Hodzica iz Radnika? Vidim da je odigrao 90 min za Radnik protiv Krupe.
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
Uff, sad vidio, kakva greska jbt... Mozda nije toliki talenatKingJamesMVP je napisao/la:Skrivio gol protivnikaVucevich je napisao/la:Da li je neko popratio 17-godisnjeg Sameda Hodzica iz Radnika? Vidim da je odigrao 90 min za Radnik protiv Krupe.

- ElCartel11
- Kontakt:
Igrac se ne moze suditi po jednoj odigranoj utakmici, pogotovo ako se radi o nekom klinji od 17 godina. Sad treba sa njim fino raditi i ukazati mu na gresku, ali poznavajuci nas to su ga svi napadali i ismijavali 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Sve goli 'pitar' a ne zna se ko je više o glavi radio Fudbalskom Klubu Sarajevo. Prolić šatro mrtvi pitar, a pare tražio da sudi pošteno na derbijima.Neandertalac je napisao/la:Pazi ovo.zagorski je napisao/la: Gore od toga je sto u savezu imaju jak lobi koji ih snazno gura.
Begić-predsjednik
Baković-sekretar
Čolpa-kantonalni savez
Pilav-sudijska komisija
Ibrišimbegović-sudijsko tijelo
Prolić-sudijska komisija
Sve goli pitar! Mene bi bilo stid spomenuti a ne još žaliti se.
Hoćemo nabrajati ljude Zrinjskog?
P.S. Možda sam koju funkciju pogriješio, ali tu su, bitni ljudi.

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.