FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ne da nam se, nikako nam se ne da. Šefe, da nam što prije ozdraviš. Samo da naši igrači ne padnu psihički u srijedu i da odigraju što bolje znaju. Za nas i za Husrefa.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Brz oporavak...
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
pridružujem se! treba više ovakvih ljudi u našem sportuWarrick je napisao/la:Velikom gospodinu i odlicnom treneru brzo ozdravljenje.
ovo čak može biti motiv više igračima fks
- Evolution87
- Kontakt:
aaaaaaaaaaa yebem ti sve. Nece nas voditi na derbiju, velika steta.
IZDRZI SEFE!
ON VOLI SARAJ'VO PRAVI JE HORDAS HUSREF MUSEMIC JEDAN JE OD NAS!

IZDRZI SEFE!
ON VOLI SARAJ'VO PRAVI JE HORDAS HUSREF MUSEMIC JEDAN JE OD NAS!
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
BRZ OPORAVAK HUSREFE

A ovo oko namijestanja nebi me bilo sretnieg da se i to istrazi jer ova liga postaje smijesna kako se utakmice ocigledno namjestaju prvo proslogodisnje ispadanje slobode sad ovo oko goska pa i sve ostalo ako je moje sarajevo riktalo neka ide sve po zakonu tako i za ostale ako bude sve islo kako treba zna se ko bi trebao izvuc najdeblji krajSarajlijaTM je napisao/la:Brz oporavak jedinom pametnom covjeku i pravom sarajliji i pitaru na kosevu! IZDRZI HUSREFE!!!
p.s.- naslutiste vi istrage sipe i namjestanje tekmi,za par zakletvi vam se smije prdekana,kazem vam ja,
samo toliko,pratiti novine u narednih par dana
Samo Sarajevo
Od srca mu zelim sve najbolje i sto skoriji povratak na klupusekac je napisao/la:Izdržat če ako Bog da i gore je on izdržao
Jači od ratova,režima i partija...FK ŽELJEZNIČAR
Želim što brži oporavak Musemiću. Jbg, uvijek nešto mora da zezne derbi. Al' opet zdravlje je najbitnije.
e pitari slijedeci put kad budete htjeli za IVICU napisati nesto tipa "slagirani", malo razmislite i zapitajte se malo !
brz oporavak Husrefe !
brz oporavak Husrefe !
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Neko nepisano pravilo je da uvijek "stradaju" oni dobri ljudi. Tako je i sa Husrefom. Nije stradao hvala Bogu na vrijeme je (nadam se) stigao u bolnicu. Nadam se da ce se oporaviti do derbija. Prvo sam se ponadao da je novinarska patka u pitanju da se malo zakuha oko derbija ali kada se ispostavilo da je istina sva ona zelja, zar, nervoza i sve ono sto te puca pred derbi jos od djecackih dana je nestalo u sekundi.
Husrefe izdrzi i oporavi se. Nadam se fer i korektnom navijanju i da manijaci pozdrave Husrefa barem jednom na pocetku utakmice. Rivalitet mora postojati ali ljudstvo mora biti iznad svega. Istorija je istorija tj. proslost, jeste Sarajevo nanijelo stetu Zelji u vise navrata i sigurno je to doprinijelo vecem zaru u derbi utakmicama ali od istorije i proslosti je bitnija buducnost. Nove mlada generacije sigurno nece biti UDBAsi koji su radili sto su radili i sigurno nikada vise nece u FKS biti ljudi poput Radovana Karadzica zato mrznju na stran i ispostujte Husrefa Musemica ipak je on velikan ovoga grada.
Na moju zalost ja utakmicu necu gledati ali sve i da je gledam i da pobjedimo 5:0 a Husrefu ne bude bolje za mene ta pobjeda nece nista znaciti.
Husrefe izdrzi i oporavi se. Nadam se fer i korektnom navijanju i da manijaci pozdrave Husrefa barem jednom na pocetku utakmice. Rivalitet mora postojati ali ljudstvo mora biti iznad svega. Istorija je istorija tj. proslost, jeste Sarajevo nanijelo stetu Zelji u vise navrata i sigurno je to doprinijelo vecem zaru u derbi utakmicama ali od istorije i proslosti je bitnija buducnost. Nove mlada generacije sigurno nece biti UDBAsi koji su radili sto su radili i sigurno nikada vise nece u FKS biti ljudi poput Radovana Karadzica zato mrznju na stran i ispostujte Husrefa Musemica ipak je on velikan ovoga grada.
Na moju zalost ja utakmicu necu gledati ali sve i da je gledam i da pobjedimo 5:0 a Husrefu ne bude bolje za mene ta pobjeda nece nista znaciti.
Ovamo je sve uredu, ali mi mnogo nedostaje Sarajevo. Znam da se u srijedu igra derbi, navijam za bordo momke i želim da dobiju 'malog' Želju", dodao je Kojašević.
1946
Husrefe izdrzi, a ove zlobne duse mogu samo da ti ga šepu.! 

.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
- slavko njegus
- Kontakt:
Brz oporavak zelim treneru suparnicke ekipe. Od svega treba cijeniti privrzenost klubu i ljubav prema dresu u kome je proveo najljepse godine.
Licno meni derbi bez pravog pitara na klupi nema istu vrijednost kao derbi kada na klupi sjede "stranci"...
Licno meni derbi bez pravog pitara na klupi nema istu vrijednost kao derbi kada na klupi sjede "stranci"...
- bistrikboy
- Kontakt:
Covjeka poznajem i licno i moram potvrditi sve sto si napisao.Voli Saraj'vo nenormalno (malo manje od brata) ali je veoma dobro upucen u desavanja u ostalim klubovima.Brz oporavak majstore!PL BiH -1 je napisao/la:Neko nepisano pravilo je da uvijek "stradaju" oni dobri ljudi. Tako je i sa Husrefom. Nije stradao hvala Bogu na vrijeme je (nadam se) stigao u bolnicu. Nadam se da ce se oporaviti do derbija. Prvo sam se ponadao da je novinarska patka u pitanju da se malo zakuha oko derbija ali kada se ispostavilo da je istina sva ona zelja, zar, nervoza i sve ono sto te puca pred derbi jos od djecackih dana je nestalo u sekundi.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- ASD
- Kontakt:
Hus legendo, brz oporavak ti zelim.
Ko već nije vidio:
Pažljivo pročitajte dio gdje se spominje kupovina karata, ali i ovu rečenicu, odnosno obavještenje prije slogana na kraju teksta!Poslije 3 godine bez zvaničnog odlaska najvatrenijih pristalica FK Sarajevo, ovaj put, bojkota bilo, zaničnog bilo nezvaničnog - neće biti i Horde zla će konačno na Grbavici bodriti svoj klub. Kako bi sve proteklo u najboljem redu, kako bi naš klub imao najbolju moguću podršku, tražimo od svakog pojedinca maksimalnu ozbiljnost i poštovanje svih pravila, instrukcija i uputa.
Okupljanje navijača biće u Velikom parku preko puta BBI Centra od 17:30 do 18:00 sati kada bi u korteu trebali krenuti prema stadionu Grbavica. Na okupljanju, zbog spomenika koji se nalaze u tom parku (Spomenik ubijenoj djeci opkoljenog Sarajeva i šehidsko mezarje), ponašajte se u skladu sa gradskim manirima. Ne dozvolite da iza nas ostane ruglo, da skrnavimo spomen obilježje naših poginulih sugrađana. Pored toga, svima je poznat Zakon o javnim okupljanjima, prema kojem je konzumiranje alkohola na javnim mjestima zabranjeno. Nemojte ići na zicer kako policiji tako i medijima.
Ulaznice će biti u prodaji u gradu, na Grbavici neće biti ulaznica u prodaji na dan utakmice za naše navijače, tako da ih treba kupovati na prodajnim mjestima u centru (Tržnica, Skenderija i sl.). Cijena je 10 KM.
Na ovu utakmicu dolazi veliki broj naših prijatelja iz Dresdena, koji će biti tu i za derbi, ali i na našoj domaćoj utakmici poslije derbija. Budući da njihov boravak ovdje iziskuje velike novčane izdatke, iako je većina stvari pokrivena, sve ekipice, podgrupe, grupice i ice... ukoliko mogu, a poželjno je, pozivaju se da pomognu, poguraju, finansiranje ove jako bitne stavke. To su naši prijatelji koji su nam više puta pomogli, na razne načine, i ako se na nečemu neće štedjeti onda su to oni. Gubljenje obraza pred braćom ne dolazi u obzir! Kada možete nosati šalove, majice i dukserice, onda bi trebali da budete u stanju da pogurate ovu akciju.
I za kraj. Potrudite se da na ovu utakmicu dođete u što tamnijoj odjeći. Bijele, žute, narandžaste i sl. klovnovske drečave majice ovaj put ostavite kod kuće.
SARAJEVO JESTE I OSTAT ĆE BORDO!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Kakav je to trend, zasto tamnije majice, da se poslije mozete asimilirati ? Ne kontam...
Ili samo casual furka, nemojte dolaziti sa klupskim obiljezjima...
Ili samo casual furka, nemojte dolaziti sa klupskim obiljezjima...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- storm_raider
- Kontakt:
Hajde Horde da ljudski ovu utakmicu odigramo. I na tribinama i stadionu. Neko raspolozen da se kladimo u avatar mjesec dana? Ponudio bih ja da cuku obojim u crveno ako izgubimo, a neko u plavo u slucaju nase pobjede, ali ne znam nikoga od vas licno. 

Sport je lijek za tijelo i duh.
Nije nikakva nova furka već je pravilo jednostavno. Ili obuci nešto što ima obilježje kluba ili u suprotnom uradi ovo što piše u obavještenju. Nikakvo mudro slovo. Horde nikad nisu bila podgrupa sa ''predznakom'' casual - generalno, ne!