FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

High

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la High » 06 maj 2013, 16:10

Ne da nam se, nikako nam se ne da. Šefe, da nam što prije ozdraviš. Samo da naši igrači ne padnu psihički u srijedu i da odigraju što bolje znaju. Za nas i za Husrefa.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 06 maj 2013, 16:29

Brz oporavak...
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

fczeljo
Kontakt:

Post Postao/la fczeljo » 06 maj 2013, 16:31

Warrick je napisao/la:Velikom gospodinu i odlicnom treneru brzo ozdravljenje.
pridružujem se! treba više ovakvih ljudi u našem sportu

ovo čak može biti motiv više igračima fks

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 06 maj 2013, 16:35

aaaaaaaaaaa yebem ti sve. Nece nas voditi na derbiju, velika steta. :roll:

IZDRZI SEFE!

ON VOLI SARAJ'VO PRAVI JE HORDAS HUSREF MUSEMIC JEDAN JE OD NAS!
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 06 maj 2013, 16:35

BRZ OPORAVAK HUSREFE :(
SarajlijaTM je napisao/la:Brz oporavak jedinom pametnom covjeku i pravom sarajliji i pitaru na kosevu! IZDRZI HUSREFE!!!

p.s.- naslutiste vi istrage sipe i namjestanje tekmi,za par zakletvi vam se smije prdekana,kazem vam ja,
samo toliko,pratiti novine u narednih par dana ;)
A ovo oko namijestanja nebi me bilo sretnieg da se i to istrazi jer ova liga postaje smijesna kako se utakmice ocigledno namjestaju prvo proslogodisnje ispadanje slobode sad ovo oko goska pa i sve ostalo ako je moje sarajevo riktalo neka ide sve po zakonu tako i za ostale ako bude sve islo kako treba zna se ko bi trebao izvuc najdeblji kraj
Samo Sarajevo

adoni
Kontakt:

Post Postao/la adoni » 06 maj 2013, 16:43

sekac je napisao/la:slika Izdržat če ako Bog da i gore je on izdržao
Od srca mu zelim sve najbolje i sto skoriji povratak na klupu
Jači od ratova,režima i partija...FK ŽELJEZNIČAR

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 06 maj 2013, 16:44

Želim što brži oporavak Musemiću. Jbg, uvijek nešto mora da zezne derbi. Al' opet zdravlje je najbitnije.

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 06 maj 2013, 16:44

Brz oporavak Husrefu !
Željeznicar za život cijeli !

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 06 maj 2013, 16:51

e pitari slijedeci put kad budete htjeli za IVICU napisati nesto tipa "slagirani", malo razmislite i zapitajte se malo !

brz oporavak Husrefe !
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 06 maj 2013, 17:07

Neko nepisano pravilo je da uvijek "stradaju" oni dobri ljudi. Tako je i sa Husrefom. Nije stradao hvala Bogu na vrijeme je (nadam se) stigao u bolnicu. Nadam se da ce se oporaviti do derbija. Prvo sam se ponadao da je novinarska patka u pitanju da se malo zakuha oko derbija ali kada se ispostavilo da je istina sva ona zelja, zar, nervoza i sve ono sto te puca pred derbi jos od djecackih dana je nestalo u sekundi.

Husrefe izdrzi i oporavi se. Nadam se fer i korektnom navijanju i da manijaci pozdrave Husrefa barem jednom na pocetku utakmice. Rivalitet mora postojati ali ljudstvo mora biti iznad svega. Istorija je istorija tj. proslost, jeste Sarajevo nanijelo stetu Zelji u vise navrata i sigurno je to doprinijelo vecem zaru u derbi utakmicama ali od istorije i proslosti je bitnija buducnost. Nove mlada generacije sigurno nece biti UDBAsi koji su radili sto su radili i sigurno nikada vise nece u FKS biti ljudi poput Radovana Karadzica zato mrznju na stran i ispostujte Husrefa Musemica ipak je on velikan ovoga grada.

Na moju zalost ja utakmicu necu gledati ali sve i da je gledam i da pobjedimo 5:0 a Husrefu ne bude bolje za mene ta pobjeda nece nista znaciti.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 06 maj 2013, 17:17

Ovamo je sve uredu, ali mi mnogo nedostaje Sarajevo. Znam da se u srijedu igra derbi, navijam za bordo momke i želim da dobiju 'malog' Želju", dodao je Kojašević.
1946

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 06 maj 2013, 17:43

Husrefe izdrzi, a ove zlobne duse mogu samo da ti ga šepu.! :roll:
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....

slavko njegus
Kontakt:

Post Postao/la slavko njegus » 06 maj 2013, 18:18

Brz oporavak zelim treneru suparnicke ekipe. Od svega treba cijeniti privrzenost klubu i ljubav prema dresu u kome je proveo najljepse godine.
Licno meni derbi bez pravog pitara na klupi nema istu vrijednost kao derbi kada na klupi sjede "stranci"...

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 06 maj 2013, 19:08

Brz oporavak želim Husrefu.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 06 maj 2013, 19:21

PL BiH -1 je napisao/la:Neko nepisano pravilo je da uvijek "stradaju" oni dobri ljudi. Tako je i sa Husrefom. Nije stradao hvala Bogu na vrijeme je (nadam se) stigao u bolnicu. Nadam se da ce se oporaviti do derbija. Prvo sam se ponadao da je novinarska patka u pitanju da se malo zakuha oko derbija ali kada se ispostavilo da je istina sva ona zelja, zar, nervoza i sve ono sto te puca pred derbi jos od djecackih dana je nestalo u sekundi.

Husrefe izdrzi i oporavi se. Nadam se fer i korektnom navijanju i da manijaci pozdrave Husrefa barem jednom na pocetku utakmice. Rivalitet mora postojati ali ljudstvo mora biti iznad svega. Istorija je istorija tj. proslost, jeste Sarajevo nanijelo stetu Zelji u vise navrata i sigurno je to doprinijelo vecem zaru u derbi utakmicama ali od istorije i proslosti je bitnija buducnost. Nove mlada generacije sigurno nece biti UDBAsi koji su radili sto su radili i sigurno nikada vise nece u FKS biti ljudi poput Radovana Karadzica zato mrznju na stran i ispostujte Husrefa Musemica ipak je on velikan ovoga grada.

Na moju zalost ja utakmicu necu gledati ali sve i da je gledam i da pobjedimo 5:0 a Husrefu ne bude bolje za mene ta pobjeda nece nista znaciti.
Covjeka poznajem i licno i moram potvrditi sve sto si napisao.Voli Saraj'vo nenormalno (malo manje od brata) ali je veoma dobro upucen u desavanja u ostalim klubovima.Brz oporavak majstore!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 06 maj 2013, 19:53

Hus legendo, brz oporavak ti zelim.

High

Post Postao/la High » 06 maj 2013, 23:57

Ko već nije vidio:
Poslije 3 godine bez zvaničnog odlaska najvatrenijih pristalica FK Sarajevo, ovaj put, bojkota bilo, zaničnog bilo nezvaničnog - neće biti i Horde zla će konačno na Grbavici bodriti svoj klub. Kako bi sve proteklo u najboljem redu, kako bi naš klub imao najbolju moguću podršku, tražimo od svakog pojedinca maksimalnu ozbiljnost i poštovanje svih pravila, instrukcija i uputa.

Okupljanje navijača biće u Velikom parku preko puta BBI Centra od 17:30 do 18:00 sati kada bi u korteu trebali krenuti prema stadionu Grbavica. Na okupljanju, zbog spomenika koji se nalaze u tom parku (Spomenik ubijenoj djeci opkoljenog Sarajeva i šehidsko mezarje), ponašajte se u skladu sa gradskim manirima. Ne dozvolite da iza nas ostane ruglo, da skrnavimo spomen obilježje naših poginulih sugrađana. Pored toga, svima je poznat Zakon o javnim okupljanjima, prema kojem je konzumiranje alkohola na javnim mjestima zabranjeno. Nemojte ići na zicer kako policiji tako i medijima.

Ulaznice će biti u prodaji u gradu, na Grbavici neće biti ulaznica u prodaji na dan utakmice za naše navijače, tako da ih treba kupovati na prodajnim mjestima u centru (Tržnica, Skenderija i sl.). Cijena je 10 KM.

Na ovu utakmicu dolazi veliki broj naših prijatelja iz Dresdena, koji će biti tu i za derbi, ali i na našoj domaćoj utakmici poslije derbija. Budući da njihov boravak ovdje iziskuje velike novčane izdatke, iako je većina stvari pokrivena, sve ekipice, podgrupe, grupice i ice... ukoliko mogu, a poželjno je, pozivaju se da pomognu, poguraju, finansiranje ove jako bitne stavke. To su naši prijatelji koji su nam više puta pomogli, na razne načine, i ako se na nečemu neće štedjeti onda su to oni. Gubljenje obraza pred braćom ne dolazi u obzir! Kada možete nosati šalove, majice i dukserice, onda bi trebali da budete u stanju da pogurate ovu akciju.

I za kraj. Potrudite se da na ovu utakmicu dođete u što tamnijoj odjeći. Bijele, žute, narandžaste i sl. klovnovske drečave majice ovaj put ostavite kod kuće.

SARAJEVO JESTE I OSTAT ĆE BORDO!
Pažljivo pročitajte dio gdje se spominje kupovina karata, ali i ovu rečenicu, odnosno obavještenje prije slogana na kraju teksta!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 07 maj 2013, 00:45

Kakav je to trend, zasto tamnije majice, da se poslije mozete asimilirati ? Ne kontam...
Ili samo casual furka, nemojte dolaziti sa klupskim obiljezjima...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 07 maj 2013, 00:46

Hajde Horde da ljudski ovu utakmicu odigramo. I na tribinama i stadionu. Neko raspolozen da se kladimo u avatar mjesec dana? Ponudio bih ja da cuku obojim u crveno ako izgubimo, a neko u plavo u slucaju nase pobjede, ali ne znam nikoga od vas licno. :mrgreen:
Sport je lijek za tijelo i duh.

High

Post Postao/la High » 07 maj 2013, 00:48

Nije nikakva nova furka već je pravilo jednostavno. Ili obuci nešto što ima obilježje kluba ili u suprotnom uradi ovo što piše u obavještenju. Nikakvo mudro slovo. Horde nikad nisu bila podgrupa sa ''predznakom'' casual - generalno, ne!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, fera, riki46 i 41 gost.