Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Carli
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Carli » 20 jul 2014, 12:04

Ode Vidal, ode Pogba. Šta sad :urnebes:
Allegri je gospodin!

OfficialAgent
Kontakt:

Post Postao/la OfficialAgent » 20 jul 2014, 12:07

IlCapitano je napisao/la:
OfficialAgent je napisao/la:Nedved

Our strategy is clear; we want to keep all our best players, including Vidal and Pogba," he told Tuttosport. "We don't want to sell anyone, especially Vidal.
"Certainly, if there were a high bid for them, we'd have to think about it but we don't want to sell our champions.

ocito da je sve gotovo

:kralj:
Očito da se nastavljaju izmišljati izjave kako kome paše.

ne izmisljam brate tako pise goal.com

http://www.goal.com/en-gb/news/2892/tra ... l-or-pogba" onclick="window.open(this.href);return false;

Van Gaal: “To work as a manager for Manchester United, the biggest club in the world, makes me very proud.This club has big ambitions; I too have big ambitions. Together I’m sure we will make history.”

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 20 jul 2014, 12:11

Moderator de malo pobriši ovo konstantno trolanje oko Vidala, ovaj nek piše po utd stranici koliko god hoće, ovdje su hiljadu puta napisane vijesti o Vidalu ne treba još ovaj da konstantno serenda a nikog ne interesuje jer kako rekoh već su provjerene informacije pisane hiljadu puta, nagomila se gluposti a ovaj očigledno hoće da trola jer mu dijeljenje informacija nije primarna stvar jer da jeste iste ne bi pisao kad bi procitao koju stranicu ranije jer su takve informacije već pisane, dakle on čisto nagomilava iste kad njemu odgovaraju a ne u službi nekog kao informisanja članova ovog podforuma, valjda takvo trolanje nije teško detektovat i počet brisat.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 20 jul 2014, 12:11

OfficialAgent je napisao/la:
IlCapitano je napisao/la:
OfficialAgent je napisao/la:Nedved

Our strategy is clear; we want to keep all our best players, including Vidal and Pogba," he told Tuttosport. "We don't want to sell anyone, especially Vidal.
"Certainly, if there were a high bid for them, we'd have to think about it but we don't want to sell our champions.

ocito da je sve gotovo

Očito da se nastavljaju izmišljati izjave kako kome paše.

ne izmisljam brate tako pise goal.com

http://www.goal.com/en-gb/news/2892/tra ... l-or-pogba" onclick="window.open(this.href);return false;

Nisam ni rekao da izmišljaš ti, izmišlja ko stigne.

Sreća pa imamo originalnu izjavu i možemo vidjeti da je čitav taj članak na goalu izmišljen.
In un'intervista a un giornale ceco, Pavel Nedved ha spiegato la vicenda Conte: «Antonio ha dato le dimissioni perché non aveva le energie per continuare non per disaccordi con la dirigenza. Voleva già dimettersi a maggio, ma avevamo parlato e si era convinto di pensarci durante le vacanze. Quando è tornato ha deciso che non voleva continuare. Niente di quello che hanno detto i media sulle sue dimissioni è esatto, Conte era semplicemente stanco... La sua decisione ci ha sorpreso, anche se a fine stagione ce lo aveva già detto. Il mercato e le strategie adesso non cambiano: non abbiamo intenzione di vendere nessun giocatore importante»
Niko ne ide nikud.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 20 jul 2014, 14:56

ako se Max odluci na 4-3-2-1 prvo ne vidim onda koji ce nam q tu Pereira..ima metar veznjaka ako dodje lijevi bek, a drugo trebao bi onda ostaviti Sebu kao backup i sve napore do kraja prelaznog roka ulagati u brzog poluspica koji ce vuci na strane, siriti igru, vuci kontre..igrac prije tipa Lavecija ne Pastorea

sama promjena formacije i dolazak recimo Morate, Evre i ako bi uspjeli dovesti igraca tog profila koji bi nam ubrzao napad namece i dalje borbu za skudeto kao nesto sto ne smije doci u pitanje, kao i NAJMANJE 1/2 finale LP....u pitanju je Juventus, nije bitno ko ga vodi, ko je sportski direktor to im moraju biti ambicije i kao navijaca Juventusa me ne zanima nista manje..malo sam prokontao i shvatio da moje kao navijaca Juventusa nije plaho da brinem ko vodi klub, koja pojacanja se dovode nego jednostavno da ocekujem da ti koji rade svoj posao, odrade ga kako treba i da Juve bude Juve..

a znamo sta to znaci, top 4 tima u evropi i svake godine borba za skudeto..njihova je briga kako ce zadovoljiti apetite navijaca
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 20 jul 2014, 15:14

tako pise goal.com :mrgreen:

A ja sam mislio ovaj officialagent zna nesto u vezi transfera, ocito da sam pogresio :kafa:
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

LvG
Kontakt:

Post Postao/la LvG » 20 jul 2014, 18:53

Poslovanje Juventusa prošle godine:
Earnings 41 41,04 Mill. £
Expenditure 39 30,24 Mill. £
Total results +10,81 Mill. £
stanje ove godine
Earnings/expenditures Arrivals/Departures Transfer sum
Earnings 16 19,62 Mill. £
Expenditure 39 28,86 Mill. £
Total results -9,24 Mill. £
Gledajući na to da spominjete još dva ili tri igrača, jasno je da bi ovaj minus mogao otići i na 30-35 miliona funti (ukoliko se kupi Lavezzi).

Mislim da je jasno da će neko napustiti Juventus. Kako god, prije će to biti Pogba.
Zadnja izmjena: LvG, dana/u 20 jul 2014, 19:03, ukupno mijenjano 1 put.

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 20 jul 2014, 19:02

Morata dobro nam dosao :thumbup:
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 20 jul 2014, 19:03

Na tu cifru nikako nisi mogao doci haha. Morata dosao placen 2 mil. Pereyra 0 znaci dvije najvece akvizicije 2 mil. :lol:
Alessandro Del Piero !

LvG
Kontakt:

Post Postao/la LvG » 20 jul 2014, 19:04

Idem prema transfermarketu. Ako oni lažu, lažem i ja. Plaćanje u ratama ne znači da se ne mora osigurati novac i misliti o njegovom trošenju. Da je tako, onda bi Juventus, pa i drugi bez problema mogli dovesti igrače za 200 miliona, pa onda godišnje vraćati 20tak miliona. No ne ide to tako u stvarnom životu, pa čak teško i na manageru funkcioniše.

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 20 jul 2014, 19:11

Mq ko zna sta u to ulazi, mozda su obracunali ukupqn iznos iako je ove godine isplaceni tek 2 mil. .i u naredne 2 po 8 ili kako vec tqcno ide :D
Alessandro Del Piero !

Marchisio
Kontakt:

Post Postao/la Marchisio » 20 jul 2014, 19:13

Kada se ostali igrači priključuju treninzima ?
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”

Amauri > Mandžukić

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 20 jul 2014, 19:14

Znam ali se to obracunava na godisnjem nivou inace nebi bilo razlike dati odmah 18 ili platiti u ratama. Ne posluje ovaj nas dzabe tako nego zato sto se mora uklopit u budzet.
Alessandro Del Piero !

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 20 jul 2014, 19:19

Ne znam zasto su se ovi englezi sa foruna toliko napalili na nase igrace, jasno je ko dan da vidal i pogba kad budu isli da idu u real madrid.. Oni vec par godina pripremaju teren za jednog od njih i prave dobre odnose izmedju ova dva kluba, a vidalov san je da zaigra za real...

Dokaz tih relacija je i ovaj transfer Morate, koji je povoljan pricao neko da nije jer je na rate..

OfficialAgent
Kontakt:

Post Postao/la OfficialAgent » 20 jul 2014, 19:26

Andrej je napisao/la:tako pise goal.com :mrgreen:

A ja sam mislio ovaj officialagent zna nesto u vezi transfera, ocito da sam pogresio :kafa:

to je bila samo izjava nedveda nista posebno ne moze svaki dan top news

Van Gaal: “To work as a manager for Manchester United, the biggest club in the world, makes me very proud.This club has big ambitions; I too have big ambitions. Together I’m sure we will make history.”

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 20 jul 2014, 19:27

Marchisio je napisao/la:Kada se ostali igrači priključuju treninzima ?

Reprezentativci italije 28.07 se prikljucuju kao i Vidal

Pogba dolazi 04.08

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 20 jul 2014, 19:34

tuzlak1987 je napisao/la: Dokaz tih relacija je i ovaj transfer Morate, koji je povoljan pricao neko da nije jer je na rate..
Šta je onda transfer Evre, ako je taj povoljan, ili transfer Pogbe :mrgreen:

Ne moraš se ulizivati Realovcima :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 20 jul 2014, 19:51

rio_Ferdy88 je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la: Dokaz tih relacija je i ovaj transfer Morate, koji je povoljan pricao neko da nije jer je na rate..
Šta je onda transfer Evre, ako je taj povoljan, ili transfer Pogbe :mrgreen:

Ne moraš se ulizivati Realovcima :mrgreen:
Transfer Pogbe je zaeb stoljeca moze se reci, Ferguson nije zelio da mu produzi, imao covjek fetis na prosjecne srednje vezne tipa Cleverley :mrgreen:

A Evra vise nije u planovima, a nama bi legao u rotaciji..

Dok sa realom su se organizovale prijateljske, utakmce legendi klubova, pravile neke vecere ljudi sa vrha u madridu, sastanci, uglavnom poboljsavali odnosi tako da sam siguran da jedan od ova dva ide njima :mrgreen:

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 20 jul 2014, 19:52

LvG je napisao/la:Poslovanje Juventusa prošle godine:
Earnings 41 41,04 Mill. £
Expenditure 39 30,24 Mill. £
Total results +10,81 Mill. £
stanje ove godine
Earnings/expenditures Arrivals/Departures Transfer sum
Earnings 16 19,62 Mill. £
Expenditure 39 28,86 Mill. £
Total results -9,24 Mill. £
Gledajući na to da spominjete još dva ili tri igrača, jasno je da bi ovaj minus mogao otići i na 30-35 miliona funti (ukoliko se kupi Lavezzi).

Mislim da je jasno da će neko napustiti Juventus. Kako god, prije će to biti Pogba.

:urnebes: kad dodju pa na transfer politiku gledaju oduzmi saberi a nemaju pojma kako se isti vode "u knjigama" sto je jedino bitno.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 20 jul 2014, 19:55

Opet se tuzlak ulizuje, Pogbu vam poklonimo i ti tako, nezahvalni ste, a Real vam za Moratu naplati 20 mil, na račun dobrih odnosa :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.