FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
dobijate oko 2500 karata, cijena 8KM ja mislim da ce to biti samo zdenka do slova O
FKŽ !
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Jedino ako planirate da tih 2500 karata kupe djeca od max 8 godina. Jer bi samo tako mogli natrpati 2500 u zdenku.TeaM87 je napisao/la:dobijate oko 2500 karata, cijena 8KM ja mislim da ce to biti samo zdenka do slova O
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
ide i slovo O cijeloHordas Doboj je napisao/la:Jedino ako planirate da tih 2500 karata kupe djeca od max 8 godina. Jer bi samo tako mogli natrpati 2500 u zdenku.TeaM87 je napisao/la:dobijate oko 2500 karata, cijena 8KM ja mislim da ce to biti samo zdenka do slova O
ja sam cito nedavno da se prije znalo vas 3000 nagurat u dio do slova O pa sam zato ovako napisao, al eto i ako dobijete slovo O jos boljeHordas Doboj je napisao/la:Jedino ako planirate da tih 2500 karata kupe djeca od max 8 godina. Jer bi samo tako mogli natrpati 2500 u zdenku.TeaM87 je napisao/la:dobijate oko 2500 karata, cijena 8KM ja mislim da ce to biti samo zdenka do slova O
FKŽ !
- MinjonKocka
- Kontakt:
Kakva glupa rasprava...naravno da i ćorava koka vidi da je to gotovo i da je Željo već osvojio, i ne vjerujem da će proslava biti sad u srijedu nego je prava proslava titule zadnja domaća utakmica tj protiv Leotara 

Zadnja izmjena: MinjonKocka, dana/u 06 maj 2013, 11:28, ukupno mijenjano 1 put.
Manijače izdrži!
Zolotić Nermin
Zolotić Nermin
- Ultras1921
- Kontakt:
Ako Zeljo pobijedi ide na 12 bodova prednosti 3 kola prije kraja. Naravno da nije proslava titule na derbiju, ali zato imamo priliku da osiguramo tu istu titulu na derbiju 
Sent from my MT15i using Tapatalk 2

Sent from my MT15i using Tapatalk 2
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
- storm_raider
- Kontakt:
Znam ja da ti nije lako, ali sigurno ni ne pomaze cinjenica da imas vise sivih celija u cipeli nego u mozgu.hearts je napisao/la:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Okreni na 2:30 pa pričaj o sklanjanju i pomjeranju i kašnjenju i krivom bacanju i svemu ostaloImaš negdje i klipp strašnog Benovića, pa loš dan Radnika iz Bijeljine imate vi o svojoj kravi hvalospjeve napisati, nego vratite čovjeku pare i vratite licencu u savez.
Planinići su još duboko u vašim genima

Sport je lijek za tijelo i duh.
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Vidjeli ste prosli put da je par momaka zavrsilo na hitnoj zbog tog naguravanja. Jer je nezgodno sto nema wc-a tj vode za osvjezit se. A covjek na covjeku. Pretoplo. Navijanje, skakanje i ishod je dehidracija. Al et sta je tu jeTeaM87 je napisao/la:ja sam cito nedavno da se prije znalo vas 3000 nagurat u dio do slova O pa sam zato ovako napisao, al eto i ako dobijete slovo O jos boljeHordas Doboj je napisao/la:Jedino ako planirate da tih 2500 karata kupe djeca od max 8 godina. Jer bi samo tako mogli natrpati 2500 u zdenku.TeaM87 je napisao/la:dobijate oko 2500 karata, cijena 8KM ja mislim da ce to biti samo zdenka do slova O

- Hordas Doboj
- Kontakt:
GRBAVICO OTVORI KAPIJE, EVO IDU HORDE SARAJLIJE!!

Husref na liječenju u bonici zadržan neče nas voditi za derbi izgleda 

Sarajevo ljubavi moja!
-
- Kontakt:
sekac je napisao/la:Husref na liječenju u bonici zadržan neče nas voditi za derbi izgleda

razlog, moze i pp

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Nema potrebe za PP čovjek zadržan ima srčanih problemafedeltafrotta je napisao/la:sekac je napisao/la:Husref na liječenju u bonici zadržan neče nas voditi za derbi izgleda![]()
razlog, moze i pp

Sarajevo ljubavi moja!
-
- Kontakt:

svašta, viđao sam ga par puta na koševskom kod sebe, čovjek trčao uz stepenice, vježbao, ne bi nikad rekao da ima ikakvih problema...
brzo ozdravljenje..
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
- storm_raider
- Kontakt:
Brzo ozdravljenje Musemicu. Volio bih da bude prisutan na derbiju.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Hvala STORM! poruka od S.Miloševića:Milosevic Semjon
dajte sve od sebe,pa kad zavrsi utakmica da svaki od vas iskreno sam pred sobom,moze reci: DAO SAM SVE OD SEBE,I ZAVRSILO JE KAKO JE ZAVRSILO...to je jedini istinski pravi odnos prema sebi,pa onda prema drugima
dajte sve od sebe,pa kad zavrsi utakmica da svaki od vas iskreno sam pred sobom,moze reci: DAO SAM SVE OD SEBE,I ZAVRSILO JE KAKO JE ZAVRSILO...to je jedini istinski pravi odnos prema sebi,pa onda prema drugima
Sarajevo ljubavi moja!
Velikom gospodinu i odlicnom treneru brzo ozdravljenje.
Brz oporavak Husrefu.
- SarajlijaTM
Brz oporavak jedinom pametnom covjeku i pravom sarajliji i pitaru na kosevu! IZDRZI HUSREFE!!!
p.s.- naslutiste vi istrage sipe i namjestanje tekmi,za par zakletvi vam se smije prdekana,kazem vam ja,
samo toliko,pratiti novine u narednih par dana
p.s.- naslutiste vi istrage sipe i namjestanje tekmi,za par zakletvi vam se smije prdekana,kazem vam ja,
samo toliko,pratiti novine u narednih par dana

Zadnja izmjena: sekac, dana/u 06 maj 2013, 16:12, ukupno mijenjano 3 puta.
Sarajevo ljubavi moja!
Trenutno korisnika/ca: ado-hz, boki86, broj6, Giuseppe1, Kabinet1987, kontra, Kyle88, N3R3D, napoleon72, nedimmmm1337, PapakIzSa i 80 gostiju.