Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
@Pogba
I ti i Giovinco
, svaka sezone je njegova i uvijek mu formacija kriva, samo da prođe pripreme sa Conteom, pa prođe pa ništa, pomiri se sa činjenicom, da Giovinco može biti samo dobra zamjena u Juventusu, njegov potencijal nije iskorišten na vrijeme.
Nadam se da će me demantovati ove sezone, ali šanse za tako nešto su 5%
I ti i Giovinco

Nadam se da će me demantovati ove sezone, ali šanse za tako nešto su 5%
Ti si zakasnio Vidal i Pogba nisu više članovi Juventusa!Virtu4l je napisao/la:Platiće oni Moratu parama od Pogbe.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
Treba nam jos jedan dobar lijevi bek, vjerovatno je to Evra.
Pereyra, Coman, Evra, Morata i vjerujem da ce dovesti jos jednog skoro pa Top igraca. Pastore, Lavezzi, Moura ili ko vec. Ako ne, onda tek iduce ljeto. Ali tada je za ocekivati dva super igraca.
Ali ko zna, nek Allegrijeva taktika urodi plodom, mozda momci ostanu i dalje jer i ranije smo govorili da ce otici. Pa Vidal potpisao vec za Man UTD itd. Ipak je ovo dosta kvalitetniji sastav od Milanovog s kojim je radio. Moze ovdje svega bit´
Nego kakvo je stanje sa Berardijem i Gabbiadinijem i ostalim mladim na posudbama. Je li otisao Quagliarella ili je jos tu? I kontaju li oni Sorensena zadrzati. Onda ce se nagomilati stopera. A ovako ako budu 4 nazad. Bonucci i Ogbonna rezerve, a moze i Caceres uletit ha ya
Pereyra, Coman, Evra, Morata i vjerujem da ce dovesti jos jednog skoro pa Top igraca. Pastore, Lavezzi, Moura ili ko vec. Ako ne, onda tek iduce ljeto. Ali tada je za ocekivati dva super igraca.
Ali ko zna, nek Allegrijeva taktika urodi plodom, mozda momci ostanu i dalje jer i ranije smo govorili da ce otici. Pa Vidal potpisao vec za Man UTD itd. Ipak je ovo dosta kvalitetniji sastav od Milanovog s kojim je radio. Moze ovdje svega bit´

Nego kakvo je stanje sa Berardijem i Gabbiadinijem i ostalim mladim na posudbama. Je li otisao Quagliarella ili je jos tu? I kontaju li oni Sorensena zadrzati. Onda ce se nagomilati stopera. A ovako ako budu 4 nazad. Bonucci i Ogbonna rezerve, a moze i Caceres uletit ha ya
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Berardi i Manolo ostaju u klubovima u kojima su bili prošlu sezonu, Sorensen je, mislim, uključen u deal za Preyeru kako se zove već (
).. Quaglia otišao u Torino za siću, tačnije 3,5 miliona € koja će crveni isplatiti u 3 godine... Kakva je situacija sa ostalim mladim igračima, ne znam, ali znam da se itekako računa na mladog golmana Lealija ..
Što se tiče štopera, vjerovatno će se prodati ili Ogbonna kako bi se otvorilo mjesto za Caceresa, ili Isla kako bi Martin bio back-up na desnom beku a ostali bi sa 4 štopera uz, vjerovatno, još jednog npr. Nastasića koji bi trebao doći na posudbu. Dakle, 5 štopera za rotaciju, ali, mislim da trebamo izuzeti odavde Barza koji ima povredu i teško da će biti onaj stari.. Moguća razmjena Isla-Savić..
Allegri izgleda računa i na Pepea i imat će na raspolaganju 3 formacije: 4-3-3, 4-3-2-1 i 3-5-2, mada i ona nije loša 4-2-3-1 ili ti 4-5-1
Ima sve u svojim rukama, i ako sa ovom ekipom ne prođe grupu u LŠ te ne bude u borbi za Scudetto bar do posljednjeg kola, onda on i jeste uistinu flop trener

Što se tiče štopera, vjerovatno će se prodati ili Ogbonna kako bi se otvorilo mjesto za Caceresa, ili Isla kako bi Martin bio back-up na desnom beku a ostali bi sa 4 štopera uz, vjerovatno, još jednog npr. Nastasića koji bi trebao doći na posudbu. Dakle, 5 štopera za rotaciju, ali, mislim da trebamo izuzeti odavde Barza koji ima povredu i teško da će biti onaj stari.. Moguća razmjena Isla-Savić..
Allegri izgleda računa i na Pepea i imat će na raspolaganju 3 formacije: 4-3-3, 4-3-2-1 i 3-5-2, mada i ona nije loša 4-2-3-1 ili ti 4-5-1
Ima sve u svojim rukama, i ako sa ovom ekipom ne prođe grupu u LŠ te ne bude u borbi za Scudetto bar do posljednjeg kola, onda on i jeste uistinu flop trener
Ja te volim, volim Željo..
Odbraniti će titulu i doći do osam najboljih u LP.
Živi bili pa vidjeli.
Živi bili pa vidjeli.
Allegri je gospodin!
Samo se vi tješite. Klub vam se raspada. Otišao vam trener, sad će i Pogba i Vidal.
Prosetaj !Caeruleus je napisao/la:Samo se vi tješite. Klub vam se raspada. Otišao vam trener, sad će i Pogba i Vidal.

Max Allegri
Iskreno mislim da Allegri uopce nije los trener koliko se govori, lik je vodio ekipu s potencijalom za sredinu tabele, a ocekivali su da se bori za titulu u Milanu, dobar je to takticar, pravi talijan
Ancelotti je za njega mala maca 
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2

Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!
[youtube][/youtube]
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- masteRofPoker
- Kontakt:
Prosto volim kada je dijete kulturno. On je za mene vec pojacanje.Andrej je napisao/la:[youtube][/youtube]

Sent from my iPhone using Tapatalk
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
Sutra zvanicno Vidal za 35mil funti ide u united
Već je blizu La Manche-a.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
-
- Kontakt:
Pogba posted a picture of himself with a dolphin. Dolphins live in water. England is an island. Transfer to Chelsea confirmed.
Nokia 3310
Nokia 3310
#ALLEGRIOUT
- tuzlak1987
- Kontakt:
Tesko je odoliti carima ovogodisnjeg evropskog uniteda i velikog chelsea

- OfficialAgent
- Kontakt:
Nedved
Our strategy is clear; we want to keep all our best players, including Vidal and Pogba," he told Tuttosport. "We don't want to sell anyone, especially Vidal.
"Certainly, if there were a high bid for them, we'd have to think about it but we don't want to sell our champions.
ocito da je sve gotovo

Our strategy is clear; we want to keep all our best players, including Vidal and Pogba," he told Tuttosport. "We don't want to sell anyone, especially Vidal.
"Certainly, if there were a high bid for them, we'd have to think about it but we don't want to sell our champions.
ocito da je sve gotovo

Van Gaal: “To work as a manager for Manchester United, the biggest club in the world, makes me very proud.This club has big ambitions; I too have big ambitions. Together I’m sure we will make history.”
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ocito.. Vec je poletio, vidjena mu zena trazi kucuOfficialAgent je napisao/la:Nedved
ocito da je sve gotovo
evo i kuca na prodaju
- IlCapitano
- Kontakt:
Očito da se nastavljaju izmišljati izjave kako kome paše.OfficialAgent je napisao/la:Nedved
ocito da je sve gotovo
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.