Ovakva bi večeras trebala biti koreografija na tribinama, biće super ako sve ispadne kako treba.

PS. Jedna novost

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Texi je napisao/la:U prilog vam ide i to što Bajern sigurno neće biti prvi tim koji je odbranio trofej u LŠ, pa zašto onda ne bi bio eliminisan već u 1/8 finala ?
ovo što mediji rade je strašno...ja mislim da samo totalni debil može ovoliko srozat šanse jedne ekipe iako se ta ekipa bori za titulu u najjačoj ligi svijeta....recimo više daju šansu Olympiacosu protiv Uniteda nego nama protiv bayerna....ja mislim da su šanse 60:40 u njihovu korist,al' brate daleko od tog da mislim da mi ne možemo ovo dobit...cala je napisao/la:Previse nas podcjenjuju, a Boga mi i mi sami sebe. Momke je malo i digla ona pobjeda nad Liverpoolom, svasta moze bit. Opet sve zavisi od Wenge i kako postroji momke.
kmeknutiRodgersBOSS je napisao/la:Jao,kako cete veceras kmeknuti.
Jel bas hoces da se svadjamo, ja razumijem da si ti doso podbadat, al buraz, kako imas obraza...znas na sto mislim, da ne povlacimo bespotrebnu raspravu...RodgersBOSS je napisao/la:Jao,kako cete veceras kmeknuti.
Sheyi je napisao/la:Zamisli da im večeras Giroud uvali tri puta
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.