FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Sapunaru28
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sapunaru28 » 05 maj 2013, 19:38

TKC je napisao/la:Da bi ja bio presednik saveza BIH. Bosanska Premier Liga bi se zvala Petronas Super Lig. Imala bi 10 tima. 5 utakmica svako kolo. Novi tv ugovor sa TV1 ili KANAL1. Dvije utakmice subotom 3 nedejljom svi od ni Live prenos. Olimpik, Zeljo, FK Sarajevo bi bili u arapska ruke, Sheikh/Emir bla bla bla....

I mi bi imali dva tima u Champions Ligi i jedan u Europa Liga. Sarajevo bi postao novi Istanbul, Besiktas (olimpik),FK Sarajevo(Fenerbahce), Zelje(Galatasaray). The Big 3!'
:)

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 05 maj 2013, 21:14

HZ_ilidzaa je napisao/la:Ako Bog da u srijedu se popišati komšinicama na titulu pa da je slave ko da je nisu ni osvojili :mrgreen: Realna prognoza 1-1 eventualno 2:2.
I 1-1 i 2-2 garantuje titulu ako ti nije niko rekao.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Alfa_Muzijak
Kontakt:

Post Postao/la Alfa_Muzijak » 05 maj 2013, 21:17

pile87 je napisao/la:
HZ_ilidzaa je napisao/la:Ako Bog da u srijedu se popišati komšinicama na titulu pa da je slave ko da je nisu ni osvojili :mrgreen: Realna prognoza 1-1 eventualno 2:2.
a ko je tebi rekao da garantuje volio bi ga upoznat :mrgreen:
Zadnja izmjena: Alfa_Muzijak, dana/u 05 maj 2013, 21:17, ukupno mijenjano 1 put.
NEW YORK - PARIS - PECKHAM

hearts
Kontakt:

Post Postao/la hearts » 05 maj 2013, 21:17

pile87 je napisao/la:
Iako ste je osvojili već, x na derbiju ne garantuje titulu teoretski još ima šanse.

Nego ti si onako vazda pametan i sve znaš šta ovo bi sa ovim dugovima i dužnicima
SAMIR NUHANOVIĆ 66'

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 05 maj 2013, 21:22

Alfa_Muzijak je napisao/la: a ko je tebi rekao da garantuje volio bi ga upoznat :mrgreen:
**** ti uciteljicu pocni sabirat...

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 05 maj 2013, 21:24

Do tebe je Pile, ako bude X ostaje 9 bodova, 3 kola prije kraja, a oni bolji medjusobni omjer. U teoriji jos ne bi imali titulu. ;)
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

hearts
Kontakt:

Post Postao/la hearts » 05 maj 2013, 21:25

pile87 je napisao/la:
Alfa_Muzijak je napisao/la: a ko je tebi rekao da garantuje volio bi ga upoznat :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol:
Zadnja izmjena: hearts, dana/u 05 maj 2013, 21:25, ukupno mijenjano 1 put.
SAMIR NUHANOVIĆ 66'

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 05 maj 2013, 21:25

hearts je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
Iako ste je osvojili već, x na derbiju ne garantuje titulu teoretski još ima šanse.

Nego ti si onako vazda pametan i sve znaš šta ovo bi sa ovim dugovima i dužnicima
kakvi bolan dugovi, pa imamo da platimo 5 gostujucih utakmica po 40 000KM
a da nemamo isplatiti Hadziji...
ne budi smijesan,
sto cemo placati kad sami sebi mozemo dati licencu. a i vama uzeti, zato pazi sta pricate i od koga trazite.
samo se sjeti kako ste prosle godine dobili licencu(tako cemo i mi ove).
jel tako?
i u cemu ti vidis problem?
Zadnja izmjena: tu i tamo, dana/u 05 maj 2013, 21:25, ukupno mijenjano 1 put.

Alfa_Muzijak
Kontakt:

Post Postao/la Alfa_Muzijak » 05 maj 2013, 21:25

pile87 je napisao/la:
jesi glup :lol:
NEW YORK - PARIS - PECKHAM

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 05 maj 2013, 21:25

pile87 je napisao/la:
Ma pile zbog bolje medusobnog skora (1:0 Kosevo, 1:1 ili 2:2 Grbavica), ostali bi na 9 bodova tri kola prije kraja. Svi smo ovo zaboravili. Fakticki, bilo bi nam pokvareno slavlje, jer bi se proslava odgodila za sljedece kolo...

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 05 maj 2013, 21:26

A oni mukice još se nadaju...
DRUG NEBI TI PUNCA

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 05 maj 2013, 21:28

DzoleZeljo je napisao/la:
Ma pile zbog bolje medusobnog skora (1:0 Kosevo, 1:1 ili 2:2 Grbavica), ostali bi na 9 bodova tri kola prije kraja. Svi smo ovo zaboravili. Fakticki, bilo bi nam pokvareno slavlje, jer bi se proslava odgodila za sljedece kolo...
Pa nismo mi invalidi da propustimo tri utakmice ali mozemo biti totalno rastereceni i to je jedino bitno, a mozemo i derbi odigrat rastereceno bez ikakvog srkleta.
A ne mogu da vjerujem da se neko od navijaca sarajeva jos uvijek nesto nada, muko moja.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 05 maj 2013, 21:32

Alfa_Muzijak je napisao/la: jesi glup :lol:
Ja sam glup a ti sebi pojeo dzigericu ! Vjeruj mi da sam puno srecni od tebe!

mikimaus
Kontakt:

Post Postao/la mikimaus » 05 maj 2013, 21:37

SarajlijaTM je napisao/la:
mikimaus je napisao/la: ev golovi , ekstra partija danas , ja sam prezadovoljan igrom u prvom poluvremenu . Drugo je bilo samo formalnost i cuvanje snage za komsinice .
"Zanimljiva golijada" na kosevu,u najmanju ruku,cetvrti go odlican ;)

Cudno to sto kod svih golova odbrana zvjezde,blago receno indisponirana.Kod prvog gola,hadzic dodaje suljicu,a igrac zvjezde savija nogu i lopta nesmetano prolazi do suljica,kod drugog gola hadzic zaobilazi igrace ko cunjeve i suta,dok se golman baca tek kad mu je lopta na metar prisla.prije treceg gola,korner,ama bas ni jedan igrac zvjezde se ne trudi da skoci,izbije ili poslje blokira sut torlaka...
cetvrti go,jako lijep go,takodjer lopta prolazi dvojici igraca tik pored glave,ali,zanimljivo,ni jedan ne skace.
go zvjezde,ipak je bilo dovoljno 3 razlike....

ne volim ovakve stvari pisati,ali zbog ovakvih tekmi,prelaza iz 2/1 ,3:0 ,3:1 ,0:1 i jos par da ne nabrajam se mlatnula fina lova na kladari,pa isti ti blate i se.ru po drugim ljudima,samo da bi skrenuli paznju sa sebe.mnogo toga je provaljeno,a kraj sezone ce reci svoje.
raspravljete ovdje o zeljinom penalu u utakmici u kojoj nas je sudija handrio citavo vrijeme i zadnjih 7-8 tekmi sto nas handri,nije vas stid ili ste coravi ili je vas standardni mentalitet. naravno cast izuzetcima!

p.s.-u srijedu ce te dobiti koliko ste i zasluzili za cjelogodisnju taktiku "nek komsiji crkne krava" !!!
Zanimljiva utakmica na Otoci . kod gola Hodzica igraci olimpika dozvoljavaju igracu da ih prebacuje ko malu djeci oni samo gledaju . Igraci olimpica su pravili , pravili i pravili penal sve dok ga sudija nije puhnuo , zaista sumljivo , za kladionice iz x u 1 . Ne volim pisati ovakve stvari ali je neko zaista uzeo lovu za ovo . ne seri bgt .
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI

hearts
Kontakt:

Post Postao/la hearts » 05 maj 2013, 22:14

SarajlijaTM je napisao/la:
mikimaus je napisao/la: ev golovi , ekstra partija danas , ja sam prezadovoljan igrom u prvom poluvremenu . Drugo je bilo samo formalnost i cuvanje snage za komsinice .
"Zanimljiva golijada" na kosevu,u najmanju ruku,cetvrti go odlican ;)

Cudno to sto kod svih golova odbrana zvjezde,blago receno indisponirana.Kod prvog gola,hadzic dodaje suljicu,a igrac zvjezde savija nogu i lopta nesmetano prolazi do suljica,kod drugog gola hadzic zaobilazi igrace ko cunjeve i suta,dok se golman baca tek kad mu je lopta na metar prisla.prije treceg gola,korner,ama bas ni jedan igrac zvjezde se ne trudi da skoci,izbije ili poslje blokira sut torlaka...
cetvrti go,jako lijep go,takodjer lopta prolazi dvojici igraca tik pored glave,ali,zanimljivo,ni jedan ne skace.
go zvjezde,ipak je bilo dovoljno 3 razlike....

ne volim ovakve stvari pisati,ali zbog ovakvih tekmi,prelaza iz 2/1 ,3:0 ,3:1 ,0:1 i jos par da ne nabrajam se mlatnula fina lova na kladari,pa isti ti blate i se.ru po drugim ljudima,samo da bi skrenuli paznju sa sebe.mnogo toga je provaljeno,a kraj sezone ce reci svoje.

raspravljete ovdje o zeljinom penalu u utakmici u kojoj nas je sudija handrio citavo vrijeme i zadnjih 7-8 tekmi sto nas handri,nije vas stid ili ste coravi ili je vas standardni mentalitet. naravno cast izuzetcima!

p.s.-u srijedu ce te dobiti koliko ste i zasluzili za cjelogodisnju taktiku "nek komsiji crkne krava" !!!
" onclick="window.open(this.href);return false;
Okreni na 2:30 pa pričaj o sklanjanju i pomjeranju i kašnjenju i krivom bacanju i svemu ostalo ;) Imaš negdje i klipp strašnog Benovića, pa loš dan Radnika iz Bijeljine imate vi o svojoj kravi hvalospjeve napisati, nego vratite čovjeku pare i vratite licencu u savez.
Planinići su još duboko u vašim genima
SAMIR NUHANOVIĆ 66'

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 06 maj 2013, 08:57

@hearts - jesi ti corav? 3x izbijaju loptu i na kraju adilova noga prodje liku pored glave!!

hajd ti postavi tu glavu?

A drago mi je sto ti je jedini kontraargument na sve sto sam ja napisao,neki navodno sumnjivi zeljin go,nisam ja lafe pisao o zelji,ja pisem o vama , imas sve fino objasnjeno,a ti nemas sta reci na to :lol:
budi realan,svi znate da ste export-import sarajevo,a serendate na nas

planinici=udbići

Dialiba
Kontakt:

Post Postao/la Dialiba » 06 maj 2013, 08:59

Činjenica je sljedeća...

Pitarima nikad problem bila teorije (tu su daleko najjači), al ih malo zeza praksa i realizacija... ;)

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 06 maj 2013, 09:50

Dajte vise, nemojte ni vi biti glupi!

Sta se njima pravdate koji **** vise. Ima teren, pa neka se dokazuju, snalaze i sve sto je potrebno da se ostvari povoljan rezultat. Njima je uvijek neko treci krivac. Neuspijeh Zelje slave vise nego uspijeh Sarajeva jer oni nisu navijaci Sarajeva vec anti-Zeljo. Znam par likova licno, koji su bili pravi Manijaci, a onda odjednom veliki Hordasi. Dakle, oni nisu Sarajevo vec anti-Zeljo i sa takvim osobama nikada necete naci zajednicku rijec, pa makar sutra Reala pobjedili... ;)

U SRIJEDU IH TREBA SILOVATI U POJAM, PA NEKA SE ONDA ZALE PLATINIJU AKO HOCE!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 06 maj 2013, 10:27

pile87 je napisao/la:
Alfa_Muzijak je napisao/la: jesi glup :lol:
Ja sam glup a ti sebi pojeo dzigericu ! Vjeruj mi da sam puno srecni od tebe!
Zajebo si se strucnjak,mojne izvlakuse nego se poklopi do srijede pa onda slavi..
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

htcxone
Kontakt:

Post Postao/la htcxone » 06 maj 2013, 10:49

ja ušao na temu "FK SARAJEVO" a vidim ove avatare sve nesto plavo i u potpisu timi... a admin pajki

jad sto su ih 60 i neke uhvatili u krađi i namjestanju, nego sad kad cijela drzava im se smije (Da cijela drzava) oni dodju ovdje i pricaju o namjestanju utakmice koja SARAJEVU nista ne znaci
Mi da smo stelili sa zvijedzom stelili bi onaj remi 2-2 kada smo imali igraca vise a nebi sad kad nam NE TREBA stelili... za razliku od vas i utakmica sa leotarima, rudaruma, radnicima i ostalima :mrgreen:
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!

31 31 31 31 31 31 31

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Kyle88, miguelramos, NazorUso, plisek i 39 gostiju.