Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

reds
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la reds » 05 jan 2013, 14:26

Desmond je napisao/la:
Ponos Torina je napisao/la:ja mislim da se kvote dijele(prvu sa drugom)
Podijeliš prvi broj sa drugim, pomnožiš sa ulogom i sabereš sa ulogom i dobiješ dobitak.
Npr.
Ako uložiš 10 maraka da će Ince doći u Liverpool
1/12 = 0,083333
To pomnožiš sa 10 i dobiješ 0,83
Onda sabereš sa 10 i to je 10,83
Dakle
ULOG: 10 ;EVENTUALNI DOBITAK: 10,83
Jednostavnije - prvu dijeliš sa drugom i dodaš 1.

1/12 = 0,083 + 1 = 1,083

I ja sam malo začuđen sa svim ovim oko Koatesa, a još više ovim nekim izjavama Rodžersa. :|
FK Pjetlovi

Desmond
Kontakt:

Post Postao/la Desmond » 05 jan 2013, 15:29

"Lille striker and former Chelsea man Salomon Kalou says he is "flattered" by talk linking him with a return to the Premier League, with Liverpool and West Ham believed to be keen."
Čuj me ti! Nađi snage, mijenjaj svijet! Budi ista kao more, što valovima mijenja svih obala lik.

peppo_owen
Kontakt:

Post Postao/la peppo_owen » 05 jan 2013, 15:31

Tom Ince starting for #Blackpool at Fulham

#LFC Transfer Gossip: Liverpool eye 'new Alonso' for £16m, Ilicic
ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"

Desmond
Kontakt:

Post Postao/la Desmond » 05 jan 2013, 15:34

peppo_owen je napisao/la:Tom Ince starting for #Blackpool at Fulham

Fine vijesti za Incea :)
A što se tiče Iličića, možda na ljeto, ali sad teško.
Sve u svemu, strašan igrač.
Čuj me ti! Nađi snage, mijenjaj svijet! Budi ista kao more, što valovima mijenja svih obala lik.

nummaLFCŽ
Kontakt:

Post Postao/la nummaLFCŽ » 05 jan 2013, 15:35

peppo_owen je napisao/la:Tom Ince starting for #Blackpool at Fulham

To se odnosi na Beneta Etxebarriu, a u nastavku istog teksta se spominje da od Ilicica nema nista.

http://aggbot.com/Liverpool-News/360/article/18673255" onclick="window.open(this.href);return false;
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.

Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 05 jan 2013, 15:39

Dobro je pa nema ništa od Incea, sad će valjda ići na neke druge mete.

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 05 jan 2013, 15:39

http://liverpoolfc.com/news/latest-news ... -to-the-96" onclick="window.open(this.href);return false;

Respect za Mansfield.
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 05 jan 2013, 15:43

Kakav Ilicic :lol: :lol: :lol: kakvi bakraci..nema nista od toga,taj kloc da se povezuje sa nama...Zainteresovani smo za igraca Betisa Benat veznjak mada mi je to malo nerealno,posto nemamo za germe :mrgreen: ima klauzulu u ugovoru 20 mill..i oni ga nece pustiti za manje para.....ima vise klubova zainteresovanih za njegove usluge.....

Ince ce doci sigurno to je 10000000000000% sigurno samo je pitanje dana kada ce Blackpool da popusti,posto se i Incu zuri,a Blackpool bi da jos malo pomuze Liverpool za koji dinar....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 05 jan 2013, 15:58

Blackpool taking a BIG risk. Seen us pay up on over priced Adam, now looking to mug us on Ince.

Ovo je jedini razlog zašto sada imamo problema sa transferima, Commoli i Daglish su plaćali nevjerovatne sume za igrače i sad svako hoće da nas izmuze maksimalno sa pričom "Ako ste dali za hendersona 20 mil onda ovaj naš vrijedi 50 itd itd" Ovo samo navodim primjer.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

peppo_owen
Kontakt:

Post Postao/la peppo_owen » 05 jan 2013, 16:02

Ilicic kloc??? :o po meni jako dobar igrac,gledao sam ga u nekoliko navrata ove sezone i mogu reci da se istice od ostalih igraca Palerma,vec odavno je sazrio u prelazak u neki ozbilnjji klub.A sto se tice tog Inca,meni vala svejedno,al uglavnom msm da bi to mogao biti igrac da popuni mjesto na klupi.

@NummaLFCŽ nisam isčitao text do kraja,ono samo vidio naslov i postavio,imo nekih obaveza pa ono brzinski reko da vas obradujem :)
ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 05 jan 2013, 16:08

Ilicic je prosle godine igrao dobro,ali je propao totalno kao i kompletna Slovenska Reprezenntacija,najbolji igrac Palerma je Miccoli i to ubjedljivo i da nije njega i njegovih golova taj Palermo bi bio zadnji na tabeli..To povezivanje LFC i Ilicica smijesno i jadno,jos nismo spali tako nisko bar koliko ja znam....

Da hoce Rodgers zavrsiti sa ovim transferima sto prije da se pocne raditi jos jace :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

jesu nas zaredale ove utakmice nedeljom :cry: valja cekati :lol: 8-)
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

RtoX
Kontakt:

Post Postao/la RtoX » 05 jan 2013, 16:36

Ponos Torina je napisao/la:Ilicic je prosle godine igrao dobro,ali je propao totalno kao i kompletna Slovenska Reprezenntacija,najbolji igrac Palerma je Miccoli i to ubjedljivo i da nije njega i njegovih golova taj Palermo bi bio zadnji na tabeli..To povezivanje LFC i Ilicica smijesno i jadno,jos nismo spali tako nisko bar koliko ja znam....

Da hoce Rodgers zavrsiti sa ovim transferima sto prije da se pocne raditi jos jace :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

jesu nas zaredale ove utakmice nedeljom :cry: valja cekati :lol: 8-)
Jojj jest tacno nikad da subotom poigramo.
"You'll Never Walk Alone"

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 05 jan 2013, 17:13

@F8Piraux:
Kevin Gameiro could be on the way to Liverpool. He agreed terms with LFC last night. Now on PSG to make the final decision.
Valjda će se isplatit :mrgreen:

nummaLFCŽ
Kontakt:

Post Postao/la nummaLFCŽ » 05 jan 2013, 17:26

EBSCO je napisao/la:
@F8Piraux:
Kevin Gameiro could be on the way to Liverpool. He agreed terms with LFC last night. Now on PSG to make the final decision.
Koliko je pouzdan izvor ?

Nadam se da ima istine u ovome, Gameiro je odlican napadac, da nema Zlatana u PSGu bio bi u prvih 11 sigurno.
On, Suarez, Sturridge bi po meni bili odlicna kombinacija, mogli bi se rotirati stalno u toku utakmice jer sva trojica mogu igrati i u spicu i po strani.
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.

Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !

peppo_owen
Kontakt:

Post Postao/la peppo_owen » 05 jan 2013, 17:38

Haman da je novo pojacanje Gameiro,koji je svakako dobrodosao,i msm da bi se mogao pokazati u najboljem svjetlu.Al ostaje zal za Dembom,vise sam volio njega vidjet nego Sturidga,al valjda i Dani se pokaze kao pojacanje.

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 05 jan 2013, 17:48

nummaLFCŽ je napisao/la:
EBSCO je napisao/la:
@F8Piraux:
Koliko je pouzdan izvor ?

Nadam se da ima istine u ovome, Gameiro je odlican napadac, da nema Zlatana u PSGu bio bi u prvih 11 sigurno.
On, Suarez, Sturridge bi po meni bili odlicna kombinacija, mogli bi se rotirati stalno u toku utakmice jer sva trojica mogu igrati i u spicu i po strani.
Jako pouzdan koliko znam Piraux je sportski reporter u francuskoj :D

nummaLFCŽ
Kontakt:

Post Postao/la nummaLFCŽ » 05 jan 2013, 17:50

Daniel Pacheco @dani37pacheco
Thanks everyone for birthday messages. Flying home for few days. I'm not
involved in tomorrow's game. Thanks a lot again. YNWA.

Da ga hoce makar na klupu nekad stavit.
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.

Desmond
Kontakt:

Post Postao/la Desmond » 05 jan 2013, 18:07

E ovo je već nešto, a ne Ince.
Vjerovatno bi to značilo da je napad Sturridge---Gameiro---Suarez
S klupe još Sterling, Assaidi i Borini, a Suso da bude više ofanzivni vezni, da pravimo sebi Davida Silvu.
Možda bi mu i jedna kvalitetna posudba godila, u neku ekipu gdje će igrati redovno.
Downing bi onda trebao otići jer bih rado vidio Robinsona kao zamjenu za Enriquea.
Sa Gameirom bi mogli reći da smo imali uspješan prelazni rok.

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 05 jan 2013, 18:34

Gdje pratite to za Gameira,ja nigdje nisam vidio informaciju da je blizu potpisa :roll: .

nummaLFCŽ
Kontakt:

Post Postao/la nummaLFCŽ » 05 jan 2013, 18:35

Francois Piraux @F8Piraux
Gameiro statement : Carlo Ancelotti wants Kevin Gameiro at PSG until the summer.
"Gameiro is a very important player for us". #PSG #LFC

Izgleda ipak nista od Gameira, steta.
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.