Ja sam pesimističan, ali eto vidjet ćemo šta možemo uraditi sutra. Sretno nam svakako. Samo nek suđenje bude na mjestu.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
ako sudije budu radile svoj pos'o,ništa nije isključenoPatrice_Evra_3 je napisao/la:Hoće li taj Bayern biti nagažen sutra ili ne?
Zasto? Bili smo nakon 8-2, 5-1, 6-3 pa bicemo i ovdje (aBd) nakon bilo kojeg rezultata osim ako nas administracija ne otjera.van gall je napisao/la:Znaci sutra u ova doba ne bi trebalo bit topnika na forumu
sutrasnja tekma ce reci svojebega_afc je napisao/la:Previse se vi sekirate za Topnike, meni se cini. Da ste dosli s iole normalnijom konverzacijom moglo bi se raspravljat. Ovako vodit s vama neku ozbiljnu diskusiju ne vrijedi. Cast pojedincima. I ako ce neko na forumu doc cestitat nakon poraza, to ce bit Topnici, samo ima ono ali, cisto sumnjam da ce sutra to trebat uradit.
Kod Wengera je moguce da svi zaigrajuVGS je napisao/la:Samo da OX zaigra sutra, da ne bude Santi Ozil Rosicky, to bi bio odron
Jack umjesto OX-a...Rozza na krilo....barem po najavamaanell je napisao/la:Kod Wengera je moguce da svi zaigrajuVGS je napisao/la:Samo da OX zaigra sutra, da ne bude Santi Ozil Rosicky, to bi bio odron
------Flamini-----Rosicky------
Ox------------Ozil-----------Cazorla
Bilo bi bolje Jacka staviti na krilo kao protiv Marseja.rambo16 je napisao/la:Jack umjesto OX-a...Rozza na krilo....barem po najavamaanell je napisao/la:Kod Wengera je moguce da svi zaigrajuVGS je napisao/la:Samo da OX zaigra sutra, da ne bude Santi Ozil Rosicky, to bi bio odron
------Flamini-----Rosicky------
Ox------------Ozil-----------Cazorla
Moras zamijenit Artetu, kartoni. Ubaci SelstromaRockefeller je napisao/la:3-2-5-0 formacija.![]()
----------------------------Szczesny-------------------------
------------Sagna-------Mertesacker------Koscielny------
------------------Flamini-------------Arteta-----------------
Wilshere-----Chamberlain----Ozil-----Rosicky-----Gibbs
![]()
Šalimo se naravno, samo hrabro i ofanzivno. Nema veze kakav će biti rezultat.
U Rusiju, ja.Rockefeller je napisao/la:Je l' se vraća?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.