Sta te cudi buraz?
Ljudi su kontali da se zajebavam kad sam govorio da se Hulahopka zega s adminom, a 100% je provjerena informacija...
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Sta te cudi buraz?
Strumica ili ti ga Akademija Pandev je dobila Partizan.NoDi80 je napisao/la: ↑05 jun 2024, 20:39Željezničar je u drugom kolu grupe C na turniru u Zlatiboru poražen od Brere iz Strumice rezultatom 3:1.
Velez dobio Vojvodinu
Sramota uz duzno postovanje neka lijeva Makedonska ekipa nas rutinski uzima
Celavica jos uvijek prodaje suplju s Holandskim cv
Mijenjaj ovo Rahimicu OP sve gori
Dajte Dinu stavite za direktora OP zasluzio je nesto minimalno od nas
Sigurno je bolji Curica koji je davno sve konce pogubio
Nja i Zrinjski ( to znam sigurno ) placaju djeci od 14 - 15, koja su potencijali stipendije, smjestaj, skolovanje, ishranu, opremu a kod nas vecina djece placa vecinu ili sve od navedenog. Mislim da ne treba dalje ?Hansestadt je napisao/la: ↑05 jun 2024, 22:31Ne treba lagati, mislio sam sam da je Curic dobar izbor kad je tek dosao, medjutim ne vidi se uopste neki pomak. Sad je upitno koliko je do njega, i sta se moze bolje uraditi, ali ocigledno je da omladinska skola ne daje rezultate.
Sve je to zasluga Uprave koju je predvodio prodavac deterdženta.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑05 jun 2024, 22:41Nja i Zrinjski ( to znam sigurno ) placaju djeci koja su potencijali stipendije, smjestaj, skolovanje, ishranu, opremu a kod nas vecina djece placa vecinu ili sve od navedenog. Mislim da ne treba dalje ?
Vjerovatno najbolja opcija i za njega i za Zelju. Ne sumnjam da ce htjet pomoc u savjetu kome god bude trebalo.
Ok, najgori je ikad od svih kojih su bili na celu ali cija je zasluga da se evo koliko godina poslije nismo pomakli centimetra na bolje ??Virtu4l je napisao/la: ↑05 jun 2024, 22:50Sve je to zasluga Uprave koju je predvodio prodavac deterdženta.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑05 jun 2024, 22:41Nja i Zrinjski ( to znam sigurno ) placaju djeci koja su potencijali stipendije, smjestaj, skolovanje, ishranu, opremu a kod nas vecina djece placa vecinu ili sve od navedenog. Mislim da ne treba dalje ?
Nikad se niko nije zapitao odakle njemu pravo da se ovako odnosi prema Željinoj djeci kao da je vlasnik kluba? Kao da mu je babo ostavio klub u amanet.
Jedna fudbalska neznalica da donosi ovako važne odluke umjesto struke? Sad zamislite kakve su mu bile ostale odluke.
Njegova naravno. Niko poslije njega nije imao ni promil šanse da uspije jer su problemi došli bukvalno odmah naredni dan kad je otišao. Ostavio je nenormalne rashode i nula maraka na računu, kao i nula maraka u dolasku. Ne postoji niko ko je to mogao izvući. Odmah si se morao zadužiti da bi bar plate ispoštovao. To je nešto što vi ne želite da shvatite.
Nije mogao ostat kad je otjeran. Sto se mene tice ko ga yebe al mu hvala za sve sto je uradio.Virtu4l je napisao/la: ↑05 jun 2024, 23:10Njegova naravno. Niko poslije njega nije imao ni promil šanse da uspije jer su problemi došli bukvalno odmah naredni dan kad je otišao. Ostavio je nenormalne rashode i nula maraka na računu, kao i nula maraka u dolasku. Ne postoji niko ko je to mogao izvući. Odmah si se morao zadužiti da bi bar plate ispoštovao. To je nešto što vi ne želite da shvatite.
To kad krene, ne zaustavlja se tako lako. Treba ti dobar rezultat u Evropi i jedan dobar izlazni transfer da se bar ne bi morao zaduživati. Mi ništa od toga nismo postigli. Pare od tog istog Šabanadžovića su unaprijed potrošili i kad su legle samo su proslijeđene dalje.
Možda bi se nekako i provukli da nije bilo pandemije, ali ona nas je zakucala za dno na kojem smo evo i danas.
Da je ostao još godinu dana kad je nestalo para ja mu nikad ništa ne bi prigovorio. Ovako, kad su se izvukli kao kurvice kad je nestalo para, još se nisu pojavili na skupštini, nisu izvršili ni primopredaju već se samo naredni dan nisu pojavili u klubu - to rade samo fukare.
Svugdje na svijetu se radi primopredaja poslova, funkcija, nove ljude uputiš u posao, jer svako uglavnom radi na svoj način, ima neke druge navike. Oni se nisu udostojili ni to da urade.
Itekako je mogao ostati, mogao je odraditi sve to ljudski i ne ponašati se kao uvrijeđena mlada. Ego mu to nije dozvolio, kao i sve ostalo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.