FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
51
20%
2. Borbu za Evropu
117
45%
3. Sredinu tabele
48
19%
4. Borbu za opstanak
42
16%

Ukupno glasova: 258

upohaluhizugnimda
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la upohaluhizugnimda » 05 jun 2024, 19:41

avalPacidoroP je napisao/la:
05 jun 2024, 19:35
BIZMARK66 je napisao/la:
05 jun 2024, 10:02
Piconi jedni, ne smije me niko zguzit
Jel' moguće ovo :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Sta te cudi buraz?

Ljudi su kontali da se zajebavam kad sam govorio da se Hulahopka zega s adminom, a 100% je provjerena informacija...
ZBOGOM i HVALA VJEČNIM BORD LEGENDE

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 05 jun 2024, 19:45

Je li nam Hulahopka sredio Alma Ras?

AjkulaCekicarka
Kontakt:

Post Postao/la AjkulaCekicarka » 05 jun 2024, 20:29

ĐURBUZOVIĆ HAJRUDIN

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 05 jun 2024, 20:39

Željezničar je u drugom kolu grupe C na turniru u Zlatiboru poražen od Brere iz Strumice rezultatom 3:1.
Velez dobio Vojvodinu
Sramota uz duzno postovanje neka lijeva Makedonska ekipa nas rutinski uzima
Celavica jos uvijek prodaje suplju s Holandskim cv
Mijenjaj ovo Rahimicu OP sve gori
Dajte Dinu stavite za direktora OP zasluzio je nesto minimalno od nas
Sigurno je bolji Curica koji je davno sve konce pogubio
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

MrkiMedo
Kontakt:

Post Postao/la MrkiMedo » 05 jun 2024, 21:00

Hvala Dini. Ja sam se nadao da ostaje kao trener, ali po svim pricama izgleda da nece. Isplatiti covjeka do kraja, zasluzio je makar na taj nacin da mu pokazemo postovanje koje godinama ne pokazujemo nasim pravim Zeljovcima.

BIZMARK66

Post Postao/la BIZMARK66 » 05 jun 2024, 21:27

Ostah ja nejeban....

gegenpressing
Kontakt:

Post Postao/la gegenpressing » 05 jun 2024, 22:25

NoDi80 je napisao/la:
05 jun 2024, 20:39
Željezničar je u drugom kolu grupe C na turniru u Zlatiboru poražen od Brere iz Strumice rezultatom 3:1.
Velez dobio Vojvodinu
Sramota uz duzno postovanje neka lijeva Makedonska ekipa nas rutinski uzima
Celavica jos uvijek prodaje suplju s Holandskim cv
Mijenjaj ovo Rahimicu OP sve gori
Dajte Dinu stavite za direktora OP zasluzio je nesto minimalno od nas
Sigurno je bolji Curica koji je davno sve konce pogubio
Strumica ili ti ga Akademija Pandev je dobila Partizan.
Ali se slažem da je Ćurić prenapuhan,kao da je vodio PSV ili Twente a ne neke amaterske ekipe.
Brohra ribo se...

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 05 jun 2024, 22:31

Ne treba lagati, mislio sam sam da je Curic dobar izbor kad je tek dosao, medjutim ne vidi se uopste neki pomak. Sad je upitno koliko je do njega, i sta se moze bolje uraditi, ali ocigledno je da omladinska skola ne daje rezultate.

RatoborniMrmot
Kontakt:

Post Postao/la RatoborniMrmot » 05 jun 2024, 22:41

Hansestadt je napisao/la:
05 jun 2024, 22:31
Ne treba lagati, mislio sam sam da je Curic dobar izbor kad je tek dosao, medjutim ne vidi se uopste neki pomak. Sad je upitno koliko je do njega, i sta se moze bolje uraditi, ali ocigledno je da omladinska skola ne daje rezultate.
Nja i Zrinjski ( to znam sigurno ) placaju djeci od 14 - 15, koja su potencijali stipendije, smjestaj, skolovanje, ishranu, opremu a kod nas vecina djece placa vecinu ili sve od navedenog. Mislim da ne treba dalje ?

Nema para, nema muzike. Sto se i vidi po igracima koje izbacujemo iz OP u zadnje vrijeme. To je ozbiljna prica, a mi neozbiljni + kokuzi.

Orvel
Kontakt:

Post Postao/la Orvel » 05 jun 2024, 22:45

Ja ne znam sta je s vama ljudi. Vi od svega napravite tragediju. Sad je lose sto Dino ne ostaje trener. Pa kad su dolazili bilo je receno imaju ugovor godinu i po kao strucni stab na cijem ce celu biti Dino dok se ne nadje sef strucnog staba nakon cega oni ostaju u klubu.

Svi ste prizivali Corica i sad eto kad ga dovedu opet ne valja to, daj Dinu da ga mozemo tjerati nakon 2 3 kola na jesen.

Hvala Dini i strucnom stabu ali hajmo malo realno, treba nam znalac na klupi, naravno uz Zeljinu krv koja ce drzati svlacionicu mirnom i poniznom. Ne pravite tragediju nego podrzite napokon ono sto ste svi prizivali.

Kakva nepravda je ucinjena prema bilo kome u ovom slucaju? Sam Dino je izjavio xy puta da je on tu u ulozi strucnog staba i sefa dok se ne pronadje novo rjesenje za sefa.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 jun 2024, 22:50

RatoborniMrmot je napisao/la:
05 jun 2024, 22:41
Nja i Zrinjski ( to znam sigurno ) placaju djeci koja su potencijali stipendije, smjestaj, skolovanje, ishranu, opremu a kod nas vecina djece placa vecinu ili sve od navedenog. Mislim da ne treba dalje ?
Sve je to zasluga Uprave koju je predvodio prodavac deterdženta.
slika
Nikad se niko nije zapitao odakle njemu pravo da se ovako odnosi prema Željinoj djeci kao da je vlasnik kluba? Kao da mu je babo ostavio klub u amanet.

Jedna fudbalska neznalica da donosi ovako važne odluke umjesto struke? Sad zamislite kakve su mu bile ostale odluke.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 05 jun 2024, 22:51

Nije jos nista rijeseno, jos se razmislja oko trenera
Nadam se da ce Dino dobiti sansu i ostati
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 05 jun 2024, 22:58, ukupno mijenjano 2 puta.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 05 jun 2024, 22:54

muharemovicdzelo je napisao/la:
05 jun 2024, 17:46
Moguće da će Hajrudin u omladinski pogon.
Vjerovatno najbolja opcija i za njega i za Zelju. Ne sumnjam da ce htjet pomoc u savjetu kome god bude trebalo.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 jun 2024, 22:57

Zaista ne znam zašto bi tražili trenera ako Dino želi da ostane. Ne zanima me koliko ima godina i kakav su dogovor imali sa njim. Čovjek je od luzerske ekipe napravio pobjednike i to kad je bilo najteže. Jednu katastrofalnu sezonu je na kraju napravio koliko-toliko podnošljivom.

Kliknuo je sa ekipom, tačno se osjetila pozitivna atmosfera i ne vidim niti jedan razlog zašto ne bi dobio i narednu sezonu.
Voli te tvoje Sarajevo.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 05 jun 2024, 22:58

Premijer Liga i Kup BiH

Denis Coric
56 meceva
21 pobjeda
15 remija
20 poraza

Dino
29 utakmica
18 pobjeda
9 remija
2 poraza

S tim da je Dini omjer od 2013
Nema preciznih podataka od ranije osim osvojenog superkupa
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 05 jun 2024, 23:01, ukupno mijenjano 1 put.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 05 jun 2024, 22:59

Virtu4l je napisao/la:
05 jun 2024, 22:50
RatoborniMrmot je napisao/la:
05 jun 2024, 22:41
Nja i Zrinjski ( to znam sigurno ) placaju djeci koja su potencijali stipendije, smjestaj, skolovanje, ishranu, opremu a kod nas vecina djece placa vecinu ili sve od navedenog. Mislim da ne treba dalje ?
Sve je to zasluga Uprave koju je predvodio prodavac deterdženta.
slika
Nikad se niko nije zapitao odakle njemu pravo da se ovako odnosi prema Željinoj djeci kao da je vlasnik kluba? Kao da mu je babo ostavio klub u amanet.

Jedna fudbalska neznalica da donosi ovako važne odluke umjesto struke? Sad zamislite kakve su mu bile ostale odluke.
Ok, najgori je ikad od svih kojih su bili na celu ali cija je zasluga da se evo koliko godina poslije nismo pomakli centimetra na bolje ??
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 jun 2024, 23:10

godrina je napisao/la:
05 jun 2024, 22:59
Ok, najgori je ikad od svih kojih su bili na celu ali cija je zasluga da se evo koliko godina poslije nismo pomakli centimetra na bolje ??
Njegova naravno. Niko poslije njega nije imao ni promil šanse da uspije jer su problemi došli bukvalno odmah naredni dan kad je otišao. Ostavio je nenormalne rashode i nula maraka na računu, kao i nula maraka u dolasku. Ne postoji niko ko je to mogao izvući. Odmah si se morao zadužiti da bi bar plate ispoštovao. To je nešto što vi ne želite da shvatite.

To kad krene, ne zaustavlja se tako lako. Treba ti dobar rezultat u Evropi i jedan dobar izlazni transfer da se bar ne bi morao zaduživati. Mi ništa od toga nismo postigli. Pare od tog istog Šabanadžovića su unaprijed potrošili i kad su legle samo su proslijeđene dalje.

Možda bi se nekako i provukli da nije bilo pandemije, ali ona nas je zakucala za dno na kojem smo evo i danas.

Da je ostao još godinu dana kad je nestalo para ja mu nikad ništa ne bi prigovorio. Ovako, kad su se izvukli kao kurvice kad je nestalo para, još se nisu pojavili na skupštini, nisu izvršili ni primopredaju već se samo naredni dan nisu pojavili u klubu - to rade samo fukare.

Svugdje na svijetu se radi primopredaja poslova, funkcija, nove ljude uputiš u posao, jer svako uglavnom radi na svoj način, ima neke druge navike. Oni se nisu udostojili ni to da urade.
Voli te tvoje Sarajevo.

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 05 jun 2024, 23:13

Virtu4l je napisao/la:
05 jun 2024, 23:10
godrina je napisao/la:
05 jun 2024, 22:59
Njegova naravno. Niko poslije njega nije imao ni promil šanse da uspije jer su problemi došli bukvalno odmah naredni dan kad je otišao. Ostavio je nenormalne rashode i nula maraka na računu, kao i nula maraka u dolasku. Ne postoji niko ko je to mogao izvući. Odmah si se morao zadužiti da bi bar plate ispoštovao. To je nešto što vi ne želite da shvatite.

To kad krene, ne zaustavlja se tako lako. Treba ti dobar rezultat u Evropi i jedan dobar izlazni transfer da se bar ne bi morao zaduživati. Mi ništa od toga nismo postigli. Pare od tog istog Šabanadžovića su unaprijed potrošili i kad su legle samo su proslijeđene dalje.

Možda bi se nekako i provukli da nije bilo pandemije, ali ona nas je zakucala za dno na kojem smo evo i danas.

Da je ostao još godinu dana kad je nestalo para ja mu nikad ništa ne bi prigovorio. Ovako, kad su se izvukli kao kurvice kad je nestalo para, još se nisu pojavili na skupštini, nisu izvršili ni primopredaju već se samo naredni dan nisu pojavili u klubu - to rade samo fukare.

Svugdje na svijetu se radi primopredaja poslova, funkcija, nove ljude uputiš u posao, jer svako uglavnom radi na svoj način, ima neke druge navike. Oni se nisu udostojili ni to da urade.
Nije mogao ostat kad je otjeran. Sto se mene tice ko ga yebe al mu hvala za sve sto je uradio.
Bitna stvar znaci za neuspjeh u sledecih 30 godina krivit cemo tog covjeka. Najlakša moguca opcija. Balijluk cisti.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 jun 2024, 23:26

godrina je napisao/la:
05 jun 2024, 23:13
Nije mogao ostat kad je otjeran. Sto se mene tice ko ga yebe al mu hvala za sve sto je uradio.
Bitna stvar znaci za neuspjeh u sledecih 30 godina krivit cemo tog covjeka. Najlakša moguca opcija. Balijluk cisti.
Itekako je mogao ostati, mogao je odraditi sve to ljudski i ne ponašati se kao uvrijeđena mlada. Ego mu to nije dozvolio, kao i sve ostalo.

Ja ga krivim i uvijek ću ga kriviti, od načina kako je došao pa do načina kako je otišao, ne zna se koji je gori.

To je bila naša posljednja šansa da se klub postavi na zdrave noge i da postane samoodrživ jer je bilo dovoljno para. Samoodrživ klub je onaj koji prodaje igrače i koji redovno igra Evropu.
Voli te tvoje Sarajevo.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 05 jun 2024, 23:27

Premijer Liga i Kup BiH

Denis Coric
56 meceva
21 pobjeda
15 r
20 poraza

Dino
98 utakmica
67 pobjeda
21 r
10 poraza

Podaci updejtovani Zeljeznicar, Celik i Olimpik
S tim da sa Zeljom ima samo 2 poraza
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.