FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

old school
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la old school » 04 maj 2013, 22:08

moje komsije dozivjeli smo i da olimpic postane drugi klub u gradu,tek ste sad treci negdje :lol: :lol: dupla posjeta dole,i to ne samo danas nego i cini mi se protiv borca vise je ljudi dole bilo nego na gradskom stadionu kosevo
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 04 maj 2013, 22:39

Vidiš ti moj Storm šta njih zanima a ne zanimaju ih eurogolovi moj jarane eto još samo pozdrav za tebe pravi si navijač i vidim da te samo sport interesuje aferim ! ;) :o
Sarajevo ljubavi moja!

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 04 maj 2013, 22:56

Sad kad pogledah kakav penal je svirao za želju, povraća mi se i na ligu i na savez i na sudije i na dotičnu gospodu. Nek brate odmah na početku sezone postave tabelu kako im odgovora, nek nas ne maltretiraju ovim lakrdijama od sudjenja i namještanja !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zadnja izmjena: hz033, dana/u 04 maj 2013, 22:58, ukupno mijenjano 1 put.
U novi boj ...

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 04 maj 2013, 22:56

hz033 je napisao/la:Sad kad pogledah kakav penal je svirao za želju, povraća mi se i na ligu i na savez i na sudije i na dotičnu gospodu. Nek brate odmah na početku sezone postave tabelu kako im odgovora, nek nas ne maltretiraju ovim lakrdijama od sudjenja i namještanja !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
slobodno pogledaj kakva 2 nisu. doviđenja
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 04 maj 2013, 22:58

hz033 je napisao/la:Sad kad pogledah kakav penal je svirao za želju, povraća mi se i na ligu i na savez i na sudije i na dotičnu gospodu. Nek brate odmah na početku sezone postave tabelu kako im odgovora, nek nas ne maltretiraju ovim lakrdijama od sudjenja i namještanja !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nemoj samo ruku na sebe :mrgreen:
DRUG NEBI TI PUNCA

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 04 maj 2013, 23:00

Vazda ce se vaditi na suđenje, a nikad pogledati u svoje dvoriste.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 04 maj 2013, 23:03

bagrcavi je napisao/la:
Iskreno momci, bez imalo zajebancije , mene bi bilo stid, ja bar nebih pisao po forumu. Za ono dobiti penal, a u Banjaluci onaj majmun kao nije vidio ruku koja se odbila metar od tijela, :lol: Ma daj, treba početi pratiti šah, valjda tamo nema "osima".
U novi boj ...

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 04 maj 2013, 23:06

hz033 je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:
Iskreno momci, bez imalo zajebancije , mene bi bilo stid, ja bar nebih pisao po forumu. Za ono dobiti penal, a u Banjaluci onaj majmun kao nije vidio ruku koja se odbila metar od tijela, :lol: Ma daj, treba početi pratiti šah, valjda tamo nema "osima".
iskreno momak, bez imalo zajebancije, mene bi bilo stif, ja bar nebih pisao po forumu ako nemam grama mozga ko ti :mrgreen:
Pobjedili ste danas, slavi jadan nebio, možda ni drugi na tabeli nećeš biti a ti se Želje uhvatio.Ne može proći dan da ne prozoveš Želju i Osima.
DRUG NEBI TI PUNCA

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 04 maj 2013, 23:09

ako bude potrebno i u sahiste ce da prede samo da poludite od njega,da vas vode u jagomir 8-) ma kakav penal nigdje ga nije bilo,a ni ostala dva :lol: :lol:
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 04 maj 2013, 23:24

Moralisti, sjetite se vašeg penala protiv Olimpica pa pričajte.

Onaj protiv Travnika od prije desetak dana ste već zaboravili.

Aplauz za moralne veličine!
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Dominacija je neminovnost!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 04 maj 2013, 23:26

Fino je nekom uvaliti četiri komada pa makar to i ne bio neki "jak" klub. Raduje me igra u zadnje dvije utakmice, da li je to Musemićev rukopis ili nešta drugo :roll: :roll: . Suljić je napokon uspio sastaviti nekoliko dobrih utakmica. Haurdić se konstantno pokazuje kao fino pojačanje, majstorski gol...
slika

@PACO nemoj molim te...
@hz033 ja fak ne bih ništa ni pisao, zar je neko drugi bitniji od FK Sarajevo ;) ;)
Čujemo se za vikend!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 04 maj 2013, 23:42

I meni je bilo fuj ne svira nam cist penal, pa cist slobodan udarac na ivici sesnesterca pa onda dva igranja rukom pa na kraju svira penal koji je pa i najmanje penal sudija mi se gadi jer se vidi da navlaci domacinu, neko je komentariso da je alckovic mrtvi pitar pa onda takvo ponasanje i ne cudi.Derbi ce biti proforme sve je vec odavno rijeseno.
Zeljo sampion :mrgreen:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 04 maj 2013, 23:44

sekac je napisao/la:Vidiš ti moj Storm šta njih zanima a ne zanimaju ih eurogolovi moj jarane eto još samo pozdrav za tebe pravi si navijač i vidim da te samo sport interesuje aferim ! ;) :o
Ma ne isplati se ispravljati krive Drine prijatelju. Mnogo pametniji od tebe i mene to nisu uspjeli, bezveze trosenje vremena. Danas tri odlicna gola pala u Sarajevu, jedan od malog Hodzica na Otoci, lijep gol Hadzica na Kosevu i ovaj eurogol Haurdica. Po meni gol sezone. O tome treba da se prica. Volio bih da vas bude sto vise na derbiju pa da napokon napravimo i na Grbavici spektakl. Lijepe su ove carsijske zezancije i toga pred derbi mora biti, ali ova danasnja omladina nit' znaju to raditi na pravi nacin, nit' znaju sta je carsija. Pozdrav i tebi. Volio bih da bude sto vise golova u srijedu, pa neka zavrsi 3:3. Mislim da vi ako pustite Musemica da radi svoj posao i ako ga podrzite bice svima zeznuto sl. sezone.
Sport je lijek za tijelo i duh.

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 04 maj 2013, 23:53

bujrum u sto vecem broju da svi zajedno proslavimo novu titulu :mrgreen:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 04 maj 2013, 23:54

storm_raider je napisao/la:
sekac je napisao/la:Vidiš ti moj Storm šta njih zanima a ne zanimaju ih eurogolovi moj jarane eto još samo pozdrav za tebe pravi si navijač i vidim da te samo sport interesuje aferim ! ;) :o
Ma ne isplati se ispravljati krive Drine prijatelju. Mnogo pametniji od tebe i mene to nisu uspjeli, bezveze trosenje vremena. Danas tri odlicna gola pala u Sarajevu, jedan od malog Hodzica na Otoci, lijep gol Hadzica na Kosevu i ovaj eurogol Haurdica. Po meni gol sezone. O tome treba da se prica. Volio bih da vas bude sto vise na derbiju pa da napokon napravimo i na Grbavici spektakl. Lijepe su ove carsijske zezancije i toga pred derbi mora biti, ali ova danasnja omladina nit' znaju to raditi na pravi nacin, nit' znaju sta je carsija. Pozdrav i tebi. Volio bih da bude sto vise golova u srijedu, pa neka zavrsi 3:3. Mislim da vi ako pustite Musemica da radi svoj posao i ako ga podrzite bice svima zeznuto sl. sezone.
;) HVALA VIDIMO SE AKO NIŠTA NA PP ZA DERBY
Sarajevo ljubavi moja!

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 05 maj 2013, 00:21

A sta je niko ne spominje one sto su trcale na poluvremenu... :twisted:
1946

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 05 maj 2013, 00:32

Head je napisao/la:A sta je niko ne spominje one sto su trcale na poluvremenu... :twisted:
je li na one koke misliš šejtane u ovo doba hahahaha :D (šala)
Sarajevo ljubavi moja!

DamirM
Kontakt:

Post Postao/la DamirM » 05 maj 2013, 01:50

Ne serite ,bio je penal ...ko nam je kriv sto u bl nije svirano...trebalo je danas zelji svirati 1,2 penala prije ovog...dosta mi je vise napadanja...hajmo malo misli na derbi baciti i satrati plave kone....

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 05 maj 2013, 09:07

mikimaus je napisao/la: ev golovi , ekstra partija danas , ja sam prezadovoljan igrom u prvom poluvremenu . Drugo je bilo samo formalnost i cuvanje snage za komsinice .
"Zanimljiva golijada" na kosevu,u najmanju ruku,cetvrti go odlican ;)

Cudno to sto kod svih golova odbrana zvjezde,blago receno indisponirana.Kod prvog gola,hadzic dodaje suljicu,a igrac zvjezde savija nogu i lopta nesmetano prolazi do suljica,kod drugog gola hadzic zaobilazi igrace ko cunjeve i suta,dok se golman baca tek kad mu je lopta na metar prisla.prije treceg gola,korner,ama bas ni jedan igrac zvjezde se ne trudi da skoci,izbije ili poslje blokira sut torlaka...
cetvrti go,jako lijep go,takodjer lopta prolazi dvojici igraca tik pored glave,ali,zanimljivo,ni jedan ne skace.
go zvjezde,ipak je bilo dovoljno 3 razlike....

ne volim ovakve stvari pisati,ali zbog ovakvih tekmi,prelaza iz 2/1 ,3:0 ,3:1 ,0:1 i jos par da ne nabrajam se mlatnula fina lova na kladari,pa isti ti blate i se.ru po drugim ljudima,samo da bi skrenuli paznju sa sebe.mnogo toga je provaljeno,a kraj sezone ce reci svoje.

raspravljete ovdje o zeljinom penalu u utakmici u kojoj nas je sudija handrio citavo vrijeme i zadnjih 7-8 tekmi sto nas handri,nije vas stid ili ste coravi ili je vas standardni mentalitet. naravno cast izuzetcima!

p.s.-u srijedu ce te dobiti koliko ste i zasluzili za cjelogodisnju taktiku "nek komsiji crkne krava" !!!

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 05 maj 2013, 18:56

Ako Bog da u srijedu se popišati komšinicama na titulu pa da je slave ko da je nisu ni osvojili :mrgreen: Realna prognoza 1-1 eventualno 2:2.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Hajdeee i 20 gostiju.