Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
slobodno pogledaj kakva 2 nisu. doviđenjahz033 je napisao/la:Sad kad pogledah kakav penal je svirao za želju, povraća mi se i na ligu i na savez i na sudije i na dotičnu gospodu. Nek brate odmah na početku sezone postave tabelu kako im odgovora, nek nas ne maltretiraju ovim lakrdijama od sudjenja i namještanja !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nemoj samo ruku na sebehz033 je napisao/la:Sad kad pogledah kakav penal je svirao za želju, povraća mi se i na ligu i na savez i na sudije i na dotičnu gospodu. Nek brate odmah na početku sezone postave tabelu kako im odgovora, nek nas ne maltretiraju ovim lakrdijama od sudjenja i namještanja !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Iskreno momci, bez imalo zajebancije , mene bi bilo stid, ja bar nebih pisao po forumu. Za ono dobiti penal, a u Banjaluci onaj majmun kao nije vidio ruku koja se odbila metar od tijela,bagrcavi je napisao/la:nemoj samo ruku na sebehz033 je napisao/la:Sad kad pogledah kakav penal je svirao za želju, povraća mi se i na ligu i na savez i na sudije i na dotičnu gospodu. Nek brate odmah na početku sezone postave tabelu kako im odgovora, nek nas ne maltretiraju ovim lakrdijama od sudjenja i namještanja !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
iskreno momak, bez imalo zajebancije, mene bi bilo stif, ja bar nebih pisao po forumu ako nemam grama mozga ko tihz033 je napisao/la:Iskreno momci, bez imalo zajebancije , mene bi bilo stid, ja bar nebih pisao po forumu. Za ono dobiti penal, a u Banjaluci onaj majmun kao nije vidio ruku koja se odbila metar od tijela,bagrcavi je napisao/la:nemoj samo ruku na sebehz033 je napisao/la:Sad kad pogledah kakav penal je svirao za želju, povraća mi se i na ligu i na savez i na sudije i na dotičnu gospodu. Nek brate odmah na početku sezone postave tabelu kako im odgovora, nek nas ne maltretiraju ovim lakrdijama od sudjenja i namještanja !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ma daj, treba početi pratiti šah, valjda tamo nema "osima".
I meni je bilo fuj ne svira nam cist penal, pa cist slobodan udarac na ivici sesnesterca pa onda dva igranja rukom pa na kraju svira penal koji je pa i najmanje penal sudija mi se gadi jer se vidi da navlaci domacinu, neko je komentariso da je alckovic mrtvi pitar pa onda takvo ponasanje i ne cudi.Derbi ce biti proforme sve je vec odavno rijeseno.hz033 je napisao/la:Sad kad pogledah kakav penal je svirao za želju, povraća mi se i na ligu i na savez i na sudije i na dotičnu gospodu. Nek brate odmah na početku sezone postave tabelu kako im odgovora, nek nas ne maltretiraju ovim lakrdijama od sudjenja i namještanja !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ma ne isplati se ispravljati krive Drine prijatelju. Mnogo pametniji od tebe i mene to nisu uspjeli, bezveze trosenje vremena. Danas tri odlicna gola pala u Sarajevu, jedan od malog Hodzica na Otoci, lijep gol Hadzica na Kosevu i ovaj eurogol Haurdica. Po meni gol sezone. O tome treba da se prica. Volio bih da vas bude sto vise na derbiju pa da napokon napravimo i na Grbavici spektakl. Lijepe su ove carsijske zezancije i toga pred derbi mora biti, ali ova danasnja omladina nit' znaju to raditi na pravi nacin, nit' znaju sta je carsija. Pozdrav i tebi. Volio bih da bude sto vise golova u srijedu, pa neka zavrsi 3:3. Mislim da vi ako pustite Musemica da radi svoj posao i ako ga podrzite bice svima zeznuto sl. sezone.sekac je napisao/la:Vidiš ti moj Storm šta njih zanima a ne zanimaju ih eurogolovi moj jarane eto još samo pozdrav za tebe pravi si navijač i vidim da te samo sport interesuje aferim !![]()
storm_raider je napisao/la:Ma ne isplati se ispravljati krive Drine prijatelju. Mnogo pametniji od tebe i mene to nisu uspjeli, bezveze trosenje vremena. Danas tri odlicna gola pala u Sarajevu, jedan od malog Hodzica na Otoci, lijep gol Hadzica na Kosevu i ovaj eurogol Haurdica. Po meni gol sezone. O tome treba da se prica. Volio bih da vas bude sto vise na derbiju pa da napokon napravimo i na Grbavici spektakl. Lijepe su ove carsijske zezancije i toga pred derbi mora biti, ali ova danasnja omladina nit' znaju to raditi na pravi nacin, nit' znaju sta je carsija. Pozdrav i tebi. Volio bih da bude sto vise golova u srijedu, pa neka zavrsi 3:3. Mislim da vi ako pustite Musemica da radi svoj posao i ako ga podrzite bice svima zeznuto sl. sezone.sekac je napisao/la:Vidiš ti moj Storm šta njih zanima a ne zanimaju ih eurogolovi moj jarane eto još samo pozdrav za tebe pravi si navijač i vidim da te samo sport interesuje aferim !![]()
je li na one koke misliš šejtane u ovo doba hahahahaHead je napisao/la:A sta je niko ne spominje one sto su trcale na poluvremenu...
"Zanimljiva golijada" na kosevu,u najmanju ruku,cetvrti go odlicanmikimaus je napisao/la: ev golovi , ekstra partija danas , ja sam prezadovoljan igrom u prvom poluvremenu . Drugo je bilo samo formalnost i cuvanje snage za komsinice .
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Hajdeee i 20 gostiju.